Kun tahdot tutustua juutalaisuuteen, toimi näin!

Janotaan_parasta

Lue Raamattua ja ano Jeesuksen nimessä Jumalan Hengen siunausta moninaisesti. Tee sen mukaan kuin Jeesus Herrana ja Kuninkaana meitä kaikkia ihmisiä tahtoo opettaa ja totuudessa niin pyhittää.

Jumalan valtakunnan salaisuus tehdään meille tiettäväksi Jeesuksen ja Raamatun kautta eikä yksikään joka Herraa avukseen pyytää, myöskään sitä tule katumaan jos ei lankea tai loukkaannu tai muuten menetä hengellistä hyvää janoaan Jumalan valtakunnan lapseuden suhteen.

Jumalan hyvyys Jeesuksessa on täyttä juutalaisuutta kuten Raamatussa se esitetään selvästi. Janotaan tätä ja odotetaan ja rakastetaan Jeesusta Herranamme tehdän sen mukaan kuin meitä opettaa pyhissä kirjoituksissa. Iloitaan Herrassa ja ollaan kestävät hyvässä ja saamme kokea sitä Jumalan siunausta ja hyvää elämää.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksi_tärkeää

      Jeesus Nasaretilainen Israelin Herrana ja Raamattu Jumalan antamana pyhänä kirjakokoelmana.

    • Aina_Raamattua

      lukiessaan, varsinkin uuden liiton juutalaisuuden pyhistä kirjoituksista, henkilö lukee juutalaisuudesta, ja heprealaisen alkutekstien ns. vanhan liiton kirjoitukset käsittävät koko Israelin asioita, kuten Mooses oli Leevin sukukunnasta, ja vasta myöhemmin Juuda erkaantui erilleen ja juutalaisuus on tästä sukukunnasta, kuten Jeesus Israelin Herrana ja Juutalaisten Kuninkaana.

      Kristillisyydestä ei Raamatussa ole mitään, ja syntyi paljon myöhemmin sen jälkeen, kun Ilmestyskirjan sanoman Isä Jumala antoi Johannekselle ja tiedoksi kaikille ihmisille, myös meille tässä ajassa, ja hyvinkin lähivuosina tapahtuvat ne seitsemän vuoden aikajaksossa tapahtuvat asiat ja hyvä edeltä tuntea, mutta voimme tutkia myös kun alkavat tapahtua.

      Missä ovat pohjoisen yhdeksän sukukuntaa, on mielenkiintoinen asia, sillä ennen Herran päivää eli Jeesuksen paluuta, voidaan Raamatusta ymmärtää että voi yhdistyä Juuda ja Israelin muut heimot, ja selvästi kahdestatoista sukukunnasta tulevat Jeesuksen 144 000 apostolia, toki Joosefin ja Daanin tilalle on tullut Joosef ja Manasse. Miksi näin on tapahtuva, ei ole kerrottu tai sitten on vaikeammin löydettävissä ja toki voidaan tutkia Daania koskevia profetioita.

    • Jokaisen_ihmisen

      Jokaisen ihmisen kannattaa tutustua Raamattuun ja anoa Kuningas Jeesuksen nimessä sitä hyvä siunausta elämäänsä ja siunata Israelia myös, sillä on otollista jokaiselle ihmiselle varmuudella, ja tarkoittaa tietysti Jeesuksen tunnustamista ja uudestisyntymistä elävästä vedestä ja Pyhästä Hengestä. Olkoot sanasi totuudelliset kaikissa asioissa, sillä siihen Jeesus tahtoo Israelin juutalaisia ja sinuakin ja kaikkia pyhittää, sillä on hyvä.

    • Se tuli kai jo selväksi tuolla toisessa ketjussa, että juutalaiset ovat voittaneet tämän komapastuskiven ja kiusauksen viran..
      Voisitko pelle hermanni kirjoittaa yhdellä nikillä.

      • 4plus5

        Kiitos Isälle, Jeesus pelastaa kansansa kuten on sen luvattuun maahan myös koonnut.


    • Raamatussa_kirjoitettu

      Jeesus Nasaretilaisen syntyneen Israelin Beetlehemissä noin kaksi vuosituhatta sitten. Beetlehemi oli Juudan aluetta ja Daavidin kotikaupunki, ja Jeesus on Daavidin Juurivesa ja Daavidin sukulinjassa oli sekä Joosef että Maria, toki Jeesus Immanuelina sikisi Marian kohdussa, ja vasta synnytettyään Jeesuksen, yhtyi Joosef Mariaan ja Jeesus sai näin sisaruksia lihan ja veren puolesta, mutta hengellisesti Jeesus kutsui seuraajiaan sisarikseen, ja toki lihan puolesta sisarensa myös uudestisyntyivät Jeesukseen ja äitinsä Mariakin sai uskon poikaansa ja Jumalan Poikaan ja hämmästyi ylen suuresti, kun haudasta Jeesuksen ruumis ylösnousi ja vain tyhjät käärinliinat sinne jäivät ja Pietari ja Johannes ne mukaansa otti sieltä kalliohaudasta, joka vielä tänäänkin on tyhjä Jerusalemissa ja todistaa omalta osaltaan, ja samoin käärinliinatkin ovat todisteena ja hämmästyttäviä asioita on niistä voitu löytää nykytekniikalla ja Joosef Arimatialainen oli rikas mies, kuten nähdään näistä Jeesuksen hautaamiseen liittyvistä asioista.

      Pian Jeesus palaa ja hyvä silloin jokaisella olla valmius siihen että pääsee valtakuntaansa ja Uhrilampaan häihin, kuten ovat heti tuhatvuotisen valtakunnan alussa, ja pian alkavat, toki välissä on vielä iankaikkisen evankeliumin aika ja ihmiskunnan pimeimmän yön eli hävityksen kauhistuksen aika myös, ja sitten Jeesus tulee ja hyvä olla öljy astioissaan jokaisella ihmiselle.

      • eieieieieie

        Tota, kuten raamatusta saamme lukea, niin Jeesusta kommentoivat totesivat ettei messias tule Galileasta. Tästä taas voimme päätellä, että jos tämä Jeesus syntyi yleensä Betlehemissä, niin hän syntyi Galiean Betlehemissä, ei Juudean.


      • Tärkeää_ymmärtää

        Jeesuksen olevan nyt Isän oikealla puolella taivaan valtakunnassa ja sieltä antaa nimessään anoville elävää vettä ja Pyhän Hengen, ja tämä riittää ihmiselle pelastuksen tielle pääsemiseen ja sitten voi jatkaa sitä pyhittymistään totuudessa Raamatun ilmoituksen ja Pyhän Hengen opetuksessa.

        Tietysti ihan hyvä ymmärtää myös Jeesuksen elämän vaiheita silloin kaksi vuosituhatta sitten, mutta vielä tärkeämpää että on elävä Jeesus Herranaan nyt ihmisellä ja nimenomaan juutalaisia tähän myös kutsutaan ja toki kaikkia ihmisiä myös.


    • Jumala_antoi

      Jeesuksen ja Raamatun että tuntisimme Jumalan valtakunnan juutalaisuuden, ja Herra ja Kuningas on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

      Saamme runsaasti kiittää Jumalaa Jeesuksen nimessä kaikesta hyvästä juutalaisuudesta, kuten pelastuksemme on Jeesuksessa eli uuden liiton pyhässä yhteydessä ja rakkaudessa ja totuudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      117
      2174
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1308
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      312
      1013
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      81
      936
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      83
      906
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      85
      886
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      680
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      667
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      660
    10. 50
      654
    Aihe