Sinkkulaiva 14.10.2014

lord.boredom

Jälleen kerran on ristiriitaiset tunnelmat Sinkkulaivan suhteen. Ensin ulkonäön perusteella samaistun tyyppiin, ja sitten kuitenkin toisaalta vierastan sitä, että kaikki miehet ovat joka kerta ammattikoulun käyneitä tai työttömiä tupakoijia. Kirjoitan tämän ilman arvolautausta (paitsi tupakoinnin osalta): olisi vaan hauska että olisi kerrankin korkeakoulutettu mies tässä, vai onko heillä (eli jälleen kaikilla muilla) jo tyttöystävät? Sitten lopulta tyyppi kuitenkin sanoo jotain, enkä ole varma kuulenko oikein: tyyppi pyytää anteeksi naisilta, jos arvelee että nainen ehkä ajattelee jotain negatiivista.

Oikea meininki. Jos on vasta 18-vuotias, ei voi osata kaikkia peliliikkeitä, kuten ennakoida pakit jo ennen lähestymisyritystä, tai jos nainen nyt jollain uskomattomalla silmänkääntötempulla pääseekin suojusten läpi, pelastaa naiset heiltä itseltään, koska kuitenkin joutuisivat pettymään seksissä ja/tai parisuhteessa ja katuisivat sekaantumistaan tyyppiin.

Juttu näyttää nyt huipentuvan siihen, että tarkastin tyypin Facebookin, se oli ainakin osin julkinen. Kaikesta päätellen mies on edelleen sinkku, ja joku hänen naistuttavansa on kirjoittanut: "Olet fiksu mies ja susta joku saa hyvän miehen". Ihan tässä kyynel nousee veteraanin silmäkulmaan, taidan ottaa yömyssyksi pienen lasin viskiä.

Olen edelleen sitä mieltä, Suomi24:n pitäisi rekrytoida tämän palstan sinkut seuraavalle tuotantokaudelle. Tyypit analysoisivat etukäteen itseään ja toisaalta jälkikäteen toimiaan ja menestystään laivalla. Nykyaikaisen koko kansan TV-viihteen idea on tuottaa kaikki mahdollisimman halvalla, mutta tähän jos satsaisi, saisi hyvän draamasarjan reilulla ripauksella mustaa huumoria.

11

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "olisi vaan hauska että olisi kerrankin korkeakoulutettu mies tässä, vai onko heillä (eli jälleen kaikilla muilla) jo tyttöystävät?"
      Ei ole, ei vaan yleensä monikaan viitsi mennä telkkaan kaiken kansan pällisteltäväksi.

    • Jii007

      Tuo palstalaisten risteily olisi ehdottomasti katsojamagneetti.
      Siellä kun DarkFearit ja kumppanit vetää pään täyteen ja iskevätkin jokainen sitten naisen jakson päätteeksi niin johan loksahtaa monelta leuat.

      "Olet fiksu mies ja susta joku saa hyvän miehen"
      Tämä lause saa nuoren tulokkaankin silmät kyyneliin. Se on pahinta mitä voi miehelle sanoa. Siinä vain luodaan sille miehelle se turvallinen tunne, että kaikki on mennyt ihan hyvin ja mitään ei tarvitse muuttaa lähestymisissä sun muissa.
      Parempi olisi sanoa vaikka päin naamaa, että "Et sinä tyhmä vajakki saa naista kuitenkaan" Ainakin ottaa sitten opikseen, että missä se vika on.
      Kuitenkin tuo lause tarkoittaa sitä, että ei naisia kiinnosta, mutta ei vain haluta sanoa sitä ääneen. Ilmeisesti naiset kuvittelee auttavansa, mutta todellisuus on juuri päinvastainen.

    • törky-amis

      Satuhäät, Sinkkulaiva, Toisenlaiset äidit etc. - onko näissä kultturelleissa ohjelmissa ollut koskaan korkeakoulutettua osanottajaa mistään sukupuolesta?

      En usko, että saisivat katsojia, jos osallistujat eivät olisi sitä, mitä ovat nyt.

    • itsekin olen

      "vierastan sitä, että kaikki miehet ovat joka kerta ammattikoulun käyneitä"

      mitä vikaa on ammattikoulussa?

      • Ammattikoulussa ei mitään vikaa olekaan - siksi tähdensinkin, että sanoin asiasta ilman arvolatausta. Harmittaa vain se, että kun en itse ole ammattikoulun käynyt vaan yliopistopelle, ja mielelläni näkisinkin kaltaisiani tyyppejä. Niitä ei vain ole, ei yhtäkään.

        Mutta myönnettäköön nyt sekin, että mielessäni pyöri pikemminkin dramatisoitu versio, siis jonkinlainen fiktio tai edes dokumenttielokuva palstan sinkuista (eli siis myös meistä muutamasta korkeakoulutetusta), ei tunnustuksellinen tosi-tv. Enkä siis itsekään hakisi tuollaiseen.Sinkkuristeilylle - miksei, kunhan pysyn poissa kansan tv-ruuduilta. Joku (ht? gammaromeo?) kuitenkin jo johonkin aiempaan Sinkkuristeily-ketjuun totesikin, että risteilymatkan filmatisointi voisi paljastaa risteilijälle itselleen jotain tärkeää, siis lisätä itsetuntemusta ja mahdollistaa virheiden ja tasoa alentavan käytöksen korjaamisen. Kuten nyt vaikka tämän Jessen kohdalla sen sivullepälyilyn.


    • Ikisinkku M

      "olisi vaan hauska että olisi kerrankin korkeakoulutettu mies"

      Menepäs itse niin hoksaat miksi ne muut korkeasti koulutetut älyää pysyä poissa noista.

    • Uomo Universale

      Korkeasti koulutetut eivät hae tuollaiseen ohjelmaan / tuollaisiin ohjelmiin. Ja vaikka joku olisi joskus hakenut, niin häntä ei valita, koska ohjelman kohderyhmä on tupakanpolttajat.

      "Olet fiksu mies ja susta joku saa hyvän miehen." ->kyyninen hymähdys

    • ryppis

      Jos siellä olisi joku koulutettu, niin leikattaisiin sellainen jakso, josta saa kuvan että tämä esittelee vain sitä koulutustaan ja pitää sitä erityisen tärkeänä.

      Olen kyllä samoilla linjoilla siinä, että usein on mielenkiintoisempaa nähdä joku oman viiteryhmän jäsen tällaisissa hommissa. Jotenkin on helpompi samaistua. Ei ehkä niinkään sen takia, että muista ryhmistä ihmiset oikeasti olisivat erilaisia tai käyttäytyisivät eri tavoin, mutta kun jos jollain on sama tausta kuin itselle, on helpompi uskoa että samat asiat ja tapahtumat pätisivät omallakin kohdalla.

      • Todennäköisesti - loput klipit koostuisivat illan kömpelöimmistä heitoista ja loppuillan kompuroinneista, jotta kansa voisi sitten sanoa: "ei ihme ettei tollanen naista tai miestä saa!".


    • Mies1985_

      Ammattiopiston käynyt voi olla myös työtön tupakoitsija.

      • Niin voi olla yliopiston käynytkin työtön tupakoitsija. Valtiotieteellisessä tiedekunnassahan tupakointiaste on yli sata.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      68
      5623
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      61
      3764
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      153
      2755
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2196
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      109
      2045
    6. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1329
    7. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1297
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1278
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      195
      1232
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1146
    Aihe