Onko Jouko Piho maanpetturi?

Jouko_Piho

Onko Jouko Piho maanpetturi?

Sosiaalisessa mediassa minua on väitetty maanpetturiksi, koska olen kirjoittanut sen puolesta, että tulevassa kriisitilanteessa Suomen ei tule ryhtyä taistelemaan Venäjää vastaan, vaan Suomen tulee suostua Venäjän pyyntöön kauttakulkuoikeuden saamiseksi heidän armeijalleen Itä- ja Pohjois-Suomeen. Venäjä tulee pyytämään Suomen osittaista miehittämistä oman turvallisuutensa ja NATO-pelkonsa takia.

Suomen hallitus tulee suostumaan venäläisten pyyntöön, tai oikeastaan painostukseen, koska suostumattomuuden vaihtoehtona olisi paljon uhreja vaativa verinen sota, jota Suomi ei halua.

Uhoajia kyllä riittää, jopa kenraalitasolla, kuten eläkkeellä oleva entinen Puolustusvoiman komentaja Gustav Hägglund, joka on sanonut, että Venäjästä ei ole sotilaallista uhkaa Suomelle – "Sai viimeksi niin rankasti turpiinsa".

Tällä kertaa turpaan saaja olisi Suomi, joka voisi kyllä hiukan viivyttää Venäjän Suomeen marssia, mutta ei pystyisi millään estämään sitä. Armeijoilla on sen verran kokoeroa ja lisäksi Venäjä on ydinasemahti.

Tällaisessa epäsuhtatilanteessa Suomen on parasta noudattaa myöntyväisyyspolitiikkaa, mikä varmistaa sen, että Suomen ja Venäjän välille ei synny varsinaista sotatilaa eikä valtavaa määrää kuolleita samaan aikaan, kun muualla maailmassa raivoaa Kolmas maailmansota, jossa tullaan käyttämään myös ydinaseita ja jossa tulee kuolemaan vähintään miljardi ihmistä.

Tänä päivänä Suomessa on paljon niitä, jotka eivät usko Venäjän hyökkäävän koskaan Suomeen. He puhuvat samassa itsevarmassa hengessä kuin profeetta Jeremian ajan ihmiset, jotka uhosivat: ”Ei meitä kohtaa mikään onnettomuus, ei uhkaa miekka eikä nälkä.”

Yhtä varmasti kuin Jeremian sanat kävivät toteen, kun Babylonia hävitti Juudan ja Jerusalemin, nälkä tuli ja kansa vietiin pakkosiirtolaisuuteen, niin yhtä varmasti profeettojen sanat käyvät toteen, että Venäjä tulee miehittämään osan Suomesta ja Suomeen tulee ruokapula.

Myös Jeremiaa haukuttiin maanpetturiksi, joka murtaa sotilaiden rohkeuden, kun hän kehotti kuningas Sidkiaa antautumaan ja olemaan tekemättä vastarintaa. Jouni Turtiainen kirjoittaa tilanteesta hyvin: ”Jerusalemissa ollut Israelin johto ajoi kovaa, suurvallan laajentumista vastustavaa linjaa. Sen linjavalinnan perusteina olivat haaveet laajentaa Israelin oma vaikutusvalta kuningas Daavidin suurvallan tasolle. Israelin johtajat eivät halunneet myöntyä suurvallan kanssa yhteistyöhön, koska he halusivat pitää ehdottoman vallan omissa käsissään ja laajentaa sitä entisestään. Tätä he myös pitivät Jumalan tahtona.

Jumalan suunnitelmat olivat kuitenkin toiset. Hän oli lähettänyt profeettansa Jeremian hyvin epäkiitolliseen tehtävään: Jeremian piti varoittaa Israelin johtajia ahneudesta, tulevasta sodasta ja tuhosta sekä kehottaa heitä myöntymään suurvallan vaatimuksiin. Tässä ei auttanut ihmisen viisaus ja laskelmointi. Tarvittiin herkkyyttä kuulla Jumalan ääni ja suostua hänen sanansa johdettavaksi.

Ei liene yllätys, että Jeremian sanoma ei saanut kansanjoukkojen, poliittisten johtajien ja kansallismielisten pappien ja profeettojen suosiota. Jeremia oli helppo leimata isänmaan petturiksi: hänhän oli luovuttamassa itsemääräämisoikeuden Babyloniaan!" Tähän loppui Turtiaisen tekstin lainaus.

Koska Herra oli päättänyt antaa Babylonian kurittaa Juudaa sen syntien tähden, niin sitä tuomiota ei voinut mikään estää, joten sotiminen olisi ollut täysin turhaa. Sidkia ei uskonut Jeremiaa, mutta niin kävi kuten Jeremia oli profetoinut.

Niin käy nytkin, kuten monet eri profeetat ovat sanoneet. He eivät ole maanpettureita enkä minä, joka olen tuonut näiden profeettojen sanomia julkisuuteen. Tulee käymään tarkalleen niin kuin Herra on palvelijoidensa kautta etukäteen ilmoittanut.

Jumala ilmoitti v. 1999 Tauno Rantalalle, että Venäjän ja Suomen hallitukset tulevat neuvottelemaan Venäjän armeijan läpikulusta ja Suomen hallitus tulee suostumaan siihen.
Hyvä näin, että Suomen hallitus tulee kuulemaan profeetallista neuvoa, koska toinen vaihtoehto eli täysimittainen sota Venäjän kanssa olisi hirveä kansallinen katastrofi Suomelle.

Nyt Suomi pääsee verrattain vähillä vahingoilla ainakin ihmisuhreja ajatellen. Kolmannen maailmansodan jälkeen Venäjän armeija poistuu Suomesta, koska sen armeijat ovat kokeneet suuria tappioita kaikilla rintamilla. Esim. Israelin kimppuun hyökännyt Venäjän armeija tuhoutuu kokonaan.

Suomi saa hallintavallan koko Suomeen ja sen lisäksi Suomeen liitetään kaikki viime sodissa menetetyt alueet kuten Petsamo ja Karjala sekä lisäksi vielä Aunuksen ja Vienan Karjala ja Kuolan niemimaa, koska Venäjä on häviöidensä takia kutistunut murto-osaan (ehkä 1/6) entisestä koostaan. Silloin Suomelle Jumalan rangaistusruoskana toiminut Venäjä saa oman tuomionsa – ja se on hirmuinen.

Venäjällä pääsee lopulta valtaan hyvä hallitsija, jonka hallinnon kanssa Suomi on hyvissä väleissä ja jopa mahdollisesti yhteisrintamassa Uutta maailmanjärjestystä rakentavia vapaamuurari- ja illuminaaattivoimia vastaan.

15

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peenmatturi

      ..Mitä juuri luin? Kaveri on sekaisin!

    • Suomen ja Jeremian aikaisen Israelin kanssa on paljon yhteistä, kuten Joukokin asiaa valotti. Tuolloinhan Israelin johto luotti Egyptin faaraon joukkoihin jotka tulisivat avuksi Persiaa vastaan. Egypti täyttää oikein hyvin nyt Naton roolin, johon koitetaan turvata.
      Mutta sen sanon että Suomelle käy kuten silloin Israelille, pannaan hanttiin ja Suomi saa kunnolla tuta Venäjän voiman. Eikä asia jää siihen, vaan kun Venäjä saa haluamansa, se ryöstää koko maan, kuten teki Persia silloin. Uskontoomme sen ei kuitenkaan anneta kajota. Näin minä sen tulkitsen.

    • huomiota

      Itse lukiessani Hesekielin kirjaa sain mieleeni ajatuksen, että Israelin sotilailta on jo viety vapaus. Jos pitää paikkaansa se, että israelilaiset sotilaat olisi mikrosirutettu. Hyökätty siis on ihan ihmisiä vastaan pedon merkillä. Petohan se sitä teetättää.

      • Erisirut

        Kyllä, mutta ei sillä pahan sirulla. Se ei niihin pääse. Eikä pääse meidän koiran siruunkaan.


    • Valat

      Sotilasvala. Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta.

      • helluntaiöainen

        Suomen armeija, vaikka hyvin koulutettu ja tehokas on, niin ei mahda mitään ylivallalle ja jos Natoon mennään, niin se ärsyttää suuren naapurin päälle. Kyllä on pienemmän oltava viisas ja nöyrä ja turvauduttava kaikessa vain Jumalan apuun. Sitten on oiva mahdollisuus evankelioida naapurin poikia. Vihollinenkin antaa kulkea siviilit rauhassa kun ei heitä turhaan ärsytetä.
        Se turha uhoilu ei saa mitään hyvää aikaan.


    • harhaprofeetta

      Jouko Piho ei ole mikään Suomen Jeremia-profeetta. Eivätkä ole Rantala, eikä Tukholmankaan profetia. Pihon visiot perustuvat täysin epävarmoihin ihmisoppeihin, mutta hän kirjoittaa kuin se olisi Raamatun sanaa! Pysykää erossa...

    • helluntailainen

      Niin kyllähän se on viisasta ylivallan edessä antautuva kuin alkaa riehumaan ja ärsyttämään vihollista. Järkikin sen sanoo miten siinä käy. Ei Suomen armeijalla ole mitään mahdollisuutta suurta mahtia vastaan ja Natoon meno ärsyttäisi vihollisen kimppuumme.

    • Venäjä EI TULE Suomeen, ei nyt eikä myöhemminkään.

      Suomen "suurin" vihollinen on se itse. Valtion voi tuhota huonon taloudenhoidon myötä.

    • Jooelilta

      Osa kaatuu israelin vuorille ja Joel jatkaa siitä mitä Hesekiel kuvaa.

      Jooel:
      2:20 Ja mikä pohjoisesta tulee, sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt

    • Äläenää

      Hei Jouko. Sotket pahasti asioita. Jeremia oli juutalaisten profeetta vanhan testamentin aikaan. Hän puhui valitulle kansalle. Suomi ei ole valittu kansa eikä enää eletä profeettojen aikaa - edes Israelissa. Jumala ei todellakaan "lohduta" Suomen kansaa tulevalla Venäjän hyökkäyksellä. Koeta nyt ymmärtää, ettei Suomi tarvitse minkäänlaista profeettaa. Suomi tarvitsee välittämistä, yhteisvastuuta, rakkkautta ja toisista huolehtimista. Tässä tilanteessa rikkaiden tulee antaa omistaan köyhille.

      • hapatuksiaon

        Äläenää
        kirjoittaa asiaa!!

        Mutta ei piho siitä ymmärrä, on poissa raiteiltaan, kuin tuuliviiri. Välillä ilmoittaa oelvansa joku Suomen Johtaja, sekoilee puoluepolitiikassa, kait jo neljäs puolue jonka kautta koettaa päästä pinnalle, sitten solkkaa ihmisten profetioita, muka totena! Rantalankin profetiat ovat osoittautuneet ihan vääriksi! Lukekaa ja nähkää!

        Piholle väärien profeettojen sanoma on kuin RAAMATUN sanaa!

        Pysykää erossa pihon hapatuksista...


    • Et sinä ole maanpetturi, vaan yksinkertaisesti seonnut jo hyvän aikaa sitten. Sairaudentuntokin näyttää puuttuvan, mikä on tietyille mielisairauksille ominaista.

    • Tuomiotulossa

      Jumala on tilanteen katsonut ja antaa rangaistuksen Suomen kansalle sen synneistä.Se ei ole epäselvää. Jo nyt ovat merkit ovella, Raamatussa on kuva, kun ihminen hylkää Jumalan, miten hänen käy. Kuka voi sanoa, että maamme ei muistuta Sodomaa ja Gomorraa? Suomi on hyljännyt Jumalan lait ja ottanut tilalle huoruuden, homouden, ahneuden ja abortit. Parempi se tuomio on nyt, kun se, että menemme suoraan helvettiin. Se on armoa se, että saamme rangaistuksen kautta vielä kääntyä. Tuomio tulee noudattamaan Raamatun sanomaa. Ei Raamatussa sanota kuka hyökkää, vaan ainoastaan että tulee toinen kansa, joka teidät alistaa. Voi olla että se kansa on joko islam tai Venäjä. Näistä kahdesta pahasta, varmaan Venäjä kuitenkin olisi Suomen kannalta parempi vaihtoehto. Siksi toivon, että Piho oikeassa. Profeettoja on ollut ennenkin ja niitä joiden sana on toteutunut, eli Jumalan sanansaattajia. Tuomio ei tule Jouko Pihon kädestä, vaan Jumalan ja on siksi paljon pelottavampi. Jouko Piho ei ole maanpetturi, vaan mies, joka puhaltaa pasuunaan ja varoittaa tuomiosta.

      • kukahankirjoittaja

        Miksi Jouko Pihon aloitus ei ole sinisellä nimellä. Kuka hänen nimissään kirjoittaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe