Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

työvoima

polle555

Kokoomuksen Stubb sanoi viime torstaina Suomen pitää ottaa työperäisiä maahan muuttajia mistähän hän heille kehittää töitä kun omassa maassa on korkeastikoulutettuja työttömänä ja nuorisotyöttömyys rehottaa ja joka päivä vähennetään työväkeä.

12

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siivoo kämppäs!

      Siivoo kämppäs!

      • drududdtri

        nimittäin kaikesta arvokkaasta. =/


    • Stubido vastaa

      Kyse on yleisen palkkatason ja minipalkan alasajosta. SIksi Suomen Duunaripuolue alias Kansallinen Sekoomus tarvitsee tänne halpatyövoimaa.

    • RedMonster

      Kun Suomessa on yli 200 tuhatta työtöntä en usko että lisää maahanmuuttoa tarvita)
      Kyllä se kertoo Stubbista aika paljon.

      • eräs_sanoi_jotakin

        No mitä se kertoo? Kun jätät asian noin "auki", kaikilla on mahdollisuus tulkita. Minä tulkitsen: Kannatat Stubbin toimintaa. Ihmettelen kyllä, että miksi ihmeessä!


    • getre

      Tarkoittaa varmaankin myös kausi työntekijöitä.Toimisi kyllä täälläkin mutta täällä maksat tellit ja lellit sekä muut.Etelä Euroopassa riittää että lyödään rahat kirjekuoressa käteen kun Suomessakin on vielä vanhoilla tiloilla kassakaapit tuota varten miten ennen toimittiin.

      • tympiiiiiii

        6 kk hommissa suomessa ja sitten kotimaahan työmarkkinatukea nostamaan 400 päiväksi. niin. suomalainen kausi siirtotyöläisyys. pyoräyttää mukulan viellä täällä niin lapsilisät kotimaahan.


      • tympii

        kelpaa olla eestiläinen siivoaja tai puolalainen metallimies. se noin 800 kk liitolta tai ytk lta on suurin piirtein sama raha minkä keskituloinen ansaitsee työllä kotimaassaan. tai turkkilainen joka elää kuin kroisos turkissa.


    • Sellaisethalutstupilla

      Stuppelo haluaa orjatyövoiman hyväksikäyttäjäksi ,mikä on jo keskieuroopan
      tapa ja käytäntö.

    • rotu-realisti

      Islamismi ja nazismi ovat sukua toisilleen, kirjoittavat Tanskan uuden Konservatiivipuolueen puheenjohtaja Søren Pape ja aarhusilainen parlamenttivaaleissa ehdolla oleva Naser Khader.

      Olemme käyttäneet termiä nazi-islamismi ja monet ovat ihmetelleet, miksi me sotkemme nazismin islamismiin.

      Islaminuskoisia on maailmassa 1,5 miljardia ja heistä absoluuttinen enemmistö harjoittaa uskontoaan rauhalliseen tapaan. Islamin piiristä on kuitenkin kehittynyt vaarallinen poliittinen ideologia, mitä voimme kutsua lähinnä syöpäkasvaimeksi – mikä, harmittavaa kyllä, voittaa koko ajan lisää jalansijaa.

      Islamismi pohjautuu islamin pyhiin kirjoituksiin, joita on tulkittu kuin piru raamattua. (Tiedoksi tärähteneistölle, joka kiljuu ”ei kuulu islamiin” tuon tuosta), islamismi on osa islamia, mutta se ei ole koko islam. Islamismiä ei voi olla islamia, mutta islamia voi helposti olla ilman islamismia.

    • HelppoAinaSanoaKuinTehdä

      Ensin pitää opettaa kieli. Suomessa ei kuulemma saa töitä jos ei osaa kieltä. Sitten ammattitutkinto, pitää kouluttaa. Koulutus on suomessa kallista lystiä. Pitää ottaa lainaa. Kun on lainaa ja koulutus ja kielitaito, ei sekään riitä pitää osata myös ruotsia. Ja jos sulla ei ole esim. siivoojantyössä lukio käytynä, työt jää saamatta. Lisäksi pitää olla pakollinen ajokortti, auto joka katsastettu ja niin edelleen ja niin edelleen. Stubb näkee märkiä päiväunia taas. Rahaa haaskataan hyvän työn nimessä. Maailman parantaja Suomi, joka on jo suossa.... taloudellisesti. Mutta joo, jos Stubb aikoo rakentaa Ghettoja suomeen, myy asianosaisille koraaneja ja kielitulkkeja ja viranomaisapua, asianajajia, tuomareita, lääkintämiehiä, poliiseja ja palokuntaa työllistetään, ja nimenomaan jälleen rakennetaan kun talot hajoaa.

      • TYMPIIIIIIIIIIII

        otetaan nazi saksan käytäntö voimaan. pistetään pakolaiset keskitysleireille josta työnantajat voi"valikoida" tarvitsemansa työvoiman. tai kuten 60 luvulla "palkkaa" KUTEN ENNEN MAALAISEN. pakolaisen kyökkiin piiaksi tai rengin torppariksi. mennään kunnolla 100 vuotta TAKASIN. PASKAT LUOKKATAISTELUSTA JA IHMISOIKEUKSISTA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe