totuus vai tehtävä?

Totuus vai tehtävä?
Ilmoita


14 Vastausta

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.


Totuus - katsomus aineeseen vai nuuskimiskieltoa?
Ilmoita
Aina totuus. Sitten viedään roskat.
Ilmoita
Tehtävä. Sanoo pitkäaikaistyötön.
Ilmoita
You'll scratch my back and I tell the truth.
Ilmoita
Rehtori vai lehtori?
Ilmoita
MINUA KIINNOSTAA VAAN TOTUUS.
Ilmoita
Ostin lähikaupasta uusimman Vares.filmin, hnta 5e, Kaidan tien kulkijat,
Palautin takaisin kauppaan, koska dvdlitteen näyttö ilmoitti että levy niin huono että filmin esitys estetty - onko kukaan nähnyt - oliko lintu sininen vai sininen tie -aiheita pohtivaa
- vai enempi doupatut miesmäiset naiset ja naisten vaatteissa esiintyvien miesten yhteiskunta-aiheita - ajankohtaista kylillä yleensä nähtyjä ja kuultuja ja kerrottuja teemojahan yleensä niiden filmien aiheet - nykyajassakin - ja rahoitus - toteutuiko mummuja vähän nyysimäl`tai ampumalla?
Ilmoita
Iltalehti on paskaa. Poliisivihan lietsominen on ihan vitun säälittävää. No, minkäs sille voi kun ovat kasa luusereita.
Ilmoita
totuus. Teeman luonto-ohjelman esittelytekstissä sanottiin maaseutuväen pilaavan Itämeren. Ohjelmassa ei kertaakaan sanottu mitään sen suuntaistsakaan, vai oliko huono käännös? Yhtä hyvin Itämeri on voinut saastua jätevesilaitosten päästöistä, joita tulee monesta maasta ja monesta kaupungista, laivoista, veneistä ym. Aika asenteellista trollausta verovaroin maksetussa välineessä.
Ilmoita
Leikki missä esitetään vastaa totuuden mukaisesti esitettyyn kysymykseen. Tai tehtävä mikä sinun tulee suorittaa. Tätä leikkiä meillä on leikitty vaikka kuinka ja kauvan. Siihen voit itse tehdä ne kysymykset mitkä sitten kysytään kilpalijoilta. Ja lista missä on 10-15 tai vaikka 20 eri tehtävää minkä
kilpailia joutuu tekemään. Meillä on aina tuhmia ne kysymykset sekä tehtävät kun me kaikki tykätään siintä että kilpailia joutuu nolaamaan itsensä julkisesti. Se on sen juju meillä. Ja voittaja on se joka on muiden mielestä tehnyt hommansa parhaiten. Tänäänkin koulun jälkeen on sitä meillä taas. Ja syönnin jälkeen tulee meille vieraita minua on varoitettu että me leikitään silloin sitä leikkiä. Eli minä olen ainut kersa paikalla ja vielä poika. Saapi nähdä mitä ne tekevät mulle. Ainut asija mistä olen varma ei ole pojalla housuja sillä jalassa kovin kauvaa kun on ne vieraat meille tullut. Mutta jos en mene puihin enkä temppuile heille. On mun isäni luvannut mut palkita ja kunnolla tällä kerralla. Eli mitähän minä siltä saan sitä minä tässä olen miettinyt.
Ilmoita
vastaa mulle läskiperse osaaks sä. toivottavasti saat syövän.
Ilmoita
Tunge muna perseesees. osaaks sä:D

ne rikkoo veistoksen:DDDDDDD
Ilmoita
Tumppaa läpees luuseri
Ilmoita
Haloo luuseri. Osaatko sä vetää käteen?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

totuus vai tehtävä?

Totuus vai tehtävä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta