Peniksen valkojäkälä alullaan

Suo siellä...

Esinahka on jonkin verran ahtautunut. mutta liikkuvien veto taakse onnistuu varavaisuutta noudattaen. Missä mahtaa olla oireitten rajatilanne hoitoon hakeutumiselle? Onko vähäisempiä leikkauskeinoja kuin ympärileikkaus?
Kuinka iso operaatio ympärileikkaus on sairaalapäivien kannalta? Pääseekö piankin kotiin? Jos kestää kauan. katastrofi kotona.

19

11619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rasvaus & pesu

      Ympärileikkausta en suosittele kenellekään, mutta jos sen nyt välttämättä haluaa (lekurithan ei muita vaihtoehtoja edes anna), niin se on päiväkirurginen homma, eli aamulla osastolle, samana päivänä kotiin. Homma kestää vajaa puoli tuntia, paranemiseen väitetään menevän noin 6 viikkoa (joskus ei edes 6 vuotta riitä!) ja mitään haittaa siitä ei pitäisi lekureiden mukaan olla (tosin kaikki haitat onkin sitten esiin tullessaan "normaalia jälkitilaa", eli ihan mikä tahansa rävellys & lopputulos on täydellinen). Ympärileikkaus on peruuttamaton toimenpide, eli kun nahat on veks, niin niitä ei pysty palauttamaan ukkojumalakaan, joten mieti TODELLA tarkkaan mihin olet ryhtymässä!

      Kireää esinahkaa pystyy muuten venyttämään esimerkiksi venytyskoruilla, samoten vahvalla kortisonilla saa ihoa pehmenemään ja antamaan paremmin periksi - näitähän ei tietenkään lääkärit suosittele, koska haluavat päästä toteuttamaan sadistisia puoliaan silpomalla pahaa-aavistamattomien vehkeet.

      • tiukura

        Kortisoni ohentaa ihoa. Aloittajalle suosittelen, että mene juttelemaan lääkärin kanssa. Ympärileikkaus voi olla myös osittainen eli riippuu ihan tapauksesta.
        Samana päivänä pääsee kotiin.


      • Suo siellä...
        tiukura kirjoitti:

        Kortisoni ohentaa ihoa. Aloittajalle suosittelen, että mene juttelemaan lääkärin kanssa. Ympärileikkaus voi olla myös osittainen eli riippuu ihan tapauksesta.
        Samana päivänä pääsee kotiin.

        Kiitos reilusta suhtautumisesta ja vastauksista. Unohdin aloituksessa sanoa, että esinahan reunassa on aivan vähäisiä ympäristöään vaaleampia kohtia. Niissä on tunto tallella. Ympärileikkaus ei todellakaan houkuta mutta kyse on siitä milloin valinnanvara päättyy.


      • Ei suomessa
        tiukura kirjoitti:

        Kortisoni ohentaa ihoa. Aloittajalle suosittelen, että mene juttelemaan lääkärin kanssa. Ympärileikkaus voi olla myös osittainen eli riippuu ihan tapauksesta.
        Samana päivänä pääsee kotiin.

        Suurin osa lekureista tekee joka tapauksessa kaikki pois -tyylillä, tuota osittaista/säästävää tehdään lähinnä ulkomailla


      • tiukura
        Suo siellä... kirjoitti:

        Kiitos reilusta suhtautumisesta ja vastauksista. Unohdin aloituksessa sanoa, että esinahan reunassa on aivan vähäisiä ympäristöään vaaleampia kohtia. Niissä on tunto tallella. Ympärileikkaus ei todellakaan houkuta mutta kyse on siitä milloin valinnanvara päättyy.

        Lääkäri osaa vastata tutkimuksen jälkeen mitä pitää tehdä. He eivät koskaan operoi, jos ei ole ihan pakko.


      • PakkoEiOleSuostua
        tiukura kirjoitti:

        Lääkäri osaa vastata tutkimuksen jälkeen mitä pitää tehdä. He eivät koskaan operoi, jos ei ole ihan pakko.

        No tuo ymärileikkaus on lekureiden mukaan ainoa oikea hoitomuoto kaikkiin esinahan ongelmiin ja ainoa "oikea" tapa tehdä se on just kaikki pois -tyyli.


    • Kokemusta on

      Onko tuo diagnoosi lääkärin tekemä,onko koepalat otettu?Lääkäristä saa vahvaa kortisonivoidetta reseptillä,joka auttaa,minulla poisti sen valkoisen ihon viikossa.Huolellinen hygienia ja rasvaus on hyväksi,pesut ainakin aamuin illoin,ja rasvaus,netistä tilattavissa otsonoitu ollivöljy on myös hyvä hoitokeino,jos haluaa hoitaa itse!

    • Axcu63

      Tämä on vanha ketju mutta vastaan silti: valkojäkälä on parantumaton. Omat oireeni olivat samat kuin AP:n. Kaikkia lääkkeitä kokeiltiin: myös helvetin kivuliaita pistoksia eikä ongelma poistunut. Aivan turhaan vetkutin ympärileikkausta. Se poistaa ongelman lopullisesti. Menin lopulta yksityiselle, ettei tarvitse kärvistellä kuukausia lisää. Maksoi jotain 800 e.

      Leikkauksen jälkeen kyrpä laitetaan pakettiin ja turpoaa ihan mielettömän isoksi. Isossa kääreessä sulla on kerrankin jättikalu. Uuteen penikseen on kyllä totutteleminen: esim. aluksi terska hiertyi kalsareihin pahemman kerran. Pahinta oli kuitenkin että orgasmin saavuttaminen kävi vaikeaksi, mutta kyllä sekin lopulta onnistui entiseen mallin. Yllättäen runkkaaminen onnistuu yhtä hyvin kuin ennenkin. Pysyvä muutos on se, että osa herkimmistä alueista on pois: naiminen ei tunne enää aivan yhtä hyvältä kuin ennen.

      Viestini on kuitenkin tämä: mene leikkaukseen heti, koska joudut sinne lopulta kuitenkin. On aivan helvetin kivaa kun pääsee valojäkälästä pois. Naisesi osaa myös arvostaa tervettä penistä.

      • KokemuksenSana

        Lisävinkki: jos haluat olla varma, että operoimassa on oikeasti pätevä kirurgi tai urologi, niin maksa tuo 800€ ja mene yksityiselle. Julkisella näitä leikkauksia tekee yhtälailla myös kirurgiaan ja urologiaan erikoistumassa olevat sairaalalääkärit ja jokainen maallikkokin kyllä ymmärtää, että harjoittelijan jälki voi olla ihan mitä tahansa "priimasta sekundaan". Operaatio on kuitenkin aina peruuttamaton, eli jos joku harjottelija möhlii, sen seurausten kans on vaan pakko elää, korjattuakaan niitä ei enää saa!


      • Vierailijamiekkonen

        Nelikymppinen mies kaipaa vinkkejä valkojäkälän hoitoon.

        Viitisen vuotta on mennyt valkoisen ystävän kanssa. Paljon olen kokeillut ruokavalion, lisäravinteiden ja öljyjen rintamalla. Apolar ja Elidel tuntunut parhailta lääkevoiteilta. Käyttö 2krt / vko ja pahempina aikoina joka päivä 2 vko ajan. Ruokavalio maidoton, gluteeniton ja sokeriton. Pääasiassa olen pyrkinyt käyttämään viinirypäleensiemenöljyä, propolisöljyä, otsonoitua oliiviöljyä, kookosöljyä ja omenaviinietikkalla pyyhkinyt silloin tällöin. Nyt esinahan valkoinen kiristysrengas alkaa olla ikävän kiristävä ja terskan ja esinahan välisestä jänteestä hävinnyt jousto, joka tuottaa kipua yhdynnässä.

        Vinkkejä ja kokemuksia haluaisin kuulla näihin kahteen kohtaan:

        1. Mitkä asiat on mahdollisesti auttanut, mikäli olet pystynyt välttämään ympärileikkauksen?

        2. Ketä lääkäriä suosittelet tekemään ympärileikkauksen (kiristysrengas ja jänne) Etelä-Suomen alueelta?

        Lisäksi: miten on auttanut, mikä on ollut hyvää, mikä huonoa, häviääkö tunto, miltä ympärileikattu penis tuntuu sekstaillessa, miten vaikuttaa stondikseen, tuleeko uudenlaista kipua leikkausarvesta tms...?

        Kiitos jo etukäteen ja toivoa kanssaveljille!


    • sinkkunainen53v

      Anna kikkelis olla rauhassa

    • ValkojäkäläPenis

      Moi

      Tässä 40v mies joka on tuskaillut valkojäkälän kanssa jo yli 20 vuotta.

      Lääkärit lähes ”pakottaneet”ympärileikkaukseen, mutta en ole suostunut. Ratkaisin ongelman siten, ettäpidän liikkuvat takana koko ajan. Minulla on toiminut. Kaikilla ei tietenkään edes onnistu peniksen ja esinahan rakenteen vuoksi.Esinahan alue on lähes parantunut ilmakylpyjen seurauksena. Terskan alue sen sijaan oireilee edelleen ja osassa terskaa on ollut ihomuutoksia jo vuosia.

      Kaikki mahdolliset poppakonstit ruokavalion yms.suhteen kokokeiltu. Jos jollain on tietoa mikä auttaisi, olisin oikein kiitollinen avusta.

      Taustatietona vielä, että dermovat, protopic yms.kokeiltu. Samoin Neotigason niminen lääke kokeiltu. Ei auttanut.

    • Anonyymi

      Haluan tuoda esille ympärileikkausta pohtiville, että ympärileikkauksen yhteydessä tapahtuvan frenulumin menettämisellä voi olla merkittäviä vaikutuksia seksuaaliseen nautintoon tai aistimiseen. Tilanne on harvoin helppo valkojäkälänkään kanssa, mutta mielestäni ympärileikkausta suositellaan liian kevyesti ikään kuin neutraalina toimenpiteenä.

    • Anonyymi

      Intissä me saatiin kortsut minkä kotelossa luki "lataa ja varmista".

    • Anonyymi

      En mennyt ympärileikkaukseen!!
      Minulla oli esinahkaa kiristävää valkojäkälää, joka alkoi haitata kovastikin elämää ja tapaus eteni vähitellen siihen pisteeseen, että katsoin ympärileikkauksen olevan ainoa vaihtoehto. Lääkäri oli samaa mieltä, joten aika varattiin.
      Ensimmäisen laikkausaikaan oli reilu kuukausi, joten ajattelin totuttaa veijarin elämään housuissa pää paljaana. Liikkuvat vaan taakse ja housut jalkaan, kun hain tuntumaan miltä se elämä leikkauksen jälkeen kenties tuntuisi.
      Jo pari viikkoa aloituksesta huomasin valkojäkälän oireiden helpottavan ja kiristys esinahan päässä oli selvästi vähentynyt. Viikko ennen leikkausta siirsin sen aikaa kuukaudella eteenpäin varmistaakseni, etten vain kuvitellut tätä.
      Kun toinen leikkausaikani oli lähellä tilanne housuissani oli jo lähes normaali ja peruin ajan kokonaan. Jee! Sain pitää tuppini ja elämä oli palautunut takaisin lähes normaaliksi!
      Nykyään kuljen edelleen liikkuvat taakse vedettynä ja valkojäkälä on lähes nujerrettu. Se muistuttaa olemassaolostaan vain esim. sillon, jos olen pulikoinut pari päivää kylpylässä tai on muuten saanut kosteutta, joka päättelyny mukaan pahentaa sitä.
      Kokeilin alussa rasvoja ja venyttelyä mutta kaikista helpointa on vain vetää liikkuvat taakse ja elää normaalia elämää. Toivottavasti tämä toimii muillakin kohtalotovereilla!

      • Anonyymi

        Kokeilin tuota ilmahoitoa ja se aiheutti ihoon tulehduksenomaisen punoituksen lisääntymistä ja kipuilua.

        Itselläni ei varsinaisesti esinahan sisäpinnalla ole kuin muutamia pieniä punoittavia alueita joihin valkojäkälä yrittää iskeä, mutta ei ole vielä muuttanut alueita valkoiseksi. Dermovat ja Protopic 0,03% voiteet on pitänyt sen kurissa.

        Ainoa valkoinen alue on terskan ja esinahan liitoskohdassa peniksen etupuolella ja hivenen sivuilla. Alapinnalla esinahka tulehtuu helposti pienestäkin hankauksesta, eli sinnekin se yrittää hitaasti levitä, mutta ei voiteiden vuoksi ilmeisesti pääse.

        Otsonoitua seesamiöljyä olen viimeaikoina kokeillut, mutta lääkevoiteita pitää sen jälkeen laittaa viimeistään 3-päivän jälkeen, koska iho alkaa pelkän öljyn käytön jälkeen punoittamaan ja hivenen kirvelemään. Onkohan muilla samoja kokemuksia? En ole parin viikon aikana nähnyt öljystä mitään erityistä hyötyä, mutta ei se ole juuri pahentanutkaan tilannetta, joten ajattelin jatkaa ainakin kuukauden, jos jotain paranemista siinä ajassa tapahtuisi. Niin moni kun on sitä kehunut ja jotkut väittäneet jopa parantuneen sen ansiosta.

        Ympärileikkaus tuskin parantaisi tilannetta paljoakaan, koska ongelmakohdat ovat enimmäkseen juurikin esinahan liitoskohdassa, eli siinä kohtaa mistä pitäisi leikkauskin tehdä ja valkojäkälän vuoksi vaalentuneet ihokohdat parantuisivat todella hitaasti. Näin epäili ihotautilääkärikin jolta asiasta kysyin. Vain osa valkojäkälästä poistuisi tällä tavalla ja loput pitäisi hoitaa edelleenkin voiteilla.


    • Anonyymi

      Itsellä oli leikkaus 3kk sitten. Valkojäkälä oli ollut peniksessä jo varmaan yli 3 vuotta, joten se oli levinnyt hieman terskaankin. Noh nyt on kalu paremmassa kunnossa. Valkojäkälä melkein kadonnut, juuri ja juuri saattaa erottaa pientä pigmentti muutosta terskalla

    • Anonyymi

      Aluhousut kannattaa huuhdella hyvin. Varsinkin, jos pesukone on vettä säästävää mallia (pyykkipulveri on voimakasta ainetta).

    • Anonyymi

      Löysin toiselta palstalta tuollaisen hoidon joka oli tehonnut: "sain valkojäkälän pois yhdellä Dermovat- voidehoitokuurilla ja käyttämällä kolme kuukautta helokinkukkaöljykapseleita."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe