Nupo Nummeliini

Anti-Numppa

Mikä äijäl o ko ei peli maita? Ensi meni Lukkoon suurel kohinal mutt Duffa ilmotti, että paikka löytyy 7-8 pakkina - jos kiinnostaa.
No Nupo suuntas Turkuun - Messias ku on.

Jälki on ollut sen mukaista. Ei oo äijä jäällä juurikaan näkynyt ja hyvä niin. On meinaan ollu sen verran surkeaa Nupon pelaaminen. Taitais Pappa Nupo vetää paremmin.

Mitä tästä opimme. Ei kannata haikailla entisten "tähtien" perään. Jos niitä nyt enää onkaan. Nähtiinhän se Koivun poikakin Palloseuran riveissä ja kovin laihoin tuloksin. Korpikoski on ainoa, joka selvisi puhtain paperein Turun visiitistä.

Taitaa olla pojat niin, että Turun pelikirja on vanhanaikainen ja jonkun pitäis kirjottaa ihan uus.

8

<50

  Vastaukset

  • Maksaako seura Nummelinille palkkaakin niistä palveluksista, joista seura ja suuri yleisö on saanut nauttia tänä vuonna?

   • Toivottavasti Selinillä on munaa ilmoittaa, että Nupoa ei ensi vuonna tarvita. Montako matsia gubbe on tällä kaudella vetänyt. 4?


  • Nummeliini on pelkkä vitsi. Vitsi on myös henkilö, joka hänet palkkasi. Puhumattakaan seurasta, jossa hänen oli tarkoitus "kiekkoilla".

  • Nupo Nummeliinin markkina-arvon voi laskea sillä tavalla, että miettii, mikä liiga-joukkue voisi hankkia äijän rosteriinsa ensi kaudeksi. Hankkisiko Kärpät tai Hifk? Hankkisiko Pelicans, HPK tai Sport?
   Tekisivätkö seurat esim. 1 1 sopimuksen elleivät peräti 2 1 -sopimuksen.

   Vastaus on, että yksikään seura ei huolisi Nupoa. Paimion Haka lienee seuraava osoite.

  • Jos pelaa ilman suojia, jälki on tällaista Nupellakin.

  • Laffe mikä tyyppi..ekaks ei saanu pelata Duffan Lukossa ykköspakkina ja halus sit Tepsiin. Sit se aikansa tepsissä nyhväs oman maalin takana ja menetti kiekkoja ja sitten kun ei enää huvittanu niin teki Litmaset eli ampu jollain nuuskapurkilla tms omaan silmäänsä jonkun pullonkorkin. Sitten se ilmaantu vaihtoaition taakse joku halpa puku päällä leikkimään valmentajaa. Näillä näytöillä MM-kisoihin..!?

   • Tuskin jatkaa. Tajuaa varmaan itsekin, että menee säälin ja häpeän puolelle. Äijälle tekisi terää hakeutua ammattikoulutukseen ja tehdä muutama vuosi oikeita töitä. Tällaisia aikuisikään ehtineitä lätkäsankareita pitäisi uudelleenkouluttaa normaalia elämää varten, jossa joutuu ottamaan elämästään vastuuta. Turhan moni "ikuinen lapsi" kaipaa takaisin sinne pukukoppiin ja paskanhajuun. Tottakai, koska siellä on 25 muutakin pikkuvauvaa.


  • Menikö Nupolla hermo kun alkoi läimiä kiekkoa kohti tuomaria. Että voi aikuisikään (fyysisesti) ehtinyt (henkisestä eliniästä en sano mitään) henkilö olla törppö.
   Ei muuta kuin postimerkki takamuksen ja lähetetään koko paketti Paimion Hakaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   264
   10723
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   189
   5720
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5500
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4628
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3241