kunnon miehen nettitreffien saldoa

pettynyt miess

Olen päässyt nyt seitsemän naisen kanssa treffeille, olen tavannut heidät nettideiteissä. Kaikki ovat sanoneet että olen mukavan näköinen ja kunnon mies mutta sitten... niin ekoivin treffeihin se on jäänyt, ovat pistäneet syyksi mm sen että ollaa liian erilaisia, ei kolahtanut, olet kyllä hyvä miea jollekkin naiselle mutta et minulle, ei tullut vau efektiä heti.

Olen jo luopunut toivosta, myönnetään en saa aikaan heti vau efektiä jota naiset ilmeisesti odottavat, haluavat ilmeisesti naistennaurattajan. Sen sijaan voin tarjota miehen joka kohtelee naista hyvin ja kunnioittavasti ja pitää naisesta huolen. Mutta kun naiset eivät tälläistä miestä halua vaan sen jännän ja ehkä vähän rentun miehen, kun siltä saa sen vau efektin..

25

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ätmi

      Et ole riittävän jännittävä eli vaarallinen ja väkivaltainen näille (kaikille) naisille.

    • Ikisinkku M
    • -M-

      Masentaahan se, mutta ehkä kannattaa ajatella itse olevansa liikkeellä vähän pidemmällä aikajänteellä ja kipinöitä kaipaavat naiset taas ovat eri lajia ja käyvät erilaisella taajuudella. En nyt sanoisi että tällaisen miehen ajattelutapa on huonompikaan - epämuodikkaampi toki. Ei siis kannata syyttää itseään, vaan todeta että maailma on nyt vaan tällainen ja suurin osa naisista sen mukaisia.

    • xoxoxoxo

      Mene vaikka naurujoogaan ja hyppää benjihyppy. Ne voi lievittää "kunnollisuutta". Tai polta jointti.

    • tsemppi

      Millä aikavälillä olet tavannut nuo seitsemän? Kuukauden aikana? Vai parin vuoden aikana? Nyt jatkat mies yrittämistä ja tapaa kahdeksas.... ja tapaa yhdeksäs.... kunnes tärppää! Tsemppiä! Nuo naisethan ovat sanoneet että olet hyvä mies jollekin naiselle! Se on kehu nääs! :) Jatka entiseen malliin kunnes tärppää! :) Ja etsit tarvittaessa entistä kauempana asuviakin-

    • 9+8

      Olitko kenties lähes rahaton, tai huonosti ansaitsevassa töissä.

    • Joku sentään pääse treffeille treffi palstojen kautta, minä en saa mitän viesteja edes.
      Onneksi kapakat ovat keksitynä.

      • 1+11

        Tarvii vähän normaalia paremman ulkonäön ett pääsee treffeille ja sitten että treffeillä löytyy kemiaa pitää olla rahamiehiä.


    • Baareissa ei olla niin tarkoita miehen ulkonäöstä, kun esimerkkinä treffi palstoilla.

      • jjddjdndnd ndndnd

        Koska baarissa ollaan usein päissään, netissä ei niinkään.


    • Treffi palstoilla kenties vähän vakavammin etsitään miestä, kun baareista.
      Lapsen tekoa varten.

    • Pakko kysyä, että sanoiko aloittaja treffikumppaneille olleen useammalla nettitreffeillä vai sanoitko aina kyseisen naisen olevan ensimmäinen jonka tapaat?

      • nnnnainennn

        Joku mies kerran treffeil kerto olleensa kolmen muunki kans treffeil juuri. Kylhän se kiinnostuksen vie koska kun se viel kaks päivää sit koitti toista naista niin kuinka tosissaan se on halukas saamaan juuri minut , eikä ketään muuta huoli?
        En halua miestä jolle kelpaa kuka vaan. Mies haki vielä vakavissaan seuraa, ei mitään panojuttuja. En suostunut toisille treffeille niin vähäisen tunneälyn omaavan yksilön kanssa. Eihän sitäkään kerrota että pierasin juuri vessassa niin miksi joku kertoo tavanneensa parinpäivää sit nettideitin ja saaneensa pakit.


      • nnnnainennn kirjoitti:

        Joku mies kerran treffeil kerto olleensa kolmen muunki kans treffeil juuri. Kylhän se kiinnostuksen vie koska kun se viel kaks päivää sit koitti toista naista niin kuinka tosissaan se on halukas saamaan juuri minut , eikä ketään muuta huoli?
        En halua miestä jolle kelpaa kuka vaan. Mies haki vielä vakavissaan seuraa, ei mitään panojuttuja. En suostunut toisille treffeille niin vähäisen tunneälyn omaavan yksilön kanssa. Eihän sitäkään kerrota että pierasin juuri vessassa niin miksi joku kertoo tavanneensa parinpäivää sit nettideitin ja saaneensa pakit.

        Niin, tuo on vähän semmoinen kaksipiippuinen juttu minullekin. Tavallaan tietysti haluaisin että mies olisi ehdottoman rehellinen, mutta kyllähän tuo, että tietää olevansa vain yksi ehdokas jonossa latistaa tunnelman aivan totaalisesti.

        Itselläni on tapana tutustua vähän hitaanpuoleisesti, eli nimenomaan tarvitsen sen useamman tapaamisen saman henkilön kanssa (ellei nyt sitten ekatreffeillä tullut ilmi jotain ehdotonta turn-offia). En myöskään oikein pidä siitä että on monta rautaa tulessa samanaikaisesti, eli tutustuisin mieluiten vain yhteen ihmiseen kerrallaan, mutta käytännössähän tämä ei onnistu, ellei nyt halua kaikille miehille suoria pakkeja antaa, sillä miehet ovat laumaelimiä eli kiinnostuneita aina samanaikaisesti. (tämä johtuu tietysti siitä nettitreffien idiootista ominaisuudesta että useimmin kirjautuneet joilla todennäköisesti siis juuri on jotain säätöä meneillään ovat palvelussa eniten näkyvillä.)

        Monilla miehillä taas tuo parinhaku tuntuu olevan semmoista maanis-depressiivisen oloista toimintaa, eli deittailuvaiheessa tykitetään aloitteita hillittömällä tahdilla joka suuntaan eikä keskitytä siihen ovatko kohteet oikeasti edes kiinnostavia (mikä valitettavasti myös näkyy ulosannista aika selkeästi). Ja sitten kun kyllästytään siihen ettei tärppää, niin unohdetaan naiset tykkänään eikä edes olla saavutettavissa niin että kukaan nainen voisi sitä kiinnostustaan edes osoittaa.

        Tämän romaanini pointti oli siis se, että minun nähdäkseni miehille voisi olla etua siitä miettisivät hetken aikaa minkälaisen naisen oikeasti haluaisivat, sitten valitsisivat kohteensa ja keskittyisivät hieman paremmin siihen kiinnostuksen kohteeseensa. Voisi ihan luonnostaan olla se esiintyminen sitten edullisempaa, kun olisi ihan oikeasti jotain tunteitakin siinä mukana. Sitten ei tarvitsisi myöskään kaunistella naiselle sitä treffiensä määrää pienemmäksi, kun todennäköisemmin pysyisivät järkevissä mitoissa ne treffailut.


      • nainennnnnnnnn

        Öh, en ole koskaan ottanut treffeillä puheeksi monillako olen käynyt aiemmin eikä oo kiinnostanut myöskään, monilla se toinen.

        Eikö tuo ole aika yhdentekevä asia?


    • funaswtf

      Tuossa tuollainen pelimies joka on onnistunut pääsemään asioiden ytimeen.

      https://www.youtube.com/watch?v=JoRlb6xcymA

      Tuosta tyypistä nyt näkyy teennäisyys aika pitkälle, mutta kumminkin olennaisena asiana se, että tunnetasolla tapahtuu jotain on naiselle tärkeää. Kunnollisuus on se mikä tekee suhteesta pitemmän päälle toimivan, mutta se ei aiheuta ihastumista. Kyllä, huumori on yksi tie naisen sydämeen. Onko se väärin?

    • KESV

      Olitko käynyt suihkussa ja kammannut tukan ennen noita treffejä?

    • ffdfdgfdgdgf

      Itsellä sama juttu kuin sinulla, toivo on jo hieman mennyttä. Koko ajan vain pitäisi ajatella positiivisesti, mutta välillä ei kyllä jaksa.

      Tiedän jo mitä virheitä teen treffeillä. Ne ovat: en ole tarpeeksi itsevarma, en uskalla lähestyä fyysisesti heti ekoilla treffeillä, en kehu naista tarpeeksi. Varsinkin tuo lähestyminen fyysisesti on niin vaikeata itselle, kun olen ujo mies. Naiset haluavat miehen, joka saa tuntemaan heidät naisiksi, eikä vaan kavereiksi. Mutta virheiden korjaaminen on todella vaikeata, koska jännitän liikaa. Semmoinen rentous puuttuu täysin.

    • ht ...

      Ap, olet havainnut saman minkä moni muukin mies (ainakin siis mitä ne ikisinkut miehet on havainnut).

      "Mukava, muttei ollut sitä kipinää.", "Hyvä mies jollekin muulle naiselle", yms.

      Se on ihan nettideittailun arkea. Et siis ole ainoa. Eipä ole itsellänikään kertaakaan nettideiteissä tärpännyt, kokemukset pitkälti ihan tuota samaa. Parhaimmillaan on se muutama deitti seurannut, ettei ole vain yhteen jäänyt.

      Pitää ymmärtää että itsessä on silloin jotain "vikaa" - Siis suhteessa siihen haluttavuuden tasoon mitä ne deittailemasi naiset hakevat. Vaikka muuten olisitkin hyvä ja kunnollinen mies. Naisten haluja et voi muuttaa, mutta itseäsi voit.

      Tarpeeksi kun "treenaat" vaikkapa deittailua niin ennen pitkää onnistut ehkä selvittämään mitkä se sinun suurimmat vikasi on. Onko ne ulkoisia vai sisäisiä. Ja miten niitä voisi hieman muuttaa. Suurta muutosta tuskin saa aikaiseksi sen enempää ulkonäössä kuin luonteessakaan, mutta jotain pientä ehkä. Se, yhdistettynä siihen että alennat itse myös sitä tasoa mitä naiselta vaadit, kelpuutat myös niitä naisia, joille on vähemmän kysyntää, voi se nettideittailukin joskus ehkä onnistua.

      Itse en oman kokemuksen perusteella suosittelisi nettideittejä kenellekään "kunnolliselle" ja hieman epäitsevarmalle miehelle. Miesten välinen kilpailu siellä on liian kovaa. Siellä ei pelkällä kunnollisuudella ja mukavuudella todellakaan pärjää. Kun on se ehkä tunti aikaa hurmata nainen, niin mukava tai kunnollinen on yhtä kuin mitäänsanomaton.

      Suosittelisin ensin painumaan baariin, koska siellä voi näköjään joskus jopa onnistua naisten kanssa, vaikka nettideitissä ei tuntuisi onnistuvan ollenkaan. Sitten kun on ne virheet tehnyt ja baarista niitä kaikenlaisia erikoisia naisia löytänyt ja oppinut vähän itsevarmemmaksi ja vähemmän kunnolliseksi... Ja on tajunnut että ei ne naiset niin ihmeellisiä ja suurta kunnioitusta ansaitsevia puhtaita pulmusia olekaan - Voi ehkä joskus nettideiteissä onnistuakin.

      Ehkä vielä päädyn testaamaan joskus tuota teoriaa itsekin loppuun asti. Eli päädyn takaisin nettideittailemaan. Nyt kun on noi baariseikkailut tehty ja se suurin kunnollisuus (ja kokemattomuus) karissut pois omiltakin harteilta.

      • "Ehkä vielä päädyn testaamaan joskus tuota teoriaa itsekin loppuun asti. Eli päädyn takaisin nettideittailemaan."

        Mitä! Entä nti rk, hyvä ihme nähköön :'(


      • BEM

        Hyvin kirjoitettu ht...

        Tuo itsevarmuuden näyttäminen lähtee muuten liikkeelle jo siinä kirjoitteluvaiheessa.

        Pitää olla aloitekykyinen ja kirjoitella ja kysellä. Kun ruvetaan suunnittelemaan tapaamista, ei kannata olla, "päätä sinä" tai "ihan sama" asenteella liikkeellä, vaikka ajattelisitkin olla vain kiltti kunnollinen. Ehdotat tapaamisaikaa ja paikkaa ja jos se ei käy niin ehdotat toista.

        Ha sitten jätät ne puheet, että olet epävarma ja ei sinulle kukaan vastaa jne.


      • ht ...
        femnerd kirjoitti:

        "Ehkä vielä päädyn testaamaan joskus tuota teoriaa itsekin loppuun asti. Eli päädyn takaisin nettideittailemaan."

        Mitä! Entä nti rk, hyvä ihme nähköön :'(

        Siksipä lisäsin sen "ehkä" sanan siihen lauseen alkuun. Ei vielä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

        Ehkä jos kävisi uskomaton tuuri, ei koskaan tarvitse päätyä takaisin nettideittailuihin. Tai ehkä tarvitsee. Jää nähtäväksi. Joka tapauksessa ainakin nyt kun olen jotain oppinut itsestäni ja siitä mitä naiset oikeasti haluavat - ja toisaalta asenne on ehkä vähän "korjaantunut" oikeaan miehisempään suuntaan siinä mitä deittailuun tulee - niin nyt kuvittelen että voisi joskus jopa siinä nettideittailussakin olla järkeä. Välttämättä ei enää jokainen deitti päättyisi siihen "mukava muttei kipinää" tyyppisiin repliikeihin.


      • ht ...
        BEM kirjoitti:

        Hyvin kirjoitettu ht...

        Tuo itsevarmuuden näyttäminen lähtee muuten liikkeelle jo siinä kirjoitteluvaiheessa.

        Pitää olla aloitekykyinen ja kirjoitella ja kysellä. Kun ruvetaan suunnittelemaan tapaamista, ei kannata olla, "päätä sinä" tai "ihan sama" asenteella liikkeellä, vaikka ajattelisitkin olla vain kiltti kunnollinen. Ehdotat tapaamisaikaa ja paikkaa ja jos se ei käy niin ehdotat toista.

        Ha sitten jätät ne puheet, että olet epävarma ja ei sinulle kukaan vastaa jne.

        "-- sitten jätät ne puheet, että olet epävarma ja ei sinulle kukaan vastaa jne. "

        Juu. Toi ois kyllä jokaisen miehen syytä ymmärtää. Pitää pitää turpa tukossa kaikesta sellaisesta että on vaikeaa löytää naista, tms. Eipä voisi paljoa pahempaa turn-offia varmaan olla kuin alkaa siitä asiasta kertomaan.


      • Ja jätät sitten naisen omaksi ongelmaksi sen arvailemisen että olenkohan minä nyt mahdollisesti harjoittelumateriaalia vaiko ihan oikeasti kiinnostava…

        No juu, en halua vähätellä noita miesten parinhakuun liittyviä ongelmia, mutta ihan vain tällaisena huomiona niille miehille jotka ovat sitä mieltä että naisen osuus olisi tässä jotenkin oleellisesti helpompi.

        Ajatustenlukutaito olisi kyllä ylipäätäänkin suureksi avuksi tässä sukupuolten välisessä pariutumissodassa. Ehkäpä semmoinenkin ihmiselle vielä joskus evoluution myötä kehittyy.


    • Ekalla treffeillä ainakin halailaa naista ja pitää kädestä kiinni, kehuskella häntä kokoajan.
      Muistaa tuoda kukkasia myös ja maksaa naisen kahvilassa laskua.
      Et saisit ensivaikutelmaan itsevarmalta miehenä, joka ei ole mikään kitupiikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      185
      4184
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      226
      2158
    3. 133
      1637
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1301
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      63
      1018
    6. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      171
      1014
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      77
      1007
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      942
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      915
    10. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      904
    Aihe