Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Oletteko miettineet?

01800002

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jorkevaan

      Täytyy myöntää etten ole. Enkä tiedä, onko videolla esiintyvä Nana Mouskouri anarkisti, mutta tämä hänen kappaleensa on omistettu murhatuille amerikanitalialaisille anarkisteille Nicola Saccolle ja Bartolomeo Vanzettille.

      https://www.youtube.com/watch?v=dBL4Zua7tZ4

    • kopioitu

      Jos kertoo faktoilla miksi suomen maahanmuuttopolitiikka on EU:n toiseksi löysintä heti ruotsin jälkeen niin on hyvin vaikea suhtautua vänkääjiin joiden mielestä suomessa on tiukka maahanmuuttopolitiikka asiallisina keskustelijoina jos heidän vastauksensa on että kertomalla faktoilla kuinka löysää suomen maahanmuuttopolitiikka on niin ”persu” on nyt osa jotain haukkumakonetta tai on haukkunut niitä joiden mielestä suomen maahanmuuttopolitiikka on tiukkaa.

      Suomen maahanmuuttopolitiikka on löysää ja on ollut löysää jo vuosikaudet ja ainoa asia joka on suomen tähän mennessä ruotsin tyyliseltä epäonnistumiselta pelastanut on että ruotsissa on euroopan löysin maahanmuuttopolitiikka ja se on puskurina ennen suomea ja eri maahanmuuttajaryhmien eriytyneet yhteisöt ovat jo niin suuria että ne toimivat itsessään vetovoimatekijöinä joiden takia päätetään jäädä ruotsiin.

      Suomen maahanmuuttopolitiikan tiukkuus on hokema jota monet toistelevat ja luulevat että se pitää paikkansa kun muutkin sitä toistelevat.

      Faktojen valossa suomella on euroopan toiseksi löysin maahanmuuttopolitiiikka ruotsin jälkeen ja tämän takia maahanmuuttopolitiikkaa pitää selvästi kiristää että ennalta ehkäistään se gettoutuminen ja rikollisuus ja syrjäytyminen ja eriytyminen mikä ruotsissa on tapahtunut huolimatta ruotsin massiivisista kotoutusponnisteluista.

      Minä haluan houkutella suomeen paljon hyviä maahanmuuttajia jotka ovat nettoveronmaksajia ja työllistyvät korkean koulutuksensa takia aloille joilla hyödyttävät sekä itseään että suomen kokonaiskilpailukykyä ja tämä onnistuu parhaiten jos suomi on jatkossakin rauhallinen ja turvallinen maa jossa kaikki maahanmuuttajat kotoutuvat koska haasteellisten maahanmuuttajien määrät pidetään pieninä ja ei anneta haasteellisten ryhmien kasautua yhteen ja rikolliset ja ääri-islamistit karkotetaan.

      Suomen ei tarvitse rakentaa maahanmuuttajagettoja surkealla maahanmuuttopolitiikalla vaikka muu länsi-eurooppa ja erityisesti ruotsi on niitä rakentanut.
      EVM
      13.5.2015 klo 12:27

      Minulle on taas jäänyt hyvinkin epäselväksi, miksi niitä maahanmuuttajia tarvitaan? Ymmärrän, poika tapaa tytön, rakastutaan ja muutetaan yhteen. No joku asuinmaa sitä on valittava, jos ollaa eri maista. Mutta että työperäistä maahanmuuttoa maahan, missä on ahkera, maailman koulutetuin kansa vailla työtä? Tätä minä ihmettelen.

      Tietysti lyhytnäköisesti ajateltuna voi ajatella, että köyhänä maahan tullut vieras rupeaa omalla työllään keräämään varallisuutta ja elintasoa itselleen, mutta entäpä pitkässä juoksussa ja laajemmalla perspektiivillä? Makedoniassa on juuri alkamassa eri etnisten ryhmien välinen kamppailu elintilasta. Se on yleensä se lopputulema monikulttuurisuudessa. Tulee taistelu, jossa häviäjä saa lähteä tai tuhotaan.

      Kommenttien navigointi
      ← Vanhemmat kommentit
      Vastaa

      • bskuvbsivbswii

        painus nyt natsipaska vittuun. tapa vaikka ittes.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe