Aihe

"Nappi valintani"

antitsi

Vaikka Avensis on mallina jo vanha, mutta kauppa käy. Avensis onkin tällä hetkellä luokkansa ylivoimaisesti paras valinta niin hinta laatu suhteeltaan kuin varustelultaan. Erittäin hyvä valinta hyvää, tilavaa, varma toimista ja hiljaista laatuautoa haluavalle. Itsellä ollut nyt 3,5 vuotta 80000km ajettu auto johon ei ole mitään ylimääräistä tehty ei edes lamppuja vaihdettu. Auto pelaa kuin ajatus niin kuin viellä noilla kilometreillä pitääkin.

20

<50

  Vastaukset

  • Kai niilläkin ajaa.....

  • Ja nythän on tulossa vielä kokonaan uusi malli Avensiksesta, joten myynti senkun kiihtyy. Ei siis mikään facelift, niin kuin vaikka Passatin kohdalla vaan täysin uusi Avensis, joka on jälleen se, mihin ylemmän keskiluokan perheautoja verrataan. Mahtaa olla Volkkarimyyjillä tiukka paikka perustella asiakkaille, että uusihän tämä Passatti on, vaikka jokainen vähääkään tietävä huomaa, että pelkästä faceliftistä on kyse.

   http://www.am-online.com/news/2015/2/17/toyota-to-unveil-all-new-avensis-at-geneva-motor-show/37852/

   • Nojoo. Onko satuori lipsahtanut vähän laukalle. Huumoripläjäys


   • autot väärinpäin. tuleva ave on facelift. Pasaati kokonaan uusi.


  • Passatin facelift tuli jo vuosia sitten. Tämä uusi on aivan uusi malli. Ja toisin kuin tojota ikinä, passatti on auto millä nauttii ajaa, ei kärsimys ja rangaistus niinkuin tojota.

  • Japsiauton osto ei ole mitenkään perusteltavissa koska eurooppaan tarvitaan nyt työtä ja palkkatuloja joita ei synny kuin eurooppalaisten autojen oston myötä.
   Vältä japsia niin lastesikin tulevaisuus on valoisampi.

   • Voishan niitä eurooppalaisiakin ostaa mutta kun muutama niitäkin olut pitkähkön autoilu uran aikana. Harmit alkaneet puolenvuoden sisällä ostosta ja uutena ostettuja. Aina palannut tuttuun ja luotettavaan Toyotaan takaisin ja niin tulen toistaiseksi pysymäänkin. Saksalaisia 2 vuoden takuulla myytäviä vikapesiä en tule ostamaan, se ainakin on varmaa.


   • tojoissapysyn kirjoitti:

    Voishan niitä eurooppalaisiakin ostaa mutta kun muutama niitäkin olut pitkähkön autoilu uran aikana. Harmit alkaneet puolenvuoden sisällä ostosta ja uutena ostettuja. Aina palannut tuttuun ja luotettavaan Toyotaan takaisin ja niin tulen toistaiseksi pysymäänkin. Saksalaisia 2 vuoden takuulla myytäviä vikapesiä en tule ostamaan, se ainakin on varmaa.

    Mitähän eurooppalaisia olet ostanut? Kortti ja auto ollut 35 vuotta ja vain ainoastaan ollut eurooppalaisia, yhdessäkään ei ole ollut ongelmia korostan yhdessäkään ja autot on ostettu uutena, sekä vähän käytettyinä. Nyt taisi taas tulla hiukan mutua tojomiehen juttuihin.


  • Avensis on varmasti luokkansa huonoin valinta. Lähes aina aina vertailutestien viimeinen. Ruostesuojauskin on heikoin. Kori on erittäin vetelä. Ajo-ominaisuudet ovat surkeat. Etenkin dieselmoottorin kestävyys on heikko.

   Myynti sujuu sen verran heikosti, että valmistus lopetetaan.

   • Ukko kirjoittaa vihapäissään täyttä pazkaa. Viime kuussakin myytiin avea enemmän kuin edellisenä kuukautena. Vanhan mallin myyntikäyrä nousussa, mikä on aikamoinen saavutus. Muutama sata kpl viime kuullakin myytiin. Verokkina joku Citikan C5 15 KPL Ajo ominaisuudet kehuttu kaikissa testeissa hyväksi . Diisselissä ei mitään ongelmia. Kori riittävän tukeva. Palstan vakio provolla lurahtanut pääkopasta vetelät vasemmaan punttiin, jälleen kerran. Voittajille luonnevikaisia kadehtijoita riittää, se on selvää.


   • ave-best kirjoitti:

    Ukko kirjoittaa vihapäissään täyttä pazkaa. Viime kuussakin myytiin avea enemmän kuin edellisenä kuukautena. Vanhan mallin myyntikäyrä nousussa, mikä on aikamoinen saavutus. Muutama sata kpl viime kuullakin myytiin. Verokkina joku Citikan C5 15 KPL Ajo ominaisuudet kehuttu kaikissa testeissa hyväksi . Diisselissä ei mitään ongelmia. Kori riittävän tukeva. Palstan vakio provolla lurahtanut pääkopasta vetelät vasemmaan punttiin, jälleen kerran. Voittajille luonnevikaisia kadehtijoita riittää, se on selvää.

    Aven vähäinenkin myynti Euroopassa on hyytynyt. Ajo-ominaisuudet on haukuttu eri vertailutesteteissä. Ilmeisesti et edes lue vertailutestejä kun kirjoitat täyttä täyttä soopaa.
    Dieseleissä vedet ja öljyt menevät sekaisin. Kori on luokkansa veltoin.

    Vertailutestien voittajille moni on kateellinen, Avensis on vertailutestien säälittävä jumbo.

    Lue myöskin ruosteenestovertailu, siinäkin Ave oli heikoin.


   • ave-best kirjoitti:

    Ukko kirjoittaa vihapäissään täyttä pazkaa. Viime kuussakin myytiin avea enemmän kuin edellisenä kuukautena. Vanhan mallin myyntikäyrä nousussa, mikä on aikamoinen saavutus. Muutama sata kpl viime kuullakin myytiin. Verokkina joku Citikan C5 15 KPL Ajo ominaisuudet kehuttu kaikissa testeissa hyväksi . Diisselissä ei mitään ongelmia. Kori riittävän tukeva. Palstan vakio provolla lurahtanut pääkopasta vetelät vasemmaan punttiin, jälleen kerran. Voittajille luonnevikaisia kadehtijoita riittää, se on selvää.

    Avea pumpataan markkinoille isoilla alennuksilla niinkuin montaa muutakin ehtoopuolen autoa.
    Neljä tonnia lähtee suoraan pois jo lehtimainoksessa, ja paikanpäällä lisää kun aletaan kauppaa tekemään.
    Ei sinänsä huono kauppa kun saa hinnan tarpeeksi alas. Nyt on teroilla hyvä aika tehdä kauppaa. Myös läytettyjen hinnat painuvat tämän alennuskampanjan myötä.


   • Autossa ei ole mitään isoja alennuksia, vaan nyt saa vaan mukavasti varusteita samaan hintaan.
    Paikanpäällä et saa mitään lisäalea.
    Käytettyjen hinnat eivät laske, koska tämä tehdään varusteilla kuten ennenkin ja sittenkun tulee uudempi versio, niin se laskee aiempien versioiden hintoja hiljalleen, kun niitä uudempiakin alkaa joskus saamaan käytettynä.

    Tietysti se harmittaa vokkelokauppiasta kun ei saa uuden mallista perus Passatia paremmin kaupaksi kovaan hintaan.


  • Tuossa aiemmin kommentoinut "tojoissapysyn" nimimerkki vaikuttaa tyypilliseltä japsimieheltä joka ei sen kummemmin mieti mitä tekee mutta on sitten kova valittamaan kun yhteiskunta ei tue ja verottaja vie kaiken.
   Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki alkaisimme toimia samoin eli ostaisimme vain japsiautoja. Euroopan ja suomen teollisuus kuihtuisi ja edessä tulevaisuus kehitysmaana.
   Tyhmempikin ymmärtää että oman talousalueen tuotteita ostamalla luodaan sisämarkkinaa jota nyt kipeästi kaivataan.

  • Niin se Toyotan omistajilla tahtoo olla. Ei autoa ole korjattavaksi tehty. Sellaiselle, joka haluaa korjata autoaan Toyota ei sovi. Sen kanssa tulee aika pitkäksi, kun ei voi muuta kuin ajaa. Minulle kyllä tällainen auto sopii, ja niin on ollutkin jo muutaman vuoden. Toyota on kuin hyvä viini, se vain paranee vanhetessaan.

   • Sen verran tojossa ja viinissä on yhteistä että kumpikin vaikeuttaa suoraanetenemistä. Viinin vaikutus menee onneksi ohi, toyota ei mene suoraan koskaan.


  • Minullakin on Avensis kolmen eurooppalaisen vikapesän jälkeen.
   Kohta on neljä vuotta mennyt vuosittaisilla huolloilla ja tankkauksilla.
   Kaikki toimii kuin ajatus. Paljon on rahaa säästynyt ja hermot.

  • Avensiksella ei aja kuin täysin ajattelematon henkilö.
   Rahat menivät japaniin ja oman talousalueen teollisuus jäi näppejään nuolemaan.
   Japsiostaja ei vaan huomannut että se on poissa häneltä itseltäänkin.

   • Avensis on sellainen vikakasauma. Pitää huoltaa ja korjata vähän väliä. Tekniikka on 80-luvulta. Kuvottavan näköinen auton irivikuva. Dieselissä vedet ja öljyt sekaisin vähän ajettuna. Kori ruosteessa. Ei Avesta auto paljon huonone.


   • Ihanko ite kyhäsit tasollesi sopivan aivopierun? Kaltaisesi pääsevät tänä vuonna Suomea edustamaan Eurovison "laulukisaan". Onneksi olkoon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10063
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5201
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3214
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3149
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1486