Halua keskustella

Onkosellaista

Yksikin ketju, jossa ei demonin kirjoitusta, vastausta, kommenttia, itsensä komppaamista eri nikeillä, itsensä kehumista toisen kirjoittamana muka.
Huomaatteko, löytyykö enää?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En tiedä ymmärtääkö joku mitä nyt sanon, mutta katsotaan. Moni tietää että olen ollut portsarina vuosia, itseasiassa jo yli 30 vuotta siitä kun eka kerran olin ovella sanomassa iltaa ja tervetuloa ja vartijanakin olen ollut toistakymmentä vuotta pitkästi, eli järjestyksen ylläpidolliset asiat on varsin tuttuja, varsinkin ongelmien havainnointi.
      Vuosien varrella tulee joidenkin naama tutuksi, niin hyvässä, kuin pahassa väkisinkin ja siksi on eräs pointti, joka on täälläkin hyvä muistaa, jo missä tahansa. Riitaa ei voi yksin haastaa, aina on olemassa provosoitava kohde.
      Eli katsokaa vaikika ympärillenne ja havaitkaa ihmisten ns. normaali käytös ja sosiaalinen osaaminen, kuinka vaikeastikin erilaisilla näkemyksillään keskustelevat voivat hoitaa asiansa sosiaalisetsi aikuisella tavalla ja sitten verratkaa sitä niihin, joiden kohtaloksi muka aina muodostuu se että he ovat riidan osapuoli.
      Vuosia sitten eräänkin tappelun jälkeen, kun kaveri istui maassa käsiraudoissa poliisia odotellessa, tämä valitti jälleen kerran, ettei se ollut minun syy, vaan se toinen... Valaisin kaveria kertomalla kysymyksenoamisesti, että olen vuosia katsellut sun tekemisiäs ja heittäny sut baarista milloin kehottaen, milloin taluttaen ja milloin rajummin tappeluiden ja riitojen takia ja sä edelleen väität aina olevasi se syytön osapuoli. Vastustaja vaihtuu joka kerta mutta sinä et vaihdu, joten mietitäänpä yhdessä missä vika mahtaa olla.

      • sinettisormus1

        ... niin totta .....


      • näkymätön-ninni

        Hyvin sanoit Jarmo! :)


    • Taas muuten iski demoni tänne, eikä edes sun impotentti jumala voi sille mitään... jos se jumalasi on sillai hidas, ettei pysty mua maahan lyömään ennenku painan tuota lähetä nappia, niin odotellaan hetki... jos vaikka solvaan sitä sun jahveasi ajan kuluksi vaikkapa lastenmurhaajaksi, kansanmurhaajaksi, epäonnistujaksi, luuseriksi ja täysin mahdottomaksi.

      Ei muuten tunnu vieläkään mitään oireita, ei kuulu meteorin suhinaa... kyllä mä taidan kuitenkin painaa sitä nappia, ennenko sun dementiasta kärsivä sekopää jumala antaa mulle sapiskaa...

      • JeesusTULEE

        No tuliko hyvä olo nyt?


      • JeesusTULEE kirjoitti:

        No tuliko hyvä olo nyt?

        Kyllä! Saarnamiehet ja papit pitäisi saada kuluttajasuojan piiriin. Verot ja kolehtirahat tulee palauttaa, ellei rukoileminen tuota tulosta. Kaikki me tiedämme, että nälkäkuolema tappaa uskonmiehet, ennekuin ensimmäinenkään rukous tuottaa tulosta.

        Toisaalta tosiuskovainenhan ei tarvitse verovaroilla tuotettua terveydenhoitoa, joten valtiovalta säästäisi valtavan summan. Näitä tosiuskovaisia ei vaan tunnu löytyvän, usko jeesuksen parantavaan voimaan kaikkoaa kuin pieru saharaan kun tositositosiuskovainen sairastuu.


    • eirauhaa

      Ei sille vihamissiolle tule koskaan hyvä oli. Ei pi-ru sille anna yön eikä päivän lepoa. Se pitää orjanaan,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      444
      9834
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2506
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      59
      1967
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1719
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      90
      1452
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1389
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      376
      1288
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      146
      1265
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      22
      1229
    10. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      105
      1111
    Aihe