Nettikaupan ostokset eivät ole saapuneet vieläkään

ihmetys-

Minulle lähetettiin paketti Englannista 11. päivä tätä kuuta ja nyt on jo 25. päivä. Olen odottanut kaiketi kaksi viikkoa, mutta pakettia ei näy eikä kuulu. Onko tämä jotenkin epäilyttävää? Tilasin yhdestä kosmetiikkakaupasta muutaman tuotteen. Tilanne on se että tämä on vieläpä uusi lähetys, koska edellinen ei koskaan saapunut minulle, kiitos tullin (paketissa oli meikkivoide joka oli kuulemma aerosoli). Nettikauppa hyvitti tämän meikkivoiteen ja lähetti uuden paketin.

Onko mahdollista että tulli on alkanut nuuskia tätäkin pakettia? Voiko olla muita syitä? Jotenkin vaikea uskoa että tämä kauppa huijaisi systemaattisesti, koska sivut ovat kunnolliset ja asiakaspalaute enimmäkseen positiivista. Sain sen refundinkin.

6

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 131

      Jos lähetykselle on ilmoitettu seurantanumero, niin sen avulla löytyy tietoa paketin liikkeistä. Jos ei ole seurantanumeroa, niin ei voi kuin odottaa kohtuullisen ajan.

      Englannista normaalisti paketit tulevat lentokoneella. Kiellettyjä ovat mm. aerosolit ja litiumakut. Jos paketin päällä on mainittu sisältö tai paketille on tehty rutiininomainen turvatarkastus, niin kiellettyjä tuotteita sisältävät paketit eivät pääse koneeseen. Veikkaan, että näin on käynyt nytkin. Kannattaa olla myyjään yhteydessä, koska hänelle tulee ilmoitus asiasta.

      Toisaalta kaksi viikkoa voi joskus mennä Englannista tulevien lähetysten saapumiseen muutenkin, vaikka yleensä menee noin viikko. Ei ole varmaa sekään, että myyjä on lähettänyt paketin välttämättä edes heti, kun ilmoittanut.

    • ihmetys-

      Kysyin myyjältä onko paketti lähtenyt, niin hän sanoi että kyllä, 11.2. Silti se ei ole vieläkään saapunut. Otin jo yhteyttä tuohon puljuun uudestaan.

      Niin, tulli voi olla syypää tälläkin kertaa, mutta miksi? Paketti sisälsi ripsiväriä, kulmakynän ja peitepuikon - nämä tuskin ovat aerosoleja tai litiumakkuja, tai muuten vaan räjähtävää materiaalia.

      Todella outoa toimintaa.

    • ihmetys-

      Toisekseen, tuo kauppa on lähettänyt kommenttien perusteella mm. Norjaan ja Ranskaan tuotteitaan ja hyvin on mennyt perille.

    • huijattuolo

      Ettei vaan olisi JT beauty? Toiset tilanneet marraskuussa, väittävät että on lähetetty, mutta eipä vaan ole tulleet perille. Kaikki negatiiviset kommentit poistetaan facebookista

    • ihmetys-

      Ei ole JT Beauty, vaan Xtras.co.uk. Olen lukenut tuosta JT:stä kylläkin. :(
      Ongelma tässä on se, että tolla xtrasilla on todella positiivisia palautteita, muutamaa negatiivista lukuun ottamatta.

    • 1312

      Onkohan osoite varmasti oikea? Toisaalta, jos osoite on väärin, pitäisi paketin palautua lähettäjälle.

      Ei auta enää tässä vaiheessa ketjun aloittajaa, mutta huomasin, että maksutapana on myös Paypal. Kannattaa käyttää sitä ja luoda tili, jos ei ole ennestään. Rahansa saa takaisin, jos myyjä ei pysty osoittamaan, että lähetys on toimitettu perille. Tämä taas vaatii kirjatun lähetyksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe