Aseksuaalisuus elämäntapana

MGTOW

Ilta-Sanomat julkaisi artikkelin “Ristosta”, joka on kertomansa mukaan viettänyt 34 vuotta selibaatissa. Hän kuulostaa heteroseksuaalilta, joka on ehdollistanut itsensä elämään aseksuaalista elämää. Käsitteiden selvittely on monimutkaista, mutta ymmärtääkseni aseksuaalisuutta pidetään homo- ja heteroseksuaalisuuden ohella enemmän tai vähemmän synnynnäisenä tilana. “Riston” tilanne puolestaan kuulostaa siltä, että hän on yksinkertaisesti kyllästynyt naisten manipuloivaan käytökseen. Seksuaalisuutta pidetään iltapäivälehtien sivuilla usein iloisena ja riemukkaana asiana, josta voimme kaikki nauttia, mutta sitä se ei tietenkään ole lukuisille miehille, jotka ovat lopen kyllästyneitä naisten seksuaalisen vallan alla elämiseen. On olemassa näennäisen helppo ratkaisu ongelmalle, jonka “Risto” huomasi yli kolmekymmentä vuotta sitten: peliä ei ole pakko pelata. Suunnitelman toteuttaminen käytännössä on sitten vaikeampi temppu, mutta sitäkin varten on olemassa verkon ansiosta tukea ja neuvoa MGTOW-henkisten miesten foorumeiden ja verkkoyhteisöjen muodossa. Kaikki MGTOW:t eivät tietenkään elä selibaatissa, mutta kaikki heistä varmasti ymmärtävät heteroseksuaalisen miehen valinnan tehdä niin.

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288619486625.html

Verkossa on myös paljon vihamielistä retoriikkaa omia polkujaan kulkevia miehiä vastaan. Oman seksuaaliviettinsä hallitsevat miehet herättävät yllättävän paljon vastustusta, sillä he eivät kumarra kiltisti gynosentrisen kulttuurimme alttarilla. He valitsevat vapaan miehen elämän, eivät perusta perheitä tai kanna rahaa naisille seksin toivossa. Ilta-Sanomien keskustelua lukiessa näkee hyvän läpileikkauksen vihamielisistä asenteista. Jotkut säälivät ilkkuen, jotkut vain ilkkuvat, toiset pitävät elämäntapa-aseksuaalin valintoja merkkinä sairaudesta tai typeryydestä. Näiden pilkkaajien asenteet ovat myrkyllisiä, mutta ilokseni sain lukea myös monia kannustavia viestejä ihmisiltä, jotka ymmärsivät ja tukivat “Riston” oikeutta päättää omasta elämästään. Hänen tapauksessaan on selvästi kyse rationaalisesta valinnasta, johon on päädytty kokemusten ja pitkällisen pohdinnan jälkeen. Ajatuspoliisit ovat aina kyttäämässä nurkan takana, mutta jokaisen “Riston” haastattelun lukenut voi yrittää eläytyä hänen tarinaansa ja yrittää ymmärtää, kuinka hän on ratkaisuunsa päätynyt. Päädyin itse samaan ratkaisuun muutamia vuosia sitten aivan omillani ja tiedän monia muita, jotka ovat tehneet samoin. “Risto” ei tosiaankaan ole yksin päätöksensä kanssa.

Meitä on melkoinen joukko ympäri maailmaa, mutta koristamme harvoin valtamedian lehtien sivuja. Tämänkin blogin linkkilistasta löytyy uteliaille lisää puheenvuoroja ja pohdintaa aiheesta. Retoriikka on usein tottumattomalle korvalle karua, mutta MGTOW-foorumeilla ei ole tapana kaunistella asioita. Joukossa on paljon kammottavia ihmissuhteita ja avioeroja kokeneita miehiä. Monia syytetään katkeruudesta ja yleistämisestä: “Kaikki naiset eivät ole sellaisia”. Syyttelijät eivät valitettavasti ymmärrä, ettei sillä ole väliä. Olemme palaneet loppuun, luovuttaneet leikin ja olemme sen ansiosta paljon onnellisempia. Monilla meistä on ollut naismenestystä liikaakin ja olemme huomanneet viihtyvämme paremmin ilman parisuhdetta tai seksiä sekä kaikkea niihin liittyviä ihmissuhdekiemuroita. Voimme elää rikasta elämää näinkin, mutta koska kulttuurimme yleensä tarkastelee miesten elämää vain suhteessa naisten asemaan, sitä voi olla vaikea nähdä. Kun mies tekee valinnan kulkea omia polkujaan, maailma muuttuu paljon avarammaksi ja valinnat oman elämänsä suhteen moninkertaistuvat. Toivottavasti “Riston” tarina innostaa muitakin seisomaan selkä suorana ja etsimään oman reittinsä.

13

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipiteeeni

      Ehkä näitä olisi syytä tutkia tarkemmin. Ei se aseksuaalisuus välttämättä ole synnynnäinen tai väittäisin että ei ollenkaan. Ihmisen mieli on sellainen, että se muokkaantuu. Siksi aikaisemmin esim. homot olivat sairaita luokitukseltaan. Sittemmin luokitus poistettiin, koska he pystyivät elää kuitenkin ongelmastaan huolimatta suunnilleen normaalia elämää ( poislukien pedofiilit joita heissä on melko paljon).
      Tavallaan seksuaalisuus on, mutta se kierretään, eli asiassa on tulppa.

      Kokeile itseksesi asiaa. Kun itselläsi on seksuaalinen tarve tai mieliala, niin mietit vaikka oksennusta tai koiran jätöksen sisältöä, niin kas kummaa. Kuulut hyvin nopeasti aseksuaaliseen osastoon.

      Mielipiteeni onkin, että esim. homoudet ja muut tällaiset ovat psykologisia ongelmia. Muutenhan nämä ihmiset ovat ulkoisesti yleensä miehiä tai naisia.

      • lisäys

        Aseksuaalista vielä sen verran. että olisi hyvä, jos nämä ihmiset eivät koskaan hankkisi parisuhdetta, sillä he aiheuttavat hirveästi pahaa suhteen toiseen puoleen, joka luultavasti on normaaliseksuaalinen.
        Reiluuden ja ihmisyyden nimissä toivoisin tätä.
        Itse olen törmännyt tällaiseen ja kärsin hirveästi asiasta luonnollisen seksuaalisen tarpeen omaavana.

        Olisi hyvä olla reiluja toisillemme, muuten kellään ei ole hyvä olla.


      • Vasenkätinen ihminen

        Miksi pedofiili ei voisi elää normaalia elämää? Minä elän normaalia elämää. Enkä edes ole homo. Joudun vain tieroisesti salaamaan suuntautumiseni, sillä pedofiilit saavat osakseen valtavasti ennakkoluuloja ja syrjintää.


    • Mr. Angry Bird

      Krishna liikkeen bhaktoilla (papeilla) on yksi kovimmista vaatimuksista elää selibaatissa ja omistautua 100% Krishnan palvonnalle.

      Se on tosi kurinalaista työtä, jolloin keho, intuition ja järki omistetaan kokonaan Krishnan tutkimiseen. Jokainen minuutti omistetaan Hänelle. Harva pystyy siihen. Bhaktat saavuttavat sellaisen tilan, mihin tavallisen ihmisen on vaikea tulla.

      Tila vaatii yhteisöllisyyttä. Yksin sitä on erittäin vaikea saavuttaa, varsinkin kaupungissa. Uskon kuitenkin että aika, jota kukin elää on paras aika itselleen ja siten kaikki on mahdollista.


      En ollut aktiivinen jäsen ISCONissa, mutta huomasin, että suomalaiset bhaktat ovat aika kovokuntoisia jumalpalvelijoita verrattuna muihin maihin. ISCONissa oli muutenkin kymmenien vuosien aikana tendenssi, jolloin suhtautuminen naisiin, oli erittäin varautunutta. Tätä jatkui pitkään. Huomasin, vaikka voin olla väärässä, sillä on paljon enemmän ihmisiä, jotka tuntevat ISCONina paremmin, että ovet ovat raottumassa ja naista otetaan paremmin huomioon. ISCONissa sukupuoliyhdyntä on sopiva lasten tekoa varten ainoastaan. Kokeilukenttänä bhaktat ovat todella urheita ihmisiä, jotka kokeilevat sellasita Suomen kamaralla, mitä muut eivät tehneet ja voivat inspiroida muita ihmisiä omalla toiminnallaan.

      Intiassa Uskonto on tiedettä ja kaikki tarkkaan määrättyä, samalla tavalla kuin Tiede Länsimaissa nykyään.

      Kundaliini/seksuaalienergia on pyhä asia, jota kannatta tutkia.

      Mikä on sen vastine tieteessä?


      Itse ymmärsin, että uskonto olisi häviämässä nykykehitykselle, vaikka tulee aika, million integraatio on väistämätön. Uskonnolla on sijaa, niin paljon kun olemme ihmisiä.

      Kun meiltä viedään seksuaalisuus tai kun olemme muodollisesti vapaita tulemaan ja menemään Avaruudessa, niin mitä jää? ja mitä saavutetaan?


      Antiikkijumalat olivat ihmisen kaltaisia, jotka sotivat, tappoivat ym. Kosmos voi olla yhtä praktinen kuin maapallon elämä.


      ---------------------------------

      Riston päätös on pyhää. Kannattaa kokeilla. Samalla tavalla kuin Intiassa ennen vanhaan joku joogi piti kätensä yllä 20 vuotta vain taistellaakseen itsensä Jumalan tykö. Kuka sanoo, mitä pitäisi tehdä. Ei ainakaan sosiaalitoimisto. Elämää peliin siis.

      • mr. A.B

        Iskonin kuri on lievettymässä ja nainen saamassa paikkaa. Suomi on tässäkin jäljessä, sillä muiden maiden bhaktoilla on lapsiakin kun Suomessa lapsiperheitä on vähän. Johtuuko Pohjoisen sijainnista?


        Aaltomaisesti edetään, kurista väljyyteen ja takaisinpäin.


    • AndreasBird

      Pienenä jos seksuaalisuus on heteroa, ei tule ajatelleeksi, mitä on seksuaalisuus. Vasta aikusemmalla iällä ymmärtää enemmän. Ilotytöt ovat alansa parhaat. Seksuaalisuudessa on omat tietonsa, joita tutkitaan samalla tavalla kuin yliopistossa fysiikkaa. Se tieto on ikuista kuin muukin tieto.

      En tiedä, ja etsin itsekin vastauksia, miksi seksuaalisuus on juuri sellaista kuin on. Ajoittain vaikeaa ja niin voimakasta. Ehkä ammattilainen tietää ja vastaa? Toivon.

      Maapalloon, kuulemma mahtuu aika laaja-alainen elämän kirjo. Sanovat, että koko Universumi on meissä, mutta josta tiedämme aika vähän. Pitää siis tulla tietoisiksi. Jos yrittää tulla tietoiseksi kaikesta samaan aikaan, niin tulee hulluksi, mutta jos osaa käyttää tietoa älykkään viisaasta ja praktisesti, niin Elämä on Rajaton.

      Seksuaalisuudessa on se mieletön aspekti, että se on yhtä vapaata kuin järki. Sitä on erittäin vaikea hyväksyä, mutta jossa lepää aika paljon Elämän perustavan laatuista totuutta ja vastausta kysymyksiin. Salaisiin maihin on pääsyä jokaisella, mutta se vaatii paljon.

      Aseksuaalisuudessa on parasta se, että tajuaa yhtäkkiä, että ihmisen, sinun, ei tarvitsee aina ajatella seksiä, vaan voi olla oma itsensä, vapaa tekemään asioita ja iloitsemaan niistä.

    • masturbaatiorules

      Mites toi terveyspuoli? Eikö aseksuaalit edes masturboi?

    • sdfdttrrllllllll

      se laskee paineita

    • Mr.A.B

      Vaikka et ajattelisi seksiä yhtään kun keskustelet ja olet vapaasti, niin miten voi olla niin, että muut ajattelevat, että sinä ajattelet seksiä? Toisin sanoen, onko aseksuaalisuus mahdollinen?

      Kyllä on, sillä kun sinä et ajattele yhtään rehellisesti seksiä ja olet vapautunut sellainen kuin olet kaikissa haluamissa tilanteissasi, niin kukaan ei KOSKAAN ajattelee sinusta, että sinä haluat seksiä.

      Tätä on aseksuaalisuutta.
      Tuskin kanssakeskustelija määrää sitä, että oletko päästänyt sisääsi seksuaalisuutta pikkusen, hi-hi-hi. Ei.
      Sinä itse määräät sitä - sinun valveutuneisuutesi, kuinka paljon seksiä päästät sisääsi, mutta se, mitä päästät sisääsi on Aseksualisuutta, siis sitä, mitä on seksi ja mitä päästät sisääsi. Mitä on seksi, se on kirjoitettu ylös ja harjoitettu miljoonia vuosia, mutta sikäli kun sinä ja minä olemme nuoria tässä elämässämme mutta pikkusen vanhempia kaikissa elämissämme, niinpä emme voi tietää mitä se seksuaalisuus oikeasti on, sillä kuljemme ajassa ja paikassa.

      Aseksuaalisuus on vastavoima, joka pitää kasassa. Se on tietoa.

    • slkdfjskdjf

      bhaktat tukevat toimeensa pyhillä kirjoituksilla. maallikon on vaikeaa tavoittaa samanlaista luopumista

    • sdfksjflsk

      joogit hyppivät alastomina merkkinä että luopuivat kaikesta

      • jsflksjlkfjs

        kiinan eräässä maakunnassa jossa on maailman vanhinta väestöä, kysyttiin, mikä on pitkän iän salaisuus, niin paikallinen uskonnollinen johtaja - ja heimo on uskonnollinen - sanoi että älä harrasta seksiä liikaa


    • ksjflksdjfklsd

      vanhat sanonnat - kun masturboi, niin sokaistuu...

      Vanhemmilla ja yhteiskunnalla ei ole mitään ohjenuoraa kuinka ja koska aviopareja muodostetaan. Ennen vanhaan vanhemmat avustivat nuoria siinä. Nykyisin nuorilla on paljon paineita onnellisen avioliiton muodostuksen kanssa plus oman elämänsä hallinnan kanssa. Se on liikaa yhdelle ihmiselle. Teemme kompromisseja ja paljon erehdyksiä. Eikös ole aika saattaa parien muodostuksen teoriaa esiin?

      Nuoret tytöt ovat kypsempiä kuin 18 v. ikä kertoo yhä useimmin. Jotta ihminen kehittyisi tasaisemmin, niin pitää ottaa oppia muista kulttuureista, jossa on ollut vanhoja tapoja kuinka pareja muodostetaan, siis siten, että tuetaan nuoressa iässä kohti avioliittoa, eikä anneta kovin vapaita käsiä nuorille kokeilla kaiken vapaalla.

      Tiede vei paikan uskonnolta, mutta ei antanut vastineeksi moraalisia oppeja onnelliseen elämään. Biologit puhuvat parittamisesta ja lääkärit puhuvat tarpeiden tyydyttämisestä. Ei järkeä. Missä rakkaus? Avioliitossa oppii elämästä ja lasten saamisen kautta oppii erittäin paljon, mitä kouluopiskelemalla ei koskaan saavutetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe