Tinder-testaus on alkanut

ExPUA

En totta puhuen tiedä mitä siinä testaan, mutta jotain shit and giggles-matskua on luvassa.

Tähän mennessä tapahtunutta.

En ole vielä hirveästi ehtinyt tätä käyttää, mutta jotain on jo tapahtunut.

Olen ollut mukana pian vuorokauden, ja saanut 4 matchia.

Ensimmäinen tuli 5 min käytön aloittamisesta. Tein aloitteen hänelle, ja olemme yhä jutussa.

Yhdelle laiton aloitteen, mutta mitään ei ole kuulunut ainakaan vielä.

Kolmannessa nainen puolestaan itse teki aloitteen minulle.

Neljännelle en ole vielä laittanut mitään.

Ne joiden kanssa olen jutussa tuntuisivat olevan aika kiinnostuneita, ulkonäkö myös ollut ihan ok. .

Mielenkiintoinen havainto oli myös siinä, kun vastaan tuli tuttuja.

Eräs oli todella hyvännäköinen brunetti, jolle joskus olin saatilla, tosin sen verran sattuman kaupalla että juttu jäi vähän kuin kesken - saa nähdä tuleeko match takaisin.

Sitten myös oli toinen nättiäinen, joka näytti TODELLA tutulta, mutta minulla ei ole hajuakaan että mistä minun se pitäisi tuntea.

Varsinainen jymähdys tuli, kun pidempi aikainen kiinnostukseni kohde tuli myös vastaan. Mietin mitä tehdä. esim. olisiko kannattavampaa pistää match-yritys, vaiko jatkaa arkista lämppäämistä?

Onko käyttäjillä minkälaisia kokemuksia, tai vinkkejä jakaa?

Juuri tänään puhuin erään naispuolisen kaverini kanssa aiheesta, ja hän kertoi että hänen kaverinsa alkoi seurustella muutama kuukausi sitten tinderissä tapaamansa miehen kanssa. Toisaalta hänkin kertoi, että tuo on pitkälti palvelu, jossa naiset hakevat vain ego-boostia.

27

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HC-ATM

      Alle 180cm pitkän miehen ei varmaan kannata kokeilla Tinderiä

      • Ajna_opii_uuta

        Ai sitäkö ne naiset meinaa kun kirjoittaa profiiliviestiin "Olen 180 cm koroilla"... ajattelin pitkään, että "no joo, ketä kiinnostaa kunhan olet alle 80 kg"? :P


    • noitaonnähty

      Turha anna mikään ylimääräisiä komplimangeja boostaajille-pikemmin pitää viedä pois käsittelemällä asioita asioina

    • BEM

      Mitähän tuosta Tinderistä sanoisi. Olin siinä jonkin kuukauden. Siinä kävi niinkuin muuallakin, että kun saat ensin itsetunnon pönkittämiseksi tarpeeksi mätsejä oman tasoisilta naisilta, niin sitten kävin valikoivaksi ja rupesin metsästämään mätsejä omasta mielestäni paremman tason naisilta (nuoremmislta ja kauniimmilta), kunnes en jaksanut sitäkään.

      Tein yhden mielenkiintoisen kokeilun. Halusin tietää, miten merkittävä tekijä on pelkkä ikä.. Muutin ikäni kymmenen vuotta nuoremmaksi, ja totta, mätsejä alkoi tulla huomattavasti nuoremmilta naisilta, vaikka kuvat olivat täsmälleen samat 44 v miehen kuvat.

      Enemmän se mielestäni oli kuitenkin ajanvietettä minulle, tosin olen tapaillut yhtä naista, jonka löysin Tinderistä.

      • ExPUA

        Pitääkin kysyä, että miten paljon tiputit ikääsi siinä kokeilussa?


      • laskutoimittaja

        44-10=34


      • BEM
        ExPUA kirjoitti:

        Pitääkin kysyä, että miten paljon tiputit ikääsi siinä kokeilussa?

        Osittainhan tuo selittyy sillä, että jotkut laittavat suotimen siten, että he eivät edes näe minun ikäisiäni käyttäjiä.

        Ai niin ikähän tulee sinne FB:stä, Ja kun vaihdat iän Facesta, et saa muutettua sitä muutamaan päivään tai viikkoon takaisin.


      • ExPUA
        laskutoimittaja kirjoitti:

        44-10=34

        Katos joo, sehän mainitsi että vähensi sitä kymmenellä vuodella. :D

        Laitan tuon uuden ja todella omituisen palstan piikkiin, ettei enää huomaa kaikkea lukemaansa.


      • pervopari2

        Kiitos vinkeistä. Me olemme niin pervo pariskunta, että molemmat ollaan Tinderissä ja yhdessä katsellaan miten tulee matchejä. Makkariin tulee lisää sähköä, kun molemmat on todistettavasti todettu "vientiä on"


    • ExPUA

      Nyt avaukset 50/50 kun sekin nainen avasi, jolle en ehtinyt vielä avata. Tiivistä yhteydenpitoa ollut vain vähän päälle 20v naisen kanssa.
      - Se minua vaivannut nainen oli kassatyttö. Sen perse lukeutuu kaupungin parhaisiin. Voisinpa saada sen!

      • ExPUA

        Heitin aika ylimalkaiset vastaukset "jonottajille" saa nähdä miten käy. Voin kuvitella miten jotkut huomiohuoratyypit jäävät tähän koukkuun, naiset totta kai. Hankala vaan kun voi vaikuttaa niin kovin vähän tässä mihinkään.jotain vielä piti sanoa, mutten muista mitä.


    • ExPUA

      Olen katsellut PUA-ohjeita, ja ne tuntuvat olevan kyllä yhtä tyhjän kanssa.

      Pelkkä yksinkertainen tapa avata keskustelu ja lähteä puhumaan normaaleja asioita on riittänyt.

      Tosin parin kanssa on ollut hieman villimpää juttua, mutta ideana onkin että tavataan ja ei jäädä tintukkaan.

      Päivityksenä jälleen uusi match, mutta kuten naiset sanoisivat, "ei löytynyt kemiaa" (kuvan perusteella, tai kuvien joissa se näkyi paremmin).

    • ExPUA

      Kapteenin lokikirja osa ties miten mones.

      - Ihastukseen laitettu pyyhkäisy oikealle. Jos ei ala kuulumaan, voi tietää huonoa, tai sitten sitä ettei se juuri tinderöi (as if)
      - Uusi match.
      - Eräs jo osoittaa suoriakin kiinnostuksen merkkejä
      - Toisen kanssa jo hyvin jutussa
      - Loput vähäsen satunnaisempia/putonevat pois/saa nähdä osastoa
      - Eräs osoittanut jopa seksiin viittaavaa kiinnostusta

      Tämä kieltämättä tuntuu hieman kyllä kädettömältä palvelulta, sillä tässä ei pysty avaamaan lainkaan, ja siten pyrkiä vaikuttamaan.

    • Ei ole meikäläistä varten. Neljän matchin saaminen vei varmaan puoli vuotta. Kaksi on laittanut oma-aloitteissesti viestiä, joista toisen kanssa tavattiin syksyllä. Ja toinen lopetti kirjoittelun parin viestin jälkeen ja jatkoi kirjoittelua parin viikon tauon jälkeen ja lopetti taas parin viestin jälkeen.

      • ExPUA

        Näinpä. Aika hyvällä kuvalla siellä varmaan saa edetä, että nappaa. Aion minäkin kokeesi sen varmaan tulevaisuudessa vaihtaa.

        Samoin, tinder-muijien on tapana harrastaa tuota satunnaista viestailua.


    • ExPUA

      Matcheja nyt 7.

      Tänään tuli jo aika hyvännäköiseltä naiselta match.

      Tosin osa putoamassa luultavasti pois, ei voi tietää kun vastauksia voi tulla päivienkin viiveellä.

    • Asensin tuon kokeeksi itellekin, että mitä siellä olisi. Niin toistaiseksi eipä ole ketään mielenkiintoista juuri tullut vastaan, samanlaisia niinku muuallakin on siellä. Vain muutamalle olen laittanut sydämen, eikä yhtään matchia toistaiseksi :) Eniten saa kyllä vaan painaa ruksia.

      • ExPUA

        Jep, mitä tahansa voi odottaa.

        Hyvä ja suosittu kuva itsestään kannattaa laittaa, ja jos se toimii, niin ei yleensä kummoisia avausrepliikeitä vaadi edes sen jälkeen.

        EIkä todellakaan ole selkoa kenenkään motiiveista, kun tämä on vähäsen tuollaisen itsetuntoautomaatin ja pikadeitin välimuoto.

        Täytyisi itse nyt ruveta testaamaan, että miten moni lopulta konvertoituu joksikin muuksikin. Osa on sellaisia että ne rakastavat kirjoitella ja viestailla, osa taas vastaa ihan myönteisesti ehdotuksiin tapaamisesta jo alkuunsa. You just can't tell.


    • ExPUA

      10. match tuli tänään. Tosin, eräs on hiljentynyt, ja toinen taas taisi suuttua kun en vastannut sen viestiin ja poisti matchin - näin hyvin naiset nielevät omaa lääkettään.

      Ollut jokseenkin nousujohteista, naisten ikä on laskenut ja ulkonäkö parantunut entisestään. Nyt sitten pitää miettiä, että miten nämä olisi hyvä ajoittaa, sillä on aika rasittavaa kirjoitella monen kanssa samaan aikaan. Vielä kun osalle pitäisi avata keskustelu, osa avaa itse, ja sitten pitäisi jaksaa alkaa taas se tutustumiseruljanssi alusta.

      • nauruanaurua

        voi teemu teemu..


    • ExPUA

      Toistakymmentä matchia tähän mennessä, tosin vaihtuvuutta tullut nyt lisää.

      Olen testannut ns. jännempää materiaalia avaukseen, mikä myös on toiminut, ainakin niiltä osin kun siihen on tullut vastaus (annettakoon noin vuorokausi aikaa vastata).

      Tahtoo sanoa, että teoria siitä, että on lähes ihan sama mitä naiselle sanoo, jos se on joissain määrin kiinnostunut, pitää paikkansa.

      Joten naiset jotka sanovat että teidän pitää viihdyttää heitä enemmän, muuten eivät lähde mukaan, todennäköisesti vain fuskaavat.,

      Seuraamme tilannetta.

    • ExPUA

      Pieni väliaika raportti siitä kaikesta mitä on tapahtunut.

      - Parin mukavan ja myös ihan kohtalaisen näköisen naisen kanssa tarkoitus treffata. Toinen vähän päälle 20v. Toinen heistä vaikuttaa jopa hyvinkin herttaiselta ja avoimelta. Myös huumorintaju matchaa.
      - Osa nyt jäänyt, tai muuten ns. odotustilassa, voi kääntyä vielä tapaamiseksi tai sitten pudota pois. Eräs on melko hyvännäköinen, vähäsen jännäjennamainen, enkä oikein tiedä pidämmekö me toisistamme. Pientä paskatestin makua, verrattuna näihin pariin muuhun, jotka taas ovat kuin ihmisen mieli.
      - Suurin "päivittäin matcheja" piikki on nyt tasoittunut (noin viikossa niitä tuli toistakymmentä - en muista tarkkaa määrää).
      - Testasin eri avareita, aina ihan normaaleista, vähäsen kekseliäämpiin, ja kaikki ovat toimineet. Joten avarilla ei juuri ole väliä. On myös eräs joka ei ole vastannut, mutta en ole katsonut onko se edes käyttänyt Tinderiä. Joten nokkelat avausrepliikit ja "kirjoita nopeasti tai se valitsee toisen"-ohje ei pidä paikkaansa. Tai jos pitää, niin älä ota siitä stressiä.

      • ExPUA

        - Se yksi jolle annoin avarin, ei ole käyttänyt Tinderiään. Joten, opetus on ja pysyy: älkää panikoiko avarien kanssa, match jo riittää. Lähinnä se että jutun saa kestämään ja johtamaan tapaamiseen, on se juttu.
        - Eräs näistä kivoista matcheista, joka pitäisi tavata, tuntee erään entisen säätöni/heilani. Pieni maailma kokemus tekee tästä varmasti mielenkiintoista. :D Se tosin ei tiedä, että minä tiedän, joten etu on minun.


    • kyllästynytlukija

      Toivottavasti saat pillua nopeasti ja rauhoitut vähän

      • ExPUA

        Katsotaan mihin kokeilu johtaa.

        Tokihan pimppi kelpaa, en kiellä sitä.

        Lähinnä tässä katson että kuinka Tinder todella pelaa, ja annan vinkkejä sitä myöten kun kehitystä tulee.

        Ainakin minun kokemus on ollut, ettei ole mennyt ihan kuten on mainostettu.


      • onnistui.mulla
        ExPUA kirjoitti:

        Katsotaan mihin kokeilu johtaa.

        Tokihan pimppi kelpaa, en kiellä sitä.

        Lähinnä tässä katson että kuinka Tinder todella pelaa, ja annan vinkkejä sitä myöten kun kehitystä tulee.

        Ainakin minun kokemus on ollut, ettei ole mennyt ihan kuten on mainostettu.

        Mulla oli ekat treffit jo samana iltana kuin menin sinne, ja vieläpä naisen aloitteesta.


      • ExPUA
        onnistui.mulla kirjoitti:

        Mulla oli ekat treffit jo samana iltana kuin menin sinne, ja vieläpä naisen aloitteesta.

        Thumbs up!

        Oliko viikonloppuna, vai arkena? Entä miten muuten meni?

        Mihin olen törmännyt, on että jotkut haluavat jaaritella pitkään ja vaihdella viestejä. Niistä tulee hieman ajantuhlaajan maku, vaikka ainakin nettideittailussa sellainen on johtanut tapaamisiin.

        Erään kanssa ehdotin tapaamista jo suunnilleen toisella tai kolmannella viestillä, ja se vastasi myöntävästi, ei vaan ole vielä kummallakaan ollut aikaa, mutta katsotaan lähiaikoina.

        Joten luulisin että on mahdollista saada nopea tapaaminen, jos osaa ehdottaa, mutta jokainen ei siihen lähde.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe