Ihmiskunnan kansakunnat / kansakuntalaiset ne

Herätäänkö?...

Ihmiskunnan kansakunnat / kansakuntalaiset ne vain jatkaa, kaikista, SYYSTÄ (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISUUKSISTA tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamuksista huolimatta, samaa tuhokseen ja tuomiokseen, onnettomuuksikseen ja sodikseen, seuraamuksia tuottavaa, muista ja muusta niin väliä, ”piru” vieköön ja paha periköön, itsekkyyden mukaisesti, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, toisiaan vastaan, toisilleen tuhoksi, kilpailu ja taistelu touhujaan ja politiikkaansa..

Sitä. vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta, elinmahdollisuuksiaan yhä enemmän ja enemmän, nopeammin ja pahemmin kiristävällä ja tuhoavalla tavalla, toisiaan vastaan sotaisesti valtavan RISTI riitaisesti ja sekasortoisesti elämistään, toimimistaan ja vaikuttamistaan. Joista tulee yhä enemmän ja enemmän niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) seuraamusten uhreja. Joita piti Raamatun UT, kaiken, kaikille hyväksi Laillisuuden, kaikille Luvallisuuden lähdekirjan Sanan / opin mukaan, rakastamaan kuin kukin itseään, tai omaa perhettään, puolisoaan ja lapsiaan.

Ei ole historia mitään ihmiskunnalle opettanut, samaa tuomiokseen ja tuhokseen historiaan toistavasti elävät ja toimivat. Yhtä tyhmästi, saata naa tuomiokseen palvelevasti elävät, toimivat ja vaikuttavat kuin kaikki aikaisemmatkin sukupolvet.

Ei ole ketään kiinnostanut se kaikille hyväksi, Rauhan ja Rakkauden mukaisen sekä yhteisen että muihin nähden rinnakkaisen ja sopusointuisen yhteiselon mahdollistava, se ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikkiin nähden puolueettoman (vain kaikille hyväksi) Oikeuden mukainen..

. Se ihan Lain / Laillisuuden, = kaikille Luvallisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Totuuteen perustuva / kaikkia kohtaan Oikeuden mukainen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi vaihtoehto. Se kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan tahdon mukaisesti toimiva , Hänen valtakunta yhteys / yhtenäisyys Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa mahdollisuus…

Se kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava. Se jota nyt Kaikkivaltiaan virkaa maan päällä ja taivaassa hoitava, tämän UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden, jota nyt elämme JO vuotta 2014. ihmiskunnalle ansainnut Kristus Jeesus kehoitti uskoviaan ja uskovikseen (uskollisekseen) haluavia, ihan ensin etsimäänkin. Sanoi / lupasi että sen OHESSA teille etsiville KAIKKI muukin, mitä oikein elämässä tarvitaan annettaan / tulee. Kullekin ihan yltäkylläiseksi, turvalliseksi ja turvatuksi hyvinvointi elämäksi.

Ei vain ole vieläkään, sitten apostolisen alkukristillisten seurakuntien, tälle tielle lähtemisestä ja yhtymisestä kiinnostuneita löytynyt. Lähes kaikkien krit, uskovienkin, eri nimisiin eri seurakuntiin lukeutuvienkin ja muidenkin, tyytyessä ja pitäytyessä tähän, kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää, saata naa tuomiokseen, onnettomuuksikseen ja sodikseen sekä sairauksikseen, palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien, päin hel vettiä menoon ja viemisiin…

= Siihen hirmuiseksi maailman LOPUKSI lopullisen hirvittävän tuomion täyttymyksen kohtaloon.

Kristuksen Jeesuksen nimessä, vielä näin viime hetkillä valistaen ja muistuttaen, tästä kaikille hyväksi Krist. vaihtoehto / Jumalan valtakunta yhteys mahdollisuudesta. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.

1

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätäänkö?

      Ihmiset on kuin villihevosia, joita Luoja yrittää taltuttaa / kesyttää, että saisi heidät elämään ja toimimaan oikein, kaikille hyväksi Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti, = Sanansa, Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten, opetusten ja ohjeiden mukaisesti, toisiaan ja kaikille hyväksi, koko luomakuntamme kaikkineen Luoja ja Omistaja, kaiken elämän Antaja ja Ylläpitäjä JUMALAA palveleviksi..

      . Joka on mahdollista vain ja ainoastaan Raamatun UT Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkamalla ja siihen kaikille hyväksi yhteyteen, niillä kaikille hyväksi, Raamatun UT mukaisilla, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, mukaisilla ehdoilla yhteistyöhön yhdistyviksi.

      Mutta ihmiset käyttäytyy kuin pelokkaat villihevoset vikuroiden ja riuhtoen kaikin mahdollisin tavoin voimin ja tavoin vastaan taistellen. Jopa niin että tuottaa itselleen onnettomuutta, suurta tuskaa ja kärsimystä ja muuta vahinkoa, ja myös tuskaa ja vaivaa taltuttajalleen Luojalleen, ja Häntä edustavalla Kristukselle Jeesukselle. Joka uhrasi itsensä kaikkineen sen tehtävän ja tarkoituksen puolesta. Että saisi mahdollisimman suuren määrän asettumaan ja luopumaan kaiken Oikean, kaikille hyväksi olevaa, sen turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden, mahdollistavaa, rauhan ja rakkauden omaisen, sekä yhteisen että rinnakkaisen yhteiselon mahdollistavaa VASTAAN taistelustaan…

      Siitä ns. ”vilisti ja vapaasti”,= ”pirun hyväksi ja puolesta, tuomiokseen / onnettomuuksikseen, VÄÄRIN, laittomasti, muista ja muusta niin väliä ITSEKKYYDEN mukaisesti, vain OMA puolueellisesti, muita kohtaan rakkaudettomasti / välinpitämättömästi elämisestään, touhuistaan ja politiikastaan. Josta tulee aina tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin ne SYYSTÄ (kaikki vääryys) Jumalan Sanan, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden VASTAISUUDESTA kiroukseksi, = tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi seuraamuksensa.

      Samoin ”villisti ja vapaasti / muista ja muusta niin väliä, itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti. Eli, = tuomiokseen tavalla. = Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä / Kristusta Jeesusta, ja Hänen kaikille hyväksi tarkoitusta ja tavoitetta vastaan taistelevasti, elää ja toimii myös lähes KAIKKI eri kirkko ja muihin krist. kuntiin, yhdistyksiin ja puolueisiin jäseninä lukeutuvatkin.

      Valkeudeksi / Herätykseksi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe