USA tuhoutuu

Pihon sivu

Jouko Pihon kirjoitus

Kaikki historian maailmanvallat ovat kukistuneet: Egypti, Assyyria, Babylonia, Persia, Aleksanteri Suuren valtakunta, Rooma, Bysantti, islamin kalifaatti, Turkki, Napoleonin Ranska, Iso-Britannia, Natsi-Saksa ja Neuvostoliitto.

Seuraavaksi tuhoutumisvuorossa on USA.

Syy kukistumiseen on ylpeys, väkivalta, haureellisuus, mammonan ja epäjumalien palvonta ja monet muut rikokset ihmisiä ja Jumalaa vastaan.

Kukistumismääräyksen antaja on Jumala, joka säätää kansojen kohtaloita.

Ihmisten tasolla Amerikan hävittämisen takana ovat maailman illuminaatit ja vapaamuurarit, jotka ovat päättäneet romahduttaa Yhdysvaltojen mahdin, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa vielä voimakkaampi imperiumi, koko maailmaa käsittävä Maailman unioni, jota johtaa yksi diktaattori ja yksi maailmanhallitus.

Käytännössä USAn tuhon toteuttavat ankarat luonnonmullistukset, tarttuvat taudit sekä Venäjän ja Kiinan liittolaisineen suorittamat äkilliset ja yllättävät ydinasehyökkäykset. Venäjä ja Kiina toimivat siis tässä sodassa, Kolmannessa maailmansodassa, Jumalan rangaistusruoskana Amerikalle.

Yhdysvaltoja on pidetty niin vahvana, että maailman ainoan supervallan täystuho on lähes käsittämätön uutinen. Silloin toteutuu Raamatun ennustus: ”Voi sinua, suuri kaupunki! Voi sinua, Babylon, mahtava kaupunki: hetkessä tuli sinun tuomiosi.”

Muinainen suurvalta Babylonia ja sen pääkaupunki Babylon nujertuivat persialaisten hyökkäykseen. Symbolisesti USA on tämän päivän Babylonia ja New York on Babylon.

Jumala tuomitsee USAn ja New Yorkin synninpesät, joista on valunut pahuutta ja moraalittomuutta kaikkialle maailmaan.

Lopuksi Jumala antaa käyttämilleen rangaistusruoskille Venäjälle ja Kiinalle niiden omat tuomiot, koska niillä on rasitteena myös paljon syntejä ja pahuutta, mutta se on eri kirjoituksen aihe

7

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kritik-

      Hatusta temmattu teoria. Eipä juuri mitään yhteyttä raamatun kirjoituksiin.

      • Kritik-

        USA on ylivoimaisesti eniten rahoittanut, koko maailman evankeliointia, ja tukenut Israelia. Se lasketaan plussaksi USA lle,


      • yks vaan
        Kritik- kirjoitti:

        USA on ylivoimaisesti eniten rahoittanut, koko maailman evankeliointia, ja tukenut Israelia. Se lasketaan plussaksi USA lle,

        USA on ylivoimaisesti eniten rahoittanut, koko maailman evankeliointia, ja tukenut Israelia.

        Pitää paikkansa mutta USA on kääntämässä selkäänsä Israelille ja USAssa jumalan- ja kristinuskonvastaisuus niin oikeus- , koululaitoksissa ja kaikkialla yhteiskunnan eri alueilla on lisääntynyt ja kasvanut jo vuosiakymmeniä . Elokuva-, musiikkimaailmaa ja koko USAn viihdeteollisuus tuottaa kokoajan Jumalan vastaista sontaa joka leviää koko maailmaan eksyttäen ihmiset tuntemasta elävää Jumalaa. EU on ottamassa pääroolia Israelin ja palestiinalaisten rauhanneuvoitteluissa ja USA jää taka-alalle.

        USA on tulossa tiensä päähän ainoana suurvaltana maailmassa ja on hyvin paljon mahdollista että Jumala käyttää Venäjää ja Kiinaa ikäänkuin ruoskana tuhotakseen USA ja myös koko läntisen maailman järjestelmän (samalla tavalla kun Jumala käytti vanhan testamentin aikana assyrialaisia tuomitessaan pohjoisen Israelin ja käyttäen kaldealaisia tuomitessaan Juudan. Mutta äkkiäpä Assyria ja Babylon hävisivät aikansa supervaltioina maailman kartalta). Venäjä ja Kiina tulevat saamaan myös oman tuomionsa jumalattomuudestaan ja pahuudesta.


    • JohnnyBlaze

      Varmasti tuhoutuukin. Joskus. Ja jos Kiina ja venäjä ydinaseita käyttäisivät, vastaisvat jenkit kohteliaisuuteen ja ydintalvi olisikin sitten tosiasia. Saattaisi pihollakin tulla äitiä ikävä kun maapallosta olisi jäljellä käristynyt raunio...

    • Inhottava realisti

      Uskomatonta satuilua. Piho ei näytä tietävän mitään sen enemmän historiasta kuin myöskään maailman ydinasevalloista tai ydinaseiden lasjan käytön seurauksista.

      Suurvallat ja imperiumit ovat aina loppunsa kohdanneet, tavalla tai toisella. Syyt ovat vaihdelleet. Ehkä USA myös jollain tavalla hajoaa tai peräti tuhoutuu. Sen aika näyttää.

      Jos Kiina ja Venäjä hyökkäävät ydinasein USA:ta vastaan, seuraus on se, että USA LIITTOLAISINEEN vastaa. Vain täydellinen mielipuoli olettaa selviävänsä laajasta ydinasen käytävästä sodasta ongelmitta, asuipa missä päin maailmaa tahansa. Seuraus olisi käytännössä koko sivilisaation tuhoutuminen.

      Tämän tyyppisten satujen levittely on typerää, jopa Piholtakin.

      • IR;n Irkku

        Kerro lisää satujasi, Inhottava realisti.
        Kerro minulle.


    • Totuutta vaan

      --- ja IR. Palstan häiriköt. Yksi on erimieltä,. mallioppilas.

      melkeinkympinoppilas

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe