Pukki ovelle kolkuttaa...

le coq

Kari ohjasi autoaan pitkin katua, jonka molemmin puolin häämötti omakotitaloja pitkässä rivissä. Taivaalta putoili hiljakseen lunta suurina hiutaleina. Oli oikein kunnon jouluilma, kerrankin näin etelän leveysasteilla. Kari itse ei viettänyt kunnolla joulua ennen kuin Tapanina, aatto menisi jo viidettä kertaa joulupukkina kiertäessä.

Kangastie 14… siinä se oli. Kari pysäytti kahden talon päähän: lapset eivät saisi nähdä että joulupukki saapuu henkilöautolla. Kari vilkaisi vielä muistivihkosta tiedot: kaksi lasta, poika kolme ja tyttö viisi, lahjat autotallissa säkissä. Mies astui ulos autosta, varmisti ettei joulupukkinutun alla oleva tyyny putoa ja käveli pienen omakotitalon portista sisään. Hän nosti lahjasäkin olalleen ja meni ovelle, joka oli jo valmiiksi raollaan. Ilmeisesti joku oli seurannut pukin saapumista ikkunanraosta.

”Ovatkos lapset paikalla, täältä tulee joulupukki”, Kari röhähti ovelta ja pienempi lapsi pinkaisi sohvan taakse piiloon. Vanhempi katseli rohkeasti kuusen viereltä outoa tulijaa. ”Katsokaas Jussi ja Matilda, se on joulupukki”, perheen äiti sanoi. Kari kyykistyi tytön eteen ja tarjosi paksun kintaan suojassa olevaa kättä leikkisästi puristettavaksi. ”Ehtoota Matilda, oletkos sinä ollunna kilttinä tänä vuonna.” Joo-oo…”

Pian pienempikin lapsista uskaltautui esille ja tottuneeseen tapaan pukki laulatti ja leikitti tenavat. Katse tuuhean parran suojissa meinasi kuitenkin koko ajan harhautua äitiin, joka vaikutti hieman nauttineen muitakin joulun antimia kuin kinkkua. Arviolta 35-vuotiaalla naisella oli yllään lyhyehkö hame, joka paljasti parin hyvinmuodostuneita jalkoja, sekä kireä punainen neulepusero. Nainen oli lyhyehkö brunetti, jolla oli runsaat muodot ja nauravainen suu. Ei mikään suuri kaunotar, mutta pakkaus joka taatusti käänsi miesten päät ja herätti päässä levottomia ajatuksia. Kävi myös ilmi, että nainen oli kaksi vuotta sitten jäänyt yksinhuoltajaksi.

Kun lahjat oli jaettu, lapset säntäsivät heti avaamaan niitä ja joulupukki nousi ylös lähteäkseen seuraavaan paikkaan. ”Kiitos kiitos, pukin täytyykin rientää eteenpäin”, Kari totesi tuijottaen perheenäidin rintavarustusta. ”Eihän pukilla voi niin kiire olla, ettei ehtisi glögiä maistaa”, nainen totesi silmät vilkkuen ja veti punanutun pieneen keittiöön takinhihasta. ”Yksi lasillinen.” ”No jos… krhhm… no jos yksi pikainen. Mutta ei mitään terävää joukkoon, pukki on autolla”, Kari sanoi pudottaen joulupukkiaksenttinsa. Nainen kaatoi mukiin höyryävää juomaa ja ojensi sen Karille. Omaa juomaansa hän terästi lorauksella etiketittömästä pullosta. ”Vilkastaa verenkiertoa”, nainen naurahti. ”Minä olen muuten Satu.”

Mitä pirua, Kari ajatteli itsekseen, ihan kuin nainen flirttailisi. Helvetti näitä vetimiä, kun tulee kuuma, ja vielä lämmintä juomaa suostuin ottamaan. Perhana soikoon kun tuolla naisella on uhkeat muodot, mutta ei auta, pitäisi ehtiä puolen kilometrin päähän vartin päästä, ja… mitä se nyt? ”…paljon erilaisia ehdotuksia?” Mies ehti kuulla vain kysymyksen lopun hämmennykseltään. ”An.. anteeksi mitä?” ”Että jouluna ihmisten kodeissa kiertäessä kuulee varmasti mitä ihmeellisimpiä ehdotuksia?” Satu kysyi siirtyen aivan Karin eteen. ”Ääh, tuota, niinpä varmaan…” ”Mä huomasin että pukki on aika nuori mies”, Satu kuiskasi vetäen partaa alaspäin, ”mutta onko pukki oikea pukki?” Kari mykistyi totaalisesti: yksinhuoltajaäiti lähenteli häntä jouluaattona, lasten avatessa viereisessä huoneessa joulupakettejaan! Satu painoi kuuman suudelman miehen huulille ja painoi sitten keittiön oven kiinni. ”Ei ne kuule mitään”, hän totesi kuin lukien hämmentyneen joulupukin ajatukset. ”Meillä on täysi rauha.”

Satu laskeutui polvilleen ja nosti paksun nutun helmaa. ”Äääh, mutta kun minun pitäis olla menossa, tuota, kohta…” ”Minä toimin nopeasti”, nainen henkäisi ja katosi punaisen takin helman alle. Kari tunsi, kuinka housut vetäistiin nilkkoihin ja alta paljastuivat alushousut, joissa kalu oli jo alkanut hieman osoittaa elonmerkkejä. Outo tilanne kiihotti merkillisesti. Satu päästi myös alushousut putoamaan ja kalu ponnahti vapauteen kadotakseen välittömästi kostean suun kätköihin.

Naisesta näkyivät takin alta ainoastaan jalat ja hieman puseron helmaa, kun hän alkoi ottaa joulupukilta suihin. Huulet liikkuivat pitkin kyrvän vartta, sitten koko elin katosi suuhun kun Satun pää nyökki kiivaaseen tahtiin miehen haaroissa. Karin haaroissa alkoi tuntua ihanaa kihelmöintiä. Tuntui että nainen oli hoidellut hommia muidenkin pukkien kanssa. Suihinotto oli sopivan kosteaa, kalu liukui vaivattomasti edestakaisin, ja välillä Satu imi posket lommolla terskaa pyöritellen kieltä patukan ympärillä. Kun Kari tunsi orgasmin alkavan nostaa päätään, nainen lopetti. Maiskahtaen hän päästi kyrvästä irti ja vetäytyi takin alta näkyviin. ”Nyt saat nussia mua.”

Kari ei enää edes harkinnut lopettavansa kesken. Nainen istahti keittiön pöydälle, nosti hameenhelmaa ja levitti jalkansa. Pukki hengähti mielihyvästä. Sadulla ei ollut hameensa alla lainkaan pikkuhousuja, ja pillunsa hän oli ajellut kauniisti lähes posliiniksi. Ainoastaan pillun yläpäässä oli pieni karvatupsu. ”Tuu nyt, mä oon valmiiksi ihan märkä.” Kari astahti lähemmäs, aukaisi pukinnuttunsa että pääsisi paremmin hollille ja asetti terskansa raottuneille huulille. Yhdellä työnnöllä hän painui pohjaan saakka ja Satu vingahti heikosti mielihyvästä. ”Vittu kun tekee hyvää… mua panettaa aina jouluna ihan helkkaristi.”

Kari alkoi liikkua märässä pillussa hitaasti eestaas, eestaas. Satu huokaili kevysti ja yritti ristiä jalkansa pukin ympäri. Miehen ympärysmitta oli kuitenkin sen verran suuri, että jalat ylsivät vain kylkiin, eivät selän taakse. ”Nopeemmin, multa tulee kohta”, nainen pyysi ja pukki teki työtä käskettyä. Kari alkoi panna lujempaa tuntien omankin huippunsa lähenevän. Pöytä naivan pariskunnan alla natisi hieman, ja mies ajatteli ohimennen, mahtaneeko tuo kestää. Kalu liukui yllättävän ahtaassa pillussa kiiltelevänä edestakaisin, litisevä ääni täytti pienen keittiön ja Sadun ääntely voimistui. ”Nyt tuleeeeeh…” nainen vikisi yrittäen hillitä ääntään: lapset voisivat alkaa ihmetellä mitä äiti touhuaa pukin kanssa keittiössä.

Kari pisti kaiken peliin ja junttasi joka työnnöllä niin syvään, että pallitkin tuntuivat katoavan imevään pilluun. Sadun selkä nousi kaarelle, ja nainen saavutti orgasmin kouristellen hervottomasti. ”Iiih, oih, mahtavaa, pukki, mahtavaa!” Karin palleissa alkoi nykiä tutusti ja hän työnsi vielä pari kertaa nopeasti ja vetäisi kyrvän maiskahtaen ulos naisesta. Satu havahtui oman orgasminsa kourista ja pudottautui hieman vapisevin jaloin lattialle. ”Tänne, anna mulle kaikki!”

Satu imaisi naisen omista eritteistä kiiltävän patukan suuhunsa juuri kun Kari laukesi. Mies katsoi hieman epäuskoisena, kun kiimainen yksinhuoltajaäiti piti sykkivää kyrpää suussaan niellen kaiken, mitä pukki antoi. Kun spermantulo loppui, Satu pullautti kalun suustaan ja nuoli sen huolellisesti joka puolelta. ”Pukkia ei voi päästää likaisin välinein menemään”, nainen selitti nuolaisten huuliaan. Satu painoi vielä suudelman terskan päähän ja sulloi kalun takaisin housuihin. ”Poikkeahan ensi vuonna jälleen”, hän totesi hymyillen, silmissään lupaus… jostakin.

Kari käveli horjuvin jaloin ovelle ja astui ulos yhä tihenevään lumisateeseen. Kierros oli vasta tunnin ikäinen; mitä loppuiltana vielä sattuisikaan?

4

7122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekka

      Hyvää, sujuvaa tekstiä, sopivan irstas ja vieläpä oikeastaan ihan uskottavakin. Loistavaa!

    • tommi_j
    • pikku..pukki

      On taas joulu tulossa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe