Naiset ja miehen kohteliaisuus

mano93

Joka keskustelupalstalla naiset sanoo, että miehessä viehättää kohteliaisuus, terveet elämäntavat ja rehellisyys.

Itse olen noudattanut elämässä tällaisia elämäntapoja, ollut kohtelias (pitänyt ovea auki, auttanut naista jos esim. pudottanut vahingossa tavaroitaan lattialle), en käytä päihteitä enkä vietä muutenkaan "railakasta" elämää enkä koskaan ole valehdellut ystävilleni ja puhunut suoraan.

Jostain syystä tälläinen mies ei sittenkään kiinnosta naisia, joten missä vika?

13

761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kommentti Keijo

      Tuskin yhdestä tilanteesta jossa nainen tiputtaa tavaransa ja sä noukit ne, heräisi heti kiinnostus. Sitäkö ajat takaa? Luuletko että baarissa se tiskin toisella puolella sua tiiraileva misu tietää sun kohteliaisuudesta mitään jos et itse ole se alotteellinen ja osoita sitä sille.
      Jokaiselta ihmiseltä odotetaan edes jonkinlaisia käytöstapoja niin miksi juuri pidöt itselläsi niitä niin erityisen arvokkaina?

      Eli ei se parisuhde synny siitä kohteliaasta teosta mutta se voi herättää toisen mielenkiinnon.

    • 11+16

      Kannattaa enemmän seurata sitä minkälaisten miesten perään naiset kuolaa eikä sitä mitä naiset sanoo haluavansa netin keskustelupalstalla.
      Tulet näkemään että naiset haluaa eniten täysin päinvastaisen miehen eli kovan aggressiivisen alfatyypin komealla naamalla ja pitkällä ruumiinpituudella varustettuna ja nuo kohteliaisuus, terveet elämäntavat ja rehellisyys ei merkitse yhtään mitään.

    • jföklsdjfiowieoriew

      ei varmasti vikaa miehessä, kuulostat hyvältä tyypiltä.
      Ei vaan ole sattunut oikeaa tilannetta kohdalle.
      Niin kuin joku sanoi, ei sitä välttämättä ekasta kohtaamisesta kukaan ihastu, joten jos sattuu uudestaan niin sitten.

      Naisena voin sanoa, että silkka ystävällisyys ja kohteliaisuus on hyvästä :)
      Mies johon tulisesti rakastuin, ei ensimmäisinä tapaamiskertoina edes jäänyt kunnolla mieleen... mutta parin kuukauden päästä olin ihan viety :)

    • sagökgak

      Paskat olet tylsä kaveri, kieli ruskeena kuljet, naiset haluaisivat sinun kaltaisiasi poikaystäviä, mutta sitten ne ihastuvat mulkuihin

    • sun of

      Olet juuri ihana tuollaisena! ;_; kuinka sosiaalinen olet? naisen on helpompi tutustua ja ihastuakkin jos sinä teet ihan oikean aloitteen ja juttelet reippaasti. Ujosta saa yleensä sellaisen mielikuvan että ei ole kiinnostunut edes kaverimielessä ja lopulta unohtuukin helpommin.

    • Vaikutat mukavalta, tsekkaa tapaamiasi naisia ja kun itsellesi sopiva kohdalle sattuu, niin ole reippaasti aloitteellinen. Onnea siis matkaan:).

    • Mies 23

      kohteliaisuus, terveet elämäntavat ja rehellisyys.

      Paskapuhetta, ainakin osin. Tietysti onhan naisia monenlaisia...

      Kohteliaisuus on nyt ihan perusominaisuus, suomeksi sanottuna olet kohtelias=et ole idiootti. Pelkkä idioottiuden puute nyt ei ole mikään hirvittävä markinnavaltti.

      Terveet elämäntavat ovat tärkeitä, sikäli kun ne vaikuttavat ulkonäköön -päihteettömyys. Päihteiden käyttö yhdessä on loistava tapa tavata uusia ihmisiä. Viina pudottaa mukavasti suojauksen ja avaa henkiset lukot. Raittiit nähdään myös usein tylsinä ja ikävänä seurana(minä en nää). Jos ei kestä humalaisten seuraa, niin aika paha sitä on bilehileisiin suhteita muodostaa. Ainakin oma seksielämäni perustuu lähes täysin alkoholin (ja pienemmissä määrissä ekstaasin) käyttöön. Tämä tosin tulee opiskelijalta, joten päihteiden merkitys on luultavasti ylikorostunut.

      Rehellisyys iskemisessä? No ei toimi. Varmasti tärkeää parisuhteessa, mutta että iskemisessä? Sillähän sitä firman pikkujouluissa saa naisen matkaansa. "Olet aika vastenmielinen, muovinen ämmä. Olet ylipainoinen ja suhteellisen ruma, mutta koska seksielämäni on paska ja olen puutteessa, niin kelpaat kun se rekrypuolen kusipää vei jo sen naisen josta oikeasti pidän." Ei jatkoon. Suora valehtelu toimii oikein hyvin iskemisessä. Valheista voi yhden illan aikana rakentaa upeita lasikatedraaleja. Saattavathan ne sortua aika helposti, mutta iskemisessä palvelevat aikansa. Onhan se pirun noloa, kun seuraavilla treffeillä paljastuukin, ettei se lumilautailutaitosi olekaan ihan ammattilaistasoa ja että olet perinyt miljoonan sijaan tonnin ja yhdeksäsosan hometalosta Pohjois-Karjalassa, mutta kuitenkin, olet edes saanut sen naisen mukaasi.

      Kaikki sanovat olevansa rehellisiä, mutta omasta mielestäni rehellisyys tarkoittaa totuutta; Koko totuus ja vain totuus, mitään siihen lisäämättä ja mitään pois jättämättä. Jos harrastaisin nettideittailua, niin tuskin mainitsisin rehellisesti olevani aika neuroottinen, huonoihoinen, uniongelmainen ja sitoutumiskammoinen tyyppi. Kertoisin laveasti kyllä laskettelusta, kestävyysjuoksusta ja pyöräilystä, mutta "unohtaisin" mainita että vuosi sitten sairastettu keuhkokuume käytännössä romahdutti yleiskuntoni, joka on nykyään aivan paska. Selostaisin ympäristöekologian opinnoistani ja antaisin itsestäni kuvan lämminsydämisenä luonnonystävänä, mutta piilottaisin myrkynvihreään ekofasismiin vivahtavat mielipiteeni.

      Eli, rehtiys, kohteliaisuus ja terveet elintavat ovat varmasti valtti parisuhteessa itsessään, mutta ne eivät ole vastaus palstan kysymykseen, "Miten nainen isketään?"

      Johtopäätökset perustuvat laajaan Helsingin, Vantaan ja Lahden baareista kerättyyn empiiriseen aineistoon. Aineiston luonteen vuoksi sitä ei voida soveltaa absolutistien ja vastuullisten ihmisten parisuhdekäyttäytymisen tutkimukseen.

      DISCLAIMER:
      Olet ottamassa vastaan parisuhdeneuvoja 23 vuotiaalta opiskelijalta, jolla ei ole elämänsä aikana ollut yhtään yli kahden kuukauden suhdetta, joka on nuoleskellut puolen ainejärjestönsä kanssa ja jonka elämtyyli on holtiton ja epävakaa. Emme suosittele neuvojen noudattamista. Emme vastaa neuvojen noudattamisesta aiheutuneista vahingoista parisuhteellesi tai seksielämällesi.

    • 56kqrrg

      Pitäisikö susta jonkun kiinnostua siksi että avaat sille oven? :D
      Kyllä sitä kuule muutkin tekee.

      Nuo ominaisuudet on tärkeitä mutta eipä niillä ole merkitystä jos et tee naiselle henkilökohtaista aloitetta.

      Vähän sama juttu kuin että sulla olisi hirveä summa rahaa mutta et voi käyttää niitä. Mitä väliä niillä silloin on?

    • BEM

      Ei absolutismi ole ihmisten mielestä mikään ihanne. Sosiaaliseen kanssakäymiseen kuuluu kohtuullinen alkon käyttö. Skumpat, saunakaljat, snapsilaulut, viinit jne. Täysin alkoton saatetaan nähdä pingottajana, ent alkoholistina tms.

      Minulla tekstistäsi tulee lähinnäieleem koira, joka kulkee läähättäen perässä ja heiluttaa häntää.

    • Janne S

      Aikuisten oikeesti. Töissä ollaan kohteliaita ja käyttäydytään sivistyneesti. Sitten kun mennään radalle niin ketään ei kiinnosta ovien aukoilu ja tavaroiden keräily (poket ja siivojat on sitä varten). Itsevarma aloitteentekijä on voittaja.

      Olin aikani mukava ja kohtelias mutta kun sillä tavalla ei saanut oikeesti yhtään mitään niin vaihdoin lähestymistapaani. Pahapoika saa piparia!

    • ---

      Suora puhe ei oo varsinaisesti rehellisyyden synonyymi. Ootko varma, että et ole suoruudessasi liian tyly tai epäkohtelias? Kohteliaisuus on tärkeää ja se, että kaikesta, myös puhutusta kommunikaatiosta välittyy kunnioitus. Harvat ehjät ihmiset haluaa olla tylyn ihmisen seurassa.

      Jos olet mukava ja sydämellinen, niin sitten vika on ainoastaan niissä muissa tai tilanteissa, joten sinuna jatkaisin samalla linjalla.

    • enkerrokkaan

      Setä taas neuvoo nuorisoa :)
      1 pukeudu ja käyttäydy aina hyvin ja ole muutenkin siisti.
      2 älä huomioi tai katso naista ollenkaan jos mahdollista ole mahdollisimman ylimielisen näköinen tai ainakin totinen.
      3 kun sitten nainen siirtyy lähemmäksi sinua, aloita kohtelias keskustelu.
      4 kerro että oli kiva keskustella ja mielelläsi keskustelisit toistenkin.
      5 pyydä yhteystietoja, mutta älä tarjoa omiasi.
      6 odota vähintään viikko ennen yhteyden avaamista.
      7 älä hipelöi tai muutenkaan lähesty fyysisesti yleisellä paikalla esim baarissa.
      8 kun olette kahden 4 seinän sisällä, on aika katsoa rajat etenemiselle. Jos torjutaan niin usko kerrasta ja ole herrasmies muutenkin.

      Ohjeisti setä 48 jolla on aina flaksia naisten suhteen;)

    • rampage1

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe