Uni Vladimir Putinista

Uni Vladimir Putinista

Kanadalainen mies Michael Poznekoff näki 21.9.2014 unen Vladimir Putinista.

Unessa Vladimir Putin käveli reippaasti saadakseen liikuntaa. Putinilla oli yllään valkoinen t-paita, jota hän oli käyttänyt jo parin päivän ajan. Tarjosin Putinille uuden, puhtaan ja valkoisen t-paidan, jonka hän laittoi päälleen. Putin näytti hyvältä uudessa t-paidassaan.


Eräs kookas mies oli kävelemässä vastakkaiseen suuntaan tien toisella puolella. Mies sanoi kovanlaisesti Putinille: ”Eikö sinulla ole mitään muuta päällepantavaa?” Putin vastasi: ”Paita on uusi ja puhdas.”

Sitten Putin näytti miehelle rauhanmerkkiä (V). Mies näytti Putinille saatanallisen sormimerkin (I__I). Putin osoitti uudestaan rauhan- ja myös voiton merkkiä miehelle, kun he erkaantuivat toisistaan

Michael Poznekoffin tulkinta:

Vladimir Putin ajaa oikeudenmukaisuutta (valkoinen ja puhdas paita). Putin on rauhan mies eikä aio muuttaa suuntaansa. Kookas mies edustaa nykyistä maailmanjärjestystä, joka ei pidä siitä, mitä Putinilla on yllään (miten hän toimii). Kookas mies edustaa saatanallista järjestystä.
Putin jatkaa rauhan ja maailmanjärjestyksestä saatavan voiton julkituomista. Nuo kaksi ovat kulkemassa päinvastaisiin suuntiin.

Jouko Pihon kommentti:

En tunne Michael Poznekoffia, mutta julkaisen hänen unensa mielenkiinnon vuoksi.

En tiedä, onko Putin näin vanhurskas rauhan mies kuin mitä unessa tulee esille. Putin käy kyllä kirkossa ja vastustaa lännen rappeutunutta moraalia ja jumalattomuutta, mutta toisaalta Putin on sekaantunut moniin rikollisiin ja moraalittomiin tekoihin yhdessä KGB-taustaisten tukijaupseeriensa kanssa.

Kuten olen jo aiemmin pohtinut, on vaikeaa nähdä, onko Putin aidosti Uutta maailmanjärjestystä vastaan vai onko hän mukana samassa globalistien veneessä, mutta on olevinaan valeoppositio, jotta Kolmas maailmansota saataisiin tästä vastakkainasettelusta syttymään.

Poznekoffin unen mukaan Putin olisi aidosti lännen pahaa järjestelmää vastaan. Aika näyttää, onko näin vai tuleeko se toinen vaihtoehto toteutumaan.

14

977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuom.

      Kyllä tässä Putinista on nähty unta ihan kotipuolessakin. Käydessäni Putinilla kylässä, niin huomioni kiinnittyi hänen kirjahyllyssään olevaan kansioon. Annettiin ymmärtää, että kansio sisälsi sellaisia suunnitelmia, mitä hän ei halunnut näyttää. Mutta kuitenkin se sisältänee (?) laajempia valloituspolitiikkaan liittyviä suunnitelmia. Eli hän on ikään kuin pakotettu ottamaan kansion suunnitelmat käyttöönsä.

      Viittaan Juha Ahvion kirjaan Venäjän valloituspolitiikasta ja historiallisesta katsauksesta. Länsi on paha ja sitä vastaan käydään kaikilla mahdollisilla aggressiivisilla voimilla. Venäjä katsoo myös oikeudekseen valloittaa kaikki historiallisesti menettäneensä valtiot ja maat.
      Mutta oleellista on se, että Putin perustelee sen unessa saamassa näyssä, että se on historiallisesti ja moraalisesti oikeutettua. Toinen vaihtoehtona olisi, että antaisi Venäjän kuihtua ja kuoliaaksi tulla syleillyksi länsimaisille arvoille ja moraalille. -Sovittamaton ristiriita! Joten tämä kulttuurien välinen konflikti ratkaistaan sivilisaatioiden välisenä sotana. Ja tämä sota on hiipien jo alkanut. Ja mitkään rauhanneuvottelut eivät sitä estä. Talouspakotteet pikemminkin nopeuttavat tätä aikataulua.

      Mitä tämä merkitsee Suomen suhteen? Lyhyesti: Suomea ei ole vielä miehitetty, mutta se on jo kaapattu. Jos Suomi liittyisi Natoon, sitä ei helposti miehitettäisi. Sitä voitaisiin pommittaa, mutta niin voitaisiin myös sitä itseään. Sota tulee joka tapauksessa.

    • offi 10001

      Tuom. Sinäkin hyväkäs olet niellyt "punaisen ratsastajan" ideologian
      Ennen toista maailmansotaa oli pitkä propaganda jakso , monet suomalaisetkin menivät N-l puolelle , näin on nytkin käynyt Venäjä mieliset ovat nostaneet päätään mm, Jouko Piho on markkinoinut Tukholma profetia harhaa tosimielessä.
      Tuom. älä sinä seuraa noita vieraanvallan uskonto poliittisia kätyreitä.
      Jos Venäläisiä on kin 25-30 kertaa enemmän älä lannistu, Venäjäläisiksi emme tahdo tulla olkaamme suomalaisia.
      Suomalaiset ovat taistelleet olemassaolostaan tuhatvuotta, taistelkaamme toiset tuhat,
      Jeesuksen tulolla ja kristinuskolla ei tuo taistelu ratkea, se on kansallinen identtiteetti ja puolustusvalmiuden tehokkuus viety äärirajoille saakka , sekä viholliselle pitää pystyä tekemään korvaamattomat tuhot kostotoimenpiteinä jos joku tänne hyökkää.

    • 245ntgf1

      Oli se sääli, että se pihon puolueyritys meni mynkään... Siinä se olisi voinut olla ratkaisu? Suur-Suomi, karjalan korpineen! Ja kaikkien unelmien summa!
      Irti EU:sta, oma markka takaisin... naiset nurkkaan ja hiljaa... ja kaikki J.P:n unelmat kokoon! Missä ne kannattajat?


      http://fi.niilopedia.org/index.php/Suomen_Laillisuuspuolue

      Pihon kantaa naisista:

      ”Kysymys naisten asemassa puolueessa on vielä auki. Laillisuuspuolue ei ainakaan kannata naisten äänioikeutta. Kuten Johtaja on sanonut: Mitä tulee naisiin, niin herää kyllä kysymys, onko viisasta, että naisilla on äänioikeus, kun niin monet naiset ovat tunteittensa, oikkujensa, hormoonivaihtelujansa ja kuukautistensa heiteltävissä.
      Tämä on Raamatun lain mukaista. Raamattu sanoo: minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.[8] ”

      Pihon kantaa...Suomen Laillisuuspuolue ja Tukholman profetia
      SLP:n perustamisen ajankohta ja muut maailman tapahtumat viittaavat vahvasti Tukholman profetian toteutumiseen! Pihon näkemyksiä on tiedusteltu uusisuomi-sivustolla:
      Onko tämä Israelin heimon palaaminen ja Iranin sodan alkaminen (tilannehan on nyt siellä se, että Israel on aivan juuri hyökkäämässä) nyt lopullinen merkki siitä, että Tukholman profetia toteutuu nimenomaan tänä kesänä, 2012? Sehän tarkoittaa mm., että Venäjä valloittaa puolet Suomesta ja sitten myöskin ennustettu Suomen profeetta alkaa julistamaan hyvin väkevästi pelastussanomaa ja tekee suuria ihmeitä ja tunnustekoja. Ja tämähän puolestaan tarkoittaisi, että SLP voisi hyvinkin nousta kaikkein suurimmaksi puolueeksi kun sen johdossa on armoitettu ja voideltu profeetta, joka antaa Tukholman profetian jatkon. Hän ehtii toimia vain vähän aikaa mutta herätys on ennennäkemättömän vahva.
      Olitko sitä mieltä, että tempaus tulisi lopun aikojen puolivälissä? Eli kun ne ajat alkavat tänä kesänä, niin se tulisi syksyllä 2015! Monet ovat laskeneet, että tempaus olisi nimenomaan syksyllä, 26.10. maissa, koska mm. Jeesus syntyi laskelmien mukaan tuon päivän tienoilla.
      Lisäksi, sehän tarkoittaisi myös sitä, että SLP ehtii juuri sopivasti tulla suurimmaksi puolueeksi. Maailmanhallitus ei varmasti kuitenkaan hyväksy vaalitulosta vaan se kumotaan laittomasti; ja se olisi täysin varma merkki pian tulevasta ylösotosta.
      Tukholman profetia ja muut kokoamasi näyt viittaavat kyllä nyt vahvasti siihen, että tapahtumat tulevat etenemään juuri näin. Myös puolueen perustamisen ajankohta sopii profetiaan täydellisesti![9]

      • "245ntgf1" kirjoitti: "Oli se sääli, että se pihon puolueyritys meni mynkään... Siinä se olisi voinut olla ratkaisu? Suur-Suomi, karjalan korpineen! Ja kaikkien unelmien summa! Irti EU:sta, oma markka takaisin."

        Älä huoli, Suomi tulee vielä eroamaan EU:sta ja eurosta, markka tulee takaisin, Karjala palautuu ja Suur-Suomi syntyy.

        Näin tapahtuu, joko Suomen Laillisuuspuolueen ollessa kuvioissa mukana tai sitten ilman SLP:ta.


    • Kyseessä on Niilopedian huumoriteksti, joka perustuu vuosia sitten netissä, olisikohan ollut Uuden Suomen Puheenvuorossa, julkaisemaani vitsiin, jonka vain tosikot ovat ottaneet tosissaan.

      Minä kannatan tietenkin naisten äänioikeutta, kuten Suomen Laillisuuspuoluekin.

    • 246nkl67

      Vai vitsi? Höpö-höpö. Siis? lausut vain vitsejä ja sitten et ota vastuuta? No...
      Se selittääkin paljon: vitsimies - älkää ottako puheita todesta!!

    • Olen perusluonteeltani vakava, mutta kyllä minusta löytyy muitakin puolia, kuten humoristisuus. Se ei taas tarkoita sitä, että minä lausuisin vain vitsejä, kuten 246nkl67 väärämielisesti liioittelee. Kyse on siitä, että minäkin voin joskus harvoin poiketa pelkästä asiatekstistä ja heittää ilmoille retorisen kysymyksen, koska juuri kysymyksestä oli kyse. Minä en ole siis koskaan väittänyt, että pitäisi olla niin, että naisilla ei tulisi olla äänioikeutta, vaan heitin ilmaan ajatuksen, että herää kysymys, pitäisikö naisilla olla äänioikeus. Sanoin sen kieli poskella, mitä tosikot eivät tajua.

    • ngj765et

      Tässä esimerkki julkisesta valehtelusta, J.P:


      1. Valhe, perätön meriselitys:
      2. JoukoPiho
      26.10.2014 22:53

      Olen perusluonteeltani vakava, mutta kyllä minusta löytyy muitakin puolia, kuten humoristisuus. Se ei taas tarkoita sitä, että minä lausuisin vain vitsejä, kuten 246nkl67 väärämielisesti liioittelee. Kyse on siitä, että minäkin voin joskus harvoin poiketa pelkästä asiatekstistä ja heittää ilmoille retorisen kysymyksen, koska juuri kysymyksestä oli kyse. Minä en ole siis koskaan väittänyt, että pitäisi olla niin, että naisilla ei tulisi olla äänioikeutta, vaan heitin ilmaan ajatuksen, että herää kysymys, pitäisikö naisilla olla äänioikeus. Sanoin sen kieli poskella, mitä tosikot eivät tajua.

      2. Tosiasia, jonka J.P. Itse on ilmaissut...
      http://fi.niilopedia.org/index.php/Suomen_Laillisuuspuolue

      Pihon kantaa naisista:

      ”Kysymys naisten asemassa puolueessa on vielä auki. Laillisuuspuolue ei ainakaan kannata naisten äänioikeutta. Kuten Johtaja on sanonut: Mitä tulee naisiin, niin herää kyllä kysymys, onko viisasta, että naisilla on äänioikeus, kun niin monet naiset ovat tunteittensa, oikkujensa, hormoonivaihtelujansa ja kuukautistensa heiteltävissä.
      Tämä on Raamatun lain mukaista. Raamattu sanoo: minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.[8]

      3. Eli – J.P. On ITSE lausunut naisten äänioikeudesta, ja vieläpä halveksivaan sävyyn, halveksivalla tyylillä viitaen jopa naisten ”hormooniasioihin”, jne. Tekstissä ei J.P. Lausu että se oli ”vitsi”. Ja jos se ”vitsi” oli – se oli tosi huono! Jopa perustuslain vastainen, ihmisten yhdenvertaisuuden vastainen, naisia aliarvioiva, liittyen naisen biologiseen asiaan. Iljettävää tekstiä J.P:lta.

      4. Kuka kertoi että se oli ”vitsi”.

      J.P. itse:
      Nimmari 246nkl67 ei ”väärämielisesti liioittele”. J.P. Itse lausui tässä samassa ketjussa (aiemmin) että kannaotto naisten äänioikeudesta oli ”vitsi”. Näin.

      ”JoukoPiho
      26.10.2014 14:43

      ”Kyseessä on Niilopedian huumoriteksti, joka perustuu vuosia sitten netissä, olisikohan ollut Uuden Suomen Puheenvuorossa, julkaisemaani vitsiin, jonka vain tosikot ovat ottaneet tosissaan.
      Kyseessä on Niilopedian huumoriteksti, joka perustuu vuosia sitten netissä, olisikohan ollut Uuden Suomen Puheenvuorossa, julkaisemaani vitsiin, jonka vain tosikot ovat ottaneet tosissaan.


      Yhä enemmän on säälittävää, ettei J.P. Pysy sanoissaan. Koskaan ei siis tiedä onko joku ”vitsi”, vai totta, onko se humoristisuus... retorinen harrastus, totta vai pötyä? Ja kun J.P. Joutuu tilille sanoistaan, hän selittää sitä ja tätä ja tuota... eikä kukaan tiedä mikä on TOTTA? Todesta ei sellaisia esityksiä siis voi ottaa.

      Säälittävää. "Sanoin sen kieli poskella... mitä tosikot eivät tajua."

      Joo?

      "Kieli poskella" , se oli vain "vitsi"....

    • Vain omat syntisi...

      ngj765et

      Syyllistyt julkiseen herjaamiseen.
      Juuri sinä olet nyt syyllinen.

      Siitä mistä toisen tuomitset, samoja tekoja teet itse.

      Mene polvillesi Herrasi eteen ja pyydä anteeksi syntejäsi.
      Omia syntejäsi.

    • VapaaSana++

      J.Pihon kirjoituksista ja toiminnasta saa ottaa kantaa, eikä se ole julkista herjaamista. Vainko J.P. saisi - voisi ladella "mitä syli suuhun tuo"?

      Saisiko J.P. halveksia naisia, kirjoittaa "vitsiä" ( = itse sanonut vitsiksi), naisten äänioikeudesta, ja sitten selittää "kieli poskella" kirjoittaneensa?

      Ja että tällaista humpuukia, suun soittoa ei saisi kommentoida?

      Tuomitseminen on ihan eri asia kuin ottaa kantaa! Totuudessa.

      Kirjoittajan ngj765et ei tarvitse mennä polvilleen eikä pyytää anteeksi, kun ei ole syntiä nuhdella ja ojentaa (uskovaksi itsensä nimeävän) miehen pötypuheita.

      Ja faktaa. Tämä on keskustelupalsta, ja saa ottaa kantaa erilaisiin kirjoituksiin.
      Unohtuiko se?

      Jos on liian herkkähipiäinen, eikä kestä julkista kritiikkiä, julkisista kirjoituksistaan (kute J:P. kitisee) - pitää harkita useamman kerran MITÄ kirjoittaa, MITEN kirjoittaa, ja oliko se laillista, sivistynyttä, asiaa?

      "Sanasta miest, sarvesta härkää" - sanoo sananparsi.

    • Opettelehan

      Kannanotto ja kirjoittaminen ei ole törkeyksien latelemista.
      Keskustelupalsta edellyyttää asiallisuutta.
      Profetiat ovat raamatullisia edellenkin, joten väittelyt, herjaamiset ja asiattomuudet voit suoltaa muualle.

      • VapaaSana+++

        Kaikki profetiat eivät ole raamatullisia, eivät väärät profetiat, eivätkä mm. J.P:n "vitsit" ja jne. huuhaa-kirjoituksia saa ja pitää arvostella, ottaa kantaa. Tämä palsta ei ole J.p:n monopoli; kaikki saavat kirjoittaa...

        Eli, opettelehan!


    • vapaaSana++++

      ????

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe