Kunnianloukkaus: "Tuollaisten ei kuuluisi elää"

HÄVETKÄÄ!!!

MIETTIKÄÄPÄ ALLA OLEVAA PITKÄÄN JA HARTAASTI KUN SEURAAVAN KERRAN AIOTTE KIRJOITTAA ESIM. JOHANNA TUKIAISESTA, ETTEI HÄNEN KUULUISI ELÄÄ!!!

"Iltalehti uutisoi eilen 20-vuotiaasta kahvilatyöntekijästä Saulista, joka kieltäytyi palvelemasta hyvinkääläiskahvilan jonossa vammaista tyttöä kovaan ääneen solvannutta keski-ikäistä naista.

- Tuollaisten ei kuuluisi elää, Sauli kertoo "tyylikkään" ja "aivan tavallisen" naisen tokaisseen edessään olleen liikuntarajoitteisen ja lievästi kehitysvammaisen tytön kuullen."

"Asiantuntijan mukaan naisen käyttämä, toisen ihmisen ihmisarvoa vähättelevä lausuma, täyttää rikoslaissa säädetyn kunnianloukkauksen tunnusmerkistön mitä suuremmissa määrin.

- Kyllä näitä on kunnianloukkauksena tuomittu, rikosoikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta sanoo."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091018648446_uu.shtml

66

1104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ---

      Mitä tekemistä tuolla tapauksella on Tunkion kanssa? Tuo kehitysvammainen tyttö tuskin on kellekään ollut haitaksi tai tehnyt kellekään mitään pahaa... Tunkio sensijaan on väkivaltainen sekakäyttäjä, jonka raivon on saanut tuta helvetin moni täysin viaton ihminen. Tunkki on arvoltaan alempi kuin ämpärillinen ripulipaskaa!

      • Suuri nauraja

        Hahahahahahahaahahhahaahaa!!! :-):-):-)


    • ...

      En tietääkseni ole kirjoittanut koskaan kenestäkään, ettei hänen kuuluisi elää. En Tukiaisesta enkä ainakaan vammaisista.

      • Jatka rauhassa

        Sinä olet hyvä ihminen. Aloitus ei koske sinua.


    • Hieno juttu, että nuori mies työntekijän ominaisuudessa otti "homman haltuunsa".

      Terveellä tavalla suvaitsevaiset ihmiset huomioivat/arvostavat ihmiselämää ja eivät tunne tarvetta morkata sairaita, ikää, uskontoa, kansallisuutta, ihon väriä, sukupuolista suuntausta, pukeutumista yms..

      Meidän lähellä on eräs hoitoyksikkö, missä on kehitysvammaisia, jotkut jopa vakavasti kehitysvammaisia. Jotkut naapurit karttavat heitä ja jopa sanovat, että asuntojen hinnat laskee ja sitä ja tätä plääp, plääp. Ihan oikeesti ne on hyviä tyyppejä. Monesti ollaan lenkillä kuljettu erään hoidokin kanssa, kun hän on mennyt "työpaikkaansa". Se moikkaa jo pitkältä ja jää odottamaan. Hyvä tyyppi se on ja aina muistuttaa, että hänellä on synttärit ja tuunhan juhlimaan. No synttäreille en ole mennyt, kun en tiedä milloin ne on. Hänen mielestään ne ovat viikon välein. Menisin oikeesti, jos kutsu kävisi.

      • samoin täällä

        "Meidän lähellä on eräs hoitoyksikkö, missä on kehitysvammaisia, jotkut jopa vakavasti kehitysvammaisia. Jotkut naapurit karttavat heitä ja jopa sanovat, että asuntojen hinnat laskee ja sitä ja tätä plääp, plääp."

        Täällä meidän pikkukaupungissa oli ihan sama tilanne.
        Nyt kun hoitoyksikkö on muutaman vuoden toiminut ja ihmiset nähneet ettei sieltä aiheudu ympäristölleen minkäälaista haittaa tai riesaa, pikemminkin päinvastoin, on useampi entinen vastustaja tyytyväinen rauhalliseen naapuriinsa ja kiitollisia ettei siihen tullutkaan alunperin suunniteltu tavisten rivitalokompleksi.

        Ei huuda kakrut pihalla aamusta iltaan, ei rillaa mopopojat ja tytöt mopoillaan, ei suhaa taksit yömyöhään, eikä poliisipartiot.


      • samoin täällä kirjoitti:

        "Meidän lähellä on eräs hoitoyksikkö, missä on kehitysvammaisia, jotkut jopa vakavasti kehitysvammaisia. Jotkut naapurit karttavat heitä ja jopa sanovat, että asuntojen hinnat laskee ja sitä ja tätä plääp, plääp."

        Täällä meidän pikkukaupungissa oli ihan sama tilanne.
        Nyt kun hoitoyksikkö on muutaman vuoden toiminut ja ihmiset nähneet ettei sieltä aiheudu ympäristölleen minkäälaista haittaa tai riesaa, pikemminkin päinvastoin, on useampi entinen vastustaja tyytyväinen rauhalliseen naapuriinsa ja kiitollisia ettei siihen tullutkaan alunperin suunniteltu tavisten rivitalokompleksi.

        Ei huuda kakrut pihalla aamusta iltaan, ei rillaa mopopojat ja tytöt mopoillaan, ei suhaa taksit yömyöhään, eikä poliisipartiot.

        Toi on niin totta. Hiljaista sakkia ovat.

        Sain hyvän idean ton yhden kahjon kirjoituksesta. Kun nään hoitajan, joka on ulkoiluttamassa hoidokkiaan, niin kysyn häneltä, että voinko liittyä remmiin mukaan. En tietty yksin uskalla ja tuskin se edes olisi hyväksyttävää lähteä ulkoiluttamaan jotain tuntematonta hoidokkia, mutta voin olla hoitajan kanssa periaatteella "yksi käsipari enemmän ja otetaan toinen pyörätuoli messiin, niin joku muukin pääsee ulkoilemaan". Reviteltäis kunnolla ja tehtäisi jotain sellaista, mitä tää hoidokki haluaisi. Mentäis vaikka tonne pururadalle ja laavulla vois paistaa makkaran kyrsää.


    • btrfvgeds

      Olitko itse siellä hoitoyksikössä suljetulla?

      Törkeä vertaus aloittajalta. On pahempi kuin se Raili Suomisen ikäinen eltaantunut kesi-ikäinen ruma ämmä.

      Ensimmäinen vastaaja pukin jo asian sanoiksi.

      Terveillä ihmisillä on tarve morkata taparikollisia, eläinrääkkääjiä ja ylimielisiä sontakasoja. Jos ei ole niin kyseessä ei ole normaali tapaus, kuten esimerkkinä Raili Suolinen.

      • Joo joo

        Koita herätä ennen kuin rupeat sekoilemaan.
        Pysyisit edes aiheessa.


    • E. M. Paattinen

      Terveillä ihmisillä ei ole mitään tarvetta morkata ketään. Sen sijaan älykäs ihminen kykenee yleensä asettumaan myös toisen asemaan. Johanna ei ole vammainen, muttei myöskään täysin terve. Kukaan täysin henkisesti terve ei puhu tai yritä itsemurhaa tai käyttäydy muuten niin itsetuhoisesti kuin Johanna. Hän on itse todennut, että käy psykologilla tai psykiatrilla Julian kuolemasta aiheutuneen ahdistuksen vuoksi. Lisäksi hän on avoimesti puhunut alkoholiongelmastaan.

      Olen nähnyt kuvan Tukiaisten perheestä, kun Johanna ja Julia olivat lapsia. Kumpikaan heistä ei toivonut tällaista elämää, niin kuin Julia karmaisevalla tavalla joskus itkien totesi. Pohjimmiltaan Johannan paha olo kumpuaa epäluottamuksesta ihmisiä kohtaan. Kaikki pyrkivät hyötymään hänestä eikä kehenkään voi luottaa. Jokaista ystävää tai jopa perheenjäsentä ja heidän motiivejaan täytyy epäillä. Sellainen on valtavan kuluttavaa ja saa helposti tarttumaan pulloon. Kuuluisuuden uhreja olivat myös mm. Michael Jackson ja Marilyn Monroe.

      • Puulastu

        Hyvin kirjoitettu. Asiaa.


      • 12 7
        Puulastu kirjoitti:

        Hyvin kirjoitettu. Asiaa.

        Gerard depardieu juo 13 pulloa viiniä päivässä, tai ainakin väittää niin.


    • UYJ5HTG4RFEDW

      Kuuluvatko he ystäväpiiiisi vai iksi käytät nimieä Johanna, Julia??? Onko Tunkki sun bestis?

      Tunknki on syntynyt sosiopaatiksi, sun paskakirjoitus on vaan surkea yritys puolustella eläinrääkääjä-sosiopaattia. Olet todella sairas yksilö, hakeudu pikaisesti suljetulle. Hinttari vertaa Tunkkia Marilyniin ja Jacksoniin..voi vittu mikä pelle DD

      TUNKILLAS ON PAHA OLO VAIN KANKKUSESSA!!! PAINU RUNKKARI VITTUUN!!!

    • E. M. Paattinen

      Jos et satu tietämään, ihmisistä puhuttaessa käytetään usein etunimiä. Tässä tapauksessa etunimien käyttö on perusteltua kahdestakin syystä. Ensinnäkin Tukiaisen siskokset ovat julkkiksia, kaikille tuttuja, joten tuttavallisempi etunimen käyttö sopii tekstiin. Toiseksi käytän etunimiä siskosten erottamiseksi toisistaan.

      Vasta lempinimen käyttö tarkoittaisi, että henkilö kuuluisi ystäväpiiriin. Kuitenkin ilmaisut, kuten käyttämäsi "Tunkki" ovat alatyylisiä ja halventavia haukkumanimiä. Sellaisten käyttö osoittaa melkoista matalaotsaisuutta. Ei ole tainnut sivistys vielä teillepäin saapua.

    • yujdhfgdvcxzcdzsxc

      Tuksu väkisin tuli julkisuuteen..se on faktaa...väkisin halusi salarakkaaksi..käytti vain Kanervaa keinona päästä lööppeihin.

      • Kantakaa vastuunne

        Oli sairas jo silloin. Ja media ja näädät ovat mahdollistaneet tilanteen jatkumisen ja pahenemisen. Nyt ovat totaalisesti sairaan kimpussa.


      • siskotsekasin
        Kantakaa vastuunne kirjoitti:

        Oli sairas jo silloin. Ja media ja näädät ovat mahdollistaneet tilanteen jatkumisen ja pahenemisen. Nyt ovat totaalisesti sairaan kimpussa.

        Kaiken huippu on se, ettei Kanerva edes ollut kiinnostunut Kviinistä, vaan pikkusiskostaan Juliasta :D


    • tarsku

      Ketjun aloitus aika huono. Samoin vertaus. Kehitysvammaiset eivät useinkaan kykene/osaa puolustaa itseään, mutta Johanna Tukiainen tai muu "julkkis" kyllä osaa puolensa pitää ja ovat kykeneviä antamaan samalla mitalla takaisin.

    • Tunkin vihaaja

      Laitan tänne vastineeni tuon E.M.Paattisen pehmoperseilyyn että saa paremmin huomiota:

      "Terveillä ihmisillä ei ole mitään tarvetta morkata ketään. Sen sijaan älykäs ihminen kykenee yleensä asettumaan myös toisen asemaan. Johanna ei ole vammainen, muttei myöskään täysin terve. Kukaan täysin henkisesti terve ei puhu tai yritä itsemurhaa tai käyttäydy muuten niin itsetuhoisesti kuin Johanna. Hän on itse todennut, että käy psykologilla tai psykiatrilla Julian kuolemasta aiheutuneen ahdistuksen vuoksi. Lisäksi hän on avoimesti puhunut alkoholiongelmastaan".

      Osaan hyvinkin asettua Tunkin asemaan sikäli että voin kuvitella mitä paskaa sen elämä todellisuudessa on, vaikka kivenkovaan muuta väittääkin. Olen itse juoppo ja tiedän mitä ovat itsemurha-ajatukset ja itsetuhoisuus sikäli että juoksee alcoa hamstraamassa ja kurksuta kaatamassa vaikak hyvin tietää ettei sillä muutu asiat kuin entistä paskemmiksi.

      MUTTA en ole koskaan uhannut kenenkään tappamisella, en ole käynyt ihmisten enkä eläinten kimppuun, en varastellut ja lokkeillut kapakoissa tai huutanut somessa kurkku suorana itsemurhan aikeista jotta kaikki ja varsinkin perheeni asiasta kuulisivat.

      Nyttemmin en edes harkitse itsemurhaa vaikka elämä onkin kaukana täydellisestä enkä ole raittiina. Tiedän ettei se ole ratkaisu, eikä ainakaan mikään kosto kellekään. Mutta ettäkö Tunkki saavuttaisi saman mielentilan?!


      "Olen nähnyt kuvan Tukiaisten perheestä, kun Johanna ja Julia olivat lapsia. Kumpikaan heistä ei toivonut tällaista elämää, niin kuin Julia karmaisevalla tavalla joskus itkien totesi."

      Jos nyt tarkoitetaan sitä sen "mä-en-haluu-elää-tällaista.." mökellystä jossain parkkipaikalla, niin tommoset kännisen ämmän volinat mitään merkitse. Yhtä hyvin olis voinut ulista vaikka että "miksen-mä-saa-munaaa!!!"

      "Pohjimmiltaan Johannan paha olo kumpuaa epäluottamuksesta ihmisiä kohtaan. Kaikki pyrkivät hyötymään hänestä eikä kehenkään voi luottaa. Jokaista ystävää tai jopa perheenjäsentä ja heidän motiivejaan täytyy epäillä".

      Tunkin paha olo on kemiallinen, ei kenenkään mielenterveys kestä jatkuvaa viinanhöyryä, jostain pillereistä kait puhumattakaan (itse olen aina pysytellyt vain viinassa). Siinä sitä jyllää masennus, vainoharhat, raivo ja syyttelynhalu. Ja KENTIES jossakin tuon ämmän sielun syöverissä vielä pilkottaa tieto että itse on elämänsä pilannut ja se on kiellettävä ja syylliset keksittävä keinolla millä hyvänsä että joku järki säilyy.

      "Kuuluisuuden uhreja olivat myös mm. Michael Jackson ja Marilyn Monroe".

      Jos Tunkkia nyt johonkin kuuluisuuden uhriin pitää verrata niin se olisi kai lähinnä Anna Nicole Smith (jota Tunkki on julkisesti fanittanut) tai Lolo Ferrari.

      • Ford pasKA

        "tai Lolo Ferrari" :D:D:D
        Korkeintaan Lulu Fiat :D:D:D


      • Jollaksen ravustaja
        Ford pasKA kirjoitti:

        "tai Lolo Ferrari" :D:D:D
        Korkeintaan Lulu Fiat :D:D:D

        Minusta taas Tamara Mosse


    • eheytystä5698

      Kyseessä oleva henkilöhän on itse aiheuttanut omat vaikeutensa. Kehitysvammainen ei voi valita että onko terve vai ei. Ikävää että terve aikuinen pilaa ainoan elämänsä ja ohessa monen muun.

    • Sairas sirkus

      Ap:n rinnastus on huono, mutta asia on kohdallaan. Ei Johannakaan ole annainnut kaikkea sitä mitä nyt niskaansa saa. Lieventävänä tekijänä se, etteivät monet kirjoittajat itsekään vaikuta mieleltään terveiltä.

      • Cyrus Vance

        Tuo kommenttiko oli terve, oikeudenmukainen, totuuden mukainen? Kuka sinä olet arvioimaan ja yleistämään?


    • Mene pelle hoitoon

      Ai ei ole Tunkki saanut?? Perustele pelle väitteesi!! Tunkki on tuossa aloittajan vajakkiviestissä se Haukkuja, ei uhri..sopii Tunkkiin paremmin. Tunkki ansaitsee paljon enemmän mitä tähän asti on saanut. On päässyt kuin koira veräjästä suurimasta osista törkeitä rikoksiaan.

    • Saiiras sirkus

      Johanna on sairas ja kirjottelee paskaa. Te kirjottelette paskaa. Ette terveitä tekään.
      Ette kehtaa tunnustaa.

    • Hands off

      Ja sinä luulet olevasi jotenkin muita parempi ja opettavasi muita? Sekään ei ole ... tai olkoon. Ei kannettu vesi kaivossa pysy. Julkkispalstalla kerrotaan mielipiteitä julkkisten käytöksestä ja piste. Ihan itse ovat siis aihetta antaneet arvostelulle. Jos et kestä, mene pois. Sääntöjen mukaan muiden kirjoittajien nimittely ja haukkuminen (arvostelu) on kielletty.

      • viskaali

        Kannattaa sinunkin muistaa, että toisen ihmisen ihmisarvoa vähättelevä lausuma, täyttää rikoslaissa säädetyn kunnianloukkauksen tunnusmerkistön mitä suuremmissa määrin. Tämä on laissa kirjoitettu ja oikeusoppineiden varmistama käytäntö. Se pätee AINA ja Suomen laki kävelee myös kaikkien tämän palstan sääntöjen edelle!!


      • Melkein pelottaa
        viskaali kirjoitti:

        Kannattaa sinunkin muistaa, että toisen ihmisen ihmisarvoa vähättelevä lausuma, täyttää rikoslaissa säädetyn kunnianloukkauksen tunnusmerkistön mitä suuremmissa määrin. Tämä on laissa kirjoitettu ja oikeusoppineiden varmistama käytäntö. Se pätee AINA ja Suomen laki kävelee myös kaikkien tämän palstan sääntöjen edelle!!

        Hui kamala.


      • Itsekin rikot

        Jos täällä sääntöjä noudatettaisiin jäisikö tänne mitään.Paskanpuhujat sanovat kertovansa mielipiteitä julkkisten käyttäytymisestä ja väittävät sen olevan aina sallittua. Paskaa tuokin. Jos mielipiteen ilmaisu on loukkaava, se on jo sääntöjen vastainen. Mielipöiteen voi esittää loukkaamattakin mutta paskanjauhajat eivät siihen pysty.
        Valvontaa tarvittaisiin mutta kun laiskat eivät viitsi.


      • kunnianloukkaus
        Itsekin rikot kirjoitti:

        Jos täällä sääntöjä noudatettaisiin jäisikö tänne mitään.Paskanpuhujat sanovat kertovansa mielipiteitä julkkisten käyttäytymisestä ja väittävät sen olevan aina sallittua. Paskaa tuokin. Jos mielipiteen ilmaisu on loukkaava, se on jo sääntöjen vastainen. Mielipöiteen voi esittää loukkaamattakin mutta paskanjauhajat eivät siihen pysty.
        Valvontaa tarvittaisiin mutta kun laiskat eivät viitsi.

        Ei muuta kuin juttuvinkki vaikka M.O.T.:iin :D Alkaisi varmasti puntti tutista useammallakin, kun tutkiva journalisti vähän tutkisi, mitä kaikkea täältä löytyy ja sitten haastattelisi asianomaisia julkkiksia, joiden kunniaa palstalla on loukattu. Ja sitten tietysti asianomistajat nostaisivat syytteet kirjoittajia vastaan. Tuksuhan tuolla on uhkaillut, mutta jospa tutkiva journalisti saisi vähän potkittua rikosilmoitukseen vauhtia. :D


      • Hands off
        viskaali kirjoitti:

        Kannattaa sinunkin muistaa, että toisen ihmisen ihmisarvoa vähättelevä lausuma, täyttää rikoslaissa säädetyn kunnianloukkauksen tunnusmerkistön mitä suuremmissa määrin. Tämä on laissa kirjoitettu ja oikeusoppineiden varmistama käytäntö. Se pätee AINA ja Suomen laki kävelee myös kaikkien tämän palstan sääntöjen edelle!!

        Tutkihan, viskaali, tarkemmin, mikä on kunnianloukkaus (alla/yllä selvitys). Minun tekstistäni et sitä löydä. Ja ihan sama. Turha muutenkaan uhkailla (millään) nimim. "itsekin rikot". En todellakaan riko, sillä kirjoitukset eivät ole minun, olen puhunut yleisellä tasolla ja asiallisesti yleensä. En ole väittänytkään, että kaikki on sallittua. Ärsyttää vain besserwisserit, jotka hengailevat täällä palstalla moittimassa kaikkia.


      • Muistanko oikein
        kunnianloukkaus kirjoitti:

        Ei muuta kuin juttuvinkki vaikka M.O.T.:iin :D Alkaisi varmasti puntti tutista useammallakin, kun tutkiva journalisti vähän tutkisi, mitä kaikkea täältä löytyy ja sitten haastattelisi asianomaisia julkkiksia, joiden kunniaa palstalla on loukattu. Ja sitten tietysti asianomistajat nostaisivat syytteet kirjoittajia vastaan. Tuksuhan tuolla on uhkaillut, mutta jospa tutkiva journalisti saisi vähän potkittua rikosilmoitukseen vauhtia. :D

        Eikö Ruotsissa ollut joku tv ohjelma missä näitä jäljitettiin ja mentiin kirjoittajilta suoraan kyselemään?


      • nyt työstämään!
        Muistanko oikein kirjoitti:

        Eikö Ruotsissa ollut joku tv ohjelma missä näitä jäljitettiin ja mentiin kirjoittajilta suoraan kyselemään?

        Muistat oikein. Kyseinen formaatti pitäisi saada tännekin. Siinäpä idea kaikille media-alan pajoille!!


      • ei toimi
        nyt työstämään! kirjoitti:

        Muistat oikein. Kyseinen formaatti pitäisi saada tännekin. Siinäpä idea kaikille media-alan pajoille!!

        Mites jäljität avoimesta wi-fistä kirjoittavan


      • ljyfui
        ei toimi kirjoitti:

        Mites jäljität avoimesta wi-fistä kirjoittavan

        rikollinen ylpeilee keinoillaan


    • täysin laillista

      "Sen sijaan älykäs ihminen kykenee yleensä asettumaan myös toisen asemaan."

      Empatiakyky ei ole riippuvainen älykkyydestä. Jotkut eläimetkin kykenevät empatiaan, kaikki älykkäätkään ihmiset eivät.

      Rikoslaissa: " »Joka
      1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
      2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
      on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.
      Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.

      Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

      Kunnianloukkauksena ei myöskään pidetä yleiseltä kannalta merkittävän asian käsittelemiseksi esitettyä ilmaisua, jos sen esittäminen, huomioon ottaen sen sisältö, toisten oikeudet ja muut olosuhteet, ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.»
      (Rikoslain 24 luku 9 §[3])

      Oikean tiedon esittäminen on siis täysin laillista.

      Jos sanon, että Paxu on päihde- ja mielenterveysongelmainen, niin kertaan vain sen, mitä Paxu on itse mediassa omasta elämästään kertonut. Kuka tahansa voi taas itse nähdä, että Paxu on ylipainoinen, vaikka hän itse asian kieltääkin.

      Oman mielipiteen esittäminen on myös täysin laillista.

      Jos sanon, että Paxu on ylipainoinen, eikä osaa laulaa tai tanssia, voi kyseessä olla minun mielipteeni, taikka sitten fakta (ja kaikillahan meillä on omat korvat ja silmät, joilla tuokin voidaan siirtää mielipidekategoriasta oikeaan tietoon).

    • SORRY VAAN

      EI HÄVETÄ PÄTKÄÄKÄÄN.

    • Luulet vaan

      "Oman mielipiteen esittäminen on myös täysin laillista. "

      Mielipiteen esittäminen on laillista mutta typerä voi esittää sen niin että siitä tulee laiton.

      Jo paxujen ja muitten halventavien lemppareitten käyttö on loukkaavaa.

    • täysin laillista

      Aloituksen mukaan oli kyse siitä, mikä täyttää kunnianloukkauksen perusteet. Aika hyvä silloin katsoa, mitä laki asiasta sanoo.

    • tuksu puksu

      Spearsilla meni hermot kokonaan ja hän ajoi päänsä kaljuksi. Sillioin asia nauratti monia ja itse vain kauhistelin, että onpas sekopää nainen. Mutta annas olla kun joudut itse samaan tilanteeseen!!!! Suurin osa ympärillä pyörivistä "kavereista" on pelkkiä selkäänpuukottajia ja siipeilijöitä. Rakkaudet pettävät ja valehtelevat jopa oikeudessa.

      Minä odotan sitä rakkautta nyt elämääni, onneksi minä olen saanut kokea niitä jo aiemminkin. Seksi on täysin eriasia kuin vaan joku "pano."

      Johanna Tunkki Tukiainen
      http://www.inthecity.fi/resource/files/tuksuuuggg.jpg

      http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/KIITOS-LUKUISISTA-SAAMISTANI-TREFFITARJOUKSISTA-KIVANNAKOISILTA-MIEHILTA-/1032990

    • VIELÄKÄÄN EI

      HÄVETÄ.

    • EI TÄÄLLÄKÄÄN

      HÄVETÄ OLLENKAAN.

    • jepjepjep,

      Tuksuhan saa ihan sen saman kohtelunkin kun mitä harrastaa itsekkin. Eihän sillä mitään yksinoikeutta ole pahoinpidellä, haukkua ihmisiä ja päästellä sammakoita suustaan. Vai kuinka?

      Jos tuksutin eläis siivosti, ja pitäs oman julkisuuskuvankin siivompana, ongelmaa tuskin olisi.

      En mene niin äärimmäisyyksiin että lällättäisin ettei daamilla ole oikeutta elää. Mutta siivosti pystyn sanomaan, että sen daamin sikailut on järkyttävää touhua, enkä hyväksy tollasta käytöstä.

    • Huh huh en muuta san

      "Tuksuhan saa ihan sen saman kohtelunkin kun mitä harrastaa itsekkin. Eihän sillä mitään yksinoikeutta ole pahoinpidellä, haukkua ihmisiä ja päästellä sammakoita suustaan."

      Aikas omituinen perustelu tuolle tuomaroinnille ja rankaisutoimille. Johannaa parempina ihmisinä itseään pitävillä on oikeus toimia yhtä tyhmästi kuin Johanna! Ilmeisesti, jos Johanna olisi ajanut jonkun yli, kellä tahansa näistä puhtaista pulmusista olisi lupa ajaa Johannan yli. Ku niinhän Johannakin teki. Eihän Johannalla mitään yksinoikeutta yliajoon ole!
      Koulukiusaajille riittää se, että kiusaajat itse määrittelevät uhrin tyhmäksi. Se oikeuttaa kiusaamisen. Valistuneen ihmisen pitäisi osata hallita aggressioitaan ja käyttäytyä toisin.

      • Apinaorkesteri2

        Nämä palstan päällepäsmärit noudattavat vain Sharia- vai oliko se Hammurabin lakia. Eipä ole heilläkään sitten oikeutta arvostella muita, kuten niitä happoa naisten kasvoille heittäviä oikeustaistelijoita. Silmä silmästä ja hammas hampaasta. Vähän samanlaista meno oli esim. Ruandassa, jotta eipä nämäkään palstan apinat kovin kauaksi ole puusta pudonneet.


      • jepjepjep.

        Aivan, en ihmettele yhtään että ihmiset käyttävät sitä kieltä mitä käyttävät tuksua kohtaan,

        Jos et ymmärrä teoriaani, niin kokeile sitä itse käytännössä. Mene työpaikallesi kännissä riehumaan, hakkaa joku asiakas, hauku kaikki ystäväsi varkaiksi ja käyttäydy heitä kohtaan paskamaisesti ja homottele ja huorittele sitten julkisesti somessa heidät. Muista myös haukkua oma perheesi.

        Tule sitten kertomaan miten kokeilu meni ja miten ihmiset sinuun suhtautuivat.


    • Kehitysvammahoitaja

      Eivät tiedä mitä hävetä tarkoittaa. Olen ollut myös järkyttynyt koulussa, johon kehitysvammaisten lasten vanhemmat halusivat laittaa lapsensa. Siis ei kehitysvammaisten sekaan. Ilmeisesti kotona ei opeteta, että kehitysvammaisia ei tarvitse osoitella sormilla ja huutaa esim. "hyi toi räkii yök jne" Karmeen näköinen ym.ym! Kehitysvammainen lapsi ymmärtää ja pahoittaa mielensä. Tätä tapahtuu tosi paljon! Voi vain ihmetellä minkälainen kotikasvatus on tai siis ei ole ollenkaan minkäänlaista kasvatusta sivistysvaltiossa. Puhumattakaan tällä suoli palstalla. Suurin osa just näitä kakaroita, jotka saaneet rääviä kotona ja muualla syntymästä asti mitä sylki suuhun tuo. Todennäköisesti siksi, että omat vanhemmat elävät samalla tavalla. JOTEN ei näistä tän palstan suoliloisista kannata pahoittaa kenenkään mieltään Tukiaisen, eikä Martinankaan, eikä kenenkään! Saa jättää omaan arvoonsa

    • 19+17

      Tunkki on a.) julkisuuden henkilö, joten hänen tulee kestää kovempaa kielenkäyttöä ja b.) tuomittu rikoksista. Rikollisilla ei ole kunniaa eikä kansalaisluottamusta.

    • Ikävää luettavaa

      Suoliloiset on osuva nimitys. Ovatko nämä koulukiusaajia vaiko niitä kiusattuja? Jatkavatko
      kiusaamistaan vai hakevatko nyt hyvitystä itse kiusaamalla? Jokainen julkkis on lihonut, rupsahtanut, vanhan näköinen tai
      homo.
      Vaikkei olisi mitään syytä moittia. Nämä kiusaajat ovat kaikkien kimpussa. Saavat siitä tyydytystä.
      Kiusaajina nostavat kaikista pikkuasioista hirveän haloon ja niitä jaksetaan
      ilkkua, hämmästellä ja oksennella.
      Perustelu juuri tuo kun julkkikset ovat niin tymiä niin niitä on lupa pilkata.

    • Käsi ylös ketä

      HÄVETTÄÄ...........yhtään ei noussut.

      • Eipä tietenkään

        Patologiset kiusaajat eivät osaa hävetä.


      • Jossun turinaa
        Eipä tietenkään kirjoitti:

        Patologiset kiusaajat eivät osaa hävetä.

        Senpä takia tunkerokaan ei osaa hävetä mitään.


    • faktaa, ei kiusaamis

      Paxu on irvokas, koska hänen oma käsityksensä kyvyistään on aivan toiselta planeetalta todellisuuden kanssa. Sen takia Paxun tekemisiä kommentoidaan. Jos Paxu myöntäisi totuuden, ottaisi aikuisen vastuun omasta elämästään ja tekisi jotain tilanteelleen, hän saisi osakseen empatiaa ja kannustusta.

      • Saisi osakseen empatiaa ja kannustusta?

        Tässä kesemmällä Johannalla taisi olla hetken raittiimpaa. Vähäiseksi jäi empatia ja kannustus.

        Enemmän maalattiin piruja seinille ja toivottiin, että alkaisi taas vetämään viinaa kaksin käsin,

        Johanna on pelannut korttinsa huonosti. Vaikea tuosta enää nousta on. Vaikka saisi sitä kannustustakin.


      • Jossun turinaa
        fooruminikki kirjoitti:

        Saisi osakseen empatiaa ja kannustusta?

        Tässä kesemmällä Johannalla taisi olla hetken raittiimpaa. Vähäiseksi jäi empatia ja kannustus.

        Enemmän maalattiin piruja seinille ja toivottiin, että alkaisi taas vetämään viinaa kaksin käsin,

        Johanna on pelannut korttinsa huonosti. Vaikea tuosta enää nousta on. Vaikka saisi sitä kannustustakin.

        Miksi väkivaltaista sekakäyttäjänarsistia pitäisikään edes kannustaa?


      • Jossun turinaa kirjoitti:

        Miksi väkivaltaista sekakäyttäjänarsistia pitäisikään edes kannustaa?

        Itse en harrasta julkkujen kannustus, enkä toivottele jaksamisia vaikeilla hetkillä. Ovat vieraita ihmisiä, eivätkä toivotuksistani mitään kostuisi.

        Mitäpä sitä väkivaltaista sekakäyttäjääkään kannustamaan. Ei sitä voi keneltäkään vaatia.

        Mutta tarvitseeko niitä pirujakaan seinille maalata ja pahaa toivoa? Eikö se kerro jo jonkinasteisesta julkkisriippuvuudesta, jos ei voi jättää maalaamatta?


    • Paxu leidi

      lähtee LUSIMAAN. Fanit voivat mennä itkemään muuria vasten. KIÄH KIÄH,,,,,

    • faktaa, ei kiusaamis

      Kirjoitin: "Paxu on irvokas, koska hänen oma käsityksensä kyvyistään on aivan toiselta planeetalta todellisuuden kanssa. Sen takia Paxun tekemisiä kommentoidaan. Jos Paxu myöntäisi totuuden, ottaisi aikuisen vastuun omasta elämästään ja tekisi jotain tilanteelleen, hän saisi osakseen empatiaa ja kannustusta. "

      Mielestäni Paxun raittiusyrityksen aikaan häntä kyllä kehuttiin ja kannustettiin, mutta osa kommentoijista oli epäuskoisia. Syynä oli se, että Paxu valehtelee sujuvasti aiheesta kuin aiheesta. Hänen pitäisi pystyä kerrankin toteuttamaan se, mistä puhuu. Mutta kun jorina on yhtä tajunnan virtaa eikä mikään toteudu kuten Paxu sen kuvailee (mukaan lukien se raittiusyritys), niin eihän siitä muuta lopulta synny kuin arvostelua.

      Huomauttaisin myös tässä yhteydessä, että ensin oli tämä valehtelu, sitten alkoi arvostelu. Ei toisin päin. Paxu ei sitä itse ymmärrä, vaan sanoo itselelen, että kaikki muut ovat vain kateellisia hänelle. Mistä Paxulle pitäisi olla kateellinen, sitä ei tavallinen tallaaja ymmärrä.

    • ALOITTAJALLE

      Kuuluiko POKS kun vedit pääsi tunkin rasvasesta per-seestä.

    • Mitä aloittaja sanoi

      kun tempaisi päänsä tunkin per-seestä. Onks Hennaa näkynnä,,,,HAHAHAHHEHHHEEEEEHHEHEHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIII

      • Hanuristit

        Ja sää vastasit et On ... oota hetki ni vaihdetaan.
        HAHAHAHHEHHHEEEEEHHEHEHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIII


    • faktaa ei kiusaamist

      Kuten tästäkin ketjusta käy hyvin ilmi, tänne kirjoittavat monenlaiset ihmiset. Kyllä niitä puhtaita kiusaajiakin riittää, joiden motiivina on oman egon pönkitys ja jotka todellakin toivovat pahaa toiselle.

      Itse olen montakin kertaa todennut toivovani Paxun hakeutuvan hoitoon, saavan tarvittavat diagnoosit ja hoidot ja Paxun vielä sitoutuvankin hoitoonsa. Hoidon pitäisi olla pitkäaikaista ja kuntouttavaa ennen kuin sillä olisi vaikutusta.

    • kyyppari.

      Jos nyt ihan pakosti haluat tuon tapauksen rinnastaa Johanna Tukiaiseen, niin väitän että tossa tarinassa tuksu on tuo tuomitseva ja haukkuva keski-ikänen huonosti käyttäytyvä keski-ikäinen "rouva".

      Tuo mainitsemasi tapaus sai suuren yleisön älähtämään, ja samalla tavalla yleisö älähtää väkivaltaiselle, muita haukkuvalle, eläimiään laiminlövälle huonosti käyttäytyvälle ja huonosti työnsä hoitavalle tuksuttimelle.
      Jonka pitäs jättää päihteet, siivota suunsa, opetella elättämään itsensä eli muuttaa omaan asuntoon. Hoitaa työnsä ja eläimensä. Myös kännissä ajelemiset, väkivaltaisuus muita kohtaan pitäs lopettaa.

      Onko sulla ap. edes mitään käsitystä siitä millä tavalla tuksu puhuu esim. julkisuudessa omasta perheestään? Se menee vielä enemmän asiattomuuksiin kun mainitsemasi tapaus, joka oli onneksi kerta luontoinen... vaikkakaan sitä ei olis pitänyt edes tapahtua.

      Tietty jos olet sitä mieltä että ihmisellä on oikeus käyttäytyä noin, niin sillehän ei mahda mitään.

      Minun on vaikea tuntea tätä tuksua kohtaan mitään sääliä niin pitkään kun tyyppi käyttäytyy miten käyttäytyy.

      Olen itse saanut tuta kyseisen daamin käyttäytymisestä ihan ilman syytä. Olin aikanaan ravitolassa töissä, jossa tuksu oli keikalla. ja sain vaikka mitä haukkuja,uhkailuja väkivallasta, huutoa ja solvaausta niskaani kun en maksanut keikkaa suoraan käteen, vaan KIRJALLISEN sopimuksen mukaisesti raha menee hänen tililleen. Hän kieltäytyi heittämästä sovittua toista settiä. Olin tuolloin vuoronvastaava. En sopinut ko. ravintolan keikoista, eikä keikkojn maksu kuulu minun hommiini, sen hoitivat ravintolaketjun muut rahavirroista vastaavat toimistolaiset. Eikä minulla olisi edes ollut oikeutta jaella käteistä rahaa ravintolan kassasta, potkuthan siitä olis saanut.
      Mutta voin sanoa että en ole moista sikailua eläissäni koskaan nähnyt, vaikka alalla olen ollut n. 15 vuotta.

      • ehkä parempi niin

        Olin yleisössä kuuluisalla "jos olisin kouvolasta, vetäisin ranteet auki"-keikalla. Törkyläjä alkoi käyttäytyä niin agressiivisesti että kaksi järkkäriä joutui viemään sekopää estraaditaiteilijan jäähylle. Siihenkin asti glamourtaiteilija oli kompuroinut hirmuhumalassa lattialla ja sammaltanut käsittämättömiä sanoja. Oli varmasti onni ettei Tunkki ehtinyt teilläkään vetää sitä toista settiään. Siihen olisi vissiin kuulunut yleisön turpaanvetoa.


    • OUTOA MUTTA TOTTA

      VIELÄKÄÄN EI HÄVETÄ.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      421
      2934
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2246
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      340
      1911
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1883
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1727
    6. 158
      1202
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1042
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe