Nato tarvitsee arkkienkeli Mikaelin

European_ait

Washington on uudelleen järjestänyt Yhdysvaltain sotaopin ristiriitaiseksi, ennaltaehkäisevä isku ydinaseilla ja koska Washingtonin neokonservatiivit ovat psykopaatteja, nämä tekevät ydinsodan todennäköiseksi.Todellakin, Washington on valmistautunut ydinsotaan sitten George W. Bushin hallinnon.

Syy USAn oppi muutokseen jonka Washington antoi on mahdollisuus, että terroristit voivat suunnata ydinohjukset yhdysvaltoihin ja tuhota Amerikan kaupungit. Tämä selitys on järjetön. Terroristit ovat yksilöitä tai ryhmä yksilöitä, eivätkä uhmaa maata sotilaallisesti. Ydinaseiden käyttö terroristeja vastaan tuhoaisi paljon enemmän kuin pelkät terroristit.

Syy jonka Washington antoi ABM-tukikohdalle Puolassa, on suojella Eurooppaa Iranin ohjuksilta. Washington ja jokainen Euroopan hallitus tietää, että Iranilla ei ole ydinohjuksia ja Iranilla ei ole mitään aikeita hyökätä Eurooppaan. Yksikään hallitus ei usko Washingtonin syitä. Jokainen hallitus ymmärtää, että tämä on Washingtonin heikko yritys peitellä
sitä tosiasiaa, että se luo alustaa voittaa ydinsota. Venäjällä on täysi oikeus puolustuksellisiin toimenpiteisiin ja sitä Venäjä on tehnyt. Venäjä on vastannut Washingtonin hyökkäysuhkaan ja rakentanut ylivoimaiset ydinasejoukot ja ohjukset.

Venäjän hallitus ymmärtää Yhdysvaltojen sotaopin muutoksen ja että ohjustukikohdat sen rajoilla on suunnattu suoraan Venäjää vastaan ja se on osoitus Washingtonin suunnitelmista tehdä ensi-isku Venäjälle. Kiina ymmärtää myös, että Washingtonilla on samanlaisia aikeita sitä vastaan. Vastauksena Washingtonin uhkaan Kiina kiinnitti maailman huomion kertomalla, että sillä on kyky tuhota Yhdysvallat jos Yhdysvallat aloittaa sellaisen ydinkonfliktin.

Washington on perunut ABM-sopimuksen, rakentanut ja käyttöönottanut antiballistiset ohjukset, jotka on tarkoitettu estämään vastatoimet iskussa Yhdysvaltoihin. Washington on rakentanut sotilastukikohtia Venäjän rajoille, ja Washington demonisoi Venäjän hallitusta väärillä ja valheellisilla syytöksillä. Koska Bush ja Obama purkivat järjestelmät varotoimenpiteistä jotka minimoivat ydinsodan uhan, siitä huolimatta ei ole tullut protesteja Amerikan ja Euroopan kansalta, tai medialta. Washingtonin Euroopan vasallivaltiot ovat myös olleet hiljaa. Moskova ja Peking ymmärtää, että he ovat Washingtonin kohteita. Venäjä ja Kiina yhdistää taloudellisia ja sotilaallisia voimavarojaan, jotta suojautua Washingtonin hyökkäykseltä.

Yhtenäisyys Karhun ja Lohikäärmeen, vähentää mieletöntä neokonservatiivien unelmaa ”amerikkalainen vuosisata” vaaralliseksi hölynpölyksi. Yhdysvallat ja Nato tarvitsevat arkkienkeli Mikaelin voittaakseen Kiinan ja Venäjän, ja kaikki merkit osoittavat, että Mikael arkkienkeli on liittoutunut Karhuun ja ortodoksiseen kulttuuriin. Ei ole olemassa asetta, ei strategiaa, ei sotilasvoimaa, ei taktista kykyä lähitulevaisuudessa jolla vahingoittaa kumpaakaan näistä nousevista talouksista, nyt kun ne ovat "peruspari”. Jotkut enemmän hullut Washingtonin neokonservatiivit avoimesti vaativat uutta maailmansotaa,
oletettavasti Venäjän ja Kiinan kanssa, näillä hulluilla näyttää olevan henkilökohtaista vihamielisyyttä näitä kahta maata vastaan. Nämä ovat joitakin sekopäitä, joiden ohjeita Obama kuuntelee.

Maailma näkee toivoa uudessa geopolitiikassa, jonka on luonut Venäjän ja Kiinan yhdistyminen. Mutta jos ylimieliset neokonservatiivit Washingtonissa tajuavat, että heidän ylivalta politiikka on luonut vihollisen, jonka yli Washington ei voi kävellä, he tulevat ajamaan ennalta ehkäisevää ydiniskua ennenkuin Venäjän ja Kiinan komentoketju on täysin toimintakykyinen. Estääkseen yllätyshyökkäyksen, Venäjän ja Kiinan pitäisi toimia täydellä ydinase hälytystasolla.

Washington demonisoi Saddam Husseinin, Gaddafin ja Assadin ja oli alkusoittoa sotatoimiin Irakissa, Libyassa, ja Syyriassa. Näiden ennakkotapauksien näkökulmasta, on järkevää pitää Washingtonin demonisointia Vladimir Putinista alkusoittona sotatoimiin. Venäjä ei ole kuin puolustuskyvyttömät Afganistan, Irak, Libya, tai Syyria. Venäjän sotaoppi toteaa, että Venäjä voi käyttää ydinaseita vastauksena ydin- tai tavanomaiseen hyökkäykseen Venäjälle. Venäjän sotaoppi kieltää ydinaseilla tehtävän ensi-iskun. Maailma istuu hiljaa sillä välin,kun ylimielinen Washington provosoi Armageddonia, kertoo täydellisestä poliittisesta epäonnistumisesta. Missä ovat äänet puolesta ihmiskunnan?

Jokainen diplomaattinen ponnistelu Venäjältä on Washington estänyt. Joten, nyt Venäjä on pakotettu todellisuuteen ja päivittämään sotilasoppinsa. Uusi oppi hyväksyttiin 26. joulukuuta jossa todetaan, että Yhdysvallat ja Nato käsittävät merkittävän sotilaallisen uhan Venäjän olemassaololle itsenäisenä valtiona. Venäläinen dokumentti siteeraa Washingtonin sodan oppia, USAn ennalta ehkäisevä ydinaseisku, käyttöönottaa antiballistiset ohjukset, rakentaa Nato-joukkoja, ja aikomus sijoittaa aseita avaruuteen. Niin selkeitä viitteitä siitä, että Washington valmistelee hyökkäystä Venäjälle.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LoistaviaHäviäjiä

      USAn armeija on maailman eniten sotia hävinnyt armeija. Maailman toiseksi eniten sotia hävinnyt on Nato.

      Taas tuli kakdi häviötä plakkariin Krimi ja Itä-Ukraina.

      • Tiltulogiikkaa

        Entä Nuijasota? Tai Kadeshin taistelu? Onko muita sotia, joissa NATO ei ole ollut edes mukana mutta Tiltujen logiikalla hävinnyt?


      • TiltuValehtelee

        "USAn armeija on maailman eniten sotia hävinnyt armeija. Maailman toiseksi eniten sotia hävinnyt on Nato."

        USA on voittanut useimmat sotansa ja se oli toisen maailmansodan suurin voittaja! Nato on käynyt vuodesta 1949 lähtiuen vain kaksi voitollista sotaa (Kosovo, Libya)!

        "Taas tuli kakdi häviötä plakkariin Krimi ja Itä-Ukraina."

        Joissa kummassakaan USA ja Nato eivät olleet paikan päällä! Saat noita 'hävittyjä sotia' ainoastaan valehtelemalla ja keksimällä!


    • TurhatJoukot

      Usa ei ole voittanut kuin II maailmansodan siipeilemällä Neuvostoliiton puna-armeijaa sekä Grenadan, missä vastassa oli lammaspaimenia.

      Nato ei ole voittanut mitään.

      • Tiltulogiikkaa

        Heh heh, Neuvostoliitto olisi romahtanut aivan varmasti ilman USA:n apua. Stalinkin myönsi sen. Muistatko mitään Persianlahden sodasta? Siellä testattiin kunnolla itäkalustoa länsimaista vastaan.


      • ValettaPukkaa

        "Nato ei ole voittanut mitään."

        TODELLISUUDESSA Nato on perustamisestaan lähtien (vuosi 1949) osallistunut vain kahteen lyhyeen ja voitolliseen ilmasotaan (Kosovo, Libya). Siihen nähden nämä hysteeriset jutut puolustusliiton "uhasta maailmalle" ovat aika lapsellisia!


    • laurity

      Jumala on amerikkaa vastaan. Se on kristillinen Venäjä jota Jumala puolustaa.

      • TiltujenHaaveita

        Jumala ei ollut laisinkaan ihastunut ateistiseen Neuvostoliittoon eikä vastenmielisyys ole lieventynyt kun katselee, millaisen diktatuurin Putler on pystyttänyt!


      • VanhaaPropagandaa

        Valtion nettitrolli ei keksinyt mitään muuta niin haukkuu Neuvostoliittoa ja yrittää esittää että se on vielä olemassa.


    • JumalaVenäjänPuolelle

      Niinistöllä, Usalla ja Natolla on ongelma. God bless ja rukoilemiset että jumala tulee tukemaan Udan, Naton, Suomen hyökkäystä Venäjälle on heikolla pohjalla, sillä Venäjälläkin rukoillaan että jumala tulee tukemaan venäläisten puolustustoimia.

      Jos jumala on hyvä, se ei tue hyökkääjää vaan puolustajaa.

      • TiltuValehtelee

        Voi Tiltu-rukka!

        Nytkö oli taas vuorossa sodan julistaminen TÄLLE PÄIVÄLLE?

        Eikö ole turhauttavaa, kun milllään maalla EI TODELLAKAAN ole aikomustakaan hyökätä Venäjälle!

        Ja kun ei ole niin Tiltu julistaa niitä hyökkäyksiä muiden puolesta!?

        ONNEKSI ne Tiltun sodat eivät edelleenbkään koskaan ala todellisuudessa!


      • TiltuKatuu

        "Jos jumala on hyvä, se ei tue hyökkääjää vaan puolustajaa."

        Kappas! Tiltu on kääntänyt kelkkaansa Ukrainassa! Hän hylkäsi hyökkäävien Itä-Ukrainan kapinallisten tukemisen ja alkoi yllättäen tukemaan puolustavaa Ukrainan armeijaa!

        Hienoa Tiltu! Koskaan ei ole myöhäistä tulla uskoon ja kannattaa puolustajaa!


    • torviaani

      Selvästi asiantuntijan kirjoitus. USA pitää maailman kaaoksessa, mutta Eurooppa teeskentelee, että amerikka on vapauden ja demokratian ääni maailmassa.

      • HyväuskoinenHölmö

        Se sinun "asiantuntijasi" (European) on todellisuudessa Pietarin trollitalossa majaleva palkattu trolli!

        Hienoa, että sanoma edes johonkin uppoaa!


      • Katse_itään_päin_lepo
        HyväuskoinenHölmö kirjoitti:

        Se sinun "asiantuntijasi" (European) on todellisuudessa Pietarin trollitalossa majaleva palkattu trolli!

        Hienoa, että sanoma edes johonkin uppoaa!

        USA voisi jo lopettaa sodanlietsontaoperaationsa Euroopassa. Brittien räksytys on kanssa tullut tiensä päähän. SIM-kortti skandaali paljasti jo koko käden. Lisää Snowdenin paljastuksia saattaa olla tulossa uutisten mukaan. Toivottavasti Ranska ja Saksa tekevät jenkkien propagandasta lopun Euroopassa. Venäjän johto saattaa olla paremmin ajanhermolla kuin koko läntinen Eurooppa. Suomi ei ole osa Venäjää nyt eikä toivottavasti tulevaisuudessakaan, mutta pitäisikö tätä liikaa länteen kumartavaa suuntautumista vähän tarkistaa? Aasia sekä Lähi-Itä ovat jo nyt maailman johtavia talousalueita. Miksi pitäisi lähteä tähän laskevan auringon kusetukseen?


    • elinkaari

      Tulemme näkemään Yhdysvaltojen dollarimaksu järjestelmän päättymisen ja dollarin katoamisen maailman reservivaluuttana. Vain silloin maailmaan saadaan rauha, kun NATOn ja Yhdysvaltojen jatkuvat sodat tulevat tiensä päähän.

      • TätäTarkoitit

        Tosin tälläkään hetkellä ei USA sodi juuri missään samaan aikaan kun Venäjä miehittää vierasta aluetta (Krim), ja kärsii pakotteista juuri siitä syystä!

        Lisäksi Vernäjä on ollut Ukrainan sisällissodan käynnistäjä ja ylläpitäjä!

        Yhtälailla näyttää siltä, että rupla ja Venäjän talous romahtavat ja Venäjän jatkuvat sodat tulevat tiensä päähän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3451
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1508
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1277
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1151
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      772
    Aihe