rahansiirto kämmenen sisäiseen mikrosiruun Suomes

humans

Nyt se on sitten virallista, että ihmisen kämmenen sisäiseen mikrosiruun tehdään maailman ensimmäinen talletus Suomessa. Tämä toteutuu, kun Myymälä 2015 -tapahtumassa Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen.

Vehviläisen käteen joulukuussa asennettuun mikrosiruun on tallennettu hänen bitcoin-lompakkonsa tiedot.

Maksuteknologia perustuu BitPay-yrityksen teknologiaan ja palveluun, jota Suomessa edustaa Bitcoinkaupat.com. Maksamiseen soveltuvan teknologian toimittaa Bittiraha.fi.

Ihon sisäisten mikrosirujen käyttö lisääntyy vasta tietojen mukaan kymmenen vuoden päästä.

On hävytöntä kuinka bittiraha järjestöjen henkilöt voivat puolustella maailman väestön mikrosiruttamista, sillä se että näitä nyt käytetään maksuliikenteeseen ei takaa sitä, etteikö tätä teknologiaa voitaisi käyttää myös ihmiskuntaa vastaan.

USA:n armeija on jo vuosikaudet kehitellyt RFID-teknologiaansa ihmisen etä-mielenhallintaan ja näistä ei edelleenkään virallisessa mediassa puhuta sanallakaan, koska ne ovat huippusalaisia asioita. Sen sijaan vain ihannoidaan tätä teknokratian uutta aaltoa, jossa jokainen joutuu luopumaan vielä joskus kokonaan käteisestä rahasta ja ottamaan ihonsa sisälle mikrosiru.

Vielä kymmenen vuotta sitten kaikkia niitä, jotka mainitsivatkin että tulevaisuudessa ihmiskunta pakotettaisiin ottamaan ihon sisäinen mikrosiru, pidettiin vaikka minä foliohattuina. Mutta nyt tämä lääkäri ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilden jo 90-luvulla toitottama asia on jo täyttä todellisuutta ja arkipäivää.

Kaiken lisäksi tämä ihonsisäinen mikrosiru on vasta alkua siihen nähden, että USA:n hallinnolla sekä armeijalla on jo olemassa vielä aivoihin laitettava mikrosiru (brain implants). Jos meidän kaikkien aivoihin aiotaan vielä istuttaa aivoimplantti, niin mitäs muuta sillä tultaisiin tekemään, kuin yrittää hallita entistäkin syvemmin koko ihmiskunnan ajatuksia.

Toki tehdäänhän sitä jo tänäänkin meidän kaikkien sitä huomaamatta. Normi ihminen kun ei huomaa, kuinka hänen ympärillään olevat ulkoiset ärsykkeet media, televisio sekä muu viihde ja mainosteollisuus muokkaa hänen ajatuksiaan alitajunnan tasolla. Tämä on sitä kollektiivisiin ihmisten mieliin syötettyä piilopropagandaa, eli mielenmuokkausta. Valtamediassa se tapahtuu poliittisista syistä ja mainosteollisuudessa kaupallisista syistä. Viihdeteollisuudessa taas miltei aina poliittisista syistä, joilla on tarkoitus heikentää mm. katsojien moraalia.

https://www.youtube.com/watch?v=NSeTVM4aids

Yhdysvalloissa uutisoitiin jo vuosia sitten, kuinka jenkkiläisen väestön massasirutuksen olisi tarkoitus alkaa vuonna 2017.

Lähde: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmiseen-tehdaan-suomessa/3zPgTZRy

http://edition.cnn.com/2013/05/07/tech/brain-memory-implants-humans/

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/02/maailman-ensimmainen-rahansiirto.html

11

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinunia

      Viime syksynä näin unen, että joku tyyppi oli ottanut mikrosirun, pedon merkin. Siitä sitten käsi oli ärtynyt ja pahasti tulehduksissa. Sanoin, että se on pedonmerkki. Hän sanoi siihen, ettei olisi ottanut, jos olisi tiennyt. Sormet olivat pahasti syöpyneet ja haavoilla, vaati sairaalahoitoa. Toisessa unessa tänä talvena pedon merkin ottaneet olettivat, että voisivat asua kylmemmissä ilma-aloissa. Siis etsivät kylmempää ilmaa. Siinä unessa kerrottiin, että ne vitsaukset tulevat pedon merkin ottaneisiin Jumalan määräämällä ajalla. Kaikki kuumuus ja polte ja mitä siihen kuuluu.

      • siruhyvä

        Sirut on jo pankkikortissa, ja kortti kädessä automaatilla.


      • höpö_höpö

        Eli sirun asennus käteen oli mennyt pieleen siksi, että pistohaava tai pieni viilto on infektoitunut pöpöllä. Tapahtuu kaikessa kirurgiassa aina silloin tällöin kun ei huolehdita jostakin syyystä riittävästä hygieniasta toimenpiteen aikana. Eikä mikrosiru ole mikään pedonerkki, se on uskovaisten idioottien höpöhöpöä. Uskovaiset ovat modernin maailman syöpä ja ateismi on parannus siihen.


      • kjuhygg
        höpö_höpö kirjoitti:

        Eli sirun asennus käteen oli mennyt pieleen siksi, että pistohaava tai pieni viilto on infektoitunut pöpöllä. Tapahtuu kaikessa kirurgiassa aina silloin tällöin kun ei huolehdita jostakin syyystä riittävästä hygieniasta toimenpiteen aikana. Eikä mikrosiru ole mikään pedonerkki, se on uskovaisten idioottien höpöhöpöä. Uskovaiset ovat modernin maailman syöpä ja ateismi on parannus siihen.

        Mikrosiru nimen omaan on pedon merkki. Se laitetaan käteen tai otsaan. Ja sillä voi ostaa ja myydä. Selvästi siis siru on pedon merkki. Pedon merkki sotkee Jumalan luomistyötä, siksi se on kielletty. Jeesus Kristus on vapahtaja. Sinoa tie Jumalan luo. Meillä on ikuinen sielu. Vain tässä ajassa voit päättää, missä vietät ikuisuutesi.


    • Pedon merkki ei ole mikään siru, vaan väärät arvot, joita tänään jo istutetaan ihmisiin kolujen kautta, joita käymättömien on vaikeaa enään myydä tai ostaa mitään, kute ennustettiin tapahtuvan.

      • kijuhyhyt

        Raamatussa on tarkka ilmoitus pedon merkistä. Lue sieltä ja ihmettele. Hyvin paljon juurikin kuvaa sitä mitä nyt on aloitettu kokeilemaan. Nyt vielä on estaäviä voimia, kuten uskonto ja perheet, jotka vielä hiukan estävät kehitystä. Siis perhe vie aikaa pedon palvonnalta. Peto on diktaattori, jota pitää kaikkien kumartaa kuoleman uhalla. Ja siru vahtii että kaikki näin tekevät. Ja jos eivät tee kipua tulee ja haetaan leiriin tai kuolemaan. Tähän ollaan menossa.

        Onneksin Herra hakee omansa pois Hääaterialleen.


      • kijuhyhyt kirjoitti:

        Raamatussa on tarkka ilmoitus pedon merkistä. Lue sieltä ja ihmettele. Hyvin paljon juurikin kuvaa sitä mitä nyt on aloitettu kokeilemaan. Nyt vielä on estaäviä voimia, kuten uskonto ja perheet, jotka vielä hiukan estävät kehitystä. Siis perhe vie aikaa pedon palvonnalta. Peto on diktaattori, jota pitää kaikkien kumartaa kuoleman uhalla. Ja siru vahtii että kaikki näin tekevät. Ja jos eivät tee kipua tulee ja haetaan leiriin tai kuolemaan. Tähän ollaan menossa.

        Onneksin Herra hakee omansa pois Hääaterialleen.

        Jumalan tuomitsee kaikki vanhurskaasti, ja silloin ihmisille maksetaan heidän omien tekjensa mukaan.

        Mutta jos nyt joillakin hekilökortti ihonala ja joillakin ei, niin tuskin tätä tuomioon vaikuttaa, vaikkakaan en ole välttämättä innokas sellaista ottamaan ihooni, sillä se on minusta vähän turhanpäiväistä teknologialla leikkimistä.


    • alfa123om222

      Tuosta pedon merkistä kerrotaan mm. Ilmestyskirjan 13. luvussa. Valitettavasti eri käännökset ovat erilaisia. On olemassa neljä eri asiaa:

      1. Peto eli luultavasti EU - ei saa kumartaa, vaikka sen valta kasvaa suureksi
      2. Toinen peto eli luultavasti Ukraina - jokainen joutuu tekemään yhden kertakaikkisen palvontateon sille (eräs käännös) ; johtaa myöhemmin pedon merkkiin (ehkä toisaalta arabit?)
      3. Pedon kuva eli luultavasti Yhdistynyt Saksa - ei saa kumartaa
      4. Pedon merkki - ei saa kumartaa eli ottaa käteensä tai otsaansa

      Eniten ihmetyttää, että näidenkin vitsausten pitäisi koskea vain niitä, jotka ovat muutelleet Ilmestyskirjan sanoja. Eli jos joku on jäänyt ulkopuolelle nykyisen väestötietojärjestelmän hän kokee vitsauksena kun ilman sirua ei voi tehdä ostoksia.

      Mutta muutkin joutuvat vaaraan kun tukevat niitä, jotka ovat ulkopuolella järjestelmien. Ja vailla mahdollisuutta ostaa ja myydä. He tukevat heitä olemalla kumartamatta niitä tahoja, jotka ylläpitävät väestötietojärjestelmiä.

      Erään käännöksen mukaan siis jokainen joutuu tekemään palvontateon toiselle pedolle ja myöhemmin siitä seuraa pedon merkki. Kysymys on vain siitä kuinka kauan myöhemmin?
      2022 - 2199 - 2800 - 3305 jKr vai koska???

      Onneksi suuriääninen enkeli varoittaa palvomasta petoa, pedon kuvaa ja pedon merkkiä. Mutta se ei ilmeisesti varoita toisen pedon töistä, jotka johtavat lopulta pedon merkkiin???

    • SF79

      Pitää muistaa, että Raamatun mukaan ensin ilmaantuu antikristus, jonka Jeesus tulemuksessaan tuhoaa. Raamattu kyllä kertoo selvästi, että seurakunta näkee antikristuksen ilmaantumisen ja joutuu olemaan ainakin osan aikaa ahdistuksen ajassa.

      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/2Tess.2.html

    • Suosittelem monelle uskovaiselle ihan terapiaa peloillenne.

    • Myös_tekoälyn_

      Myös tekoälyn kehittelijät varottavat ihmisiä sitä hyväksymästä ja Raamatun Ilmestyskirjassa pedon kuvapatsaalle annetaan henki ja se saa ihmiset hyväksymään niiden surmaamiset jotka eivät ota pedon merkkiä oikeaan käteensä tai otsaansa.

      Tietysti jokainen järkevä ihminen ymmärtää ihmisten pahuuden ja tästä on vaikka kuinka paljon historiassa todisteita ja nykyisellään myös valtaa käyttävät ja sitä tahtovat ihan syystänsä näin tekevät ja pelkäävät oman asemansa ja omaisuutensa puolesta, ja silloin ei vastustajille enää suodakkaan tasavertaista mahdollisuutta elämiseen, jos joku nousee hallitsevaa luokkaa vastaan.

      Tekoälyn hyväksyvät moraalisesti pyrkivät ihmisinä vapautumaan vastuusta kun suorittavat likaiset ja pahat tekonsa ikäänkuin koneen ohjaamina, ja tietysti ihmiset ovat ohjelmoineen tekoälyn sen mukaan, miten se palvelee mammonaa ja valtaansa sen mukaan kuka sen on rakentanut ja hallitsee sitä. Tälläinen kehitys yhteiskunnallisesti nähdään Suomessakin terveydenhoidossa nyt esilletulevana ja vastuu ulkoistetaan kasvottomille ja päätösvallan ulkopuolisille suuryrityksille, näin on myös vanhustenhoidossa tarkoitus tehdä, ja varallisuuden siirto rikkaille mammonatahoille hyvin laajassa mitassa, ja näin tapahtuu myös terveydenhoidossa. Myöhemmin turvallisuusbisnes syrjäyttää yhteiskunnan poliisivoimat ja niin edelleen ja hävityksen kauhistukseen on kaikki eväät ihmiskunnassa, ja armomurhat tuotu esille yhteiskuntaan sopeutumattomille eli niille, jotka eivät pedon merkkiä ota.

      Jeesuksessa on jokaiselle ihmiselle ristinkantaminen ja hyvä pääsy Jumalan valtakuntaan, ja tuhatvuotinen hyvä valtakunta on se Jeesukseen uskovan lohdutus tietysti, sillä tässä maailmassa nähdään täydellinen laittomuus ja moraalinen hapatus täysin yhteiskunnan läpitunkeneena ja lisääntyvänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3065
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2421
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2217
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1257
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe