Miten olisi Jimmy ja Chas?

Sääriluuranko

Jimmy on kiltti mies, yksi harvoista joka pitää Chasista ja ymmärtää häntä. Toisaalta olisi mielenkiintoista, jos heille tulisi pieni romanssi, mutta he tulisivat järkiinsä eikä kukaan muu saisi tietää siitä kuin vasta vuosien päästä jossain ihan eri yhteydessä kun asia olisi jo unohdettu.

Itse pidän parhaina sellaisia juonikuvioita, jotka jäävät muhimaan ja sitten tulevat esiin yllättäen kun ne on vähän jo unohdettu. Mielestäni kannattaisi hyödyntää sitä kun Emmeä on näytetty jo vuosikymmeniä, että juonessa otettaisiin huomioon menneisyyskin, esim. löytyisi jokin salainen todiste tms. esim. Annie -mummolta että hän on piilottanut rahaa jonnekin ja nyt joku löytäisi sen tai jotain...

Ja olisi kiinnostavaa jos Kim Tate palaisi, keitä muita lähti ELOSSA Emmestä, jotka voisivat tulla takaisin? Jarvis Skelton ja Ednan sisko? Ednan sisko on muuten aivan kuin Bernice voisi näyttää vanhana...

9

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mirror.uk

      Kyllähän sarjaan palaa entisiä hahmoja, mutta jos tässä kerron, niin viesti lentää taivaan tuuliin eli bittiavaruuteen.
      Bitti lehdistö ja tv , sekä YouTube oivia tiedonlähteitä.

      Itse olen jo harvemmin täällä lukenut mitään tosi mielenkiintoisia juttuja.
      Ja Jos jokin mielenkiintoinen ketju onkin, niin joku onnistuu sen pilaamaan joillakin Debbi fantasioitaan , kun sille on ihan ikioma palstakin olemassa.

    • Jimierkki

      Mä veikkaan, että Scott tulee vielä. Tää on mutua. Robertia myös ounastelen takaisin hurmaamaan Katien jälleen tai ostamaan Home Farmin.

    • mikänimiolikaan..

      Eikö "Scott" joutunut tosielämässä vankilaan raiskattuaan jonkun?? Otetaankohan tällaista takaisin..? Entä Andyn veli, mikä nimi olikaan, eikö hän osallistunut johonkin pahoinpitelyyn ja siksi joutui lähteä sarjasta?

    • Cityyn

      Andyn velipuolen (?) Dazin esittäjä sekoili joo siviilissä ja sai lähdön. Outoa, jos otettaisi takaisin.

      Scottin esittäjä oli vissiin siellä Intiassa tai jossain kaukomailla putkassa muutaman päivän, mutta joutui jäämään odottamaan oikeudenkäyntiä ja samalla, kun syytteessä oli, joutui Scotti niinku muuttamaan Lontooseen ja jättämään ihan tosta noin Debbielle korjaamon. Huvittaa vieläkin aatella, että jätkä se hurmautui pääkaupungin valoista ja houkutuksista, ettei ees voinu poiketa katsomassa mutsia ja muita. :)

    • Täsmennystä

      Scottin näyttelijää Ben Freemania syytettiin teinitytön raiskaamisesta Barbadoksella, mutta oikeus totesi hänet lopulta syyttömäksi. Scott kirjoitettiin sarjasta ulos oikeusprosessin ajaksi, mutta se kesti niin kauan (melkein kaksi vuotta), ettei häntä otettu enää sen jälkeen takaisin. Niinpä Freeman sai periaatteessa potkut Emmerdalesta tämän jupakan takia eikä ole tulossa takaisin.

      Dazin näyttelijä Luke Tittensor sai myös potkut Emmerdalesta, koska oli ollut tappelussa ja murtanut tappelukaverinsa leuan. Hänet todettiin oikeudessa syylliseksi ja tuomittiin ehdonalaiseen. Dazkaan ei ole siis tulossa Emmerdaleen takaisin.

    • Muistoja vuosien tak

      Haluaisin takaisin sen, joka joskus oli Paddyn kanssa. Ja sitä ennen sen Dinglen kanssa, jonka päälle ajoi auto, menivät sitten sairaalassa naimisiin tämän kuolinvuoteella. Voi olla että muisti pettää, kun nimet on näin pahasti hakusessa. Mutta sellaisen jakson muistan jossa pelattiin jotain, olisiko ollut krikettiä ja tällä tytöllä/naisella oli kaikki säännöt hanskassa. Se oli hauska jakso. Ja joku opetti häntä ajamaan autoa, tai yritti opettaa.

      • ikifani

        Hän oli Emily Kirk, Butch´n vaimo. Hän kidnappasi Sarah´n, kun oli tämä oli pieni vauva.
        Emily oli mukavasti erilainen. Hän oli kasvanut isänsä kanssa etäisessä maalaistalossa.
        Ujo, mutta osasi mm. olla kriketti-ottelussa tuomarina. Oli muistaakseni ankaran isänsä talossa lukenut sääntökirjaa kun muuta luettavaa ei ollut.

        En muista tarkalleen kuinka hän kylään tuli. Diglelässä hän asui pitkään ennen kuin meni kuolevan Butch´n kanssa naimisiin.


      • ikifani
        ikifani kirjoitti:

        Hän oli Emily Kirk, Butch´n vaimo. Hän kidnappasi Sarah´n, kun oli tämä oli pieni vauva.
        Emily oli mukavasti erilainen. Hän oli kasvanut isänsä kanssa etäisessä maalaistalossa.
        Ujo, mutta osasi mm. olla kriketti-ottelussa tuomarina. Oli muistaakseni ankaran isänsä talossa lukenut sääntökirjaa kun muuta luettavaa ei ollut.

        En muista tarkalleen kuinka hän kylään tuli. Diglelässä hän asui pitkään ennen kuin meni kuolevan Butch´n kanssa naimisiin.

        Tässä Emilystä :

        http://www.mtv.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/sarjat/emmerdale/henkilot_poistuneet?928569


    • ainafani

      Eihän Emily kidnapannut Sarahia vaan idiootti Debbie ANTOI lapsensa Emilylle kun ei itse kiinnostunut lapsestaan huolehtimaan.

      Emily oli kyllä erilainen kuin muut ja tulisi erilaisuutta myös nykyjaksoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      696
      5380
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3347
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2593
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2419
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe