Vaaralliset poikamiehet

MGTOW.

Hesarin Jani Kaaro kirjoittaa tiedekolumnissaan, että mies ilman naista, seksiä on äkäinen ampiainen. Kolumnin parasta antia ovat aiheen uudelleenavaaminen kriittistä tarkastelua varten sekä pääargumenttia taivastelevien typerien vastausten pilkkaaminen:
-Satutteko muistamaan, kun Aamulehti kirjoitti Norjan joukkomurhan jälkeen, että jos Breivik - , Jokelan, Kauhajoen koulusurmaajat – olisivat saaneet seksiä, murhenäytelmältä olisi ehkä vältytty? Kirjoitus nostatti järjettömän haloon, joka huomioitiin ulkomaita myöten, ja vastalauseet olivat kipakoita. Tyypillinen vastine oli “just joo, nyt sitten joka tyttö vain jakamaan luuseripojille piparia, ettei heistä tule joukkomurhaajia”.

Toisaalta jotkut Kaaron pointit ovat hieman vinksallaan:
-Perheettömyydellä on suuri huonontava vaikutus miesten terveyteen, hyvinvointiin, kun miehet jäävät ilman perhettä, joistakin heistä tulee vaaratekijä myös meidän muiden terveydelle.

http://www.hs.fi/tiede/a1381713958228

Hesarin Jussi Konttinen kirjoitti vähän aikaa sitten kolumnin, josta kävi ilmi ettei perheettömyys näyttänyt pahentavan ainakaan keski-ikäisten helsinkiläisten miesten fyysistä terveyttä:
-Reijo Siren on tutkinut seurantaryhmää, johon valittiin vuoden 2006 kartoituksen reputtajat eli ne, joiden veriarvot tai elintavat viittasivat kohonneeseen riskiin. Ensiksi hän selvitti heidän taustojaan. Yllättäen sillä, asuiko mies yksin vai parisuhteessa, ei ollut merkitystä riskirajan ylittymiseen.

http://www.hs.fi/sunnuntai/a1380341229044

Mutta ehkä tässä onkin kyse nuorista poikamiehistä ja pelosta siitä, että heidän lukumääränsä kasvaessa he saattavat lopulta järjestäytyä ja aiheuttaa hankaluuksia. Heidät maalataan vaarallisena turhautuneiden poikamiesten joukkona, joka äityessään väkivaltaiseksi saattaa syöstä yhteiskunnan murenemisen partaalle. Eräs jutun kommentoijista viittaa myös huolestuneena MGTOW-ilmiöön:
-Aika moni moderni mies on havainnut, että naisesta on enemmän riesaa kuin iloa, seksikin on pikkaisen yliarvostettua. Lapsista on varmaan iloa – joskus – mutta lisääntymiseen liittyvä muu rasitus ei välttämättä tee siitä vaivan väärttiä. Ilmiölle on oikein nimikin, MGTOW (Men Going Their Own Way). Siinä vaiheessa, kun miehet hiffaavat rahoittavansa tahtomattaan myös muiden lisääntymisen (ja naisten helpon elämän), alkaa hyvinvointiyhteiskunnan lähtölaskenta. siitä kannattaisi varsinkin naisten olla huolissaan.

Maailma on suuri, täynnä mahdollisuuksia nuorelle miehelle, joka etsii tarkoitustaan.

Omia polkujaan kulkevat miehet ovat todellakin huomanneet, että naisesta on enemmän riesaa kuin iloa. Seksi on yliarvostettua, sitä saa ainakin toistaiseksi kaupastakin, jos sitä aidosti tarvitsee. Parisuhde on vaivan arvoista, jos se tuottaa lapsia, mutta harvat MGTOWt ajattelevat lisääntymistä. Riskit ovat aivan liian suuret. Uskoakseni Kaaro puhuu myös kiertoilmauksin äidillisestä rakkaudesta, jota miehet epätoivoisesti kaipaavat. Monet omia polkujaan kulkevat miehet tuntevat samoin, mutta rakkauden kaipuun lopulta kuollessa aukeaa uusia mahdollisuuksia. Matka ei välttämättä ole helppo.

TheOakshard julkaisi tovi sitten videon otsikolla MGTOW The Drug of female companionship, jossa hän kuvailee ansiokkaasti kuinka vaikeita ensimmäiset askeleet omalla polullaan voivat olla. Hän puhuu vieroitusoireista, jotka iskevät miesten, naisten suhteita kriittisesti tarkastelevaan mieheen, joka yrittää epätoivoisesti pitää kiinni aikaisemmista kulttuurimme häneen ohjelmoimista uskomuksistaan. Se sattuu, tuoreet MGTOWt ovat monesti melankolisia jos eivät lievästi masentuneita oppimastaan. Kun on viettänyt koko elämänsä anellen hyväksyntää naisilta, on totisesti koukussa naisiin. Kun löytää itsensä tilanteesta, jossa hyväksyntää ei enää tarvita, miehen täytyy rakentaa egonsa uusiksi, etsiä elämälleen tarkoitusta muualta.

http://www.youtube.com/watch?v=vdKTm8-RMEU

Monet omia polkujaan kulkevat miehet käyvät läpi samanlaisen prosessin, verkosta löytyy samanhenkistä porukkaa. Kukaan ei tosin tule kertomaan tuoreelle omia polkujaan kulkevalle nuorelle miehelle mitä hänen tulisi tehdä elämällään, sillä jokaisen täytyy löytää oma polkunsa. Siksi en myöskään usko uhkakuviin, jossa MGTOWt yhtäkkiä järjestäytyvät yhden aatteen alle, syöksevät yhteiskunnan raiteiltaan. Emme katso vinoon ihonväriä, uskontoa, sosiaalista asemaa, varakkuutta, ammattia tai mitään muutakaan yhteiskunnallista statusta määrittävää tekijää. Tunnelin toisesta päästä putkahtava MGTOW ei vihaa naisiakaan. Hän ei vihaa naisia sen enempää kuin hän vihaisi vesiputousta tai auringonlaskua. Välinpitämättömyys naisten suhteen on tuonut hänelle vapauden suurimmasta osasta yhteiskunnan odotuksia, hän arvostaa vapauttaan enemmän kuin hylätyn psykologisen palkitsemismekanismin tarjoamia kannustimia. Kannustimet ovat tietenkin yhteydessä yhteiskunnalliseen hyvinvointiin kuten Kaaron kommentoija muistuttaa, mutta omia polkujaan kulkevia miehiä on niin häviävän vähän ettei yhteiskuntamme aivan heti sen takia kaadu.

7

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Angry Bird

      Oikeassa olet MGTOW. Mutta kuten kaikki ihmiset rajallisia, juttuun voi lisätä paljon.
      Kiitos, että MGTOW on olemassa, sillä juuri sellaista tarvitaan, pitämään naisvaltaa poissa itseltään.

      Kerron sumittaisesti sitä sun tätä tässä.


      Hienoa oivaltaa, että ehkä naista ei tarvita yhtään. Siis 100%.
      Esimerkiksi uskonnollisessa munkkiyhteisössä on miehiä, mutta vain pari niistä ovat oikeita opettajaa tai päteviä olemaan 100% munkkeja. Kaikki muuta huijaavat tavalla tai toisella. Vain kourallinen suuresta määrästä siis on pätevä olemaan 100% naiseton. Sitten on miehiä, jotka eivät olekaan naispalvelijoita, mutta heille naisetta oleminen voi viedä elämää sairauksien ym. muodossa. Puhun kanssa kokemuksesta. Se asia on ehkä syvämpi kuin biologia. Sitä voi taistella mielessä vastaan, mutta ajautuu vieläkin syvempään rotkoon. Mutta olen samaa mieltä kanssasi, että yritää pitää.

      Ihmisiä on niin paljon ja kaikki ovat niin erilaisia, että ei ole yhtä vastausta. Naisillakin on helvetisti juttuja puolestaan ja vastaan, kuten miehetkin.

      Jotenkin keskustelu siitä...laimentuu...ehkä en ole katsonut MGTOW videoita tarpeeksi.

      Ufoilla esim. ei ole sukupuolta. Toisilla eläimillääkään vaan he saavat valita vapaasti. Uskon että ihmisessä perimmältään on samaa, että ei ole sukupuolta, mutta elämä maapallolla on rajallista ja olemme sidottuja sukupuoleen. Aikamme on kokeilevaa ja ihmiset todellakin testaavat kaikki arvot uudestaan. Siksi MGTOW on oikeutettua puolestani.

      Minun huolenaiheeni on se, että elämässä ei ole Rakkautta. Minä en löydä sitä. En löytänyt naisesta, eikä miehestä. Miesten kanssa ei voi puhua ja naisten kanssa ei kannata.Elämä on aika yksinäistä. Jos siis MGTOW jäsen kestää itseänsä juuri sellaisena kuin on - tyhmänä, rajallisena, idioottina, vapaana ja itsekkäänä (kuten kaikki ihmiset), niin hän on vahvoilla. Kehenkään siis ei kannata luottaa ja kehenkään uskoa. Se taas ei tee elämästä arvotonta, sillä se ei estä kuitenkin olemasta ja tekemästä asioita. Mutta aikuisena sitä oppii pitämään etäisyyttä. Elämä on loppujen lopuksi aika tyhmää ja yksinkertaista. Ihmiset tekevät siitä monimutkaisen. Mies ei voi ymmärtää naista ja piste. Eikä se ole pointtikaan. Nainen syyttää miestä loputtomasti. Olkoon, mutta kun nainen tulee anelemaan seksiä, niin mies tekee hänelle lapsia ja jättää. Naisen ja ajan oma vika. Eikä miehen kannata huolehtia elatusmaksustakaan. Rakkaudeton elämä. Kreikassa on kokonainen saari ortodoksi pappeja, johon naisilta pääsy keilletty. Historian aikana vain pari kertaa sinne on päässyt livahtamaan joku huora. Tälläiset käytännöt ovat tervetulleita. Miehen homoutta ymmäretään kanssa rumempana kuin naisten. Oma aihe erikseen. Elämä voi olla 100 vuoden päästä aivan erilainen kuin nyt. Me itse teemme elämämme valintoillamme. Luin ihan mielenkiinnosta Homouden historia ja heterona valaistuin totaalisesti. Se mitä heterot ajattelevat homoudesta ja mitä se on. Homous ei ole edes uusi asia vaan ikiaikainen. Hämmästyttää juuri aikamme, jossa elämme, sen ajatusmaailmaa homoutta kohtaan. En puhu tässä MGTOW:sta.

      Se, mitä on elämää, ihmisillä ei ole hajuakaan. Mutta tietyt normit, turvalliset tavat olla olemassa, ovat keskivertotapoja, jotka sopivat suuremmalle osalle ihmisiä kuin jos otetaan kapeammat säännöt. Jääkö MGTOW eloon näyttää vain aika. Mutta kannattaa kehittää MGTOW:tä turvallisesti eteenpäin.

      • angry bird

        Kutsuin siis huoriksi naisia, jotka livahtivat Munkkiveljeskunnan saarelle vastoin määräyksiä.


      • Angry Bird
        angry bird kirjoitti:

        Kutsuin siis huoriksi naisia, jotka livahtivat Munkkiveljeskunnan saarelle vastoin määräyksiä.

        Elämässä siis on keskitie. Se on hyväksynnän ja tavallisen olemisen tie. Teide ja kulttuuri ihannoi sitä, mikä on parasta. Elämme harhassa. Kultainen keskitie on turvallinen tie, joka voittaa ajassa ja mukavuudessa. Jos olet rikas, mutta onneton - se ei kannata. Jos olet nero, mutta onneton, niin se ei kannata. Keskitie on sellainen kaikkien teiden välissä ja jos uskoo massatietoisuuteen, niin yksilö ei ole mitään, mutta ratkaisu syntyy kaikkien maapallon ihmisten kesken epäloogisena loogisena välttämättömyytenä.

        Joskus on vain parempi laittaa mulkku kosteaan pilluun ja tulla sen lisäksi.


    • Lisäys

      Koska kouluampujat ovat jälleen Suomessakin mediaan nostettu, joudun lisäämään tämän kirjoituksen tähän aiheeseen.

      SSRI tyyppiset masennuksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet aiheuttivat kouluampumiset. Ei pillun puute noita kuoluampumisia aiheuttanut. Lähes kaikissa kouluampumisissa ampujina toimineet henkilöt ovat olleet SSRI tyyppisten masennuslääkkelden huumaamia. Kouluampumisia alkoi tapahtua vasta SSRI lääkkeiden valmistuksen alkamisen, markkinoinnin jälkeen, Ei ennen.

      Jopa Elliot Rodger joka ei ollut kouluampuja. Mutta kuitenkin surmasi ihmisiä ampumalla, on joidenkin lähteiden mukaan käyttänyt Xanax:ia(SSRI lääke).

      Joillekin ihmisille SSRI lääkkeet vain lisäävät pahoinvointia, eikä niiden lääkkeiden käyttäjät yleensä edes itse tajua sitä. Osassa SSRI lääkkeiden purkeissa tai jopa reseptissä on maininta sivuvaikutuksista. Jos uutisiin on luottamista, niin jotkut SSRI masennuslääkkeet saattavat sisältää jonkinevrran jopa kylpysuolaa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012416594395_uu.shtml
      http://www.naturalnews.com/039752_mass_shootings_psychiatric_drugs_antidepressants.html
      http://beforeitsnews.com/health/2013/01/60-school-shootings-in-20-years-of-4800-violent-incidents-all-linked-to-psychiatric-drugs-2464466.html
      https://www.youtube.com/watch?v=WAO5_Hk06Mc
      https://www.youtube.com/watch?v=DpinCRaAQOk
      https://www.youtube.com/watch?v=1XHNJyti1gE
      https://www.youtube.com/watch?v=UDlH9sV0lHU
      http://www.jimstonefreelance.com/testimony1.html
      http://www.ssristories.org/
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2648379/Virgin-killer-Elliot-Rodgers-Xanax-addiction-withdrawn-anxious-days-murderous-rampage.html
      http://www.naturalnews.com/045419_Elliot_Rodger_Xanax_psychiatric_drugs.html

    • kasvavat korvat

      voisko syövällä ja lääkekemian popsimisella yhteyksiä?

    • Eimunguru

      Jani Kaaro narahti plagioinnista ja jäi sen jälkeen "kirjoituslomalle" Hesarista. Nythän se sai jonkun tiedetoimittajapalkinnonkin. Ihme äijä, koulutus peruskoulutasoa ja osa kolumneista kopsattuja, kuten niiden alla käydyssä keskustelussa kävi ilmi.

    • johanonhelvetti

      Mitäs helvettiä se kellekään tutkijalle tai muullekaan kuuluu, jos kuljen omia polkuja, olen ehkä äkäisempi kun perheelliset ja kuolen nuorempana, mielestäni ei elämäni kuulu noille tuon vertaa, kerran täällä ollaan ja sen on mitä on tai sitten ei ole mitään, ei muuta kun luoti päähän vaan tai myrkkyä suoneen, sopii helvetin hyvin, ei tarvii noita paska lurituksia lukea ja kuunnella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8690
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2346
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1986
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1734
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      7
      1219
    Aihe