Mikä se saa ja laittaa ihmiskunnan elämään ja

Jeesuksen nimessä...

Mikä se saa ja laittaa ihmiskunnan elämään ja toimimaan tuomiokseen ja tuhokseen, toisiaan vastaan kilpailevasti, taistelevasti ja sotivasti, valtavan ristiriitaisesti ja sekasortoisesti, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti, = luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, SYYSTÄ (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan Sanan, = kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden VASTAISUUKSISTA pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamuksia tuottavasti / aiheuttavasti.
Vähintäänkin niihin sitä ”saldoa” osaltaan kartuttavasti. = Niihin sitä syytä ja aihetta kokoavasti, jo sillä että elää ja toimii niihin hiljaa vain mukautuneena, = niihin syihin (synteihin) Oikeutta vastaan rikollisuuksiin / laittomuuksiin osallisuudessa. = kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää näin tuomiokseen ja tuhokseen palvellen.

Ihmisten elämä kun on sitä: ”Sitä saa mitä tilaa”, Oikeuden mukaisuuden Lainalaisuuden mukaista.

Hyvästä ja oikeasta vain (Raamatun UT mukainen), hyvää, turvallista ja turvattua elämää, pahasta ja väärästä (kaikki Jumalan Sanan, = Raamatun UT vastainen) pahaa, turvatonta, jossa mikä vain onnettomuus tai paha sairaus, tai muu katastrohfi, voi kohdata missä ja milloin, ja miten tahansa. Kukaan näin VÄÄRIN, Jumalan Sanan VASTAISESTI, = laittomasti elävistä ei tiedä varmaksi näkeekö edes huomista päivää, ja jos näkee ei tiedä missä tilassa ja kunnossa silloin on. Jos ei näe herää siellä ikuisuuden hirvittävällä puolella hirveissä loputtomissa tuskissaan. Eli jos niissä menehtyy, silloin ikuisuus osoite on sinne hirvittävälle puolelle. Ilmenee siitä Luojan ihmiskunnalle oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen opeiksi ja ohjeiksi ilmoituskirjasta, siitä kaiken Laillisuuden lähdekirjasta Raamatusta...

Jota Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden aikaa nyt elämme, jo vuotta 2014. Ilmenee vuosiluvustammekin. Mutta jo tämän Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa. Ennen sitä! Tälle saata naa tuomiokseen palvelevalle ihmiskunnan touhuille ja politiikalle hirmuiseksi maailman LOPUKSI, hirvittävän lopullisen tuomion alkamista!! Siitä mitä kaikkea on ja tarkoittaa, ja miksi edessä on, voi kukin lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta.

Josta vain ne kaikille hyväksi Jumalan sanan mukaisesti elävät ja toimivat tulee pelastumaan. Samoin kuin aikoinaan Nooa ja hänen perhekuntansa, jotka yhtyi rakentamaan Jumalan Sanan mukaisesti sitä pelastukseksi vaihtoehtoa, sitä Nooan arkkia, jossa sitten pelastuivat siltä vedenpaisumus tuomiolta. Kun sanoutuivat näin IRTI sen aikaisesta, pahan valtaan antautuneen / taipuneen ihmiskunnan, kaikille hyväksi Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta.

Kristuksen Jeesuksen nimessä, vielä näin viime hetkillä valistaen ja muistuttaen, tästä kaikille hyväksi Krist. vaihtoehto / Jumalan valtakunta yhteys mahdollisuudesta. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.

6

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valistunut

      Tuo on vain ihmismielen sanallisesti ajateltua totuutta, mutta totuus on kaiken ajallisen tuolla puolen, ajattomassa elämässä kaiken lähteessä,
      jonka osa myös kaikki fyysinen elämä on.
      TÄMÄ KAIKKI ON JO MEISSÄ sisäisesti rakentuneena syyn ja seurauksen lakina jonka alaisia mekin olemme.
      Ihminen on havainnut, syyt ja sen seuraukset, mutta erehtynyt luulemaan niitä jonkun ulkopuolisen voiman aihettamiksi, jonka seurauksena on syntynyt tämä väkivallan ja kärsimysten täyttämä yhteiskunta.

      Kun ihminen alkaa ymmärtämään ja oivaltamaan, että se on menneisyydessä tehtyjen väärien valintojen tuloksena , syntynyt keskus tgo sielu joka joka on sitten meidän kaikkien ongelmiemme syy ja lähde.
      Kun ymmärrämme miten ja miksi se on syntynyt, niin lakkaa se vaikuttamasta meihin, ja samalla vapaudumme sen ikeestä ja kaikki kärsimyksemme päättyvät, ja voimme elää autuaallista elämää jo täällä ollessamme

      Tämä ei ole uskon asia, mutta kerron vain sen mikä on

      • Jeesuksen nimessä

        Niin; Hän, kaiken Luoja ja Omistaja, kaiken elämän Antaja ja Ylläpitäjä Jumala, on tämän koko kaikkeuden Lain alaisuus. = Totuus ja siihen perustuvan, kaikille ja kaikelle hyväksemme luomalleen hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisen LÄHDE.

        Jota Lain alaisuuden = kaikkivaltiaan hallinta virkaa, Pyhän, kaiken Luoja ja Omistaja Isänsä edustajana ja valtuuttamana, niin maan päällä kuin tavaassakin, hoitaa nyt Kristus Jeesus. Hän, tämän UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden, jota nyt elämme jo vuotta 2014, ihmiskunnalle ansaitsema.

        Jota Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa nyt elämme!

        Herätykseksi muistutaen ja valistaen, vähäinen palvelijansa


    • Elämän kirkkaus

      On mahtavaa, että Jeesusta ei ole olemassa, eikä ole koskaan ollutkaan.

      • Mahtavinta

        Mahtavinta on kumota väitteesi ja kuvitelmasi.

        Jeesus on Herra, tänäänkin.


      • Jeesuksen nimessä...

        Niinhän ne USKOO ja luulee jotka ei tiedä eikä ymmärrä, kun eivät Häntä Jumalan Sanaa Kristusta Jeesusta tunne eikä tunnista, vaikka näilläkin foorumeilla on koko ajan joka päivä mukana.

        Kaikki Raamatun UT mukaiset viestit ja siihen, vasta Oikeasti Krist, Raamatun UT mukaiseen yhteyteen kutsumiset ja ohjaamiset on Hänen, Pyhässä, (ei mitään pahaa) hengessä laittamiaan.


    • Vastaus tietysti:

      maailman rakkaus eli ahneus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2214
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1065
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe