vuokratalot paikkaa kunnan taloutta

vetää joka ovesta

Ilmajoen vuokratalojen henkilökunta on kunnan palkkalistoilla. Kunta vuokraa heitä vuokrataloille reiluun ylihintaan. Tällä rahalla parannetaan kunnan kassavajetta. Laskun maksaa vuokralaiset vuokrissaan. Remontteihin ei ole varaa. Korotetun vuokran maksaa monessa perheessä sossu kunnan kassasta. Eli hölmöläisten touhua. Tällä varmistetaan että uusia vuokralaisia ei tule kuntaan.

28

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talånmees

      No hyvä niin ku vuokralaiset on muutenki jollakinlailla loiseläjiä ja kunnan ja valtion elätettäviä.

      • TyöläinenJaHäiritty

        Siinä olet kyllä väärässä, ainakin 1/3 kyllä on ihan palkkatöissä ja maksaa omat vuokransa omilla tienisteillään, ei tarvitse yhteiskunnan maksaa.

        Se vain, että Ilmajoen Vuokrataloilla siitä huolimatta mennään sosiaalipummien ehdoilla ja sosiaalipummit saavat häiritä työssäkäyviä asukkaita mielinmäärin ilman, että häiriöihin puututaan. Kirjallinen varoitushan pitäisi antaa, jos häirintä on jatkuvaa, mutta Ilmajoen Vuokrataloilla nähtävästi asialle ei tehdä yhtään mitään.


    • heikoin lenkki

      Ilmajoen vuokrataloyhtiöllä 14miljoonaa velkaa.
      Ilmajoen kunnalla 42miljoonaa velkaa.
      Molemmat maksaa korkokuluja yhtä paljon.
      Olisko aika vaihtaa hallitus?

    • heikoin lenkki

      liikaa kepulaisia.

      • Hgff6e22

        Montako johtajaa pyörittää tätä vuokratalo systeemiä.Väärästä päästä yleensä vähennetään väkeä kun menee huonosti.


    • Kateellinentyötön

      Talkkarit saivat potkut. Hyvä. KK palkka 3300e/kk. Tämän päälle lisämaksu lumitöistä, ruohonleikkuusta, tuuraamisista yms.. Haluaisin itsekin työpaikan jossa maksetaan 3300e siitä
      että ilmaantuu työpaikalle ja ekstraa siitä kun tekee jotain.

    • Pirttikoski

      Kunnan johdon olisi pitänyt valvoa vuokrataloyhtiöiden asioita. Saamani tiedon mukaan Pirttikoski ei ole sitä tehnyt. Kuntahan omistaa sataprosenttisesti ko. yhtiöt. Syy on olemattomassa valvonnassa. Pirttikoski on nyt kansanedustajaehdokas. Kuinkahan "kansan mies selittää sen, miksi vuokrataloyhtiöiden talous on kuralla.

      • Yrittäjääänestääps

        Pirttikosken virheenä on pidettävä sitä että hän ei valvonut kunnan etua, vaan antoi 8 vuoden ajan yhtiön jättää maksamatta velkansa kunnalle.
        Tappiot virkatehtävien laiminlyönnistä ovat miljoonaluokkaa kunnalle.
        Asiaa on haluttu salata, eihän totuutta kunnanjohtajan ymmärryksestä haluta julkiseksi, johan se huomattiin mm, Ilmajoki-lehden jutusta jossa kunnanjohtaja kertoi kunnan tuloksen olevan 100.000 euroa plussalla.
        Oikeasti tulos on tilinpäätöstietojen mukaan 1,3 miljoonaa taas miinuksella.
        Yrittäjien aamukahvit meinas mennä naurusta väärään kurkkuun kun Seppo Pirttikoski osoiyti ettei hän ymmärrä talousarvion ja tilinpäätöksen eroa.
        Siinä tilaisuudessa moni yrittäjä vaihtoi ehdokastaan.


      • motiimies
        Yrittäjääänestääps kirjoitti:

        Pirttikosken virheenä on pidettävä sitä että hän ei valvonut kunnan etua, vaan antoi 8 vuoden ajan yhtiön jättää maksamatta velkansa kunnalle.
        Tappiot virkatehtävien laiminlyönnistä ovat miljoonaluokkaa kunnalle.
        Asiaa on haluttu salata, eihän totuutta kunnanjohtajan ymmärryksestä haluta julkiseksi, johan se huomattiin mm, Ilmajoki-lehden jutusta jossa kunnanjohtaja kertoi kunnan tuloksen olevan 100.000 euroa plussalla.
        Oikeasti tulos on tilinpäätöstietojen mukaan 1,3 miljoonaa taas miinuksella.
        Yrittäjien aamukahvit meinas mennä naurusta väärään kurkkuun kun Seppo Pirttikoski osoiyti ettei hän ymmärrä talousarvion ja tilinpäätöksen eroa.
        Siinä tilaisuudessa moni yrittäjä vaihtoi ehdokastaan.

        Taseesta puhumattakaan. Konsultti sanoi aikanaan ettei omaa talousmatemaattista päättelykykyä. MOT.


    • Asunnotonaatu

      Ilmajoen Vuokratalot on konkurssikypsä mutta se kurssi ei ole mahdollista koska verotusoikeus on pohjaton. Miksi Ilmajoella ei rakenneta mitään yhtiön toimesta ja samanaikaisesti kunnanjohtaja on rakentamassa Lakean hallituksen jäsenenä Kuopioon Kokkolaan, Vaasaan ja Seinäjoelle uusia asuntoja eikä Ilmajoelle mitään kunhan palkka juoksee.

    • Tilitoimisto

      Ilmajoen vuokrataloyhtuön tulos oli 280.000 plussalla v 2014 siitä huolimatta yhtiön velka kunnalle kasvoi 430000 eurosta 685000 euroon.
      Kunnanjohtajan konsernijohtajana yhdessä kunnanhallituksen kanssa tulee valvoa kuntalaisten etua ja kunnan saatavia.
      Ei tämä Pirttikoski ymmärrä tehtäviään vieläkään, ei edes valtuuston enemmistö, edelleen vuokrataloyhtiön lainojen keskikorko on 4,5% vaikka kunta voisi taata 100% o istamansa yhtiön lainat jolloin lainan korko olisi yleisellä tasolla n 1,5% pinnassa.
      Nyt vuokralaisilta perityillä korkeahkoilla vuokrilla rahoitetaan liikepankkeja, vuositasolla n 300.000 euron edestä.
      Jotain tarttis tehdä!!!
      Antti Alhon sanoin valtuusto ei ymmärtänyt mistä he päätti, kun hylkäsi erään valtuustoaloitteen yhtiön lainakannan korvertoimisesta.

    • kdjeijg

      IVT:n ongelmat jatkuvat niin kauan kunnes sinne saadaan oikea taloushenkilö isännöitsijän tehtävään sekä ammattitaitoinen tekninen isännöitsijä. kunta ottaa kans kaikenlaisia konnia eri virkoihin, katsoisivat edes vähän taustoja...äly hoi

      • Silmät_ristissä

        Joo, työssä käyvillä, jotka maksavat omilla, itse tienaamillaan rahoilla vuokransa, ei tunnu olevan mitään oikeuksia Ilmajoen Vuokratalot Oy:n asunnoissa. Meidän muiden verorahoilla kaiket päivät kotona makaavat kunnanelätit saavat pitkin yötä möykätä ja pitää kovaa meteliä ilman, että siihen puututaan.

        Eli jos on töissä käyvä tai muuten haluaa nukkua yönsä rauhassa, Ilmajoen Vuokratalojen asuntoja kannattaa välttää kuin ruttoa. Kääntykää mieluummin yksityisten vuokranantajien puoleen.


      • NäitähänRiittää

        Niitä sakeeta, jokka kuvitteloo, jotta ne saa rivareis ja kerrostaloos teherä ihan mitä ikinä huvittaa, on jokaases taloyhtiös vähintään yksi. Ja kun niistä teköö valituksia niin nämä narsistit uhriutuu, jottei he oo mitää teheny, vaan naapuriis on vika kun ne valittaa. Tuskin kukaan turhaa valittaa. Ei omakotitaalooskaa saa teherä ihan mitä huvittaa, aika äkkiä on poliisit pihas jos vaikka keskellä yötä möykkää.


    • pikkumoskova

      Vuokralaiset ulos ja myydään omistusasunnoiksi.Viidellä pienellä sanalla pystyisin tuon ongelman poistamaan ja mikäli vuokra-asukas muuttaa eri asuinkuntaan niin 1000e kouraan läksiäisrahaa houkuttimeksi..Näin vähenis menot luukulla ja vastaavasti tilalle muuttaisi työssäkäyviä veronmaksajia,
      mutta Sepeteushan oli ollu vaalihaastattelus sitä mieltä että lisää vaan mamuja Ilmajoelle.

    • Miiautsii

      Kunnan vuokratalot: kuulin jotta sielä on kaikkitietävät akat lyöny päät yhteen, kohta tapahtuu, luin ilmajokisesta. Akat, kuhan ei Tuu mustasukka kisoja. Mielenkiinnolla odotellaan. Kissa mittelöt,,

      • Heeheehee

        Toivottavasti myydään yksityiselle, jos vaikka saataisiin asiallisempi isännöitsijä. Mutta senhän vuoksi useita kiinteistöjä kait on remontoitukin.


      • Häirikköjenparatiisi

        Eräille asukkaille isännöitsijä on suoraan sanonut, että hän ei puutu häirikkönaapurin harjoittamaan yöaikaiseen kotirauhan häirintään millään tavalla. Voi hyvällä syyllä kysyä, että mitä tehdään isännöitsijällä, joka ei hoida hommiaan. Jos jostain muualta löytää vuokrakämpän niin Ilmajoen vuokratalojen asunnoista kannattaa pysyä kaukana.


      • Pykälä

        Sellainen isännöitsijä pitäisi välittömästi irtisanoa, koska ei hoida työtehtäviään ja koska kyseessä on kunnan vuokrataloyhtiö, niin kaiketi siinä tulee jo kyseeseen jonkinasteinen virkavelvollisuudenkin laiminlyönti.


    • SehänOlisiVainHyvä

      Huhu kertoo, että Ilmajoen Vuokratalojen kiinteistöjä peruskorjataan sen vuoksi, että osa kiinteistöistä aiotaan myydä yksityisille vuokra-asuntosijoittajille.

    • Marmates

      Pitäskö se Akkane ny armosta vihdoinkin valita Ilmajoen Vuokratalot asianhoitajaksi....Musta tuntuu,jotta se olis halukas siihen hommaan...

      • Selvyyttä

        Rauhootu Rannoon isäntä


      • pikkuakkanen

        Kyllä topakka nainen osais pitää hommat hanskassa


    • pakkomennälypsyllenyt

      Siellä missä kepu on aina ongelmiaaa.Kepu ei ole puolue vaan roistokopla.
      Väryspatea alkaa jo kaikkien olla ikävä.
      Pirtukosken klaani joutaa siberiaan.Siberia opettaa kuten kepulimpaa hiihtoliiton puheejohtajaa Exxo Kg Pula-ahoa

    • MitäJosTulee112Tarve

      Joo, erään vähemmistökulttuurin edustajat saavat nähtävästi vuokrataloissa tehdä ihan mitä lystäävät ilman, että siihen isännöitsijä puuttuu millään tavalla (koska rasismi). Nytkin on parhaillaan ilmeisesti samaan vähemmistöön kuuluvan vieraan auto tukkimassa pelastustietä (Pelastuslaki 379 / 2011 §11).

    • Rfxyhv

      Yksitystäkää isännöinti, tai antakaa se jollekin joka ymmärtää siitä jotain. Eikä vain luule ymmärtävänsä.

      • TyöläinenJaHäiritty

        Se olisi kyllä ehdottomasti paras ratkaisu, niinhän ne talonmiehetkin vaihdettiin kiinteistönhoitofirmoihin. Ehkä sitten saisi jopa oikeutta ja häiriköinteihin puututtaisiin siten kuin on asiallista. Nyt riittää, kun häirikkö sanoo, että on muuttamassa, niin pääsee ilman varoitusta ja saa taas määräämättömän ajan häiritä töissä käyvien asukkaiden kotirauhaa 24/7.


    • JuhaT

      Kuka osti Pappilantien kerrostalon? Sillä varmaan paikattiin Vuokratalojen taloutta. Mikähän oli hinta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe