Jänniä nämä vartija jaksot foxilla! :-)

Uskaltaako katsoa :D

Tänään oli kaksi vartijaa uransa huipulla: Pyörimistä edestakaisin pienen autonsa kanssa. Käytiin koulujen pihoilla katsomassa kun porukka siellä ryypiskeli. Mitään auktoriteettia ei vartijoilla tilanteessa ollut, kuten poliisilla. Niin, mutta eipä heillä ole oikeuksiakaan puuttua oikeastaan yhtään mihinkään.

Turha edes keskustella siellä pikkuautossanne mistään, että "oliko mopo viritetty vai ei " (kuten tämän päivän jaksossa tehtiin) koska vartijalla EI SATTUMOISIN OLE MITÄÄN OIKEUTTA PUUTTUA TÄLLÄISIINKÄÄN ASIOIHIN, toisin kuin poliisilla. Aika huvittavia nämä jaksot ovat muutenkin. Jännimmilläänkin jaksoissa tehtävät ovat Stadin steissillä.

Ja se on epäilemättä vaativimpia kohteita koko suomessa, miettikää! Ja sielläkin tehtävät ovat 99,99%:sti luokkaa: " koska lähtee bussi, nouseppas ylös siitä penkiltä " ym. Tässä vaiheessa herääkin jo kysymys, että mihin vartijoita edes tarvitaan?

Poliisi hoitaa kuitenkin asiat loppuun, ja vieläpä ihan laillisesti. Vartijat ovat lähinnä jokamiehenoikeuksilla toimivia koulut kesken jättäneitä urpoja jotka kovin haluaisivat olla poliiseja, mutta ei. Älykkyys ei tainnut riittää poliisikouluun, siellä pitäisi silti vähän jotain ymmärtääkin.


Ei siinä mitään, kerroinpa vain raporttini tästä ohjelmasta, joka on todella tylsää katsottavaa. Ohjelmaan on varmasti yritetty vielä saada jännimmät jutut? Just. Todella jänniä, ei uskalla kunnolla edes katsoa:-)


Ai niin. Innolla odotan taas jaksoja joissa on se vartija pariskunta. Hahahahhahahahhahhahahha. Eipä tarvitse ainakaan illan komedia elokuvaa vuokrata kun sitä toheltamista katsoo:DDDD huvittavaa katsottavaa ihan oikeasti, olen nauranut niitä aivan kippurassa. Kivaahan se toisaalta on, että on kivaa kuten tällä pariskunnalla tuntuu olevan :-)

1

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeh..

      Stadin steissi vaativimpia kohteita? Ei sinnepäinkään.. Mee sinne vaikka vloppuna, niin näet ettei siellä tapahdu mitään. Sen ympärillä ehkä enemmänkin sitten.. On meinaan niin valvottu alue jo pelkästään kameroilla ja poliisitkin aina lähellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe