Sovinistiksi haukkumisesta

MGTOW

Olen viime aikoina lukenut paljon kommentteja eri jutuissa, joissa miehet saavat kuulla kunniansa naisilta. Jos miehellä on tiettyjä vaatimuksia naisystäviensä suhteen, hän vihaa naisia. Jos mies ei halua avioitua naisen kanssa, hän vihaa naisia. Jos hän ei halua edes parisuhteeseen naisen kanssa, hän vihaa naisia. Jos hän katsoo naista tavalla, joka ei naista miellytä, hän vihaa naisia. Olin tullut siihen tulokseen, että kyseessä on naisten nolostuttavan yksinkertainen tapa projisoida omia tuntemuksiaan miehiin. Tämä oli mielestäni yksi yliempatisoivan ajattelun muoto, mutta ehkä siinä voi nähdä jotain muutakin.

MGTOW Forumeilla on tapana ottaa tarkasteluun naisten deittiprofiileja ja naureskella naisten profiileissa esiintyvälle härskille kaksinaismoralismille. Tarkoituksena on pitää hauskaa naisten kustannuksella ja auttaa miehiä ymmärtämään, kuinka profiilien naiset pyytävät kuuta taivaalta samalla sylkien heille taivaalta kuuta lassoavien valkoisten ritarien kasvoille --- enimmäkseen threadeissa pidetään hauskaa naisten kustannuksella. Eräs herrojen ehkä hieman moraalittoman pilkanteon kohteistä kirjoitti yllättäen artikkelin, jossa hän käsitteli huumorimielellä kokemustaan ja artikkelin alle ilmestyi heti satoja kommentteja tyyliin “nämä miehet vihaavat naisia”, “he eivät saa naista”, “he ovat katkeria”. Luin niitä läpi mielenkiinnolla, sillä kommentoijat eivät olleet käsittäneet, että foorumin herroilla ei ole pienintäkään aikomusta palvoa naisten seksuaalisuutta tavalla johon he ovat tottuneet. Suurin osa foorumin miehistä ei vihaa tai pelkää naisia. He kunnioittavat naisia kuten kuka tahansa selväjärkinen ihminen kunniottaa myrkkykäärmettä tai vihaista karhua.

Naisten vihaaminen on useimpien verkossa kirjoittelevien vapaiden miesten mielestä ajanhaaskausta. Samoin naisten vokottelu. Jostain syystä naisten on paljon helpompi mieltää välinpitämättömyys vihaksi kuin nähdä se aitona välinpitämättömyytenä. Kyseessä on luultavasti heihin kulttuurimme kautta ohjelmoitu narsismi. Sen ansiosta he eivät voi yksinkertaisesti käsittää, että on olemassa miehiä jotka eivät ole kiinnostuneita. Nämä miehet eivät vihaa ketään ja he eivät ole katkeria. He ovat vain saaneet tarpeekseen ja eivät enää jaksa välittää. Viha on helppo tunne projisoida, sillä vihan kohde saa tuntea itsensä tärkeäksi. Mutta viha on myrkkyä mielenterveydelle ja vapaiden miesten tarkoituksena on elää hyvää elämää. Hyvään elämään ei kuulu vihaa tai katkeruutta. Ne ovat ylimääräistä painolastia ja kun niistä pääsee yli, ovat omaa tyhjänpäiväisyyttään niillä selittävät oravanpyöriensä vangit kummallisia ikiliikkujia, joiden rationalisoinnin määrää voi vain hämmästellä. On varmasti olemassa naisia vihaavia miehiä, miehiä vihaavia naisia, miehiä ja itseään vihaavia miehiä, jne. Täältä heitä ei kuitenkaan löydä.

6

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Angry Bird

      Miehenä en ymmärrä sitä, että naiset puhuvat, että tunteita pitää purkaa. Miksi ihmeessä niitä pitää purkaa? Eikös aika parantaa? Naisilla on tarve puhua joka hetki ja nainen tekee miestä kaltaisekseen.

      Prabhupada sanoi, että kerran olet seksiyhteydessä naiseen, niin mieheltä menee kaikki. Intialaiset pyhät kirjoitukset kanssa kertovat, että kerran mies valitsee perhettä, niin enemmän tai myöhemmin elämä nielaisee häntä. Jos ennen hän pysyi pinnalla "jumalallisena" kaiken yläpuolella, niin siitä lähtien kun hän kadottaa siemenen, yhtyy naiseen, saa lapsen, mies on mennyttä. Lisäksi 2000 luku on sellainen vammainen. Sen lisäksi intiaani shamaani Don Juan Castanedan kirjoista kertoi, että ihminen on valoolento. Hän pystyi näkemään ihmistä valona. Ennen vanhaan ihmisen muoto on ollut pitkä, korkea n. 3-4 metriä munan muoto, jonka sisällä oli omia sektoreita. Esimerkiksi sairaus näkyi mustina läikkinä. Ennen vanhaan ihmisten munan muoto on ollut erilainen, se jakaantui neljään osioon. Nykyisin ihmiset jakaantuvat kolmeen. Eli jotakin on tapahtunut 2000 luvun ansiosta. On tullut Vesimiesaika.

      Onko se sitä, että toiset miehet ovat niin pinnallisia kuin olla voi. Heillä ei ole viisautta, eikä rakkautta. He vain tulevat ja menevät, käyttävät hyväksi kun on tarvetta, kostavat kun on aika ja ovat sosiaalisempia, trendikkäämpiä kuin ennen vanhaan olevat viisaat kaikkitietäjät. Samoin akoista on tullut Ufomaisia Pissis typeriä ämmätyttösiä. Onko se sitä 2000 lukua? Jolloin ihminen suuntautuu avaruuteen. Onko se sitä aikaa kun ihminen sopeutuu ryhmäelämään, onhan Maapallolla miljardeja ihmisiä. Tässä sekasorrossa selviytyy siis yksinkertaisempi ja hän, jolle sosiaalinen oleminen ei ole ongelma, samalla tavalla kuin Japanin pienellä saarella on vitusti ihmisiä ja kaikkien pitää käyttäytyä hyvin. Onko Maapallo muuttumassa sellaiseksi? Homoksi. Todennäköisesti. Sukupuoli kadottaa merkitystä. Ufoilla ei ole sukupuolta. Kosminen tieto kertoo, että myös kosmos käy 2000 luvun muutoksia. Myös ufot sekoittuvat keskenään ja ihmisten kanssa. 1 miljoona amerikkalaista kertoo tulleensa Ufo siepatuiksi. Alienit kehittävät uutta ihmisrotua, joka on sopiva sille, mitä tulee tulevaisuudessa. Pleyads eli ihmismäiset ufot ovat kauniita ja viehättäviä. Nykyiset uudet sukupolvet ovat adrogyynisiä. He voivat valita itse sukupuolensa. Ainakin se, miten he käyttäytyvät ole esteenä. He voivat olla naisia tai miehiä. Uskon, että naisten koulutuksen takia, ihmiset tasavertaistuivat. Mutta jäljelle jää naisen tahto synnyttää. Onko sitä enää? Onko ketään naista, joka haluaa synnyttää? Minä haluan, jos nainen löytyy.

      Puhuvat, että elämä on risteyskohdassa. Ihmiset valitsevat mitä tietä kulkevat. Teknologiaa, Luontoa tai muuta. Ihmisten tahdolla ja massatahdolla on väliä. Mutta muuten uskon, että olemme aika johdannaisia eli ohjettavissa. Olemmeko valmiita uuteen Avaruusseikkailuun? Ainakin sukupuolierot ovat aika häivyttävissä juuri erilaisten perverssien takia, jotka kuten ymmärsin, eivät ole edes uusi asia maailmalla vaan ikiaikainen.

      Amerikan intiaanit pitivät arvossa miestä, joka osaa elää naisen rinnalla. Eli kestää akkaa. Tosimies, toisin sanoen, hyväksyi narttuja. Nykyisin kukaan ole niin toisia kunnioitava, että jaksaa omistautua toisille ihmisille. Tosin nuorilla tapaa joskus sellaista idealismiä (E.Snowden, Peter Kassiq), joilla ihannoi ja palvoo, koska he uhraavat itseänsä korkeiden moraalien takia. Niin sitä pitää olla. Elämä ei ole mitään ilman sellaista uhrautumista. Muuten jokaisesta tulee hikipinkoja ja selkäänpuukkottajaa. Kun nainen on oikealla, niin mies on vasemmalla - kaikessa, politiikassa, elämässä, arvoissa.

      Totta, että miehen pitää osata jättää perhettä ja naista ja lasta. Miehen pitää olla viikingi ja päästä ulkomaille.

      • Angry Bird

        Historiallisella kaudella on ollut vain vähän matriarkaattia. Jokunen heimo Intiaaneilla ja jokunen heimo maailmalla. Jos en erehdy, niin irokeesit olivat matriarkaatteja. Valta periytyi naislinjan mukaan. Naiset hoitivat kaiken kodin, mutta miehellä ei annettu sijaa kotona, vaan mies meni sotaan. Irokeeseillä oli sääntö, että kotona piti käyttäytyä, siksi miehet menivät kauas kotoa vuosiksi, jossa sitten sotivat ja ottivat vapauksia.

        Nykymies on yritetty valjastaa kodin hoitoon. Miksi ei? Mutta hän saa niin paljon naisen vihaa päälleen ja sen lisäksi hänen pitää oppia intuitiivisesti rikkaaksi, jotta osaa reagoida lasten ja perheen tarpeisiin. Ja olla samalla monipuolinen. Naisen aivojen toiminta on perhen hoidon seurausta. Mies voi kokeilla samaa, mutta kun nainen tulee vihaiseksi miehelle, jostakin mitä nainen ei tykännyt, niin mies on mennyttä.

        On sanonta, että naisen täytyy olla Narttu, Äiti ja Pyhä Madonna. Tätä on Pyhää Kolminaisuutta. Narttu - seksin takia, Äiti - lasten takia, Madonna - puhdas toivoa antava valolyhty. Siksi naisen aivot ovat niin häilyviä ja tunteet ja ajtukset ja teot niin häilyviä, että kukaan mies pysty samaan. Sen lisäksi nykymaailma on sellainen, että niin paljon erilaisia asioita. Hysteria on muuten jo kauan ollut naiselle ominainen sairaus. Sen nimikkeen alla on hoidettu erilaisia psyykkissomaattisia oireita. Ehkäpä mies on naiselle tarpeen, jotta saa häntä ruotuun juuri sellaisella vitutuksella ja väkivallalla ja käskemisellä, jotta nainen löytää taas sitä, mitä on oikea, muuten naisen aivot puurouttavat kaikki. Varokaa poliitikot naisia, joille järki on yhtä kuin sosiaalisuus ja ryhmätoimintaa. Naisella järki on vain erilaista. Miehen on osattava käskeä naista suoraan ja pitää ohjakset. Nainen ei tykkää siitä ja pyrki pois siitä, vaikka narttumaisuus ajaa häntä takaisin päin. Kuulemma miehen pitää taistella naisen puolesta, kuka voittaa. Valitettavasti nykymies on niin herrasmäinen, että siitäkin tulee vitut. Mies pelkää loukkaavansa, sillä nainen valittaa kaikesta, hän valittaa lapsilleen kaikesta ja lapset oppivat olemaan puolustajaa.

        Aikuinen mies on samaa kuin rikollinen. Ja hyvä niin.


      • sdfsdfsd
        Angry Bird kirjoitti:

        Historiallisella kaudella on ollut vain vähän matriarkaattia. Jokunen heimo Intiaaneilla ja jokunen heimo maailmalla. Jos en erehdy, niin irokeesit olivat matriarkaatteja. Valta periytyi naislinjan mukaan. Naiset hoitivat kaiken kodin, mutta miehellä ei annettu sijaa kotona, vaan mies meni sotaan. Irokeeseillä oli sääntö, että kotona piti käyttäytyä, siksi miehet menivät kauas kotoa vuosiksi, jossa sitten sotivat ja ottivat vapauksia.

        Nykymies on yritetty valjastaa kodin hoitoon. Miksi ei? Mutta hän saa niin paljon naisen vihaa päälleen ja sen lisäksi hänen pitää oppia intuitiivisesti rikkaaksi, jotta osaa reagoida lasten ja perheen tarpeisiin. Ja olla samalla monipuolinen. Naisen aivojen toiminta on perhen hoidon seurausta. Mies voi kokeilla samaa, mutta kun nainen tulee vihaiseksi miehelle, jostakin mitä nainen ei tykännyt, niin mies on mennyttä.

        On sanonta, että naisen täytyy olla Narttu, Äiti ja Pyhä Madonna. Tätä on Pyhää Kolminaisuutta. Narttu - seksin takia, Äiti - lasten takia, Madonna - puhdas toivoa antava valolyhty. Siksi naisen aivot ovat niin häilyviä ja tunteet ja ajtukset ja teot niin häilyviä, että kukaan mies pysty samaan. Sen lisäksi nykymaailma on sellainen, että niin paljon erilaisia asioita. Hysteria on muuten jo kauan ollut naiselle ominainen sairaus. Sen nimikkeen alla on hoidettu erilaisia psyykkissomaattisia oireita. Ehkäpä mies on naiselle tarpeen, jotta saa häntä ruotuun juuri sellaisella vitutuksella ja väkivallalla ja käskemisellä, jotta nainen löytää taas sitä, mitä on oikea, muuten naisen aivot puurouttavat kaikki. Varokaa poliitikot naisia, joille järki on yhtä kuin sosiaalisuus ja ryhmätoimintaa. Naisella järki on vain erilaista. Miehen on osattava käskeä naista suoraan ja pitää ohjakset. Nainen ei tykkää siitä ja pyrki pois siitä, vaikka narttumaisuus ajaa häntä takaisin päin. Kuulemma miehen pitää taistella naisen puolesta, kuka voittaa. Valitettavasti nykymies on niin herrasmäinen, että siitäkin tulee vitut. Mies pelkää loukkaavansa, sillä nainen valittaa kaikesta, hän valittaa lapsilleen kaikesta ja lapset oppivat olemaan puolustajaa.

        Aikuinen mies on samaa kuin rikollinen. Ja hyvä niin.

        http://www.youtube.com/watch?v=1BXAzw-WfQ0&index=8&list=RDALcrbRifPYU


      • 2+16
        Angry Bird kirjoitti:

        Historiallisella kaudella on ollut vain vähän matriarkaattia. Jokunen heimo Intiaaneilla ja jokunen heimo maailmalla. Jos en erehdy, niin irokeesit olivat matriarkaatteja. Valta periytyi naislinjan mukaan. Naiset hoitivat kaiken kodin, mutta miehellä ei annettu sijaa kotona, vaan mies meni sotaan. Irokeeseillä oli sääntö, että kotona piti käyttäytyä, siksi miehet menivät kauas kotoa vuosiksi, jossa sitten sotivat ja ottivat vapauksia.

        Nykymies on yritetty valjastaa kodin hoitoon. Miksi ei? Mutta hän saa niin paljon naisen vihaa päälleen ja sen lisäksi hänen pitää oppia intuitiivisesti rikkaaksi, jotta osaa reagoida lasten ja perheen tarpeisiin. Ja olla samalla monipuolinen. Naisen aivojen toiminta on perhen hoidon seurausta. Mies voi kokeilla samaa, mutta kun nainen tulee vihaiseksi miehelle, jostakin mitä nainen ei tykännyt, niin mies on mennyttä.

        On sanonta, että naisen täytyy olla Narttu, Äiti ja Pyhä Madonna. Tätä on Pyhää Kolminaisuutta. Narttu - seksin takia, Äiti - lasten takia, Madonna - puhdas toivoa antava valolyhty. Siksi naisen aivot ovat niin häilyviä ja tunteet ja ajtukset ja teot niin häilyviä, että kukaan mies pysty samaan. Sen lisäksi nykymaailma on sellainen, että niin paljon erilaisia asioita. Hysteria on muuten jo kauan ollut naiselle ominainen sairaus. Sen nimikkeen alla on hoidettu erilaisia psyykkissomaattisia oireita. Ehkäpä mies on naiselle tarpeen, jotta saa häntä ruotuun juuri sellaisella vitutuksella ja väkivallalla ja käskemisellä, jotta nainen löytää taas sitä, mitä on oikea, muuten naisen aivot puurouttavat kaikki. Varokaa poliitikot naisia, joille järki on yhtä kuin sosiaalisuus ja ryhmätoimintaa. Naisella järki on vain erilaista. Miehen on osattava käskeä naista suoraan ja pitää ohjakset. Nainen ei tykkää siitä ja pyrki pois siitä, vaikka narttumaisuus ajaa häntä takaisin päin. Kuulemma miehen pitää taistella naisen puolesta, kuka voittaa. Valitettavasti nykymies on niin herrasmäinen, että siitäkin tulee vitut. Mies pelkää loukkaavansa, sillä nainen valittaa kaikesta, hän valittaa lapsilleen kaikesta ja lapset oppivat olemaan puolustajaa.

        Aikuinen mies on samaa kuin rikollinen. Ja hyvä niin.

        Anrgy Birdille voi van sanoa, että toki nainen kuin nainen haluaa miehen puhuvan tunteiostaan. Muttei näyttää niitä. Eli nainen haluaisi tukahduttaa miehen negatiiviset tunteet, mahdollisen aggression jne. Josta päästään siihen, ettei naisten puheita ja toiveita liikaa kannata kuunnella. Muuten olet nappilääkityksessä ennenpitkää.

        Etsi suomlainen nainen joka kestää suuttumustasi ja arvosteluasi, tai ota ulkomaalainen. Thainaiset ja venäläiset kyllä kestävät omin kokemuksin. Suomalaiset feministit ei. Ruotsalaisista voin vaan kuvitella miten herkkänahkaiksia ovat. Itse en koskisi pitkällä tikullakaan.


    • eeriikit

      Mitä se tarkoittaa, kun esim. Keskisuomalaisessa on Viivi ja Wagner, samoin on Maaseuduntulevaisuudessa !

      Olen lopettanut molempien lehtien tilaamisen !

      Onko tässä käynyt niin, että naisten rasismi on saanut myös hameheikit naisten puolelle ?
      Lehdistön on vallanut "naiset" !
      Television ovat vallanneet "naiset" !
      "Julkisen sanan neuvosto" piti aihetta täysin hyväksyttävänä.
      Siinäkin neuvostossa taitaa olla ainoastaan "naisia" !

      • M42...ll

        Mikä Viivissä ja Wagnerisa on vikana? Eikö meille riitä kokemuksiksi yksi vainoharhaisten epäonnistunut vallankumous? Pitääkö heteromiestenkin vielä aloittaa oma?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe