miten kuohkeemmat hiukset ohuthiuksiselle?

lättäpää

Oisko joku tuote tai joku millä hiuksista sais kuohkeemmat? Hiukset kun on nii latteen lättänät. ku ei millään viittis mitää kallista tuotetta ostaa..

20

822

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lättäpää

      Nii siis oisko hyviä kokemuksia jostai tietystä..?

    • sfdh

      hiuspuuteri / kuivashampoo / vaha

    • 1Taija

      Papiljotit, fööni, ilmakiharrin, ryhtiä antavat kampausnesteet ja geelit, tupeeraus ja hiuslakka, varovasti kerrostetut ei liian pitkät hiukset. Permanentti auttaa monia (ei niin hyvä omille kuiville hiuksilleni). On myös tuuheuttavia shampoita ja hoitoaineita. Mm. XZ:n sarjasta löytyy ainakin minulle sopivia tuotteita.

      • fööni

        Shampoot ja hoitsut voi unohtaa, ei ne mittään tuuhenna, mutta kuivashampoo, hiuspuuteri , suolasuihke ja lakka sekä föönäys pää alaspäin auttaa.


      • 1Taija

        Kieltämättä kun minulla osaltani on kuivat ja pahimmillaan hauraan katkeilevat hiukset, en pikakokeilun jälkeen ole turvautunut hiuspuuteriin enkä kuivashampooseen enkä suolasuihkeeseen. Ilmakihartimella myös on hyvä pöyhiä hiuksia ja kohotella tyviä pää alaspäin.


    • Mattu18

      Laita lämpösuihketta ensin hiuksiin ( kun olet pessyt ne) ja sen jälkeen pari suihkasua suolasuihketta. Sitten föönäät hiukset alaspäin niin saat tuuhemmat :) ainakin mulla on auttanut! Lisäks voi laittaa kuiviin hiuksiin kuivashampoota ja ready!

      • jookoscoocos

        Totta, tämä setti toimii myös mulla! Hoitoainetta ei myöskään kannata läträtä koko päähän vaan vain hiusten latvoihin. Kerran viikossa laitan neitsytkookosöljyt päähän, kiedon tukan pyyhkeeseen ja annan vaikuttaa pitkän ajan kanssa, niin saa hyvää kosteutusta.


    • kkkkkss

      Volumaster- rauta, toimii!

      • Peruukki vois kanssa auttaa..


    • ohuisuus

      Ei kannata ohuita hiuksia liikaa rasittaa, sillä sanansa mukaisesti ovat ohuemmat ja siis hennommat. Kestävät käsittelyä vähemmän kuin paksut jouhihiukset. Mutta muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin, antaa kuivahtaa ja sitten harjataan esim.

    • jdohfk

      Mulla kampaaja laitto föönäyksen jälkee viel sellasel pienel treppiraudalla tyveen parrit aallot et hiukset pysyy tuuheempana pitempään. Hankin saman tien sellatteen ja se auttaa myös ettei rasvotu hiukset nii nopeesti :))

    • Himphamppu

      Miten muut osaa käyttää muotovaahtoa niin, että saavat hiukset kuohkeutumaan? Mun tukka on ihan lättänä niin vaahdolla käsiteltynä kuin ilman ja sanoisin, että se peijakkaan muotovaahto tekee vielä hiukset nopeesti likaisen tuntuisiksi. Ainoo mikä toimii on tukkasuola (tai sitten perusteellinen tupeeraus ja hiuslakka, muta siihen ryhdytään about kerran vuodessa). Niitä muotovaahtoja on kokeiltu tusinaa eri merkkiä enkä todellakaan ole käyttänyt sitä ylenpalttisesti. Kaverille olen lahjoittanut käyttämättömiksi jääneet purkit.

      • takkupää

        Muotovaahtoja en ole myöskään oppinut käyttämään, en lyhyt enkä nyt pitkätukkaisena.

        Pitkätukkaisena liputan suoristusraudan, jytyn tukisuihkeen, ja geelin sekä kunnon lakan perään. Tarrapaplarit sun muut eivät auta yhtään, mutta suoristusrauta ja kunnon aineet, niin johan alkaa letti irtoamaan päänahkasta roikkumasta! Permistä kokeilin mutta jo parin kk päästähän se kasvaa ulos eli taas roikkuu kuten jollain Eija Vilppaan Hansu sketsi hahmolla :)


    • Tuitsukka

      Four Reasons suolasuihke on tuuheuttava.

    • H3nn

      Kreppirauta, antaa tuuheutta! Jos ei halua kreppiraudan aallokko kuvioo kaikkialle hiuksii nii kreppaa kerroksittain. Itse jaan hiukset kolmeen/neljään osaan. Alin ja ohut kerros kreppaan juuresta noin 5cm alaspäin, seuraava kerros 7-10cm juuresta alaspäin ja koska hiukseni ovat kerrostetut niin kreppaan kerrostetun lyhyen osan juuret paitsi ihan päällimmäiset ja suoristan lopun osan. Kyllä on tuuhee pää sen jälkeen! Ja kokonaan jos kaikki karvat kreppaa nii kunnon pehkon saa tästäkin liirutukasta. Olen aivan rakastanu tohon rautaan. Ja hiukset pysyy ei rasvasina 2 jopa 3 päivää eli säästää hiuksia vaikka joutuukin kuumalla käsittelemään. Käytän alla muotovaahtoa ja lämpösuojaa!

    • tuuheutta

      Muotovaahto tai -suihke kämmenelle. Hierastaan molempiin käsiin. Sormet hiuksiin ja tukiaine hierotaan aivan hiusten juuriin, annetaan kuivua ns. Takkutukaksi jonka jälkeen fööni ja muotoilu. Hiuspuuteri hillitysti on hyvä myös. Sinkki ja kromi, piimaxi, kalkki, kalanmaksaöljy, pellava-, vehnänalkioöljy, oliviöljy. Xz-tyrnituotteet. Wolumi sampoot ja hoitoaineet mm.xz.llä.Apteekin prioritishampoo...mm

    • En ymmätrrä miten jollain auttaa vaahto tai vaha, mulla ne rasvottaa lättänäksi samantien. Ainoa mikä on auttanut on napakka geeli. Sillä kun vähän takuttaa, niin pesuväli on tuplaantunut.

    • tuuheutta

      Hyvä muotoon leikkaus saa ohuetkin hiukset näyttämään hyviltä. Itselläni on ohuehkot pehmeät hiukset joskus olleet pitkätkin. Nyt löysin hyvän leikkauksen avulla lyhyehköihin hiuksiini vahvemman tunnun ja näyttävyyden. Greppiraudalla saa myös tuuheutta ja kestää pari kolmekin päivää. En käytä permanetteja, muotosuihke ja hyvä lakka riittävät.

    • Tupeeraus

      Vanhanajan tupeeraus, ja kun kerroksittain tupeeraat, niin lakkaa suihkuttelet väleihin, ei niinkään vahvaksi kerrokseksi päälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      4174
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4062
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3884
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2697
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2465
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2064
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2062
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1930
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1599
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1422
    Aihe