Tapa millä RKP putoaa hallituksesta!

savupirtti

Yksi varmin tapa pudottaa RKP tästä ikuisesta "hallitusvastuusta" on äänestämässä käyminen. Huonokin vaihtoehto on kymmenen kertaa parempi kuin äänestämättä jättäminen. Mitä alhaisempi äänestysprosentti sitä suurempi vaikutusvalta on RKP:llä sillä joka ainoa RKP:tä kannattava käy äänestämässä. Kävisivät vaikka useammankin kerran jos olisi mahdollista ja kuka tietää vaikka porsaanreikiä siihenkin löytyisi sillä onhan niitä reikiä tarkoituksella tehty muihinkin lakihankkeisiin.

12

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jag tycker också att man skall gå och rösta. Då kan man också skälla på politiken som bedrivs. Men har man inte röstat så skall man inte vara missnöjd heller

      • Olehyvävaan

        Jep. Jos haluat hävittää oman kielesi ja kulttuurisi koko maailmasta, ole hyvä ja äänestä Ruotsista tullutta RUOTSALAISTA (viittaa kansallisuuteen) kansanpuoluetta.


      • Olehyvävaan kirjoitti:

        Jep. Jos haluat hävittää oman kielesi ja kulttuurisi koko maailmasta, ole hyvä ja äänestä Ruotsista tullutta RUOTSALAISTA (viittaa kansallisuuteen) kansanpuoluetta.

        Mitt språk är den svenska som har talats i de östra delarna av det svenska språkområdet. Jag har överhuvudtaget ingen aning om att min släkt skulle vara "nationellt svensk". Däremot vet jag att vi talat svenska i släkten. Det har vi kunnat spåra så långt bakåt man kan lyckas komma (550 år) om man inte har varit varken rik eller adlig.
        Det är så sorgligt att ni har en så begränsad nationalistisk inställning till detta med språk. EN inställning som inte har mycket mera än 150 år på nacken och som mycket konstlat väcktes i hela Europa.


    • huomautus

      Pitää pitkälti paikkansa, kunhan nyt ei äänestä kiihkosvekoa. Vaikea on nähdä, miten jonkun Sasin äänestäminen olisi parempaa kuin äänestämättä jättäminen.

      • åkeW

        "Vaikea on nähdä, miten jonkun Sasin äänestäminen olisi parempaa kuin äänestämättä jättäminen."

        Vaikka joku idiootti Sasia äänestäisikin niin Sasin osuus vetistyisi jos useampi äänestäisi muita kuin Sasia.


    • huusiann

      Nyt tarkkana. Poliitikot kääntävät takkiaan helposti vaalien alla ja takin kääntö takaisin vaalien jälkeen on yhtä helppo poliitikolle. Äänestäkää poliitikkoa joka on jo ennen vaalipaineita osoittanut kritiikkiä pakkoruotsia vastaan. Poliitikko joka vaalipaineiden alla osoittautuu pakkoruotsin vastustajaksi on tehnyt niin kertoakseen hätävalheen.

      Uusimman tutkimuksen mukaan 3/4 suomalaisista vastustaa pakkoruotsia. Tämän tutkimuksen takia tulemme näkemään ennen näkemättömän buumin poliitikkojen joukossa jotka kääntävät takkinsa pakkoruotsia vastaan. Varokaa näitä pakkoruotsia vastustavia poliitikkoja.

      • PupuPöksyyn

        Olet oikeassa. Suurin ongelma on se, että uudet ehdokkaat ja kansanedustajat ovat taipuvaisia kääntämään takkiaan kieliasiassa. He eivät kestä svekojen painostusta. Monelle tulee yllätyksenä se kiihko, millä svekot asiaansa ajavat.


    • ärkko_vapautettava

      .

      Tietenkin marginaali-ärkko on vapautettava hallitusvastuusta ei se sille kuulunut koskaan kannatuksen perusteella

      .

    • sebis

      Rkp on valettu kuin betoniin. Eli pysyy hallituksessa huolimatta siitä mitkä muut puolueet hallituksessa ovat. Valitettavasti.

      • Peruskansalainen

        RKP saa määrätyn osan äänistä tapahtuipa mitä tahansa. Heidän kiikhko ruotsinmieliset eivät välitä, vaikka puheenjohtaja ärsyttää tahallaan venäläisiä.
        Vanhukset ja muut, jotka äänestävät ruotsinkielisissä laitoksissa eivät saa muuta vaihtoehtoa, kuin RKP. Vaalivirkailijat ovat ruotsinkielisiä. Kätevää!!!

        Haglund on liittoutunut ruotsalaisten kanssa. Ruotsissa on venäläisviha ylimmillään viime kesänä sattuneen sukellusvene jupakan takia.
        Näkymättömällä U båtilla ja valtavalla media rummutuksella saatiin kansa venäläis vihamielisiksi. Haglund levittää vihaa nyt Suomeen.

        Suomen kannalta olisi viisasta ottaa etäisyyttä ruotsalaisten jahtiin ja pitää mölyt mahassa. Venäjä ei ole tehnyt mitään Suomelle vahingollista.
        Hesburger on viisaasti aloittanut laajentumisen Venäjällä.
        Samaa taktiikkaa kannattaisi kaikkien mahdollisten suomalaisten yritysten noudattaa. Kriisit tulee ja menee, mutta raja on ja pysyy.

        RKP pitää siirtää vaarallisena provokaatio puolueena poliittiseen marginaaliin.
        Samanlainen kohtelu, kuin Ruotsissa Sverige Demokrateille!

        Erittäin tärkeää on koko kansan saada suomenkieliset äänestäjät liikkeelle ja äänestämään suomenkielisiä ehdokkaita. Antakaa apua lähistöllänne asuville vanhuksille ja muille, jotka eivät pääse äänestyspaikoille.
        Mitä korkeampi äänestysprosentti sitä pienempi on räyhä puolueen osuus.


    • OUJEEE

      RKP tippuu kuin anoppi moottoriveneestä jos PS pääsee riittävän vahvoista asemista muodostamaan hallitusta Keskustan kanssa. Kävin jo äänestämästä Sampo Terhoa.

      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

    • 4711

      Jos jokainen suomalainen siis suomenkielinen käy äänestämässä niin RKP:n taival ainakin hallituksessa on loppu ja ehkä eduskunnassakin edustus voisi vähetä puoleen entisestä. Ei tässä sen kummempia poppakonsteja tarvita vaan äänestysaktiivisuus 75-80 prosenttiin niin se toteutuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      136
      1583
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1182
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1180
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      80
      1064
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      882
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      799
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      772
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      78
      762
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      694
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      135
      657
    Aihe