Mikä on sopiva ikä menettää neitsyys/poikuus?

lukiopoika123

Minun mielestäni kenenkään ei tulisi harrastaa seksiä alle 16-vuotiaana. Oikeastaan 16-vuotiaskin on aika nuori, mieluummin saisi olla täysi-ikäinen. Neitsyyden tai poikuuden menettämisessä ei pitäisi hötkyillä. Monilla tuntuu olevan siinä aivan liian kiire. Neitsyys/poikuus saa olla tallella vielä 25-vuotiaanakin tai kolmikymppisenä eikä se haittaa mitään.

12

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanilja -92

      Mun mielestä 17 on ihan ok ikä

    • tulisi harrastaa

      Oikea ikä on se joilloin aidosti itse haluaa, muiden puheista ja mielipiteistä riippumatta.
      Paras ikä taitaa vaihdella välillä n. 15 – 25 v miehillä ja 18–27 naisilla.

      ”Minun mielestäni kenenkään ei tulisi harrastaa seksiä…”
      seksiä on muukin kuin yhdyntä

      • lukiopoika123

        Oikeastaan minun mielestäni alle 16-vuotiaat ovat vähän turhan nuoria kaikkeen seksiin, varsinkin siihen yhdyntään.


      • dirws
        lukiopoika123 kirjoitti:

        Oikeastaan minun mielestäni alle 16-vuotiaat ovat vähän turhan nuoria kaikkeen seksiin, varsinkin siihen yhdyntään.

        Et kertonut, joko sulla on ollut seksiä ja minkä ikäisenä...


      • lukiopoika123
        dirws kirjoitti:

        Et kertonut, joko sulla on ollut seksiä ja minkä ikäisenä...

        Ikää on nyt 17 vuotta enkä ole vielä harrastanut minkäänlaista seksiä, jos tämä nyt niin paljon kiinnostaa.


    • Hyvä näin

      No ehkä tärkeämpi on kuitenkin se, että missä tilanteessa ja millaisen ihmisen kanssa se neitsyys lähtee, kuin että minkä ikäisenä.
      Tosin mielestäni 12-13v on liian nuori tällaiseen touhuun. Itsellä ainakin murrosikä alkoi jo siinä ennen kuudetta luokkaa, eli olin jo kuudennella luokalla ihan pystyvä seksiin(fyysisesti), mutta ei olisi ollut todellakaan hyvä asia vielä siinä iässä harrastaa seksiä.
      Poikuus mulla lähti 16v ikäisenä sit loppujen lopuksi, olishan siitä päässyt eroon jo ennenkin, mutta kieltäydyin siihen asti eikä ole kaduttanut. Jos vaikka sillä nyt mitään ihmeitäkään saavutti.
      Tilanteeni oli se, että rakastuttiin toisiimme erään saman ikäisen tytön kanssa, olimme liki 2v kimpassa ja eka seksikerta puolen vuoden seurustelun jälkeen. Hän oli neitsyt myöskin.
      Olihan se aika rävellystä alkuun, mutta ajan kanssa sitten lähti sujumaan ja hyvät muistot siitä vieläkin liki 20v jälkeen. Toinen vaihtoehto olis saattanut olla kännispäiten jonkun merkityksettömän pöhlöämmän kanssa jossain ja josta ei välttämättä edes muistaisi mitään.
      Eli tarkoitan sanoa, että jos sulla on joku oikeasti rakas ja tärkeä ihminen, niin hänen kanssaan voi harrastaa huoletta seksiä heti kun siltä tuntuu. On sitä ikää sitten 15v tai 35v. Tietysti ehkäisy täytyy huolehtia, mutta tosiaan, tuollaisessa tilanteessa ei ne vuodet merkkaa mitään.
      Mutta toki tämä on jokaisen oma asia, milloin ja miten haluaa "hoitaa asiat".

    • noonora

      Muista en voi mennä sanomaan, mutta itselleni oikea ikä oli 17, kun löysin vakituisen seurustelukumppanin, johon saatoin luottaa. Osasimme etukäteen sopia ehkäisystä ja muista vastuukysymyksistä. Voi olla, että mikäli kumppani olisi löytynyt esim. vuotta aiemmin, olisin jo silloin ollut valmis. En kuitenkaan usko, että yhtään sen aiemmin olisin halunnut vielä menettää neitsyyttäni. Olen aina mieluummin odottanut niin kauan, että tiedän olevani varmasti valmis.

      Ihan näin yleisesti ottaen on paha määritellä sitä oikeaa ikää. Voisin kuitenkin väittää, että harva 14-vuotias on oikeasti vielä valmis seksiin. Monelle sen ikäiselle ehkäisystä puhuminen on noloa. Olisi hyvä ensin aikuistua sen verran, että kykenee käymään seksiin liittyvät asiat toisen kanssa läpi ja ymmärtämään mahdolliset seuraukset.

    • Mies26v

      Ei tullut kunnon tilaisuutta päästä poikuudesta eroon kuin vasta yli 23-vuotiaana ja senkin tilanteen jouduin itse pakolla järjestämään. Harmittaa kyllä ihan älyttömän paljon olla näin epäsuosittu mies. Itse olisin viimeistään siinä 20-vuotiaana ollut täysin valmis luopumaan poikuudestani mutta eipä siihen ujona poikana/miehen alkuna saanut niin minkäänlaisia mahdollisuuksia.

      Onhan tämä vieläkin todella epätoivoista kun ei yhtään tiedä miten ja mistä sais seksiä muuta kuin menemällä maksullisiin naisiin. En oikeastaan edes kaipaa parisuhdetta kun tiedän ettei minusta olisi siihen.

    • becauseiamboy

      Minä oisin varmaan ollut erittäin tyytyväinen 16v ikäisenä, mutta se tapahtui vasta 10v jälkeen ja kyllä olen ollut katkera ettei aikaisemmin sattunut. Harvalle naiselle tämä naama kelpas ja tuntu olevan pikkuasioista kiinni. Se jolle menetin oli itse menettänyt jo 14v, joten se kyllä häiritsi. Jotenkin sitä ois toivonut ja ajatellut, että olis menettänyt toisen neitsyen kanssa, mutta turha toivo kun tuon ikäisenä naisista varmaan oli 0,01% neitsyitä.

    • itse olen nyt 45v mies ja aloitin tosi nuorena.11v kun aloitin hyväilee ittteäni ja yhen kundin kans toistemme kulleja hiplattiin.ja 12v saman ikäsen tytön kanssa alettiin opettelee naimista.ja siis ihan kakarana mutta tuon tytön kanssa haluttiin oppia naimaan ja oli se sellast räpellystä mut vieläkin ollaan pari.ja olihan se komeeta kun ikäseni kaverit siin 14-16v valitti ku poikuus tallella ja itse olin ns vanha tekijä.

    • Ai jaha.Minä aloitin seksin harrastamisen jo alle 10v runkkaamalla ja kattomalla porno lehtiä/filmejä,eka kerran sain pillua muistaakseni 12v kun olin heinätöissä Himangalla ja bi-seksuaali kun olen niin on joskus nuorena kundina naapurin sedän iso kalukin maistunu ;)

    • Sexyboy

      Itse olen 15 vuotias poika ja mieleni tekee koko ajan mieli seksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe