Olisi pitänyt kuunnella viisasta Erkki Tuomiojaa

ahdinkoa riittää

Tämä Aleksander Stubbin Venäjä pakotelinjaus on viemässä Suomea ja muita Baltian maita kurjimukseen. Tänään on lehdissä suuria otsikoita tästä asiasta. Olisi pitänyt kuunnella tarkemmalla korvalla Erkki Tuomiojaa, joka uskalsi sanoa painavan sanansa tästä asiasta ja jopa vaati siitä kirjauksen historian tutkijoille.

Kyllä tämä kokoomuksen ylimielinen hallituspolitiikka on saattanut meidät ja pienen Suomemme aika pahaan tilanteeseen ja elämämme tästä vain kurjistuu. Suomi, Baltian maat ja Puola kärsivät kaikista eniten näistä EU:n pakotteista ja eihän näiden maiden kärsimykset muita EU maita hetkauta.

Erkki Tuomioja on viisaan valtiomiehen tavoin hoitanut tätä Ukrainan kriisiä, saanut kehuja joka puolelta ja ei ole lähtenyt pullistelemaan pisteitä kerätäkseen itselleen, niin kuin usein noiden kokoomuksen politiikkojen kanssa on.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koroljov

      Myös Stubb joutuu vielä kohtaamaan tosiasiat: Suomella ei yksinkertaisesti ole varaa pilata välejään Venäjän kanssa. Stubbissa on jo havaittavissa horjumista ideologisen länsimielisyyden ja paasikiviläisen realismin välillä. Jos Stubb tulee järkiinsä, kuten meidän on rukoiltava, se antaa rohkaisevan esimerkin muillekin EU-maille.

    • Stubb on hintti

      Mutta huomioi tämä fakta: Stubb on todella tyhmä, älyltään kehitysvammaisen hölöttäjän tasoa. Stubb on tyypillinnen suomenruotsalainen hintti, joka on nostettu kaapin päälle määkimään ja pervoilemaan. Stubbilla ei ole edes mitään halua tehdä yhtäkään hyvää asiaa Suomen eduksi. Se ajattelee vain omaa naamaansa ja omaa persettään. Stubb on ikuinen koulukiusaaja. Hän perverssillä tavalla mielissään kun Suomella menee joka päivä edellistä huonommin. Stubb halveksii ja vihaa suomenkielisä ihmisiä täysin avoimesti ja potkii suomenkielistä väestöä koko ajan päähän mm. pakkoruotsittamalla mm. tv-ohjelmat. Stubb oli keskeinen arkkitehti kun Nokia tuhottiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe