sukupuoliHerpes

herpes1234

ajatukset pyörii päässä. Tänään selvis että minulla on sukupuoliherpes..tätä vihan määrää mitä tunnen. Olen aina ollut todella tarkka seksi suhteiden kanssa.
nyt olen yli vuoden tapaillut samaa miestä ja nyt tämä puhkes mulle.

Kaipaan kaikkea neuvoo ja mitä tulevaisuus seksin suhteen...itkettää

8

262

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peetu30

      Eikö miehesi kertonut mitään? Minulle kävi toisinpäin ja katkeruus on valtava! ota ero ja heti, sillä et voi antaa anteeksi tuollaista tekoa! Pikkuhiljaa sinun pitää vain hyväksyä asia mutta vaikeata se on. Luultavasti tunnet ettei kukaan enää voi haluat sinua kun sinulla on se mutta kyllä sinä olet varmasti vielä onnellinen!

      • 5555

        Ap on voinut saada herpeksen suuseksissä, onko miehellä tai ap:lla itsellään herpestä ollut koskaan suussa/ kasvoissa ym. Mies on voinut olla tietoinen jos herpes on alunperin ollut hänellä tai sitten ei ole tiennyt. Herpes on voinut olla myös ap:lla itsellään tietämättään ja puhjeta vasta nytten. Ei kertonut oliko kuinka rajut oireet.....

        Moni ei tosiaan tiedä kantavansa herpestä, osa on tietoisia ja jättävät kertomatta, sitten on niitä, jotka tietävät ja kertovat. Seksielämäsi ei kuole, mutta voi muuttua toki jos jatkossa oireilee.


    • taikakukka

      Minä sain herpeksen ensimmäiseltä seksikumppanilta 17-vuotiaana alapäähäni suuseksistä. Hänellä oli vain tavallinen HSV1 viruksen aiheuttama huuliherpes. Itselläni ei koskaan aikaisemmin ollut edes huuliherpestä ollut, kaipa juuri siksi tarttui herkemmin minulle. Ja rakkulavaiheessa hän ei minua koskaan nuollut, mutta oli ehkä nuollut kun herpes oli ollut juuri tuloillaan eikä hän tiennyt siitä?..
      Minua ei herpes onneksi ole ensimmäisen puhkeamisen jälkeen pahemmin vaivannut, ilmestyy n. kerran vuodessa, joskus ollut parikin vuotta väliä.
      Mutta näinkin voi siis tosiaan käydä....

    • alkup.kirjoittaja

      : no ei meillä kummallakaan ollut oireita ..paitsi nyt minulla.
      Minulla oli todella kovat oireet..istuminen sattui, pissaaminen sattui..näppylöitä ilmaantui...kuume, oksennus, lihaskivut :(
      Nyt olen tiivisti lukenut netistä tietoo ja masentaa :( miks juuri minulle..joka on aina niin tarkka.
      Kysymys kuuluu..mites jatkossa seksin suhteen...esim jos on sinkku...ja kuinka usein tää hemmetin vaiva uusii

    • taikakukka

      Varmasti masentaa, mutta kannattaa muistaa ettet todellakaan ole ainoa joka kyseinen vaiva on! Tiedän että saan nyt osakseni paheksuntaa, mutta itse en ole aina kertonut että minulla herpes on, eikä ole vielä kellekään ainakaan tietääkseni tarttunut. Tuskin kovin moni huuliherpeksestäänkään kertoo ennen suutelimista! Puhumattakaan sitten suuseksin antamisesta.. Nykyisen miehen kanssa ollaan oltu yli vuosi parisuhteessa ja harrastettu seksiä koko ajan ilman kumia eikä ole hän saanut tartuntaa. Hän tosin kyllä tietääkin taudistani. Tietenkin jos herpes sattuu oireilemaan niin sillon ollaan vähän aikaa selibaatiissa. Omalla kohdallani tosiaan harvoin uusii, maksimissaan kerran vuodessa. Henkilökohtaistahan tuo on miten usein uusiutuu, joillakin useammin kuin toisilla.. Ehkä sinulla kävisi niin hyvä tuuri ettei uusisi enää koskaan! Älä suotta masennu asiasta, pikku juttuhan tuo on! Onko muuten testeissä selvitetty oliko sinulla HSV1 vai HSV2?

    • 76589

      Älä suotta masennu, pikku juttuhan tuo on! Niin, se on helppo sanoa, kun on suhteessa. Sinkkuna ei niinkään kivaa, koska paria vaikea löytää. Toisaalta hyvä, koska kaikki vain seksin perässä olevat katoavat aika äkkiä.

      Itsellä yksi tai kaksi pientä näppyä pari kertaa vuodessa, joten ei haittaa. Enkä tarvitse mitään estolääkitystä tms. mutta ihan vakavaa seurustelua en ole saanut aikaiseksi, koska kerron aina aika alussa. Ja se kyllä haittaa. Nyt olen siinä tilanteessa, että en jaksa juurikaan enää tutustua kehenkään. Joten yksinäiset vuodet ovat aika iso haitta, ainakin minun näkökulmasta.

    • y78u7y8

      Herpesenkefaliitti

      "Sairastin HSV1 aiheuttaman aivotulehduksen huuhtikuussa. Alkoi todella rajuilla oireilla,
      päänsärkyä ja rajua pahoinvointia noin tunti.
      Sitten taju kankaalle.Minulla oli noin 2 viikkoa
      aikaisemmin äkäinen huuliherpas."

      "Jälkiseurauksena sain lieviä epileptisiä oireita,joihin minulla on nyt toistaiseksi lääkitys.Lähimuistissa oli aluksi myös jotain häiriöitä,ovat nyt jo helpottaneet."

      "HSV-2 alkoi voimmakkaall päänsäryllä, niskakivuilla, pahoinvoinnilla ja kaiken maailman päävaivoilla kuten muistihäiriöillä jne. En tajunnut heti mennä lääkäriin ja tila meni itsestään "ohi"... Jälkeen päin lääkäridiagnosoi että luultavimmin oli enkelfaliitti. En kyllä ole palautunut siitä ennalleen. Edelleen pahoinvointi on jatkuvaa ja olen saanut pysyvän kohtauksittaisen rytmihöiriöinkin vielä palkinnoksi. Syön melko jämäköitä annoksia valaviriä estohoitoon mutta JOKA päivä on aamupahoinvointia ja hermostollisia oireita.."

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/3780774

      • ygfgyhfgfffff

        Tuo toki ikävä, mutta sen voi saada muutenkin. Melkein jokaisella meillä on herpes elimistössämme.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe