Markku Veilo - Älä anna eksyttää itseäsi

KastajaJ

20

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On totuutta

      Yllättävän asiallinen puhe.

    • Kuuletko?

      Kuinka uskovaa voi eksyttää? Siitä Veilo kertoo.

      • ...

        ...


    • b3h

      Suosittelen.

    • ???

      ???

    • Amen

      Kuuntelemme.

    • Suojissa olen

      Miehelle on annettu opetuksen armolahja ymmärrettävästi puhuu ja suoraan raamatun pohjalta tähän päiväämme, Henkeä on.
      Kävin viikonloppuna livenä kuuntelemassa.
      Ei ole pahitteeksi sinullekkaan kohdata raamatun opetuksessa ja valossa omaa minää ei juuri voi olla parempaa oman minuuden avaamista Jumalalle.
      Pyhän Hengen läsnäolo oli paikalla ja se on se joka antaa virtaa ja voimaa tuleville päiville.

      • +++

        ???


    • Totta puhuu

      Sepä se. Tärkeää on se oma halu oikean sanan kuuloon.

    • Vielä

      Kuunnellaan.

      • ...

        ...


    • Valvomme,

      ei eksytä.

    • 7+4+4

      Markku on puhdas Jumalan palvelija.

    • Kunnia Herralle

      Niinpä on.

    • aivan-

      Niin on.

    • offi10001

      Markku Veilo jatkaa kristinuskon eksytyksen kierrettä.

      Vedoten viimeiseen vuosiviikkoon ja se on Dan.9:27 jakeen väärintulkinta , yhtä samalla tapaa väärin , kuin oli Villiam Millerin maailmanloppukin 1844- 43. hienoja profetioita Pyhässä Hengessä mutta ei mitään perää !

      Samoin nuo Veilon esittämät ovat täysin vailla totuutta , vaikka hän kehoittaankin
      " Älä anna eksyttää" mitenpä noita voikaan eksyttää koska he ovat jo täysin eksyksissä , kun ovat liittyneet kristinuskon ideologiaan, riippumatta uskon suuntauksesta.

      • offi10001

        Tätä se minun väärä lääkitys saa aikaiseksi.
        Minä rupesin lausunta-automaatiksi sillä kun olen kommari ja ateisti niin se tarkoittaa, että minä olen aina horisemassa.

        Ai profetallinen sivusto. Ei minulla ole muita kirjoja kuin minkä N-liitosta aikoinaan lähettivät.


    • Surulliseksi tulin kuunnellessani tuota saarnaa...surulliseksi tulin. Miten noista asioista sitten tulisi opettaa.

      Meidän kiintopisteemme ja huomiomme pitää olla Kristuksessa, hän on meidän pelastajamme, hän on meidän kanssamme, hän johdattaa meitä
      Jer. 31:9
      Itkien he tulevat, ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen
      Ef 6:
      18 Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä

      On monia, joiden julistuksen kiintopiste on 'lopun ajoissa' ikään kuin lopun ajat olisi joku Jumala, jota pitäisi palvella. Noiden julistajien sanoma on aina se sama, että olemme jo lopun ajoissa ja ne ovat jo alkaneetkin. Ihmisten mieliin jää pelko siitä, mitä tuleman pitää - eihän nyt sitten enää mitään hyvää voi tulla ja tapahtua. Ensin julistuksen tähtäin oli Israelin valtion syntymisestä 30 vuoden päähän. Kun se ei toteutunut, tähtäin asetettiin kauemmas, nyt se on 70 tai 80 vuoden päässä, sitten se asetetaan taas jonnekin kauemmas, mutta aina ollaan lopun ajoissa, jotka ovat alkaneetkin. Joillakin suunnilla lopun ajat alkoivat jo muutamia vuosisatoja sitten ja siihen sitten kehiteltiin selityksiä jos jonkinlaisia.

      Meidän Kristuksen omien, jotka hänen nimeänsä mainitsemme, meidän julistuksemme pääpaino tulisi olla siinä, miten me kasvamme Kristuksen kaltaisuuteen, miten meissä voi kasvaa hengen hedelmää, josta meidät voisi tunnistaa Kristuksen seuraajiksi, niin että uskomaton tulee kyselemään, miksi sinä olet niin täynnä rakkautta ja laupeutta jne.

      Mistä kukaan voi tietää, onko hänellä huomista päivää, jollekin Kristus tulee huomenna kuoleman kautta, joillekin ensi viikolla, joillekin vuosikymmenien kuluttua. Miksi ihmeessä me askaroimme niin paljon 'ennustamisessa' ja miksi tulevaisuus kiehtoo niin valtavasti. Olemmeko uskossamme niin heikkoja, että emme usko, että Taivaan Isä kykenee huolehtimaan omistaan kaikissa olosuhteissa?

      Jos joku ajattelee, että Ilmestyskirjan tapahtumissa ollaan, eikö sen pitäisi johtaa entistä ahkerampaan evankeliumin julistamiseen - kertoa hyvää sanomaa, että Jeesus pelastaa ja antaa turvan vaikeinakin hetkinä.

      Jos joku ajattelee, että ei vielä olla Ilmestyskirjan tapahtumissa, eikö sen tulisi johtaa entistä ahkerampaan evankeliumin julistamiseen - kertoa hyvää sanomaa, että vielä on armon aika ja aika tulla Jeesuksen luo.

      Jos joku ajattelee, että Kristuksen tulo on lähellä, eikö sen tulisi johtaa entistä ahkerampaan evankeliumin julistamiseen ja rukoukseen, että sukulaiset ja ystävät ja monet muut eivät jäisi Jumalan pelastavasta armosta osattomiksi.

      Jos joku ajattelee, että antikristuksen tulo on lähellä, eikö sen tulisi johtaa entistä ahkerampaan evankeliumin julistamiseen ja rukoukseen, että vielä siinäkin ajassa ja ehkä jo ennen sitä voi tulla Jeesuksen omaksi ja pelastua sisälle taivasten valtakuntaan.

      Jos juku ajattelee, että on tulossa valtava herätys vielä, eikö sen tulisi innoittaa oikein evankeliumin julistamiseen, jotta saisi olla mukana siinä herätyksessä ja tuottaa satoa taivaan valtakuntaan.

      Jos joku ajattelee, ettei enää tule herätystä, vaan tulee vaikeat ajat ja vainot, eikö sen tulisi oikein innoittaa evankeliumin julistamiseen, että mahdollisimman moni välttyisi kadotustuomioilta ja pääsisi sisälle vaikka sitten pelastuttuaan kuolemankin kautta.

      Jos joku ajattelee vielä monella muulla tavalla, eikö senkin tulisi johtaa siihen, että entistä innokkaammin julistetaan evankeliumia, että mahdollisimman moni taivasten valtakuntaan sisälle tulisi.

      Eihän nuo erilaiset tulkinnat meitä Kristuksesta erota, eihän nuo erilaiset tulkinnat meitä estä rakastamasta veljiä ja sisaria Kristuksessa.

      Eihän mikään tai mitkään tulkinnat saisi johtaa meitä pois Kristuksesta - eikö päinvastoin lähemmäs Kristusta, yhä enemmän viipymään hän neuvottelussaan ja kuuntelemassa, mitä hän haluaa meille juuri nyt sanoa.

      Miten Jeesus haluaa meidät kohdata, kun hän tulee?
      Hän haluaa kohdata meidät työssä, toimittamassa niitä askareita, jotka hän on meille antanut.

      Et kai sinä, joka odotat Kristusta tulevaksi sano, että nyt ei enää kannata työtä tehdä, kun Kristus tulee niin pian?

      Et kai sinä, joka ajattelet, että vielä kuluu aikaa, ennen kuin Kristus tulee, sano, että nyt voi vain olla laiskana ja touhuta kaikkea muuta, onhan tässä aikaa työhön vielä paljon?

      Etkö sinä. jolle Kristus on antanut niin mittaamattoman aarteen, pelastuksen ja iankaikkisen elämän, iloiten halua häntä palvella ja seurata ja ahkerasti toimittaa kaikki askareet, jotka hän sinulle antaa!

      Eikö Kristus ole sinulle koko elämä, siinä ohessa sinä saat kaiken sen, mitä tässä ajassa tarvitset.

      Olet rakas, ajattelet asioista miten tahansa, rakas olet ja arvokas, eihän Kristus olisi muutoin sinun tähtesi antanut henkeänsä Golgatan ristillä.

    • Hyvä = tarkkailla

      Sitä oikeaa, raitistä Jumalan sanaa tarvitsemme ja tarvisisimme vieläkin enemmän kuultavaksi.
      Nyt on vain niin, että sielunvihollinen, eksyttäjäkin tietää aikansa vähenevän ja on aktivoitunut sekoittamaan niiden päät, joilla usko on vielä maidonjuonnin asteella.

      Ei sielunvihollinen tule reilusti esittelemään itseään. Ei. Se sekoittaa lustetta siemenviljan joukkoon. Lisää vähitellen annostusta, että ihminen ei huomaakaan millaista kasvusta tulee.

      Tänään Tapani Suonto piti opetusta seiskalla juuri siitä aiheesta. Toivoin, että kunpa mahdollisimman usea näkisi sen. Tullee huomenna uusintana, luulen.

    • Hyvä saarna

      Hyvin vastattu. Tässä Markku Veilon videossa kohdasta 35 min puhutaan siitä, kuinka sielunvihollinen aivopesee ihmisiä median avulla. Erittäin hyvä saarna häneltä. Tulisipa Veilo tänne Turun seudullekin saarnaamaan, niin menisin paikan päälle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      388
      4792
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2641
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      154
      1906
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1628
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1493
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1347
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1335
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      62
      1287
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      48
      1282
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1091
    Aihe