Miksi palvot Israelia?

Jeesuksen oma

Mikä saa ihmisen palvomaan juutalaisia, vaikka heidän kirjoituksensa (Talmud) loukkaavat kristittyjä monella tapaa. Tässä muutama esimerkki.


"Juutalainen, joka tappaa kristityn, ei tee syntiä (Sepher Or Israel 177b).

"Kritittyjen hävittäminen on välttämätön uhritoimitus" (Zohar II, 43a).

"Juutalaisten tulee aina yrittää pettää kristittyjä" (Zohar I, 160a).

"Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta." (Midrash Talpioth, 225d)



"Myös parhaat ei-juutalaiset pitää tappaa" (Avoda Zora s. 26b).

Amida on judaismin keskeinen rukous, joka rukoillaan kolme kertaa päivässä. Sen 12. anomus kuuluu birkat ha-minim (kiroa kristityt).

Hilchot Melachim 10:9: Pakana on ansainnut kuoleman, jos hän noudattaa uskonnollisia juhlapäiviä.

Sanhedrin 90a: Niillä, jotka lukevat Uutta Testamenttia, ei ole mitään osuutta tulevaan maailmaan.

Shabbat 116a: Kristittyjen kirjoja ei saa säästää tulelta, ne on poltettava.

Baba Kamma 37a: Pakanat ovat lainsuojattomia ja Jumala on määrännyt heidän rahansa Israelille.

Baba Kamma 113a: Juutalainen saa valehdella pakanalle tämän erehdyttämiseksi.

Abodah Zarah 36b: Pakanatytöt ovat saastaisia kehdosta alkaen.

Sanhedrin 17a: Sanhedrinin jäseneksi pyrkivän on riittävästi tunnettava noituutta erottaakseen väärintekijät muista.

Hesekiel 34:31 sanoo: ”Niin, te olette minun lampaani, minun laitumeni lampaat, te ihmiset”. Judaistit selittävät sen seuraavasti. Tässä puhutaan ihmisistä käyttäen heprealaista sanaa Adam. Koska pakanat eivät kuulu Herran lampaisiin, he eivät ole ihmisiä, he eivät ole Aadamista – siis Jumalasta.

Baba Mezia 114b kertoo: ”Juutalainen rabbi seisoi hautausmaalla. Joku kysyi, miksi hän sillä tavalla rikkoi Mooseksen lakia. Rabbi vastasi, että Mooseksen laki koskee vain ihmisten (Adam) hautoja. Tämä on pakanoiden hautausmaa, eivätkä he ole ihmisiä.”

Talmudista vielä muutama kohta, jotka kertovat juutalaisten ylivertaisuudesta:

Sanhedrin 57a: Jos pakana tappaa juutalaisen, hänen on kuoltava. Jos juutalainen tappaa pakanan, rangaistusta ei ole. Juutalainen saa olla maksamatta palkkaa pakanalle – se ei ole varastamista, koska pakana ei ole saanut palkkaa, minkä voisi varastaa.

Sanhedrin 58b: Jos pakana lyö juutalaista, pakanan on kuoltava. Jos pakana lyö Israelilaista, hän hyökkää Jumalaa vastaan.

Hilkhot Melakhim 8:9-10; 10:11 : Jokainen kansakunta, joka ei alistu lakimme ja tuomiomme alle, on juutalaisen pyhän sodan kohde.

42

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jostain syystä Moshen kansa kadehti pakanoita ja halusi itselleen ihmiskuninkaan. Ei olisi kannattanut. Harmiahan siitä seurasi. Ihmiset kun tuppaavat lankeamaan asemastaan riippumatta. Muttei anneta asiain tilan ohjata meitä väärille poluille. Luotetaan Raamattuun ja siunataan Jaakobia/Israelia.

      4.Mooseksen kirja:
      24:1 Kun Bileam näki, että Israelin siunaaminen oli Herralle otollista, ei hän enää mennyt niinkuin aina ennen ennusmerkkejä etsimään, vaan käänsi kasvonsa erämaahan.
      24:2 Ja kun Bileam nosti silmänsä ja näki Israelin leiriytyneenä heimokunnittain, niin Jumalan Henki tuli häneen.
      24:3 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Näin puhuu Bileam, Beorin poika, näin puhuu mies, jonka silmä on avattu.
      24:4 Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan.
      24:5 Kuinka ihanat ovat sinun majasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel!
      24:6 Niinkuin laajat purolaaksot, niinkuin puutarhat virran varrella, niinkuin aloepuut, Herran istuttamat, niinkuin setripuut vesien vierillä!
      24:7 Vettä läikkyy sen vesisangoista, ja sen laihot saavat runsaasti vettä. Agagia mahtavampi on sen kuningas, ylhäinen sen kuningasvalta.
      24:8 Jumala vei sen pois Egyptistä; sen sarvet ovat kuin villihärän. Se syö suuhunsa viholliskansat, heidän luunsa se murskaa ja lävistää heidät nuolillansa.
      24:9 Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"

    • Saturnus-kultti

      Koska rakastan kaikkea okkultismia, Israelin korkeimman oikeuden rakennus on täynnä sitä, kuten arvata saattaa, kun tietää henkilön sen rakentamisen takana. Israel on meidän Saatanaa palvovien okkultistien luvattu maa, mutta yritämme esittää olevamme kristittyjä massoille.

      http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-israel-supreme-court/

      Raamattu kertoo ilmestyskirjassa totuuden nykyisistä juutalaisista.

      • Strns
        yurki1000js kirjoitti:

        Kultti. Sattumaa ei ole. Kaikki on Herran hanskassa. Jesuiitatkin.
        https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

        ISIS
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=mossad isis&tbm=vid

        Siunatkaamme. Älkäämme kirotko.
        http://radiopatriot.wordpress.com/2011/07/23/norwegian-campsite-utoya-was-socialist-and-anti-israel/

        En tiennytkään, että ISIS tulee sanoist Israel Secret Intelligence Service. Selittää sen miksi ISIL/ISIS ei uhkaa Israelia, vaan vain muslimeja ja alueen kristittyjä.

        Breivik teki hienoa työtä tappaessaan Luvatun maan vastustajia. Epäilen kyllä että hän ei toiminut yksin, kun koulutuksensa hän sai Mossadin puolisotilaallisella leirillä.


      • Strns kirjoitti:

        En tiennytkään, että ISIS tulee sanoist Israel Secret Intelligence Service. Selittää sen miksi ISIL/ISIS ei uhkaa Israelia, vaan vain muslimeja ja alueen kristittyjä.

        Breivik teki hienoa työtä tappaessaan Luvatun maan vastustajia. Epäilen kyllä että hän ei toiminut yksin, kun koulutuksensa hän sai Mossadin puolisotilaallisella leirillä.

        Käsittääkseni Breivik on mielenhallinnan (mind control) uhri. Käytännössä hänellä ei ole omaa tahtoa. Langennut maailma on ruma. En osaa ylistää tappajia. Onneksi Herran enkeli tulee pian sitomaan lohikäärmeen.

        Ilmestyskirja:
        20:1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
        20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        20:3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.


      • Jeesuksen oma

        Minä en pidä okkultismista, se on syntiä. Tuon linkkisi valossa Israel on kaikkea muuta mitä meille on kerrottu.

        Ilmestyskirja (3:9) juutalaisista.

        "Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. "

        Tällä tarkoitettaneen juuri tuota askenaasien valehtelua perimästään.


      • Anonyymi
        Strns kirjoitti:

        En tiennytkään, että ISIS tulee sanoist Israel Secret Intelligence Service. Selittää sen miksi ISIL/ISIS ei uhkaa Israelia, vaan vain muslimeja ja alueen kristittyjä.

        Breivik teki hienoa työtä tappaessaan Luvatun maan vastustajia. Epäilen kyllä että hän ei toiminut yksin, kun koulutuksensa hän sai Mossadin puolisotilaallisella leirillä.

        Typerä typerä typerä. Toivottavasti sinä olet seuraava. Pirun sikiö.


    • Oikea juutalainen

      Room:
      2:17 Mutta jos sinä kutsut itseäsi juutalaiseksi ja luotat lakiin ja Jumala on sinun kerskauksesi
      2:18 ja tunnet hänen tahtonsa ja, opetettuna laissa, tutkit, mikä parasta on,
      2:19 ja luulet kykeneväsi olemaan sokeain taluttaja, pimeydessä olevien valkeus,
      2:20 ymmärtämättömien kasvattaja, alaikäisten opettaja, sinulla kun laissa on tiedon ja totuuden muoto:
      2:21 niin sinäkö, joka toista opetat, et itseäsi opeta; joka julistat, ettei saa varastaa, itse varastat;
      2:22 joka sanot, ettei saa tehdä huorin, itse teet huorin; joka kauhistut epäjumalia, kuitenkin olet temppelin ryöstäjä;
      2:23 joka laista kerskaat, häväiset lainrikkomisella Jumalaa?
      2:24 Sillä "teidän tähtenne Jumalan nimi tulee pilkatuksi pakanain seassa", niinkuin kirjoitettu on.
      2:25 Ympärileikkaus kyllä on hyödyllinen, jos sinä lakia noudatat; mutta jos olet lainrikkoja, niin sinun ympärileikkauksesi on tullut ympärileikkaamattomuudeksi.
      2:26 Jos siis ympärileikkaamaton noudattaa lain säädöksiä, eikö hänen ympärileikkaamattomuutensa ole luettava ympärileikkaukseksi?
      2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.
      2:28 Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu;
      2:29 vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta

    • 1213

      "Miksi palvot Israelia? "

      En mielestäni palvo Juutalaisia, mutta Israel on oikeastaan todistus Jumalan olemassaolosta ja he kansana ansaitsevat kunnioituksen, koska heidän esiisät olivat uskollisia Jumalalle toisin kuin monet muut.

      • Jeesuksen oma

        Miksi sitten kirjoitat heidät isolla kirjaimella, kuten Jumalan?

        Nykyisin Israelin juutalaisväestöstä 90 prosenttia on askenaasijuutalaisia. DNA-testit ovat osoittaneet etteivät he ole Raamatun israeliittien, vaan turkinsukuisten kasaarien jälkeläisiä. Joten kunnioituksesi on hieman hakoteillä.


      • Jeesuksen oma kirjoitti:

        Miksi sitten kirjoitat heidät isolla kirjaimella, kuten Jumalan?

        Nykyisin Israelin juutalaisväestöstä 90 prosenttia on askenaasijuutalaisia. DNA-testit ovat osoittaneet etteivät he ole Raamatun israeliittien, vaan turkinsukuisten kasaarien jälkeläisiä. Joten kunnioituksesi on hieman hakoteillä.

        Sattumaa ei ole. Israel-valtiolla on tarkoituksensa. Paluumuutto on käynnissä. Se oli ennustettu. Israelin jäännöksen kuuluu olla Siionissa kutsumassa Kuningastaan "hoosianna", jotta se pelastuisi ja jotta luomakunta voisi saada kaipaamansa levon.

        Luuk. 13:35
        Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.' Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennenkuin se aika tulee, jolloin te sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"

        Mark:
        13:19 Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.
        13:20 Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden, jotka hän on valinnut, hän on lyhentänyt ne päivät.
        13:21 Ja jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tai: 'Katso, tuolla', niin älkää uskoko.
        13:22 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä, eksyttääkseen, jos mahdollista, valitut.
        13:23 Mutta olkaa te varuillanne. Minä olen edeltä sanonut teille kaikki.
        13:24 Mutta niinä päivinä, sen ahdistuksen jälkeen, aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa,
        13:25 ja tähdet putoilevat taivaalta, ja voimat, jotka taivaissa ovat, järkkyvät.
        13:26 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kirkkaudella.
        13:27 Ja silloin hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valittunsa neljältä ilmalta, maan äärestä hamaan taivaan ääreen.

        Room:
        8:19 Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä.
        8:20 Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan,
        8:21 koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen.
        8:22 Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti;
        8:23 eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.


      • -jarmo-

        Pikkusen nyt hämmästytti Mikon kommentti, jolla hän kyl paljasti useita asioita itsestään ja suhteestaan esim Raamattuun. Se ei näköjään olekaan ihan kokonaan Jumalan sanaa, vaan siellä on valheita ja vielääpä Jeesuksen itsensä lausumina.

        Täytyy sanoa että kyllä ensivaikutelma taas piti... kannataisi aina kuulla sitä. Tietylle taholle olet äärimmäisen vaarallinen viemään sieluja pois ristin juurelta, koska jo pelkkä Israel kysymyskin on noin tunneperäinen, jossa annat henkivaltojen viedä itseäsi. Luulenpa että olet aika taipuvainen ajattelemaan monia muitakin asioita, joissa piilee eksytys.

        Mikko, minun on varoitettava lukijoita sinun teologisesta näkemyksistäsi. Noe ovat pitkälti Jehova todistajien ja muiden ehkä osin adventistisiakin mutta tapauksesi on jo hyvin radikaalissa mielessä. Jo Israelin kiistäminen on jo suuri rikos Jumalaa kohtaan.


      • Mikko. Liittyykö tähän lauseeseen tietty aikajakso? "Ja silloin hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valittunsa neljältä ilmalta, maan äärestä hamaan taivaan ääreen."


      • yurki1000js kirjoitti:

        Mikko. Liittyykö tähän lauseeseen tietty aikajakso? "Ja silloin hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valittunsa neljältä ilmalta, maan äärestä hamaan taivaan ääreen."

        Käsittääkseni "jäänteellä" tarkoitetaan sitä kolmasosaa Jaakobin/Israelin suvusta, joka jää eloon "Jaakobin ahdistuksesta".


      • Ok Mikko. En voi kiistää.

        Luuk. 13:35
        Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.' Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennenkuin se aika tulee, jolloin te sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"

        Olemme jo kolmannessa päivässä/vuosituhannessa.

        Hoos. 6:2
        Hän tekee meidät eläviksi kahden päivän kuluttua, kolmantena päivänä hän meidät herättää, ja me saamme elää hänen edessänsä.

        5Moos. 30:6
        Ja Herra, sinun Jumalasi, ympärileikkaa sinun sydämesi ja sinun jälkeläistesi sydämet, niin että rakastat Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi, että eläisit.

        Ymmärrän niin, että Jaakobin ahdistus johtaa Israelin jäännöksen sydämen ympärileikkaukseen ja saa sen kutsumaan Pelastajaansa "hoosianna". Jori Brander kirjoittaa vastaavasta tilanteesta.

        > Kansa oli langennut pois Jumalasta palvelemaan vieraita epäjumalia. Nyt kun heidän kimppuunsa oli hyökännyt ylivoimainen vihollinen, he olivat heränneet näkemään syntinsä Herraa vastaan. Kansa tahtoi tulla takaisin Herran luo. He kokoontuivat yhteen tunnustamaan syntinsä Herran edessä. Heidän katumuksensa oli aitoa ja vilpitöntä: "He kokoontuivat sinne, ammensivat vettä, kaatoivat sen maahan Herran edessä, paastosivat sen päivän ja lausuivat: "Me olemme rikkoneet Herraa vastaan." Veden maahan kaataminen symboloi syvää sydämen katumusta ja täydellistä nöyrtymistä Herran edessä. Kansan suurin tarve oli saada syntinsä anteeksi Herralta. Ja se oli näin, vaikka he olivat ylivoimaisten vihollisjoukkojen ympäröimät. Tekstissä toteutuu käytännössä Jeesuksen sanat: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.", Matt. 6:33. Israel etsi ensin Jumalan anteeksiantoa, edes selän takana hengittänyt vihollinen ei muuttanut asioiden tärkeysjärjestystä. <
        http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18

        Mal. 3:10
        Tuokaa täydet kymmenykset varastohuoneeseen, että minun huoneessani olisi ravintoa, ja siten koetelkaa minua, sanoo Herra Sebaot: totisesti minä avaan teille taivaan akkunat ja vuodatan teille siunausta ylenpalttisesti.

        Tänäpäivänä kymmenyksillä joudutetaan Jeesuksen paluuta. Rahaa tarvitaan Raamattujen kääntämiseen ja painamiseen ja jakamiseen. Rahaa tarvitaan lähettien koulutukseen ja lähettämiseen ja ylläpitoon ym.

        Matt. 24:14
        Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

        Mainitsemallasi kymmenyksellä on varmasti merkityksensä. Käsittääkseni kymmenysliitto on eka liitto/sopimus Jumalan ja ihmisen välillä. Eikä suinkaan vähäpätöinen sellainen. Ensinnäkin kymmenysliitto kertoo Jumalan hyvyydestä ja reiluudesta. Hän olisi voinut säätää niin, että ihmisen kuuluisi palauttaa Hänelle Maan anneista 50% tai 90% tai vaikkapa 99%. Toisekseen. Maksaessaan Jumalalle "kymmenysveron" ihminen osoittaa luottamusta ja kunnioitusta Jumalaansa kohtaan.

        Radio Dei: "Geenitutkimuksen mukaan kaikki puut polveutuvat kymmenestä kantapuusta." Yksi paratiisin puu oli pyhitetty Jumalalle. Katson kymmenysliiton koskevan jokaista Aatamin jälkeläistä. Jumala ei petä lupauksiaan, Hän huolehtii saatavistaan. Samoin valtiokin toimii. Se suorittaa tarvittaessa ulosmittauksen. Käytännön esimerkki. Uskovallakin saattaa olla jatkuvaa kustannusta aiheuttava sairaus, siksi ettei hän palauta 10% Jumalan valtakunnan työhön Jumalan hänelle suomasta toimeentulosta.


      • Mikko. Olen kyllä havainnut, että Raamatun suora ilmoitus hämmentää. Itse pyrin välttämään tulkintaa. Pyrin myös olemaan looginen. Mielestäni Jumala ei jaa kunniaansa. Hän toimii suvereenisti. Hän omistaa kaiken. Ihan kaiken. Hän vastaa kaikesta. Ihan kaikesta. Pohdittavaksi jää, vedänkö omasta hatustani. Kiintoisaa. Eikö vain?

        Miten Herra vaikuttaa? Siten, että puhallamme pasunaan tai emme puhalla pasunaan.

        Hesekiel:
        33:1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        33:2 "Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen
        33:3 ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa,
        33:4 ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle:
        33:5 hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa.
        33:6 Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä.
        33:7 Ja sinä, ihmislapsi! Minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani.
        33:8 Jos minä sanon jumalattomalle: jumalaton, sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen tiestänsä, niin se jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.
        33:9 Mutta jos sinä varoitat jumalatonta hänen tiestänsä, että hän kääntyisi siltä pois, eikä hän tieltänsä käänny, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.
        https://www.youtube.com/watch?v=EKQrBURDtQE


      • yurki1000js kirjoitti:

        Mikko. Olen kyllä havainnut, että Raamatun suora ilmoitus hämmentää. Itse pyrin välttämään tulkintaa. Pyrin myös olemaan looginen. Mielestäni Jumala ei jaa kunniaansa. Hän toimii suvereenisti. Hän omistaa kaiken. Ihan kaiken. Hän vastaa kaikesta. Ihan kaikesta. Pohdittavaksi jää, vedänkö omasta hatustani. Kiintoisaa. Eikö vain?

        Miten Herra vaikuttaa? Siten, että puhallamme pasunaan tai emme puhalla pasunaan.

        Hesekiel:
        33:1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        33:2 "Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen
        33:3 ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa,
        33:4 ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle:
        33:5 hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa.
        33:6 Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä.
        33:7 Ja sinä, ihmislapsi! Minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani.
        33:8 Jos minä sanon jumalattomalle: jumalaton, sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen tiestänsä, niin se jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.
        33:9 Mutta jos sinä varoitat jumalatonta hänen tiestänsä, että hän kääntyisi siltä pois, eikä hän tieltänsä käänny, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.
        https://www.youtube.com/watch?v=EKQrBURDtQE

        Muistiin

        2Moos. 33:19
        Hän vastasi: "Minä annan kaiken ihanuuteni käydä sinun ohitsesi ja huudan nimen 'Herra' sinun edessäsi. Ja minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, armahdan, ketä armahdan."


      • yurki1000js kirjoitti:

        Muistiin

        2Moos. 33:19
        Hän vastasi: "Minä annan kaiken ihanuuteni käydä sinun ohitsesi ja huudan nimen 'Herra' sinun edessäsi. Ja minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, armahdan, ketä armahdan."

        Jumalan lapset ovat vapaita. Kristus Jeesus = Voideltu Vapahtaja.
        https://www.youtube.com/watch?v=OyP_vf6oHho
        Joh. 8:36
        Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.


      • Anonyymi

        PASKAT


    • Niinkö?

      Jumalan tahto ja ihmisen tahto.

      Etsippäs Raamatusta vastaukset aloitukseesi ihan itse.
      On niin usein tällä palstalla olleet lueteltuina, että en viitsi itse vaivautua enää.

      Jeesuksen oma ei voi olla mikäli vastustaa Hänen tahtoaan.

      Jeesus syntyi Juutalaiseksi.
      Miksi sinä synnyit?
      Jeesus eli synnittömänä.
      Minä sinä elit?
      Mitä Jeesus lupasi tehdä synneille kuollessaan ristillä?
      Miksi ylipäätään kuoli? Joh. 3:16

      Juutalaisen Jeesuksen kautta ihmiskunta pelastuu. ei muuten. Hallelujaa.

      Sinäkö elät synnittömänä, oletko synnittömämpi kuin juutaliset?

      Isä meidän, joka olet taivaassa.
      Pyhitetty olkoon sinun nimesi,

      TAPAHTUKOON SINUN TAHTOSI myös maanpäällä
      niin kuin taivaassa.

      (vai synnittömän aloittajan tahto)

      • Jeesuksen oma

        Jeesus myös tapettiin noiden juutalaisten toimesta. Juutalainen kirjoitetaan pienellä etukirjaimella, ei isolla. Heitä ei pidä palvoa, kuten tuossa teet. Vaan Raamatun mukaan palvoa pitää kolmiyhteistä Jumalaa.

        Ei ole Jeesuksen tahtoa palvoa juutalaisia tuolla tavoin.

        Juutalaisille ei ole syntiä samat asiat mitkä meille kristityille, kuten noista lainauksistani huomaat.

        Hyväksyisitkö sen, että juutalainen tappaa lapsesi ja ei saa mitään tuomiota siitä, koska Talmudissa se ei ole kiellettyä?


      • Jeesuksesta voidaan
        Jeesuksen oma kirjoitti:

        Jeesus myös tapettiin noiden juutalaisten toimesta. Juutalainen kirjoitetaan pienellä etukirjaimella, ei isolla. Heitä ei pidä palvoa, kuten tuossa teet. Vaan Raamatun mukaan palvoa pitää kolmiyhteistä Jumalaa.

        Ei ole Jeesuksen tahtoa palvoa juutalaisia tuolla tavoin.

        Juutalaisille ei ole syntiä samat asiat mitkä meille kristityille, kuten noista lainauksistani huomaat.

        Hyväksyisitkö sen, että juutalainen tappaa lapsesi ja ei saa mitään tuomiota siitä, koska Talmudissa se ei ole kiellettyä?

        kirjoittaa Juutalainen, sillä on Immanuel, amen, halleluja! Suomen kielessä ei ole määräävää artikkelia.


    • Pelastuksemme aina

      vain juutalaisuudesta mahdollista eli Jeesuksesta, joka on Israelin hyvä Herra.

      • Jeesuksen oma

        Noilla nykyisillä juutalaisilla ei ole sukuyhteyttä Jeesukseen. Meitä kristittyjä on huijattu näiden toimesta.


      • Voi olla
        Jeesuksen oma kirjoitti:

        Noilla nykyisillä juutalaisilla ei ole sukuyhteyttä Jeesukseen. Meitä kristittyjä on huijattu näiden toimesta.

        Jeesuksen oma. (luulet vain)

        Etkö luota Jeesukseen, että hän on kaikkivaltias, kaikkitietävä ja tietää jokaisen sukujuuret varmasti. Voi tietää jopa paremmin kuin sinä. Voi olla, että Hänellä on suunnitelmansa juuri niitä varten, joita sinä väheksyt.
        Voi olla niinkin, että kerran ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi.
        Voi olla, että sinä tarvitset Jeesusta kipeämmin kuin Jeesus sinua neuvonantajakseen.


      • Voi olla kirjoitti:

        Jeesuksen oma. (luulet vain)

        Etkö luota Jeesukseen, että hän on kaikkivaltias, kaikkitietävä ja tietää jokaisen sukujuuret varmasti. Voi tietää jopa paremmin kuin sinä. Voi olla, että Hänellä on suunnitelmansa juuri niitä varten, joita sinä väheksyt.
        Voi olla niinkin, että kerran ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi.
        Voi olla, että sinä tarvitset Jeesusta kipeämmin kuin Jeesus sinua neuvonantajakseen.

        > Kadonneet ryhmät, jos ovat israelilaisperäisiä, ovat juutalaisten jälkeläisiä. Ainoa poikkeus, joka rikkoo harmoonisen kokonaisuuden on Raamattu. Ilm. 7:4-8, 14:1 kertoo lopun aikana koko Israelin uskovan Jeesukseen. Tämän saman asian kertoo myös Paavali, Room. 11:25-26. Koko Israel ei ole yhtä kuin kaikki juutalaiset, vaan kirjaimellisesti koko Israel, kaikki sukukunnat. Raamattu siis tietää, että lopun ajalla tapahtuu jotain, mikä synnyttää kaikki israelilaisheimot uudelleen eloon. Ja nyt sitten joudumme tekemisiin Vanhan testamentin kanssa. Vanhassa testamentissa on asiasta lukuisia ennustuksia. Sen lukemattomat kohdat kertovat pohjoisten isralilaisheimojen takaisin paluusta aivan kuin ne eivät olisikaan koskaan kadonneet. Ja näin on asia Jumalan silmissä. Hänelle yksikään heimo ei ole koskaan kadonnut. Minne Jumala on piilottanut kadonneet israelilaiset, sitä Raamattu ei kerro. Mutta se kertoo selkeästi, mistä nämä ihmiset palaavat. <
        http://jarmo10.org/lyyranen.htm

        Linkkejä asian tiimoilta

        http://www.fkf.net/Kadonneet/
        http://jarmo10.org/kartat.htm
        http://www.britam.org/HebrewOverview.html
        http://www.thechurchesofgod.com/ABRAHAM FATHER OF MANY NATIONS.htm


    • Jumala ei kadu eikä

      peruuta kutsumisiaan ja valintojaan, ja 144 000 Jeesuksen apostolia Israelista.

    • Tuula H

      puhukaa mitä puhutte arvostelijat, mutta totuus on, että Israel on antanut meille Jeesuksen kautta pelastuksen. sieltä on tullut Raamattu. nämä kaksi asiaa jo riittää palvomaan Israelia. ilman Jeesusta emme pelastuisi vaan olisimme kaikki kadotukseen tuomittuja.

      • Anonyymi

        Ja tuota sinä et itsestäsi puhunut, vaan opetettuna?


    • Jeesusta palvotaan!

      Ei Israelia vaikka onkin Jeesuksen valittu valtakunta ja palaa Jerusalemiin kuten sieltä nousikin Uuteen Jerusalemiin.

      Tärkeää meidän ihmisinä ymmärtää Jumalan hyvä tahto Israelin juutalaisille ja lohdutusta hyvä antaa ja rukoilla vanhurskauden sadetta ja Jeesuksen vastaanottamista ja monia on uudestisyntynyt myös Herran yhteyteen, näin uskon, vaikka rakkauden laatu ja määrä voi ollakin moninaista kuten meillä kaikilla Jeesukseen uskovilla ihan monista eri lähtökohdista ja eri seurakunnissa.

    • Miksi pakanakansat

      Israelin ympärillä vihaavat juutalaisvaltiota ja pyrkineet Israelin tuhoamaan jo monesti, samoin näemme terroria ja huonoa Israelin luvatun maan ja Jerusalemin jakamispyrkimystä laajasti pakanakansoissa ja YK on kuin niiden kokoontumista Israelia arvostelemaan moninaisesti vaikka pyrkii puolustamaan oikeuttaan olemassa oloonsa ja rauhaansa terrorismia ja tuhoamispyrkimyksiä vastaan.

      Tässä on se keskeinen asia tässä Israel -asiassa.

      Jeesus on Israelin juutalaisten hyvä ja uskollinen Herra vaikka siltä ei näyttäisi pakanasta.

    • Oikea kristitty
    • KTS (Ei kirj.)

      Jep. Helppo se on näiden "nettiuskovaisten" täällä fanittaa mutta paikan päällä raakaa työtä tekevät Fidan ja Kirkon Ulkomaanavun uskovaiset näkevät todellisen tilanteen ja liiallinen israelfanitus karisee kyllä!

      • Muistetaan siunata.

        4.Mooseksen kirja:
        24:1 Kun Bileam näki, että Israelin siunaaminen oli Herralle otollista, ei hän enää mennyt niinkuin aina ennen ennusmerkkejä etsimään, vaan käänsi kasvonsa erämaahan.
        24:2 Ja kun Bileam nosti silmänsä ja näki Israelin leiriytyneenä heimokunnittain, niin Jumalan Henki tuli häneen.
        24:3 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Näin puhuu Bileam, Beorin poika, näin puhuu mies, jonka silmä on avattu.
        24:4 Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan.
        24:5 Kuinka ihanat ovat sinun majasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel!
        24:6 Niinkuin laajat purolaaksot, niinkuin puutarhat virran varrella, niinkuin aloepuut, Herran istuttamat, niinkuin setripuut vesien vierillä!
        24:7 Vettä läikkyy sen vesisangoista, ja sen laihot saavat runsaasti vettä. Agagia mahtavampi on sen kuningas, ylhäinen sen kuningasvalta.
        24:8 Jumala vei sen pois Egyptistä; sen sarvet ovat kuin villihärän. Se syö suuhunsa viholliskansat, heidän luunsa se murskaa ja lävistää heidät nuolillansa.
        24:9 Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"
        24:10 Silloin Baalak vihastui Bileamiin ja löi kätensä yhteen. Ja Baalak sanoi Bileamille: "Minä kutsuin sinut vihollisiani kiroamaan, ja nyt sinä olet siunannut heidät jo kolme kertaa.
        24:11 Mene tiehesi! Minä aioin sinua runsaasti palkita, mutta katso, Herra on sinulta palkan kieltänyt."
        24:12 Bileam vastasi Baalakille: "Enkö minä jo sanonut sinun sanansaattajillesi, jotka lähetit luokseni:
        24:13 'Vaikka Baalak antaisi minulle talonsa täyden hopeata ja kultaa, en sittenkään voisi rikkoa Herran käskyä, en tehdä mitään oman mieleni mukaan, en hyvää, en pahaa.' Minkä Herra puhuu, sen minäkin puhun.
        24:14 Ja nyt minä lähden kansani tykö, mutta sitä ennen minä ilmoitan sinulle, mitä tämä kansa on tekevä sinun kansallesi aikojen lopulla."
        24:15 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Näin puhuu Bileam, Beorin poika, näin puhuu mies, jonka silmä on avattu.
        24:16 Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen ja saa tietonsa Korkeimmalta, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan:
        24:17 Minä näen hänet, en kuitenkaan nyt, minä katselen häntä, en kuitenkaan läheltä. Tähti nousee Jaakobista, ja valtikka kohoaa Israelista. Se ruhjoo Mooabilta ohimot, päälaen kaikilta Seetin pojilta.
        24:18 Ja Edomista tulee alusmaa, Seir joutuu vihollistensa omaksi; mutta Israel tekee väkeviä tekoja.
        24:19 Ja Jaakobista tulee valtias, hän hävittää kaupungeista niihin pelastuneet."
        24:20 Ja kun hän näki Amalekin, niin hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Kansakunnista ensimmäinen on Amalek, mutta sen loppu on perikato."
        24:21 Ja kun hän näki keeniläiset, niin hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Järkkymätön on sinun asumuksesi, ja kalliolle on pesäsi pantu.
        24:22 Mutta sittenkin Kain hävitetään: ei aikaakaan, niin Assur vie sinut vangiksi."
        24:23 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Voi! Kuka jää enää elämään, kun Jumala tämän tekee!
        24:24 Laivoja saapuu kittiläisten suunnalta, ja ne kurittavat Assurin ja kurittavat Eeberin. Hänkin on perikadon oma."
        24:25 Senjälkeen Bileam nousi, lähti matkaan ja palasi kotiinsa; ja myöskin Baalak lähti tiehensä


      • KTS (Ei kirj.)
        yurki1000js kirjoitti:

        Muistetaan siunata.

        4.Mooseksen kirja:
        24:1 Kun Bileam näki, että Israelin siunaaminen oli Herralle otollista, ei hän enää mennyt niinkuin aina ennen ennusmerkkejä etsimään, vaan käänsi kasvonsa erämaahan.
        24:2 Ja kun Bileam nosti silmänsä ja näki Israelin leiriytyneenä heimokunnittain, niin Jumalan Henki tuli häneen.
        24:3 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Näin puhuu Bileam, Beorin poika, näin puhuu mies, jonka silmä on avattu.
        24:4 Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan.
        24:5 Kuinka ihanat ovat sinun majasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel!
        24:6 Niinkuin laajat purolaaksot, niinkuin puutarhat virran varrella, niinkuin aloepuut, Herran istuttamat, niinkuin setripuut vesien vierillä!
        24:7 Vettä läikkyy sen vesisangoista, ja sen laihot saavat runsaasti vettä. Agagia mahtavampi on sen kuningas, ylhäinen sen kuningasvalta.
        24:8 Jumala vei sen pois Egyptistä; sen sarvet ovat kuin villihärän. Se syö suuhunsa viholliskansat, heidän luunsa se murskaa ja lävistää heidät nuolillansa.
        24:9 Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"
        24:10 Silloin Baalak vihastui Bileamiin ja löi kätensä yhteen. Ja Baalak sanoi Bileamille: "Minä kutsuin sinut vihollisiani kiroamaan, ja nyt sinä olet siunannut heidät jo kolme kertaa.
        24:11 Mene tiehesi! Minä aioin sinua runsaasti palkita, mutta katso, Herra on sinulta palkan kieltänyt."
        24:12 Bileam vastasi Baalakille: "Enkö minä jo sanonut sinun sanansaattajillesi, jotka lähetit luokseni:
        24:13 'Vaikka Baalak antaisi minulle talonsa täyden hopeata ja kultaa, en sittenkään voisi rikkoa Herran käskyä, en tehdä mitään oman mieleni mukaan, en hyvää, en pahaa.' Minkä Herra puhuu, sen minäkin puhun.
        24:14 Ja nyt minä lähden kansani tykö, mutta sitä ennen minä ilmoitan sinulle, mitä tämä kansa on tekevä sinun kansallesi aikojen lopulla."
        24:15 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Näin puhuu Bileam, Beorin poika, näin puhuu mies, jonka silmä on avattu.
        24:16 Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen ja saa tietonsa Korkeimmalta, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan:
        24:17 Minä näen hänet, en kuitenkaan nyt, minä katselen häntä, en kuitenkaan läheltä. Tähti nousee Jaakobista, ja valtikka kohoaa Israelista. Se ruhjoo Mooabilta ohimot, päälaen kaikilta Seetin pojilta.
        24:18 Ja Edomista tulee alusmaa, Seir joutuu vihollistensa omaksi; mutta Israel tekee väkeviä tekoja.
        24:19 Ja Jaakobista tulee valtias, hän hävittää kaupungeista niihin pelastuneet."
        24:20 Ja kun hän näki Amalekin, niin hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Kansakunnista ensimmäinen on Amalek, mutta sen loppu on perikato."
        24:21 Ja kun hän näki keeniläiset, niin hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Järkkymätön on sinun asumuksesi, ja kalliolle on pesäsi pantu.
        24:22 Mutta sittenkin Kain hävitetään: ei aikaakaan, niin Assur vie sinut vangiksi."
        24:23 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Voi! Kuka jää enää elämään, kun Jumala tämän tekee!
        24:24 Laivoja saapuu kittiläisten suunnalta, ja ne kurittavat Assurin ja kurittavat Eeberin. Hänkin on perikadon oma."
        24:25 Senjälkeen Bileam nousi, lähti matkaan ja palasi kotiinsa; ja myöskin Baalak lähti tiehensä

        Tässä esimerkkitapauksessa oli kysymys epäoikeudenmukaisuudesta, joka piti korjata. Jos epäoikeudenmukaisuus menee toisinpäin, niin me toki tietenkin toki toimimme johdonmukaisesti ja otamme moraalisen kannan Israelia vastaan.

        Keep it simple!


      • KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Tässä esimerkkitapauksessa oli kysymys epäoikeudenmukaisuudesta, joka piti korjata. Jos epäoikeudenmukaisuus menee toisinpäin, niin me toki tietenkin toki toimimme johdonmukaisesti ja otamme moraalisen kannan Israelia vastaan.

        Keep it simple!

        KTS. Anna Herran avata silmäsi. Mielestäni ei ole syytä tulkita suoraa ilmoitusta. Jaakob = Israel. Jumalan lapset siunaavat Jaakobia/Israelia. Jaakob/Israel on Jumalalle rakkain kansa. Jaakob/Israel on Jumalan tuleva vaimo. Ellei Jumalan mielitietty tulisi kutsumaan Kuningastaan "hoosianna", ei luomakunta voisi saada kaipaamaansa 1000-vuotista rauhaa. KTS. Olen kertonut nämä asiat sulle usein. Enkö hallitse suomea riittävän hyvin?

        Luuk. 13:35
        Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.' Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennenkuin se aika tulee, jolloin te sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"

        Juud:
        1:14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        1:15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet."

        Ilmestyskirja:
        20:1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
        20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        20:3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

        Hoosea:
        2:16 Sinä päivänä, sanoo Herra, sinä puhuttelet minua: 'Minun mieheni', etkä enää puhuttele minua: 'Minun Baalini';
        2:17 ja minä poistan baalien nimet hänen suustansa, eikä niiden nimiä enää mainita.
        2:18 Ja sinä päivänä minä teen heidän hyväksensä liiton metsän eläinten ja taivaan lintujen kanssa ja maan matelevaisten kanssa; ja jousen ja miekan ja sodan minä särjen maasta ja annan heidän asua turvassa.
        2:19 Ja minä kihlaan sinut itselleni ikiajoiksi, kihlaan sinut itselleni vanhurskaudella ja tuomiolla, armolla ja laupeudella,
        2:20 kihlaan sinut itselleni uskollisuudella, ja sinä olet tunteva Herran.
        2:21 Sinä päivänä minä kuulen, sanoo Herra, minä kuulen taivasta, ja se kuulee maata,
        2:22 ja maa kuulee jyviä, viiniä ja öljyä, ja nämä kuulevat Jisreeliä.
        2:23 Ja minä kylvän hänet itselleni tähän maahan, minä armahdan Loo-Ruhamaa ja sanon Loo-Ammille: 'Sinä olet minun kansani'; ja hän vastaa: 'Minun Jumalani.'"

        Room:
        8:22 Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti;
        8:23 eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.


    • Pasi Toivonen

      >>Muistetaan siunata.>>

      Ilm. 2:9 -- Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

      Ilm. 11:8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.

    • Anonyymi

      Eurooppalaiset aivopestään jo lapsesta pitäen raamatun saduilla ns. juutalaisten orjiksi.

      • Anonyymi

        Aiotko mennä informoimaan pappeja tuosta?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näille Talmudisteille voisi esittää sellaisen haasteen, että sanokaapa joku juutalaisempi henkilö, kuin Jeesus aina nimestä lähtien.

      Voisi kavereilla mieli muuttua, kun lukevat miten Jeesus puhui.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe