Kohta pääsemme ihastelemaan Virtasen pudostupelejä

JYPPIII

Marko Virtanen Jyväskylän omapoika upottaa Jypin pelillisesti ja taloudellisesti. Liigan parhaalla materiaalilla, kykenee voittamaan paras seitsemästä vain Kalpan, Ässät ja Ilveksen. Muita vastaan tulee heti lähtö kesä lomille.

Marko Virtanen vuoden valmentaja, ehkä jopa kahden. Äkkiä nimet jatkopahviin ja Jyppi Divariin.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JA-NÄIN

      SAIPA-JYP maalit 2-0, maalipaikat 16-6, ansaittu voitto Saipalle.

    • JYPfani

      Mikä JYPin kannattajia vaivaa...tämä on 8 kevät putkeen kun JYP on runkosarjassa 6 parhaan joukossa ja suora puolivälieräpaikka. Tähän ei ole mikään muu seura pystynyt tänä ajanjaksona, ei edes jokerit. JYPillä on 2007-2015 aikajakson yleisökeskiarvo jotain lähellä 3900, ehkä jopa hieman alle, silti JYP on menestynyt paremmin kuin 5000-7000 yleisökeskiarvon joukkueet. JYPissä on tehty asiat siis valtavan hyvin että tällaiseen saavutukseen on pikkuseura pystynyt.

      Mennyt runkosarja sen sijaan ei lupaa JYPille menestyksen jatkoa, JYP keikkui koko kauden kuuden joukossa, teki kotona hulppeat 108 maalia, mutta yleisöä JYPin kotipeleissä oli käsittämättömän vähän...alle 3400. Tällaisilla yleisömäärillä ei ole mitään mahdollisuutta rakentaa tulevaisuudessa suoran puolivälieräpaikan saavuttavaa joukkuetta, ellei omista junnuista putkahtele vuosi toisen perään pari kentällistä tähtipelaajia. Taloustilanne suomessa on niin heikko, eikä keski-suomessa ole yritystä joka laittaisi miljoonia joka vuosi siihen että JYP saisi kilpailukykyisen joukkueen. Ensimmäinen asia mikä pitäisi olla, on se että JYPin yleisökeskiarvo olisi 4000 paikkeilla, 600 katsojan vajaus tarkoittaa ainakin puolen miljoonan lovea JYPin pelaajabudjettiin. Venäjän kauppa on ollut myös yksi tämän JYPin menestysjakson tukipilareista, mutta enää sieltäkään ei apua tule.

      JYP-fanina kysyisin kaikilta muilta JYPin kannattajilta, kumman seuraavista haluaisitte:

      1)JYP alentaa kuluja seuraavan 1 tai 2 kauden ajaksi, eli tulossa olisi 1-2 "välikautta" jolloin JYP ei kilpailisi kärkipaikoista. Näiden kausien aikana pitäisi käydä sellaiset 3700 katsojaa seuraamassa JYPin taistelua sijoista 9-15. Lopputulos: Parin välivuoden jälkeen JYPillä olisi taas mahdollisuus menestyä ja taistella mestaruuksista ja joukkueeseen tulisi esimerkiksi Immonen, Hytönen ja Louhivaara.
      2)JYP jatkaa kalliilla joukkueella, joka ei kestä yhtäkään epäonnistunutta vuotta(joita esim. turussa on viimeisen 10 vuoden aikana ollut liki joka vuosi). JYPin katsojamäärät eivät nouse. Lopputulos: Voi olla ettei Jyväskylässä pelata edes liigakiekkoa enää muutaman vuoden päästä ja vaikka pelattaisiinkin JYP olisi kauan, jopa 10 vuotta aivan häntäpäässä.

      Minä valitsisin ehdottomasti vaihtoehto ykkösen, ihan sama jos pari kautta menee ohi, kunhan vielä saan nauttia siitä että JYP pelaa huippupelejä ja taistelee mestaruuksista.

      Eli kannattajat...mennään yhdessä katsomaan nyt niitä pelejä eikä jäädä sitä Pro:ta tuijottaan kotiin. Kaikilla seuroilla on huonompia aikoja ja fanit ovat silloin ne jotka pitävät toivoa paremmasta yllä. Ne seurat joita fanit tukevat myös huonoina aikoina, pärjäävät, mutta ne jotka fanit hylkäävät eivät pärjää.

    • hyvähyvä

      Paras Virtasen peli ikinä

    • JYPfani

      Niimpä ketjun aloituksen mukaan todellakin pääsemme ihastelemaan Virtasen pudotuspelejä, maagista hallintaa, blues pelattu täysin aseettomaksi, maalit 10-1. Mutta ei kiinnosta lätkä keski-suomessa. 3502 katsojaa kun alla oli vanhan ajan kaksi ylivertaista esitystä. Turussa nuorten finaalissa päälle 10000, vaikka olisi ilmaisiksi päässeet niin että tuollainen määrä edes vaivautuu arki-iltana halliin on jo huimaa. Mutta jyväskylässä katellaan salkkareita ja makoillaan sohvilla....vielä se katumus joskus iskee kun JYP rämpii runkosarjan hännillä talousvaikeuksissa.

      • JYPfani

        JYP ei ole päästänyt yhtään maalia lähes 145 minuuttiin, tämä on JYPin uusi playoffennätys.


    • vitoskentänsentteri

      Tänään tulee pakollinen tappio, on kerättävä lipputuloja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      110
      1961
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1417
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1265
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1177
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1168
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      82
      1002
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1000
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe