Jumalan suunnitelma Suomessa- profetia

Jäikötänäänkatsomatta

Parannussaarnaa Suomelle
10:25 - 11:10
TV7 MA16.03.
Jumalan suunnitelma Suomessa profetia. Riikka Halko ja Jari Ilmoinen

http://www.tv7.fi/

18

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nb.vzx

      Katsokaahan.

      • 5764

        87654


    • ProfetianKaipuu

      Onko Riikka Halko profeetta? :O

      • ProfetianKaipuu

        Onko Riikka Halkon sana siis Herrasta?


      • 765
        ProfetianKaipuu kirjoitti:

        Onko Riikka Halkon sana siis Herrasta?

        7654765


      • ProfetianKaipuu

        Ei oikein vastannut kysymykseen...


      • 7865
        765 kirjoitti:

        7654765

        7586


    • Mikaele

      Suomen ahdistuksen hetkellä Profeetta Elia astuu esiin Suomen tueksi. Kukaan ei tiedä kuka hän on. Tavallinen ihminen ulkonäöltään.

      Uskollista sanomaa tuoten.

      Mikaele

    • sorryheikkoesitys

      Katsoin muuten ohjelman...

      Sorry, mutta eipä ollut mitään sanottavaa, toistoa vaan.

      • toistoaonoltava

        Toistoa vaan??? Liki 70 ikävuoteni aikana en ole varoitusprofetioita kuullut niin paljon, kuin viimeisen 7 vuoden aikana. Siis paljon. Samoja määrättyjen ihmisten profetioita kyllä on julkistettu aina ajoittain. Nyt on uskonpiireissä yksi sun toinen nähnyt samaa varoitusta Jumalalta. - Parannuksenteko voi ainoastaan pelastaa ihmisen elämän ja nyt pahuuden voimien myllertäessä yllättävällä voimalla on kansakuntien paimenilla kiire tuoda totuus kansalleen parannukseksi ja pelastukseksi.


      • sekopaateimaailmastalopu

        Eivät ne lisääntyneet ole ... internet vain mahdollistaa jokaisen sekopään toitottaa maailmanlopun profetioitaan.


    • EksyttäjäNurkanTakana

      Kannattaa varoa lankeamasta Eksyttäjien juoniin!

    • LusikkaNurkassaKohta

      Jos täällä on joku, joka epäilee kupsahtavansa/potkaisevansa tyhjää/liittyä pitkä sääristen kerhoon/heittää veivinsä/joutua manan majoille/mennä mullan alle/joutua matojen ruuaksi/laskea sauvansa/mennä kylmäksi/oikaista koipensa, polkaista/potkaista tyhjää/päästä isiensä luokse/siirtyä autuaammille metsästysmaille/vaihtaa hiippakuntaa/tulla tiensä päähän/vaipua ikiuneen/päästä haudan lepoon lähiaikoina niin kannattaa miettiä tekisikö testamentin edunsaajaksi teeveeseiskan. Ihan vain varmistaakseen sanan julistamisen jatkossakin. Itse ainakin mietin samaa.

      • PatrickinJoukoissaSeisot

      • vhs
        PatrickinJoukoissaSeisot kirjoitti:

        Tai Patrick Tiaiselle, nuori energinen saarnamies länsirannikolta!

        http://www.kaleva.fi/videot/patrick-tiaisen-hurmoksellinen-saarna-kokkolassa/3160/
        http://www.tv7plus.fi/vod/player/?program=45045

        Niinpä. Näitä saarnamiehiä ja naisia liikkuu milloin milläkin lahjalla varustettuna puhumassa uskovaisia hyppyihin. Tiainen ei kai vieläkään sano syntiä synniksi, joten olisiko Riikka Halolla hänelle henkilökohtaista sanomaa? Minua väsyttää kuulla näitä eri tavalla piiskaavia puheita. Armo on ansaitsematon olotila Jumalan pyhyyden edessä. Siinä ei kysytä yhtä eikä kymmentä käskyä. Kuuntelin Riikka Halon puheen videolta viime heinäkuulta Hämeenlinnan Toimarissa. Osaapa hän rimaa hipoen viedä kuulijat lain alle. Erittäin ovela veto. Tulet uskoon ja saat syntisi anteeksi, mutta sitten elätkin synnittömänä koska Jumala ei halua meidän tekevän syntiä. Itse ei tarvitse ponnistella vaan Jumalan henki tekee työn. Aikamoisen houkuttelevaa. Samalla Riikka uskottelee, että ns. oravanpyörästä pääsee irti eli syntiin lankeemus sitten katumus ja tunnustus jne. Uskaltaisin väittää häntä suureksi harhaopettajaksi. Raamatun termejä ja ilosanomaa sopivasti käyttäen hän lopulta vie uskovan valheelliseen tulkintaan mukanaan. Kuka on rehellinen jos ei Paavali ollut? Lukekaa Galatalaiskirje, Roomalaiskirje ja Hebrealaiskirje. Vain armossa lepäävä voi olla voittava uskova. Syntinen, mutta Kristuksen lahjavanhurskauteen puettu. Paavali piti roskana kaiken lainkiivailunsa mitä ennen uskoon tuloaan harjoitti. Syykin oli selvä: "että voittaisin omakseni Kristuksen". Pelastus on vain ja ainoastaan Kristuksen suorittama sijaiskuolema jumalattoman maailman edestä. Uskovia juutalaisia oli tullut galatalaisten seurakuntaan tuomaan oppia ympärileikkauksesta ja lain pitämisestä. Paavali vastusti heitä jyrkästi. Jos ympärileikkautatte itsenne, Kristus ei ole oleva miksikään hyödyksi, hän puhisi. Armon ja lain sekoittaminen on ollut aina seurakunnan suuri ongelma. Vain armahdettu, armosta käsinelävä, voi olla Hengen hedelmää kantava uskova. Synti on hirveä asia. Niin se on myös uskovan elämässä. Jos joku sanoo ettei enää tee syntiä, hän on iso valehtelija. Vain Kristus saattoi Jumalana ja täydellisenä ihmisenä, toisena Adamina, elää synnittömän elämän ja siksi olla sijaiskärsijä kantaen syntien rangaistuksen päällään. Me vapaudumme synnin ilmenemisestä vasta kuoltuamme. Liha ei pyhity eikä se voi periä iankaikkista elämää. Levätään siis Kristuksen täytetyn työn varassa ja Hän on meidän puolestamme myös laintäyttäjä viimeistä piirtoa myöten. Varokaa hapatetta joka kuulostaa oikealta, mutta on judaismia. Olemme Kristuksessa vapaita ja uuden liiton välimiehen suojassa. Armo ei tietenkään saa olla yllykkeeksi lihan vapaudelle ja synnin harjoittaja syystäkin varokoon. Herra kurittaa meitä ettei meitä yhdessä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi, joten lapsia ollaan. Kiitos Jeesuksen täytetyn työn eli syntien sovitus ja lain täyttäminen viimeistä piirtoa myöten ihmiskunnan edestä.


    • nimimerkillä

      Erikoinen puhuja. Hänen mielestään sielunhoitoterapia on turhaa. Tai ainakin ymmärsin näin.

    • Vahvassauskossa

      Eksyttäjä Patrick Tiainen eksyi itse homouden syntiin. Naimisissa oleva mies. Liittyi langenneiden harhaanjohtajien seuraan samalla tavalla kuin Markku Koivisto.

      • Aploredas

        Vahvassa uskossa? Lankesit juuri tuomariksi. En rohkenisi asettua Jumalan paikalle, vaikka olisi kuinka vahva olo. Homot, pedofiilit, varkaat, itsekkäät, ahneet, rakkaudettomat.... Jos ihminen katuu syntejään ja tekee parannuksen, saa hän elää. En itse kuuntelisi kummankaan miehen opetusta, mutta pidän mahdollisena, että Jumala hoitaa rangaistuksen kummankin kohdalla. Me joudumme kantamaan syntiemme seuraukset, vaikka saisimme ne anteeksi. Meillä on Suomessa monta synnissä julkisesti elävää saarnaajaa ja opettajaa, joidenka sallitaan jatkaa tehtävässään. Sellainen on omiaan viemään siunauksen koko seurakunnalta. Kyllä ihminen on heikko, mutta jos Herra saa olla meissä vahva, niin me pääsemme perille. Ajatelkaapa sitä yötä kun Jeesus vangittiin. Kaikki opetuslapset jättivät Jeesuksen. Pietarikin oikein kielsi tuntevansa häntä. He saivat kuitenkin anteeksi kun katuivat tekoaan. Kuinka suuren vastuun he vielä saivat. On viisaampaa opetella nöyryyttä kuin virheettömyyttä. Jos Jumala joutuu opettamaan nöyryyttä, se voi tosissaan kirpaista. Kaikki tahtovat olla vähintäänkin profeettoja, mutta kukaan ei halua nöyrtyä. Jumala ei voi kuitenkaan käyttää sellaista, joka kulkee omia teitään. Hän tekee ihmisestä aina ensin kuuliaisen ja nöyrän, joka tekee kaikessa Hänen tahtonsa. Älä kuitenkaan loukkaannu, vaikka piikittelin. Minäkin syyllistyn arvosteluun ja panetteluun, mutta oli niin hyvä tilaisuus olla hetken opettaja. Siunausta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe