Mistä bodaus alkanut?

Anssi

Mistä tuo kehonrakennus on lähtenyt liikkeelle? Taitaa olla melko uusi laji tämä bodaus, jos olen oikein ymmärtänyt. Eikös se lähtenyt liikkeelle Amerikan Yhdysvalloista joskus 1900- luvun alussa. Valaiskaapa hiukan tätä asiaa, jos tiedätte asiasta jotain. Teen nimittäin kouluesityelmää tuosta aiheesta.

5

1024

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Dunlop

   Kehonrakennus lienee saanut alkunsa vahva miesten jälkihöyryissä. Modernin kehonrakennuksen isänä pidetään Eugen Sandow:ta (1868-1925), alkuperäiseltä nimeltään Friedrich Wilhelm Mueller. Kuten nimestä huomaa mies oli saksalainen maahanmuuttaja.

   Sandow on jonkinlainen esikuva kehonrakennukselle ja onkin "antanut" nimensä Mr Olympia-kisan pystille mm. Kun katsoo miehestä otettuja kuvia, voi sanoa, että hän oli kehonrakentajana aikaansa edellä.

  • kehon rakennus

   Niin noin 40-luvulla keksittiin testosteronien ja anabolisten steroidien hyödyt lihaskasvuun ja sitten keksittiin Kehonrakennus. Ensin siis keksittiin hormoonit.Siitä 40 luvusta lähtien tänne 2000 luvulle bodarit on vetänyt erilaisia nappeja ja piikkejä pakaroihin siksi että lihakset kasvaisi ja kyllä ne kasvaakin oikealla(hirvittävällä) lääkityksellä.Ilman aineita voi saada 1,5kg vuodessa lihas massaa mutta lääkkeillä 15-20 kg vuodessa. Tämä mömmöttely on tosin todella vaarallista, tulee impoksi, sekoaa tai kuolee sydäntautiin. Mutta mitä sillä on väliä jos kuolee 45 vuotiaana kun on siihen asti hyvät lihakset.

   • Dunlop

    Jos maailma olisi noin yksinkertainen, niin resepteilläsi Suomessakin olisi 150 kiloisia kehonrakentajia lavalla. Totuus on, että anaboliset auttavat kehityksessä, mutta jos annat ihmisten uskoa, että hieman treenaamalla saat niiden avulla 20 kiloa lihasmassaa, niin olet aika pihalla.

    Toiseksi jos uskot tuohon, että puhtaana voit saada 1,5 kiloa lihasmassaa vuodessa, on sinun aika vaihtaa johonkin muuhun lajiin. Puhtaanakin voi saada hyvällä ruokavaliolla, oikeilla lisäravinteilla, hyvällä levolla ja kovalla ja oikealla treenaamisella monta kiloa lihasta vuodessa. Itsestäni voin sanoa, että viimeisen vuoden aikana olen kasvattanut lihasmassaa monta kiloa(paino noussut 13 kiloa, rasva% lähes sama), painonnoususta kaikki ei tietenkään ole lihasta, mutta lihastakin on tullut.

    Elän itse maailmassa, jossa on kumpiakin, lääkkeiden käyttäjiä ja puhtaana treenaavia(itse olen 100% naturaali) ja voin kokemuksesta sanoa, että nekin jotka käyttävät aineita nukkuvat, syövät ja paskantavat lajin eteen, eivät he mitään saa ilmaiseksi!

    Totuus on, että aineet eivät paranna terveyttäsi, mutta yleistyksesi, että aineista tulee esim. impoksi kertoo kuinka vähän tiedät. Sanoppa tuo eräällekin eturivin kehonrakentajallemme, jolla on kuusi lasta, tai eräälle USA:n kuvernöörille!
    Kaikki on yksillöllistä, tapasi yleistää on aika tavalla mediankin suosima yhdestä näkökulmasta katsottu!


  • Anonyymi

   Se alkoi siitä kun painonnostajat keksivät saunassa takareikänsä ja totesivat että tämähän on kivaa. Niin alkoi bodaus.

   • Anonyymi

    Ehkä sinun unelmissasi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   64
   5771
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   142
   2434
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   1751
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   1237
  5. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   176
   1227
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   202
   1198
  7. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   384
   1087
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   50
   1047
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   900
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   818
  Aihe