Loppu?

alfa123om22222

Jos Jeesus on oikeassa niin LOPPU on nyt. Sillä evankeliumi on saarnattu koko asutussa maassa.

Raamatun täyttymättömät kohdat ovat ongelma. Raamatun täyttyminen jää puolitiehen. Ilosanoma olikin sanoma tulevasta lopusta ja raamatun kumoutuminen oli täydellinen evankeliumin edessä. Jeesus oli lähettiläs, jonka viesti oli kaikki on muuttunut, tulee odottamaton loppu ja tuho.

Ei edes Eliaa lähetetä, vaan tuhosta on ja perinpohjaisesta hävityksestä on jo tehty päätös. Siksi Eliakin jää tulematta.

Evankeliumiin kuului alkuperäinen suunnitelma tehdä kaikista kansoista Jeesuksen opetuslapsia. Mutta sen rinnalla oli toinen suunnitelma tuhota kaikki ,jos Jeesusta ei oteta vastaan. Samoin kuin VT sisälsi rinnakkain Jesajan elämää lupaavat profetiat ja Jeremian tuhoa kertovat profetiat.

Samoin evaneliumissa on elämän tuoksuun sekoitettuna kalman hajua.
Loppu on ilmeinen. Vaaka on kallistunut sen puolelle. Jeesus vaihdettiin aivan muihin arvoihin. Evankeliumi on vain todistus siitä mitä olisi voinut tulla, jos Jeesus olisi otettu vastaan. Mutta kun ei otettu vastaan niin seurauksena onkin sen sijaan loppu.

15

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmiset jaetaan

      kahteen osaan, ja parempi osa pääsee Jeesuksen valtakuntaan eivätkä ota pedon merkkiä eivätkä hylkää evankeliumia vaan ottavat Jeesuksen vastaan armon ja anteeksiantamuksen ja pyhityksen tuojana eli Vapahtajana synneistään. Toinen osa hylkää Jeesuksen ja iankaikkisen evankeliumin sillä jostain syystä ovat eksytetyt..

    • alfa123om2222

      Raamatussa on kaksi linjaa, kaksi punaista lankaa. Toisen mukaan raamattu täyttyy ja totetuu täysin ja pelastussuunnitelma avaa äärettömät rikakudet.

      Mutta toisen mukaan edellinen on vain satua ja kun loppu ja tuho tulevat niin raamattu muuttuu satukirjaksi ja sen kaikki opetukset jäävät kesken.

      Eli jos olet pannut uskosi ja toivosi tuon ensimmäisen punaisen langan varaan niin saattaa olla vaikea hyväksyä loppua, joka poikkeaa raamatusta. Mutta on muitakin uskontoja ja esim. Hare Krishna liikkee mukaan elämme Kali-aikakautta, joka kestää 400 000 vuotta.

      Mistä sitteen raamatusta löydät tuon toisen punaisen langan, että raamattu ei toteudu täysin? VT:n viimeinen kirja kertoo kaikkien unohtaneen Jumalan ja että lähetetään Profeetta Elia. Jos Elia onnistuu tehtävässään on asiat hyvin, mutta jos hän epäonnistuu seuraa PERIKATO.

      Tuo PERIKATO pitää sisällään sen, että Raamattu jää kesken ja toteutumatta.
      Jo nyt näyttää siltä kuin Eliaa ei otettaisi vastaan. Näyttää kuin olisi etukäteen päätetty olla välittämättä hänestä.

    • hindu.

      Ei ole varmaa koska Kali Yuga loppuu.

      Hindulaisuuden mukaan kyse ei ole kulttuurista, vaan kosmisista energioista jotka vaihtelevat sykleissä, kuten yö ja päivä

    • Liimanäppi

      ~~Jos Jeesus on oikeassa niin LOPPU on nyt. Sillä evankeliumi on saarnattu koko asutussa maassa.

      Tuo väitteesi edellyttää ainakin sitä, että Jeesuksella ja Paavalilla oli täysin eri käsitys luonakunnasta ja asutusta maasta:

      "...jos te vain pysytte uskossa, siihen perustuneina ja siinä lujina, horjahtamatta pois sen evankeliumin toivosta, jonka olette kuulleet, jota on julistettu kaikessa luomakunnassa taivaan alla ja jonka palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut." (Kol. 1:23)

    • alfa123om2222

      Kol. 1:23
      pase te ktisel te hypo ton uranon
      luomakunnassa taivaan (Uranuksen) alla

      Matt. 24:14
      en hole te oikumene eis martyrion pasin tois ethnesin
      kai tote heksei to telos

      Oikumene = maanpiirissä

      Käytännössä sama asia. Maanpiiri tarkoittaneen maan kiertorataa avaruudessa laajimmassa merkityksessä ja kuussahan käytiin 1960-luvun lopussa.

      Luomakunta taivaan alla tarkoittanee suppeimmillaan Ilmakehän alaista maapaalloa, jossa ovat lentokoneet ja satelliitit jo kauan olleet. Laajimmassa merkityksessä Luomakunta Uranoksen alla voisi tarkoittaa Uranus planeetan alaista aurinkokuntaa.

      Saturnusta tutki Cassini luotain 2004-2008
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Cassini-Huygens

      Voidaan kai sanoa evankeliumin viedyn Uranuksen alaiseen aurinkokuntaan vuoden 2008 heinäkuuhun mennessä.

      Ensimmäistä kertaa muslimit kohisivat Imaami Mahdin paluusta vuonna 2009. Häntä pidetään välttämättömänä saapumaan ennen maailmanloppua. Hänen on määrä hallita seitsemän vuotta ja sitten tulee Antikristus ja muu sellainen.

      • Liimanäppi

        ~~Käytännössä sama asia. Maanpiiri tarkoittaneen maan kiertorataa avaruudessa laajimmassa merkityksessä ja kuussahan käytiin 1960-luvun lopussa.

        Miksi selittelet ilmiselvää asiaa epäloogisesti? Maanpiiri on esimerkiksi:

        the inhabited earth

        the portion of the earth inhabited by the Greeks, in distinction from the lands of the barbarians

        the Roman empire, all the subjects of the empire

        the whole inhabited earth, the world

        the inhabitants of the earth, men

        the universe, the world

        Raamatun aikaan ei tunnettu maan kiertorataa, koska Raamatun kirjoitusaikaan uskoivat auringon kiertävän maata, joka uskottiin litteäksi tai kiekkomaiseksi.


    • alfa123om2222

      Joka tapauksessa olen tehnyt täyskäännöksen. Siirryn maailmanlopun pelkääjistä ja estäjistä sen jouduttajiin ja rukoilijoihin. Pyhittämällä lauantaisapatti ja välttämällä itsetyydytystä ja pornografiaa sekä muilla pyhityksen muodoilla.

      Kun kerran evakeliumi on Saturnuksessa asti niin lopun täytyy olla lähellä ja mitä sitä enää estellä. Nyt on aika jouduttaa sen tulemista kaikin tavoin. Kolmen vuoden sisällä toivon maailmanlopun olevan jo läsnä, In Sha Allah.

      • Liimanäppi

        ~~Joka tapauksessa olen tehnyt täyskäännöksen.

        Itse en ole voinut välttyä ajatukselta, että näkemyksesi kiertävät kehää, jossa logiikka ja perustelut eivät ole juurikaan arvossa.


    • alfa123om222

      Niinhän se on ollut tähän asti, mutta eilen tajusin, että evankeliumi on koko asuttuun maahan levinnyt ja sitä seuraa loppu.

      Tai muussa tapauksessa Jeesus valehteli ja raamatun voi heittää roskakoriin. Kolmen vuoden sisällä maailmanloppu on tosiasia. Siitä olen yli 70 prosenttisen varma. Tietenkin Imaami Mahdi voi muuttaa asioita, mutta kun hänen jälkeensä tulee Antikristus niin homma on selvä sitä myöten.

      Loppu on tullut. Eli Perikato. Mikä jää raamatusta toteutumatta menee perikatoon myös. Loppu. Piste.

      • Liimanäppi

        ~~Niinhän se on ollut tähän asti, mutta eilen tajusin, että evankeliumi on koko asuttuun maahan levinnyt ja sitä seuraa loppu.

        Sulla olis vielä paljon parannettavaa jos pidät logiikkaa järjellistä esittämistä hiemankaan arvossa. Johan toin esille, että Raamatusta riivitty edellytys koko asutun maan kattamiseen on Raamatun mukaan täytetty jo ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla.

        Mitä Jeesuksesta saarnaamiseen tulee, niin hyvin merkittävä osa maailman asukkaista on asiasta tietämättömiä, esimerkiksi Kiinassa, Intiassa, Pakistanissa, Afganistanissa jne. Mutta miksi sekoittaisi asiaa miettimällä nykyistä maailmankuvaamme, koska Raamatun maailmankuva on oleellisesti suppeampi, siis kauniisti ilmaistuna.

        ~~Tai muussa tapauksessa Jeesus valehteli ja raamatun voi heittää roskakoriin.

        No tulihan se sieltä, uskovaisten yleinen asennoituminen, jossa logiikalla ja kritiikkillä ei ole sijaa. Oman uskon pönkityksessä ei hyväksytä sitä mahdollisuutta, että kriitikot olisivat oikeassa. Sen asenteen johdosta suolletaan epäloogista ja perusteetonta soppaa ja ennustellaan sen pohjalta maailmanloppua.


    • alfa123om2222

      Uranoksen eli taivaan alla olevia kohteita ovat myös mm. ateroidit ja komeetat:

      - Rosetta luotain astui komeetan pinalle juuri äsken.
      - Dawn luotain tutki Vesta asteroidia ja ensi vuonna Ceres asteroidia.

      Onko siis Uranuksen alla enää paikkaa tai kohdetta, jonne voisi evankeliumin viedä? Etelämanner ja Pohjoisnapa ovat saavutettu aikaa sitten. Nyt jo pohjoisnapa on siirtymisliikkessä pois paikoiltaan.

      Loppu on lähellä. Jos ei muun loppu niin evankeliumin loppu. Kun evankeliumi eli ilosanoma loppuu niin alkaako silloin tuomiosanoma eli tuomiopäivä???

      Koraanin mukaan: Jeesus opetuslapsineen rukoilivat: Herra lähetä meille pöytä taivaasta. He ovat huolissaan elannostaan ja tahtovat uuden työn ja toimen kun evankeliumi on lopussa. Englannin viljapeltokuvat kuvastavat tätä tilannetta. Ne saattavat olla osa tuota pöytää taivaasta????

    • alfa123om2222

      Koraani sanoo: Kaikki linnutkin ovat kansoja. Lintulajeja on lähes 10 000 eli yhtä paljon kuin maailmassa on kieliä. Eräät väittävät, että kun Imaami Mahdi tulee niin hän osaa puhua eläinten kanssa eläinten kielellä.

      Eli mitä niin varmasti taas väitin ei pidäkään paikkaansa. Vielä on evankelioitava lähes 10 000 kansaa nimittäin kaikki lintulajit. Eläinten kommunikaatiotaidon tutkimus on vasta aluillaan, aivojen toiminnan tutkimus vähän pitemmällä. Raamattu kutsuu lintuja viisaiksi ja kedon eläimiä ymmärtäväisiksi.

      Kuullostaa kyllä varaventtiililtä ja vitsiltä, mutta Markuksen evankeliumi sanoo, että evankeliumi on vietävä kaikille luoduille. Ja jos maan asukkaiden täysi evankeliointi kesti 2000 vuotta niin saman verran menee vähintään kaikkien luotujen evankeliointiin.

      Miksi ylipäänsä pitäisi tulla maailmanlopun? Paratiisimaa on parempi vaihtoehto ja pllaneettojen sekä tähtien asuttaminen? Mutta Malakian kirjan viimeisen luvun Perikato ennustus tuntuu saaneen Jeesukselta vahvistuksen kun hän sanoi tulleensa tuomaan sodan vanhempien ja lasten välille.

      Profeetta Elianhan piti tuoda rauha vanhempien ja lasten välille, jotta perikato ei tulisi. Kun ennen sanoin, että Perikato on 70 prosenttinen todennäköisyys. Tiputan tuon prosenttisouuden nyt 58 prosenttiin.

    • ttkkl

      Jotkut alueet Uudessa Guineassa ja Amatsonin sademetsissä ilmeisesti vielä ilman Evankeliumia! Tilastojen mukaan kaiken loppu olisi 2017.

    • ...

      Jeesushan sanoi, että Elia oli jo palannut silloin aikanaan, Johannes Kastajan muodossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe