Maailmanloppu-uutisiin kypsyy

Liika on liikaa

Vaikka melko vakaasti uskonkin että Herra palaa pian, luultavasti ensi vuonna, alan väsymään maailmanlopun uutisiin.

Näen niissä jatkuvasti niiden julkaisijoiden ja/tai toimittajien panikoivan jatkuvasti, ja ehkä jopa tahattomasti loukkaavan niitä, jotka oikeasti tietävät uutisten aiheista jotakin, tietäen ne yleislaatuisesti harmittomiksi.

Kyllähän niitä merkkejä näkyy tulevan jo nyt pienin aikavälein, mutta uutisten julkaisijat alkavat jo tosissaan ampumaan yli. Keskittyisivät vain niihin oikeisiin ja olennaisiin merkkeihin.

9

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liimanäppi

      ~~Vaikka melko vakaasti uskonkin että Herra palaa pian, luultavasti ensi vuonna...

      Onko sinulla ajatusta siitä, miksi Jeesuksen paluu on noin kaksi vuosituhatta myöhässä siitä, mitä Jeesus seuraajilleen opetti ja lupasi?

      ~~Kyllähän niitä merkkejä näkyy tulevan jo nyt pienin aikavälein...

      Niitä on ollut miltei kaksi vuosituhatta, Paavalikin eli jo lopun aikaa ja odotti tulevansa temmatuksi elävänä Jeesusta vastaan.

      ~~Keskittyisivät vain niihin oikeisiin ja olennaisiin merkkeihin.

      Millaisia mielestäsi ovat oikeat ja olennaiset merkit?

    • Liika on liikaa

      "Onko sinulla ajatusta siitä, miksi Jeesuksen paluu on noin kaksi vuosituhatta myöhässä siitä, mitä Jeesus seuraajilleen opetti ja lupasi?"

      Se ei ole myöhässä. Kun Jeesus sanoi "tämä sukupolvi", Hän luultavasti viittasi sanalla "tämä" asioihin, joita juuri listasi kyseisen sukupolven tunnusmerkeiksi. Kieliopillisesti *tämä* on täysin mahdollista etenkin, kun hän sanoi että kukaan ei tiedä päivää tai tuntia, jolloin Hän palaa.

      "Millaisia mielestäsi ovat oikeat ja olennaiset merkit?"

      Se, että ne ovat tapahtumassa samanaikaisesti. Juuri nyt niin tapahtuu, ja sen lisäksi Israel on muodostettu uudelleen vuonna 1948, mikä ei ole pieni merkki.

      • Liimanäppi

        ~~Se ei ole myöhässä. Kun Jeesus sanoi "tämä sukupolvi", Hän luultavasti viittasi sanalla "tämä" asioihin, joita juuri listasi kyseisen sukupolven tunnusmerkeiksi.

        Se vaan Jeesus puhutteli kuulijoitaan kyseisenä sukupolvena:

        ”Ja kun teitä vainotaan yhdessä kaupungissa, paetkaa toiseen; sillä totisesti minä sanon teille: te ette ehdi loppuun käydä Israelin kaupunkeja, ennenkuin Ihmisen Poika tulee.” (Matt. 10:23)

        "Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan. Totisesti minä sanon teille: tässä seisovien joukossa on muutamia, jotka eivät maista kuolemaa, ennenkuin näkevät Ihmisen Pojan tulevan kuninkuudessaan." (Matt. 16:27, 28)

        ”Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.” (Matt. 24:34)

        ”Ja hän sanoi heille: "Totisesti minä sanon teille: tässä seisovien joukossa on muutamia, jotka eivät maista kuolemaa, ennenkuin näkevät Jumalan valtakunnan tulevan voimassansa"." (Mark. 9:1)

        "Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin nämä kaikki tapahtuvat." (Mark. 13:30)

        "Totisesti minä sanon teille: tässä seisovien joukossa on muutamia, jotka eivät maista kuolemaa, ennenkuin näkevät Jumalan valtakunnan." (Luuk. 9:27)

        ~~Se, että ne ovat tapahtumassa samanaikaisesti. Juuri nyt niin tapahtuu, ja sen lisäksi Israel on muodostettu uudelleen vuonna 1948, mikä ei ole pieni merkki.

        Maailmanlopun merkkejä on jeesususkovaisille ollut pian kaksi vuosituhatta, ne ovat kaikki jälkijättöisiä, koska Jeesuksen mukaan em. sukupolven tuli elää nuo merkit. Ja näin myös UT.n ajan porukka toimi, eli lopun aikaa ja odotti Jeeuksen palautumista kieli vyön alla.


    • jaa satuako...

      NO yks ajan merkki vois olla 1800 luvulla käyntiin lähteny kehitys joka jatkui kiivaana 1900 ja nyt 2000 luvulla 1800 keksittiin teräs 1856 joka mahdollisti koneellisen aikakauden 1900 auto ja muut liikkuvat koneet 1940 ydinpommi 2000 tuli haarp ilmastoase jota vielä kehitetään taistelurobotti 2009 usa kehittely mikrosiru voidaan laittaa pian ihmisiin siis haarp kuivuus maanjäristykset kaatosateet taistelurobotti tulee aika jolloin on sellainen jolla ei ole jumalaa kuten näät ei vielä ihan niinkuin järjestelmää mikrosirusta jolloin kaupassa ei tarvita myyjiä ja käteistä ei ole myös kukaan ei osta eikä myy jolla ei ole mikrosirua taas haarp irakin tai iranin rannikko 70 delfiinin kuolema palovammoihin 2008 kiinan maanjäristys pluu rei projekt tai mikä o jolla tehdään peljättävät kuvat taivaalle..... seuraa ajan merkkejä ja muista jeesus sano i päivä on kuin 1000v ja 1000vuotta kuin yksi päivä minä tulen pian mutta ennenkuin kaikki tämä tapahtuu ei loppu tule kuten huomaat kaikki ei o viä tapahtunu mutta kohta on seuraa jamppa itte älä kuuntele muita

      • Liimanäppi

        ~~NO yks ajan merkki vois olla 1800 luvulla käyntiin lähteny kehitys...

        Tottamooses kukin voi kehitellä omia ajan merkkejään, eikä muilla ole niihin nokan koputtamista. Sitä vaan ihmettelen miksi niihin ikiomiin ajatelmiin pitää sekoittaa Raamattu ja Jeesus.

        ~~...seuraa ajan merkkejä ja muista jeesus sano i päivä on kuin 1000v ja 1000vuotta kuin yksi päivä...

        On Jeesuskin saattanut noin sanoa, mutta Raamatustani sitä en löydä Jeesuksen sanomana. Sun kannattaisi lukea enemmän ja luulla vähemmän. Sinänsä tuollaisella itsensä kumoavalla sanailulla ei ole muuta merkitystä kuin yrittää osoittaa uskoville, että satuhahmonsa ajanlasku ei ole sama kuin satuihin uskovilla.

        ~~...minä tulen pian...

        Lainailin tounne ylemmäksi raamatunjakeita, joista käy hyvin selvästi ilmi se kenen elinaikana Jeesus lupasi palata. Ei palannut ja sen verran on aikaa kulunut, ettei ole pienintäkään toivoa koko palaamisesta.


    • jaa satuako

      ai ihmisetristeilevät kuin lintu sun mukaas siis ihmisille tulee siivet mun mukaan lentokone no joko oot nähny peljättäviä näkyjä taivaalla nii et kuva puhuu 1987 losanselin olumppiastadionilla puhu väki lentävälautase kans kato youtube siä nää kaikki o kristus sano ettei päivää tiä ku isä....ja mitä sit keskity omaan mailmanloppuus se tulee 120v päästä viimestään sun syntymästä eikä mailma lopu viä ensitulee 1000v valtakunta sitäpaitti jumala loi maa ja taivaa 6 pv ja lepäs 7männe päivä 1000 v ku yks päivä.............israelilaiset viettää jotai vuotta 5770 pia o 6 päivää täynnä ja tulee 7 päivä 1000vuotine valtakunta hei relaks kyl se tulee mut älä kysy neuvoo lihalta ja vereltä vaa jumalalta

      • jaa satuako

        sano mulle koska tulee täyteen se luku 144000 valittua ja sillo tulee täytee ajan mitta ja loppu tulee hei oon pahoillani ku en osaa sanoo mut tiedä me ei omisteta täällä mitää...... ruumismuuttuu maaksi mistä se o tullu ja henkipalaa jumalan luo joka on sen antanu....mitä sää omistat kaikki o lainassa


      • Liimanäppi

        ~~ai ihmisetristeilevät kuin lintu sun mukaas...

        Sulla menee sen verran lujaa, että et kykene asialliseen keskusteluun.


    • antaa olla

      sää oot niitä ihmisiä jonka mukaa me ollaa oltu täällä to 5700 vuode sijaa 12milj vuotta mut ny vasta ihmiset o osannu tehdä auto ja lentokonee mut sun mukaas niitä o aina ollu psalmi 111, 2 suuret ovat herranteot joka niitä rakastaa tutkii niitä psalmi 109,29 olkoon pilkka syyttäjieni vaatteena häpeä heidän viittanaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      451
      2239
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      227
      2005
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1572
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1541
    5. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1311
    6. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1303
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      150
      1281
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      50
      1177
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      66
      1068
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1044
    Aihe