Kristittyjä zombeja: Profeettojen uusi rotu

Varjelusta

Ajattelemisen ja tutkimisen aihetta tarjoava artikkeli TV7:n katsojille.

Christian Zombies: The New Breed of Prophets

Lähde: http://www.moriel.org/PDF/Newsletter/2012/3Q-2012-The_Scarlet_Cord.pdf
http://nokialainen.blogspot.fi/2014_10_01_archive.html


Suomentajan huomautus: Tämä artikkeli sisältää nimiä, jotka ovat tuttuja TV7:n katselijoille. Suomentaja on korostanut muutamia tähdellä *.


Katsellessani hiljattain kristillisten kirjojen osastoa Barnes & Noble'lla hätkähdin, kun löysin kokonaisen uuden kategorian kirjoja, jollaisia en ennen ollut nähnyt. Se uusi genre on ”Teini-ikäisten paranormaalit tarut (Teen Paranormal Fiction).” Paitsi ”Twilight (Suomessa: Houkutus)” -sarjaa osasto oli täynnä sellaisia nimikkeitä kuin “Beautiful Demons (Kauniita demoneja),” “The Mind Readers (Ajatusten lukijat),” “The Gossip Ghouls: Zombies and Lipstick (Juoruhaamut: Zombeja ja huulipunaa),” “Alice in Zombieland (Liisa zombi-maassa)” ja “Intuition: The Premonition Series (Intuitio: Aavistus-sarja).”

Maailmalla on tänä päivänä pakkomielle paranormaaliin ja nuorilla vielä enemmän kuin aikuisilla. Kokonaisia TV-verkostoja on versonut esittämään ohjelmia, jotka vetoavat tuohon perusluontoon ihmisessä mennä yli tuntemattomaan. Haamunmetsästäjä-ohjelmat ovat hyvin suosittuja, kun kamerat seuraavat metsästäjiä syvälle 'kummitustalojen' sopukoihin yrittäen vangita haamun nauhalle. ”Julkkiskummitustarinat” ovat hyvin suosittuja. Jotkut ensikäden selostukset kuulostavat kuin suorilta demonisilta hyökkäyksiltä hyväuskoisia uhreja vastaan, jotka luulevat kiduttajiensa olevan kuolleiden henkiä.

Sama ajan henki, joka inspiroi maailman viehtymystä paranormaaliin innostaa monia tämän päivän ns. kristillisiä johtajia. Sensijaan, että kutsuisivat genreä 'paranormaaliksi,' karismaattiset intoilijat kutsuvat sitä 'yliluonnolliseksi.' Kuten maalliset kollegansa 'uuden kristikunnan' johtajat etsivät samoja merkkejä ja ihmeitä. He todistavat ilmestyksiä pois menneiltä läheisiltään. He rekisteröityvät okkulttiseen vihkimykseen ”profeettojen kouluissa,” joissa oppivat kaavoja 'luovien ihmeiden' saamiseksi tapahtumaan. He opiskelevat kvanttifysiikkaa luodakseen oman todellisuutensa. He kutsuvat itseään 'sotureiksi,' jotka jahtaavat demoneja vapauttaakseen kokonaisia alueita niiden läsnäolosta.

Uusi rotu

Uudenaikaisten profeettojen vanhan kaartin päivät ovat ohi. Vaihe yksi on mennyt ajat sitten, kun sellaiset miehet, kuin William Branham, Kenneth Hagin ja John Wimber kuolivat. Heidät korvasi toinen vaihe pääosissa Kansas City'n profeetat (Bob Jones, Paul Cain, Jack Deere, Mike Bickle* ym.), Mark Chironna, Bill Hamon, Kim Clement, Cindy Jacobs*, Sid Roth*, Benny Hinn*, John Arnott, Randy Clark, Bill Johnson*, Rodney Howard-Browne, Patricia King*, Stacey Campbell ym., jotka valmistavat nuorempia seuraavaan ja lopulliseen super-profeettojen rotuun. Vaihe kolme sisältää uusia nimiä, kuten David Herzog*, Manasseh Jordan, John Crowder, Todd Bentley*, JoAnne McFadder ja Caleb Brundidge.

Kansas City'n (väärät) profeetat, Bob Jones ja Paul Cain, molemmat profetoivat saman näyn, kuin minkä näki heidän edeltäjänsä William Branham. Näillä ns. näkijöillä oli näkyjä lopunajan armeijasta, joka nousisi ja tekisi ihmeitä ja merkkejä ennen Herran paluuta ja jopa pettäisi kuolemaa eikä koskaan kuolisi. (He eivät huomaa, että ainoa Raamatunkohta, joka puhuu niistä, jotka eivät voi kuolla, on Ilm. 9. luku – ja se on tuomio, kun he haluavat kuolla eivätkä voi.) He kutsuivat näitä tulevaisuuden sotureita 'uudeksi roduksi.' He myös profetoivat, että tuohon aikaan he pystyisivät täyttämään kokonaisia stadioneja nuorisolla ja saamaan sekulaarin median huomion – mikä näytti olevan heille tärkeää.

Näyttää, että pelastaakseen kasvonsa vanhemmat väärät profeetat yrittävät toteuttaa profetiat lopunaikojen nuorten armeijasta keskittämällä huomionsa nuoriin ihmisiin käyttäen maailmallisia ja lihallisia tuomion houkutustulia. He käyttävät sanoja, kuten loimu (blaze), tuli, liekki, palo, samalla kun kuvat tulesta koristavat heidän lippujaan ja verkkosivujaan.

He tuhlaavat paljon energiaa kansallisten kampanjoidensa mainostamiseen vetääkseen joukot vuokratuille areenoilleen yrityksessä toteuttaa profetiat täpötäysistä stadioneista. Lou Engle on eturintamassa vuotuisella stadion-tapahtumallaan, The Call. New Age -mormoni, Glenn Beck, on hakannut heidät 'love America' -kokouksillaan omassa yrityksessään tuoda kaikki hyväntahtoiset miehet ja naiset yhteen hengellisen yhteyden puolesta uskonnosta riippumatta.

Jatkuu...

2

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varjelusta

      MAAILMALLISET PROFEETAT & NÄKIJÄT

      Patricia King* Xtreme Prophetic Ministries'istä Arizona'n Phoenix'issa edistää monia näistä uusista tulista, kun ei anna niille teatteriesityksen oppitunteja. Hänen suosikkinsa on ”ylistysjohtaja” Caleb Brundidge, joka vetää ”Mysterio -kerhoa (Club Mysterio), jossa ihmiset (enimmäkseen nuoria) tulevat yhteen ja kokevat Ekstasis -ylistystä/tanssia.” Kysyt: ”Mitä ihmeessä on Ekstasis -ylistys?” Hän kirjoitti Elijah List'ille, väärien profeettojen mainostuskeskukselle, seuraavaa:

      Ekstasis – kreikan sana, joka tarkoittaa “transsi”
      • siirtymistä itsensä tuolle puolelle
      • vapauden löytämistä ajan ja tilan rajoituksista
      • olemista ihmetyksen tilassa
      • olemista tyrmistyneenä
      • olemista yhtä mieltä, oman itsensä sivussa – mielettömänä
      • mielen heittämistä ulos normaalista tilasta

      Todellisuudessa se on Kundalini-joogan hengellistä harjoitusta, joka vihkii nämä sinisilmäiset kristityt nuoret okkulttiseen kokemukseen.

      Promoottori Patricia King perustelisi, että se mitä tehdään okkultismissa, on vain oikean hengellisyyden väärennös ja hän luulee, että hänellä on aidot manifestaatiot.

      Sid Roth*, ohjelman Yliluonnollista juontaja tutustuttaa yleisönsä viimeisiin ja kummallisimpiin meedioprofeettoihin, unien tulkitsijoihin ja ajatustenlukijoihin. Säännöllinen vieras on David Herzog*, jota Roth mainosti tähän tyyliin: “David Herzog liikkuu merkeissä ja ihmeissä, kuten välitön painon pudotus, näön korjautuminen ja siirtyminen yliluonnollisesti paikasta toiseen.” Tämä ihmisen uusi rotu todistaa kultahampaiden ilmestyvän kannattajiensa suuhun, kun se opettaa heitä vaeltamaan kirkkauden maailmassa valjastamalla ajatustensa luovan voiman.

      Benny Hinn*, silloin kun ei isännöi hillittyjä vieraita, kuten The Harbinger -kirjan tekijää Jonathan Cahn’ia, pönkittää ahkerasti viimeisintä kylmälukija (cold-reader) silmänkääntäjää, 'profeetta Manasseh Jordan'ia.' Hänen isänsä on sertifioitu väärä profeetta ja kylmälukija meedio Bernard Jordan, joka veloittaa 365 dollaria antamastaan henkilökohtaisesta profetiasta. Hänen poikansa, ilmetty isänsä, viihdyttää Hinn'in yleisöä omilla ajatuksia lukevan näkijän taidoillaan ja kutsuu ihmisiä esiin etunimen, painon, hiusten värin ja jopa postilokeron numeron perusteella. (Ei yhtä vaikuttava, kuin se mentalisti, joka hiljattain esiintyi ohjelmassa America’s Got Talent.) Hän myös kaataa ihmisiä voitelemisen farssissaan.

      Todd Bentley*, tatuoitu typerys, jonka profeettojen ja apostolien (NAR) hallitseva juntta voiteli 'uuden rodun' profeetaksi, samalla kun hänellä oli avioliiton ulkopuolinen suhde avustajaansa. Hän on voidellut oman löytönsä, Revolution -seurakunnan pastori Stan Tyra'n Luoteis-Arkansas'ssa, johtamaan omaa nuorisotyötään. Adullam School of Warriors (Soturien Adullam -koulu) on herätyksen kannattajien apostolinen koulu, jonka tarkoitus on tuoda Taivas maan päälle. ”Haluamme varustaa miehiä ja naisia muuttamaan vaikutuspiirinsä ja ympäröivän kulttuurin Valtakunnan kulttuuriksi.” Bentley on julistanut, että Jumala kertoi hänelle, että pastori Tyra'lle on annettu norjalaisen Thor -jumalan henki.

      Johtopäätös

      Kun väärien profeettojen uusi rotu valmistelee tietänsä valtavirran karismaattiseen seurakuntaan, niin valmistaudu näkemään todellisia demonisia merkkejä ja ihmeitä eikä vain psykoosia, hypnoottista suggestiota ja matkittuja temppuja. Näitä 'kristittyjä' zombeja, jotka nyt valloittavat 'Valtakuntaa,' koulutetaan kommunikoimaan paholaisten kanssa, kun he tyydyttävät haluaan saada lisää, lisää, lisää tulta ja kirkkautta. Todennäköisesti he saavat enemmän, kuin mihin osasivat varautua yhdistäessään mielenvoimansa luomaan uuden paranormaalin todellisuuden. Ne nuoret, jotka ovat lankeamassa tähän saatanalliseen viettelykseen, täytyy pelastaa liekeistä, ennenkuin he menehtyvät verilöylyyn (Juuda 23).

      Jackie Alnor

    • Sekavaa höpötystä

      Höh, onko tämä hyvän ja sielunvihollisen kamppailulla mässäily tätä päivää? Jenkeissä kaikki pyörii rahan ympärillä, joten kaikenlainen uskonasioihin liittyvä kohun nostattaminen voi olla hyvä bisnes.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe