Takana loistava tulevaisuus

palloseurafornever

Onko Palloseura lahoava laiva? Vielä 2000-luvun alussa HS kirjoitti, että TPS on suomalaisen jääkiekon tulevaisuus. No kehitys ei ole mennyt siihen suuntaan.
Viimeisen 15 vuoden aikana ainoa asia, jossa TPS on ollut kehityksen mukana on CHL:n perustajajäsenyys. Joka CHL vaikuttaa tosin olevan tiensä päässä. Mutta ainakin se oli yritys tuoda vastapaino pelottavalle ja raharikkaalle KHL:lle ja NHL:lle.

Tällä hetkellä TPS on sellaisessa kunossa, ettei se pysty tarjoamaan uskottavaa kilpailua edes liigan heikoimmille organisaatioille, kuten Vaasan Sport tai Pelicans.

En näe mahdottomana vaihtoehtona sitä, että joku raharikas venäläisoligarkki yrittäisi ostaa Turun jäähallin ja siinä samassa TPS:n tai TuTon. Sillä selvää on, että KHL tai Euroopan liiga valtaa pian alaa Ruotsissa ja Saksassa. Silloin Turku voisi olla Suomen kartalla toinen kaupunki, jossasarjaa pelataan. Vaarana tulee olemaan se, ehtiikö Tampere rakentamaan uuden hallinsa niin, että joukkue sijoittuukin sinne.

Mielenkiintosia visioita. Luulen kuitenkin, että nykymuodossaan TPS:n tarina alkaa olla lopussa. Mitä mieltä ollaan?

2

<50

  Vastaukset

  • Miksi peräänajaja on aina syyllinen vaikka suuressa osassa peräänajokolareita

  • Kyllä on vahvat merkit ilmassa, että viimeisiä vetelee tämä lahonnut paatti.Menneisyydestä ei ole enää mitään ammennettavaa. Vanhat videot haalistuvat ja ovat kaukainen muisto. Juna meni jo. Jokerit on KHL:ssä. eikä Turussa rahkeet riitä edes nykyisessä liigassa, jonka taso on luvalla sanoen surkea.
   Mutta ei nykymaailmassa mikään ole ikuista. Uutta jääkiekosta kiinostunutta yleisöä ei niin vaan kasvateta, kun vanha kaarti on kyllästynyt katsomaan Palloseuran rämpimistä Sportin ja Pelikaanien kanssa.
   Henk.kohtaisesti tein päätöksen vuodenvaihteessa, että en tule astumaan jalallanikaan Turun halliin ennen kuin tilanne on se, että tammikuussa joukkue on sarjassa sijoilla 1-2. Vähempi ei enää riitä. Ei pitäisi olla liian vaikeaa. No, luulen, ettei meikäläisen tarvitse rahaansa tuhlata tähän "aikuisviihteeseen".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   264
   10723
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   189
   5720
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5500
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4628
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3241