Lopunaikojen Kreikka-profetia

Dan.8:21 "Ja kauris on Jaavanin kuningas, ja suuri sarvi, joka sillä oli keskellä otsaa, on ensimmäinen kuningas. 22 Ja että se särkyi ja neljä nousi sen sijalle, se on: neljä valtakuntaa nousee siitä kansasta, ei kuitenkaan niin väkevää kuin hän. 23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. 24 Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. 25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan."

Jaavan on VT:n aikainen Kreikka. Tämä profetia kertoo lopunajoista. Tehkää jokainen itse päätelmänne, mihin Kreikassa käytetään Euroopalta pummatut rahat.

6

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1001

      Ja on Magedonian kuningas Aleksanteri Suuri.
      Aleksanterin kuoltua valtakunta jakaantui hänen sotapäälliköillensä Egypti / Ptolemaiokset , Syyria Seleukokset, kats , historiasta!

      Ja kun näiden valta oli lopuillaan niin nousi Seleukos kuninkaista Antiokhos neljäs Epifanes ja tätä kristinusko haluaa salata , mutta lue sinä Makkabialaiskirjojen alusta ja ymmärrä tämä .

      Ja viituut pummatuista varoista , nehän ovat luotu virtuaalisesti kuplimaan ymmärtämättömien politikkojen aivoihin,- kuinka voi lyhyessä ajassa syntyä 300 biljoonaa ?
      ja muutamassa vuodessa 50 biljoonaa ja jos tiedät niin keneltä ovat nuo pummitut ?

    • Tuohan kertoo paljon Danielin kirjan kirjoitusajankohdasta. Eli on kirjoitettu aikaisintaan silloin kun Aleksanteri Suuren valtakunta oli jo hajonnut.

      • 1001

        Niinpä ja Makkabialaiskirjat eivät jätä arvailuille varaa, sillä niissä käytetty ajanlasku on Syyrian Sesukos ensimmäisestä aloitettu ajanlasku , joka on vielä nykyyäänkin Makkabialaiskirjoissa , noita ei ole pystynyt väärentämään edes pöljinkään Ameriikan harhan tulkitsija.


    • filade

      8 pedon laajuus on sen symbolijakeessa Ilm.13:2, (leopardi=Kreikka) joka kattaa symbolimaailmanvaltojen alueen.
      Petovallan sisäiset sodat pysyttävät sen edelleen 10 sarvisena, joka muuttuu Antikristuksen Kreikanmaailmanvallan vasallivaltioiksi 3,5 vuodeksi 17:16–17.
      Siis Syyrian vihan ajan toinen kuningas, Antikristus (Dan.11:36), yhdistämällä nykyiseltä nimeltä Kreikan, Turkin, Syyrian ja Egyptin uudistaa entisen Kreikan maailmanvallan ja saa 3.5v. täyden vallan, Dan.7:8,24,25, 8:9.
      Uudistuva Kreikanvalta, on kuoliaaksi haavoitettu pää Ilm.13:3. Entinen Kreikan valta ja sen hajoaminen on mainittu; 7:6, 8:8.
      Dan.7:4- Ensimmäinen, leijona eli Babylonian maailmanvalta oli vielä Danielin aikana, toinen karhu oli Medo-Persian valtakunta ja pantteri oli Kreikan valtakunta ja neljäs peto oli Roomanvalta ja josta vihanajan alussa kymmenvaltioliitto jae 24.
      Pää kuvaa Israelia sortavaa valtakuntaa, ja viimeinen kattaa leopardin= Kreikan, karhun jalat= Medo-Persian (ei ollut Rooman-vallan alueella; http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Roman_Empire_Territories.png ) ja leijonan kita= Babylonian valtakuntien alueita.
      Kreikan maailmanvalta kattoi symbolialueen; http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Map-alexander-empire.png joka myös viimeisenä sortaa Israelia, (Joel.3:1-6, Sak.9:11–17), kattaen Ilm.13:2 kolmen Israelia sortaneen maailmanvallan alueen, jonka kuolinhaava siten paranee, jae 3 ja on peto joka on ollut 17:8, ja on myös kahdeksas pää tai myös vuori joka kuvaa valtakuntaa 9, Dan.2:35.
      Neljäksi valtioksi jakaantuneen Kreikan maailmanvallan Dan.8:8,22,11:4, ja sen yhdistyminen toteutuu seitsenvuotisen vihanajan alun, toisen Suur-Syyrian kuninkaan, (Dan.11:36) Antikristuksen petoksella, Dan.7:24, 8:9,22–25.

      • 1001

        Ei se niin mene , - mutta en kommentoi enempää .


    • Ps. 37:21 Jumalaton ottaa lainan eikä maksa...
      Eikä Kreikalla ollut koskaan tarkoitustakaan maksaa. Jupisin sitä jo silloin sohvallani, mutta mihinkäs taviksen mielipide kuuluisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      68
      831
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe