Sota viimeistään 1.12.2019 mennessä

Pelästynyt

https://www.youtube.com/watch?v=8RxXbstah1o

Sota tulossa Suomeen mikäli Pasi on oikeassa. Ihan pelottaa kun kuuntelee kuinka on mahdollista niin käydä. Tuo sana " varma " sodan edellä pelottaa. Minne sitä voisi mennä pakoon jos ydinpommi räjähtää jossain lähellä mua.

24 kommenttia

2Äänestä

Vastaukset

 • Näyttää olevan poistettu tuo Youtube puhe. Voisiko joku kertoa enemmän. Kun yhdistää vuoden 2019 ja vuodenajan josta on profetoitu eniten niin tullaan syksyyn 2019. Siispä ensi vuoden syksy kiinnostaa tässä vaiheessa erityisen paljon

 • Valankumoooushankkketa on natseia, muhamedeilla ja kommareilla.

 • Kuka pasi arvioi sodan tulevan joulukuussa 2019 ?

  ----------------
  Facebookissa luomakunnan kaitselmus 2018 -ryhmä. Sieltä löytyy lopunajan aikatauluarvio exel -tiedostona. Voit pyytää taulukon myös yksityisviestilltä ryhmän ylläpitäjältä.

  Tässä arviossa jumalattomuuden 5kk aika alkaa 15.12.2019 joten olisiko Pasi arvioinut aikaa tästä taulukostani?

 • Ja paskat

 • Oli mikä oli, ennustettu mikä ennustettu! Ei kannata arvostella profetiaa, vaan pitää se mikä hyvää on. Aikaa emme käsitä kumminkaan, joten se jääköön aina edelleen kysymysmerkiksi.
  Profetia on väärä, mikäli se ei tapahdu. Täytyy muistaa, että aikanaan myös Joona profetoi 40 päivää aikaa tai Jumala tuhoaa Niiniven kaupungin. Noh, kuningas kääntyi ja kansa kääntyi, jolloin Jumala SIIRSI tuomiota, ei poistanut sitä.
  Niinve lankesi uudelleen ja muutaman sadan vuoden päästä siitä ei jäänyt kiveä kiven päälle. Niinpä Joonan ennustus toteutui, mutta aika ei.
  Älkää siis luulko, että Suomi säästyy viimeiseltä miekan iskulta Venäjän suunnasta. Se iskee se jonain päivänä juurta myöden.

  • On muuten luvulla 40 erikoinen asema raamatussa luvun 12 lisäksi. En ole vielä kuullut pappien puhuvan tästä...


 • Aika aikaa kutakin. Mielenkiintoista kaikki ajat Suomessa ja varsinkin viimeiset 500 v. Entä sitä ennen - mikä oli Suomi? Mitä on Suomen suku? Oli Itä-Suomen suvut ja Länsi-Suomen suvut ja saamelaiset.

  Oli nälkävuosia ihmeellisesti aina puolivälissä vuosisatoja. Ja kaikkea emme tiedä, mutta sukututkimuksissakin on helposti nähtävissä esim. 1600-1700-1800-lukujen puolivälit. Oli paljon kuolemia , koska katovuosia ja nälänhätää. No. entä 1900-luvun puoliväli? Koko 1900-luku sodanhenkeä - sotavarustelua maailmanlaajuisesti. Kosketti miekatkin ensin vähemmän ja sitten puolet miekasta. Näin tosiaan oli profetoitukin molemmat sota-ajat 20 vuoden välein. Kolmas profetiaosuus siitä kuuluisasta profetiasta on edelleen toteutumatta , että koko miekka uppoaisi.
  Viljaa on ollut maassamme 1900-luvun, eikä siltä osin suuria katovuosia.
  1900- luvun puoliväliin aiheuttikin sota Suomelle pulavuodet.
  Armeijaa pidetään maassa varalla. Silti kansa ehkä on tuuditettu prinsessa ruususuneen, jotta ei enää koskaan pulaa mistään.
  Kun pitäisi vaurauden keskellä nyt kiittää ja ylistää Jumalaa kaiken hyvän antajaa, niin kansa toimiikin päinvastoin. Miksi vanhemmat eivät halua turvata lastensakin tulevaisuutta opettamalla heitä kiittämään Jumalaa?

  • Keksit itse historiasi?1600- ja 1700-lukujen puolivälissä ei ollut mitään nälänhätiä, mutta noiden vuosisatojen vaihteen alla oli historiamme pahin.


  • Niin, kuten kirjoitin , kaikkeahan emme tiedä.

   Wikipedia. Suomen nälänhädät:
   "Vuoden 1859 lehtiartikkeliksi väitetty teksti luettelee Suomen

   40 nälkävuotta 1405-1856. Joka yhdestoista vuosi olisi siis

   ollut nälkävuosi.[10] Myös vuosina 1857, 1862 ja 1865-1868

   kärsittiin nälästä. "

   Huomioni on kiinnittynyt erityisesti muualla mainittuihin nälkävuosiin myös 1600-1700-lukujen puolivälissä. Ne olivat myös alueellisia koko Suomi huomioiden. Sukututkimuksista selviää nykyään paljon historiaa, mm. ihmisten liikkuvuus.


 • Karjalan liitto on varmastikin tietoinen asiasta -eli tulevista voitonpäivistä- joten he juhlivat tapausta pikkujoulun vietoksi naamiotuna!
  Onhan jo edeltäkäsin varma että vihollinen tulee idästä ja Suomen puolustusvoimat tuhoaa sen viimeiseen Olgaan ja Ivaniin, sekä ottaa Karjalan takas! Kauemmas he eivät kuitenkaan jatka valloitusretkeä kuin Ural-vuoristoon, sillä kohtuuden ystävinä uljaat puolustusvoimamme ottavat vain sen mikä heille kuuluu. Alueen ylimmäksi herraksi heti Jumalan jälkeen asetetaan herra Piho ja hänen vasalleikseen luonnollinen valinta on Harri Veijonen sekä Jarmo Ek.

  Pikkujoulu 2019
  Pikkujoulu on sunnuntaina 1.12.2019 alkaen klo 13
  yhdessä hiitolalaisten ja kaukolalaisten kanssa Karjalatalolla Laatokka-salissa. Juhlassa on ohjelmaa, ja laulamme yhdessä joululauluja. Tarjoilun takia joudutaan keräämään pääsymaksu, jonka suuruutta ei vielä tiedetä. Jos haluat, voit tuoda pienen arpajaisvoiton, sillä lopuksi on arpajaiset.
  http://vanha.karjalanliitto.fi/karjalan_liitto/jasenyhdistyssivut/kirvu-kerho_ry/tapahtumia

 • Putin tarvitsee uuden ja erityislaatuisen valtioliiton, jonka avulla voisi pysyä laillisesti maan johdossa 2024 jälkeekin.

 • Tuokin houre on täydellisesti yhtä "varma" kuin kaikki muukin hihhulien tuottama sisältö niin tällä palstalla kuin muualla. Valitettava tosiasia on kuitenkin että aina löytyy niitä jotka ovat valmiit uskomaan mitä tahansa mistä tahansa, kunhan se myötäilee heidän omia mielipiteitään ja on lähtöisin itselleen sopivasta uskonsuunnasta. Olkoonpa sisältö kuinka sairaalloista sekä järjenvastaista -kuten se yleensäkin on- niin siitäkin huolimatta osa ihmisistä pitää sitä ehdottomana totuutena.

 • >Minne sitä voisi mennä pakoon jos ydinpommi räjähtää jossain lähellä mua.

  Kuulostaa vähän siltä, että olisi parasta jos et pakenisi mitään pommia. Ainakin jos emme ajattele äitisi tunteita, sillä varmaan olet hänelle rakas.

  • "Minne sitä voisi mennä pakoon jos ydinpommi räjähtää jossain lähellä mua."

   Varmaankin penkin- tai sängynalus on turvallisin paikka piiloutua mikäli sellaista pelkoa on olemassa että ydinpommi räjähtää ihan siinä välittömässä läheisyydessä.
   Kun lisäksi varmistat varmuuden avaamalla Raamatun keskikohdalta ja asetat sen ikään kuin katoksi pääsi päälle, niin a`vot! Siitä ei pakopaikka ja turvallisuus voi paremmaksi muuttua!
   Savun hälvettyä ympäristön täydellistä tuhoa katsoessa päästät muutaman väkevän VOI-huudon, niin se on siinä!


 • Kannattaa muuttaa venäjälle turvaan pian alkavaa sotaa. Jumala tulee siunaamaan venäjää pian satumaisella sotaonnella ja venäjän haltuun annetaan laajoja alueita pohjois-euroopasta ja lähi-idästä.

  • Se on hyvä ja kannatettava ajatus Herralta.. tuo venäläisille myönnetty satumainen sotaonni. Tulee edes jotain järkeä tähänkin hommaan.


  • Minulla onkin jo varmistettu pääsy Venäjälle kun käyn siellä muutenkin säännöllisin väliajoin. Pitkinkös tästä ajelee tarpeen tullen.


 • Minä en ole saanut profetiaa Venäjän miehityksestä, mutta uskallan veikata sen tulevan vuosina 2022 - 2027 välisenä aikana. Sen tarkemmin en uskalla ennustaa.
  Saa olla eri mieltä.

  • Vai niin.
   Unohdit mainita liukuma-ajan jos ja kun mitään ei tapahdu, kuin myös sen että uskovaiset rukoilivat väkevästi, joten Herra esti venäläisten hyökkäyksen.
   Näillähän ne kaikki on ennenkin selittynyt ja varmasti selittyisi nytkin uskovaisille idiooteille.


  • Minä en ole saanut profetiaa tulevien lottokierrosten oikeista numeroista, mutta uskallan veikata niiden olevan välillä 1-40. Sen tarkemmin en uskalla ennustaa.
   Saa olla eri mieltä.


  • Ja siinä toinen huijari!
   Kopion samat tekstin tänne kuin ylemmän huru-ukon kirjoitukseen:

   Vai niin.
   Unohdit mainita liukuma-ajan jos ja kun mitään ei tapahdu, kuin myös sen että uskovaiset rukoilivat väkevästi, joten Herra esti venäläisten hyökkäyksen.
   Näillähän ne kaikki on ennenkin selittynyt ja varmasti selittyisi nytkin uskovaisille idiooteille.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.