Aihe

Miksi Klaukkala on niin Ruma?

Oksennan kohta.

Kävelykatu puuttuu, puisto puuttuu ja arkkitehtuuri on yksi risti kaksi. Valtaväylä toimii pääkatuna.

Kirkonkylä on paljon tyylikkäämpi. Myös pimeään aikaan. On toria, puistoja ja punatiilinen miljöö tyylikkäästi valaistuna. Tunnelmaa tuo myös oikea ristikirkko ympäristöineen.

Milloin Klaukkala saadaan siistimmäksi?

25

233

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • klake boy 79

   Ainahan sä voit muuttaa kirkolle jos ei miellytä, ihme tyhjästä valittaja.

  • todennut...

   Ruma paikka, mutta siellä asuu kyllä kauniita naisia.

  • ohikulkijana

   Eiks se ole niin teennäinen paikka että huhhuh!! Ihmiset asuu pellolla vieri vieressä.

  • lskdj

   Ihmiset roskaavat raitilla ihan tolkuttomasti. Heitellään pitsalaatikot, juomamukit, tölkit, pullot, karkkipaperit, kertakäyttöhanskat(mitähän niilläkin on tehty kävelytiellä?), tupakka-askit ja tumpit ym. pitkin tienvartta. Eikö niitä voi viedä mennessään roskikseen joita on kauppojen kulmilla ja kävelyteiden varsilla?

   • Jörkka79

    Kaiken kruunaa Suomen rumin kirkko Suomen rumimmassa kylässä


   • kdjdshgfd

    Kyllä siihen silmä tottuu. Oikeastaan se on ihan kaunis iltavalaistuksessaan. Kirkkosali myöskin kivan valoisa ikkunoineen.


  • Minäkin tykkään.

   Kirkonkylän keskustan kadut on kyllä valaistu upeasti! :) Kerrankin laadukasta valoa!!!!!

  • kksshg

   Klaukkalan maasto on kivan kumpuilevaa ja vanhat kalliot ovat kauniita kuten Vaskoonmäki. Olen aina tykännyt kallioista niin kuivalla maalla kuin merenrannassakin.

  • Kanta-asukas

   Kauneus - kuin myös rumuus - on katsojan silmissä.

   • hshsgdd

    Juuri näin.


  • jsjshffd

   Rahanpuute, se on se MÖRKÖ.

  • etunen

   Klaukkala on itseasiassa kaunis. Olen käynyt melkein kaikissa Suomen kunnissa.
   Näkymä on kaunis, mikä avautuu, kun tullaan etelästäpäin Lahnuksentien risteykseen.
   Kuntahan ei tietenkään pane tikkua ristiin Klaukkalan viihtyisyyden eteen.
   Päättäjille riittää, että kk on kauniisti valaistu ja viheralueet kunnossa kukkaistutuksineen.

   • hdgdss

    Samaa mieltä mutta tosiaankin välillä Lahnuksentien risteys - Kirkkotien risteys tienvarret täynnä roskia ja huonosti hoidettuja istutuksia. Osuuspankin kohdalla olevan alikulun tienoot muistuttavat kaatopaikkaa koska roskia ei ole siivottu vuosiin. Menkää joskus kävelylle ja ihmetelkää tilannetta omin silmin.


  • KlaukkalaVapaksi

   Verovarojen käyttö painottuu kirkonkylään ja sen palveluihin.

   Ehkä seuraavissa kuntavaaleissa jokin puolue aluaa tämän ottaa esille.

  • hyvä4

   kävelykatu aukeaa heti kun lähtee ulos,puistoa ja metsää löytyy taajamastakin ja arkkihommaan en ees puutu,koska en ole kaavottanut aluetta.läpikulkupaikkahan tämä on,suht iso sellainen...

  • kaunispaikkakunta

   Miksikö on ruma siihen on yksi syy, sä valittaja tai valittajat olette itserakkaita mulkeroita joilla ei tunnu olevan muuta tärkeempää tekemistä kun valittaa joka asiasta vaikka itse olette hoidon tarpeessa.Et ottakaa yhteyttä terveysviranomaisiin ja pyytäkää jos saisitte lääkitystä tai vaikkapa paikan Rinnekotiin.

  • Nikittä

   Hei, ei!
   Turha haukkua Klaukkalan kirkkoa rumaksi.
   Jo päätä päin näkee sen tarkoituksen: PIRUNTORJUNTABUNKKERI!

  • Marko_N

   Klaukkalan keskusta-alueen "rumuus" johtuu mielestäni kaavoituksen johdonmukaisuuden ja kokonaisnäkemyksen puutteesta. Olen aiemmin laskenut keskustassa olevan 7 kappaletta ostoskeskuksia, siinä näkyy mielestäni jo mielikuvituksen ja hahmottamiskyvyn puutetta. Täytyy vain toivoa, että tulevaisuudessa kaavoitusta rakennetaan selkeämmin, keskittäen kauppoja ja asuinrakentamista, omiin kokonaisuuksiinsa tiiviimmin. Kävelykadut, puistikot ja valaistus ovat ehdottomasti niitä viihtyisyyttä lisääviä asioita, joita haluaisin nähdä tulevaisuudessa Klaukkalan keskustassa.

  • niinpäniintaas

   Vaskomäelle saisi aivan mahtavan puistoalueen, vaan eipä sitä rahnaa taaskaan ole.

  • raklup

   muistanko väärin eikös tuo kammottava "ylipaine" halli Klaukkalassa ollut luvan myöntämis ehdoissa se poistetaan kesän ajaksi ps, mielellään vaikka kokonaan ,vaihtoehtoisesti jäähallin viereen, pilaamasta keskustan maisemaa.
   koska näemme tämän ihmeen?

   • xcljusae

    Karsean näköinen on.


  • Beldarius

   "Kirkonkylä on paljon tyylikkäämpi. Myös pimeään aikaan. On toria, puistoja ja punatiilinen miljöö tyylikkäästi valaistuna. Tunnelmaa tuo myös oikea ristikirkko ympäristöineen."

   Tuo kaikkihan löytyy vain keskustasta. Kirkonkylä näyttää keskustan ulkopuolella todella mitäänsanomattomalta - kuten Klaukkalassakin, ns. "suburb"-alueet ovat pelkkää metsää, peltoa ja muutama talo. Nurmijärvi on kokonaisuudessaan pelkkää maaseutua. Ja tässä puhuu koko ikänsä Klaukkalassa asunut ja kylästä PITÄVÄ 28-vuotias.

  • Kähmintää

   Naapurikunnissa ruohot on kadunvarsilta leikattu pikkukylissäkin ja kukkaistutuksia löytyy pääkatujen ja kävelykatujen varrella janiissä näyttää siistiltä kokonaisuudessaan. Eiköhän tuo sotkuisuus ja asioiden hoitamatta jättäminen kerro kunnan päättäjien välinpitämättömyydestä ja siitä, että äänestäjän kuntavaaleissakin on äänestettävä vain asuinalueellaan asuvia edustajia eikä siis kirkonkylässä tai muissa taajamissa asuvia. Mutta meriittinähän tuo välinpitämättömyys toimii inventoijillekin, että tänne ei kannata satsata kun kuntakaan ei panosta!

  • klaukkala_on_rumin

   Hassua että kesäisin Suomen köyhistä pikkukunnistakin löytyy kukkaistutuksia, mutta Klaukkalassa saa tyytyä katselemaan roskia.

   • Beldarius

    Onneksi Haikalan alue on vielä suht roskavapaata. Täällä saa liikkua rauhassa ja katsella suurimmilta osin peltoa ja metsää, ja muutamaa hienoa rakennusta. ...Paitsi silloin, jos joku kakaranpentele tulee ja polttaa kaupan maan tasalle kuten kävi 2000-luvun alussa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19224
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   371
   7071
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2207