Miesten hyveellisyys on pahasta

MGTOW.

Alpha Game -sivusto, joka on ilmeisesti jokin pelimiehille tarkoitettu sivusto, kommentoi Daily Mailin femail-osiossa käsiteltyä juttua Would you date a 40-year-old virgin? En viitsinyt lukea Mailin juttua, sillä Alpha Gamen sivulla oli tiivistetty sen pääpointit ja osaan arvata Mailin jutun olevan samaa tuubaa, joka vetää sinne miljoonia lukijoita joka päivä. Mailin seksiekspertiltä kysyttiin 32-vuotiaasta viehättävästä miehestä, joka oli kertonut olevansa neitsyt. Toinen kysyjä oli deittaillut kolmisen kuukautta miestä, joka ei ollut tehnyt aloitetta seksiin. Kysyjät olivat ihmeissään ja pelkäsivät miesten olevan kaappihomoja tai jotain paljon pahempaa. He olivat vakuuttuneita, että miehissä on jotain pahasti vialla ja Mailin ekspertti oli samaa mieltä. Hyveellinen mies, joka ei ole heti kinuamassa seksiä on näiden naisten mielestä jotenkin turmeltunut tai viallinen yksilö. Voin tulla vain siihen johtopäätökseen, että hyveellisyys on miesten seksuaalisuuden tapauksessa paheellista. Tekee mieli kysyä, miksi seksin ostoa ollaan Suomessakin kieltämässä, jos neitseelliset poikamiehet ovat länsimaisessa kulttuurissa paheellisia hyveellisyydessään.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2462649/Would-date-40-year-old-virgin.html

Kulttuurimme on muuttunut valtavasti muutamassa vuosikymmenessä ja sukupuolten väliset erot ovat kaventuneet. Samalla miesten seksuaalisuuden kaksoisstandardit ovat muuttuneet orwellilaiseksi aivopesuksi. Kulttuurimme on täynnä seksualisoitua kuvastoa, jonka tarkoituksena on saada miehet jatkuvaan seksuaalisen kiihottuneisuuden tilaan. Kun kiihottuminen ei enää onnistu luonnostaan, kuvaan astuvat modernit potenssilääkkeet, joilla mies pystyy säilyttämään viriliteettinsä. Kaiken tämän keinotekoisen kiihottamisen rinnalla miehet pakotetaan elämään seksuaalisen niukkuuden maailmassa, jotta he suostuisivat juoksemaan oravanpyörässään mahdollisimman kauan. Jos kieltäytyy pelaamasta tätä järjetöntä peliä, päätyy seksieksperttien analysoitavaksi Daily Mailin sivuille.

En halua kuulostaa liikaa traditionalistilta, sillä olen kyllä huomannut että esimerkiksi pornon helppo saatavuus on tuonut paljon helpotusta miesten elämään ja minulla ei ole mitään sitä vastaan. En haluaisi myöskään kuulostaa katkeralta seksittömältä mieheltä, sillä seksiä on kyllä kaltaisilleni miehille saatavilla. Elän vapaaehtoisesti selibaatissa. Jos olen katkera jostain olen katkera siitä, että miehet eivät näytä pitävän järjetöntä tilannettaan järjettömänä. Sen sijaan monet heistä alistuvat mielellään kulttuurimme manipuloivalle kuvalle miesten seksuaalisuudesta. On kiva leikkiä viriiliä naistenmiestä ja jättää kaikki aivotyöskentely alapäälleen, mutta se estää usein näkemästä, että kyse on paljon enemmästä kuin pelkästä seksistä. Miesten jatkuva seksuaalisen kiihottuneisuuden tila tekee heistä uskomattoman haavoittuvia. En ole uskonnollinen mies, mutta ymmärrän kyllä miksi uskonnot ovat lähes aina pitäneet siveellisyyttä hyveenä.

Aloin miettimään aihetta luettuani jotain aivan muuta, nimittäin Viola Heistosen miesten väkivaltaisuutta ihannoivan Naiset asevoimien palvelussa ja sotatoimissa on luonnoton ilmiö! Luulin ensin Heistosen olevan trolli, sillä hänen miesten yleisen asevelvollisuuden puolustuksensa kuulosti kauhistuttavalta: “Mies on luotu puolustamaan naista ja lasta ja tarvittaessa sotakentällä tappamaan ja vaikkapa tulla tapetuksi! Ei nainen!” Luin kommenteista lisää samanlaista noottia miesten tapatettavuudesta: “Kyllä minä uskon siihen, että tosi paikan tulleen kuitenkin miespuolisessa henkilössä herää se ikiaikainen suojelusvaisto ja hän astuu vaaran eteen suojellakseen naisia ja lapsia eikä piiloudu heidän selän taakse”. Heistosen ajattelussa on viehättävää vanhanaikaista raadollisuutta, mutta maailma on tosiaankin muuttunut. Miesten status perheenpäänä on hävinnyt ja samalla on hävinnyt motivaatio nousta puolustamaan omaansa. Maskuliiniset hyveet eivät ole enää hyveitä ja naiset ovat kasvattaneet sotien jälkeen pari sukupolvea miehiä, joille on kerrottu niiden olevan itse asiassa paheita ja että patriarkaatti loi ne alistamaan naisia. Miehet ovat heräilemässä siihen, että heidän ei tarvitse olla esivallan ja erityisesti naisten väkivallan työkaluja. Olette omillanne, sillä miehillä ei ole enää mitään puolustettavaa, ei hävittävää tai voitettavaa. Olen kyllä käynyt armeijan ja valmis puolustamaan henkeäni ja omaisuuttani, mutta minua ei ole luotu tappamaan tai kuolemaan puolestanne. Minut on luotu vapaaksi mieheksi kulkemaan omia polkujani.

http://viovio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/151939-naiset-asevoien-palvelussa-ja-sotatoimissa-on-luonnoton-ilmio

3

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mentori

      erittäin hienoa tekstiä siinä!

    • Kysehän on tietysti vallasta. Naisille "luuserimiehet" ovat hyvä egon pönkittäjä. Vaginan markkina-arvo laskee, jos sitä voi ostaa. Mitä hankalammin pimperoa saa, sitä enemmän äijät tekee typeryyksiä hormonipäissään.

      Oma tulkintani prostituutiosta on, että se miehen hormonaalisen heikkouden hyväksikäyttämistä. Tosin tätä mieltä on myös ymmärtääkseni RazorBladeKandy, joka on suosittu MGTOW videobloggaaja. Silti prostituutio pitäisi laillistaa, koska se nyt vain on huonoista vaihtoehdoista vähintä paska.

      Mutta tosiaan. Gynosentrinen kulttuurimme on juuri näin sekopäinen. Samaa aikaa kun miehet opetetaan juoksemaan pillun perässä vailla mitään itsekunnioitusta, ilman jääneet haukutaan kaikkia mahdollisia häpeäretoriikkoja käyttäen.

      Kaiken tämän pillukeskeisyyden tarkoitus on sama kuin se on ollut vuosituhansia, eli pitää miehet tottelevaisina yhteiskunnalle. Sota-aikaa, oliko se nyt Briteissä, jossa nuoret naiset heittelivät höyhenillä niitä miehiä, jotka eivät uskaltaneet uhrata itseänsä isänmaalleen. Eli pimperolla ja naisten hyväksynnällä ohjaillaan miehiä. Tämä pätee myös uskontoihin. Hyvin usein juuri naiset ovat se joukko, joka pitää uskontoja koossa. Se voi aluksi kuulostaa hieman yllättävältä, mutta juuri naisille on vahvaa epärationaalinen, joka valikoivan epärationaalinen tunneajattelu. Miehen on vaikea saada uskonnollisessa yhteisössä seksiä, koska se vaatii uskonnollisen naisen vaatimuksien täyttämistä.

      Miehillä on fyysinen etu, naisilla seksuaalinen, mutta kuten RKB uusimmassa videossaan tuo ilmi, miesten fyysinen etu naisiin nähden on hyvin tunnustettu ja kontrolloitu, kun taas naisten seksuaalista valtaa ei millään tavoin rajoiteta. Sitä on toki eri kulttuureissa yritetty rajoittaa.

      MGTOW elämänkatsomus on melkeinpä ainoa ase naisten seksuaalista ylivoimaa vastaan. Tosin se on vasta alku hyvin epävarmalla tiellä. Kaikki alkaa siitä, että käydään läpi naisten seksuaalisuus ja parinvalintakäyttäytyminen, ja sitä myötä ymmärretään ettei seksi ja rakkaus ole itseisarvo elämänlaadun kannalta, koska se on lähes aina miehen tapauksessa tappio, sait tai et.

      Tietysti media yrittää väittää, että on juuri miehelle erittäin hienoa kun saa. Se on hienoa sen hormaalisen euphorian ajan, ja sitten olet taas tarpeessa ja valmis tekemään typeryyksiä, tuhlaaman energiaasi naisiin, joiden luonteesta et todennäköisesti edes pidä.

    • kkakakakad

      samaan tyyliin, että miettii, että avaako laatikkoa, mutta kun avaa, niin yllättyy, sillä siellä on aivan muuta, mitä odottaa saattaa. Yllätyksiä koko elämä. Kun kaikki on hyvin, niin jokin tahtoo mennä pieleen.

      Rikkinäistä kulttuuria...kansoja...paikkoja....käytäntöjä....sukupuolia....ikäeroja ym loputtomasti

      Ja yhtäkkiä tulee aika kun asiat löytyvät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe