Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vatsanahan kiristys/silikonit, mitä ensin?

HymyHerkässä

Ajatuksena olisi samalla kertaa leikkauttaa ylimääräiset vatsanahat ja laittaa maltillisesti täytettä tyhjenneisiin rintoihin. Kaksi lasta tehtynä ja painoa 26 kiloa pudotettuna. Ikää 35 vuotta ja en haluaisi ulkonäöllisesti tuntea itseäni seitsenkymppiseksi.
Kokemuksia haluaisinkin kuulla, eli mitä toimenpiteitä tarvitaan ennen kyseisiä operaatioita? Verikokeet, mammografia? Yksityiselläkö mammografiassa saa käytyä? Asun Oulun seudulla ja Jyväskylässä olisi aikomus toimenpiteissä käydä. Täytyykö jälkitarkastuksetkin käydä leikanneen kirurgin luona?
Kaikki kokemukset tervetulleita!

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnea_matkaan

      Ensin konsultaatioon ja sieltä saat lisäinfoa ja lähetteen mammografiaan, se tarvitaan. Perusterveiltä ei kaikissa paikoissa tarvita verikokeita.

      Ota huomioon jos sinulla on lapsia, että olet melko toimintakyvytön noiden leikkausten jälkeen. Toivottavasti saat apua. Jo pelkkä hiustenpesu tai tukivaatteen laitto päälle vaatii apua.

      Sinuna en ottaisi silikoneja, jos omaa rintaa yhtään on. Pelkkä kohotus on huolettomampi vanhuutta ajatellen. Ei uusintaleikkauksia, ei liikaa painoa, ei kapseloitumista jne.

      Melko kallis operaatiosi tulee olemaan... toivottavasti osaat valita hyvän kirurgin. (Tietysti jälkitarkastus samalla kirurgilla).

    • mielumminvatsa

      Kauan sitten mietin samaa, laitoin ensin silikonit. Silikonit ärsytti ja otin ne pois. Enkä taida koskaan kiristää vatsaakaan. Kiva kun on kuitenkin siinä tunto jäljellä. Tisseissä tunto on huononlainen vaikka mitään kapseli yms. ongelmia ei ollut. En vain tykännyt siitä miltä implantit tuntuivat. Ne oli tiellä maatessa, halatessa, kun lapsi oli sylissä. Ne haittasi leipää leikatessa, kurottaessa, heittäessä, kaivaessa jne... Mietin vaan miten ne haittaisi kuntosalilla... (en harrasta). Tunnon menetys on oikea riski!

      • Kokemuksensa_kullakin

        Taisi olla melkoisen isot implantit jos rinnat tuntui olevan koko ajan tiellä. Omani on kohtuukokoiset (C) enkä koe että olisivat tiellä. Heti leikkauksen jälkeen oli leikkaushaavan vieressä tunnoton alue, mutta nyt on tunto palannut täydellisesti.


      • elliii

        Tunnon palautumiseen menee aikaa, mutta kyllä monilla se tunto alenee. Itsellä ei ole rinnoissa enää ns. seksuaalista tuntoa. Miehen hyväily ja suutelu ei siis saa yhtään mitään aikaiseksi. Aiemmin melkein sain jo pelkästään siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe