Hyvät toverit ja kansalaiset miettikää tätä

HaluatkolisääRikollisia

Jos ihminen hakee turvapaikkaa ei hänen pitäisi osallistua terroristi toimintaa sehän on järjenvastaista jos kyseinen henkilö on hakemassa turvaa.

Ne monet maahanmuuttajat jotka on saaneet kansalaisuuden ovat Suomalaisia.
Suomi ei saa osallistua sotimiseen eikä terroristitekoihin muuten he rikkovat lakia ja ovat näin rikollisia ja heidät pitää tuomita vankilaan ilman mitään muita säätöksiä.

Sinä toveri et kannata nykyistä politiikkaa joka on lisännyt rikollisien maahanmuuttoa ja näin kansalaistemme turvallisuus liikkua vapaasti on pahasti uhattuna.
Raiskaukset ovat huimassa nousussa ja länsinaapurissamme ruotsissa raiskauksia ja pahoinpitelyjä tapahtuu lisääntyvässä määrin ja syy on rikollisten vapaa pääsy maahan.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konnatkiinni

      Raiskausten syy ei ole ulkomaalaiset, ei Suomessa eikä Ruotsissa. Omanmaalaiset osaavat raiskata omasta takaa. Myös puhdasveristen persujen piirissä tehdään raiskauksia muista rikoksista puhumattakaan. Rikos´ksista tulee rangaista ja kovalla kädellä. Mikäli rikollisia tulisi karkottaa maasta, aloitettakoon persurikollisista.

      Harvemmin taitaa terroristi hakea turvapaikkaa.
      Arabiterrorismi on pääosin natomaiden synnyttämä; kouluttama ja aseistama kaatamaan lailliset hallitukset. Näiden kohdalla ehdottaisin, että natomaiden tulee ottaa omansa hoivaan tai ainakin USAn.
      Myöskään persujen piirissä olevat kotoiset terroristit eivät kaipaa armoa. Pakkotyövankilaa vähintään ja lievemmissä tapauksissa karkotus Guantanamoon.

      • PitäisiKohentaaTäällä

        Sinulla näyttää olevan joko pakkomielle kun uliset vain persuista kun sinun pitäisi kohentaa omaa puoluettasi joka rypee pohjasakassa? Persuilla menee erittäin hyvin ja turha meidän on heitä vertailla mihinkään sillä persut on menossa hallitukseen ja tämä kommarien puolue ei saa mitään ääniä.


    • persupuoluevalehtelee

      Ruotsista on mennyt valkoruotsalaisia uusnatseja Ukrainaan oligarkkikapitalistien yksityisarmeijoihin. Siellä he ottavat kiinni Kiovan hallituksen alueella isänmaanystäviä, muiluttavat ja rellestävät heitä.
      Vielä ei ole tietoa, onko Suomesta mennyt valkosuomalaisia natseja sinne sotataitoa oppimaan, jotta täällä osaisivat. Jos tälläistä on, sellaiset persut tulee ottaa kiinni ja passittaa takaisin.
      Arabimaissa terroristijärjestöt ovat syntyneet natomaiden tuella synnyttääkseen sekasortoa. Natomaat ovat tyytyväisiä ja voivat pumpata öljyä kun saavat arabit taistelemaan keskenään. ISIKSEN ja muiden terroristien tappion tullessa, ne tulee jättää joko kansan tuomiolle tai passitettava natomaihin isäntiensä elätettäväksi.

      Persujen maahanmuutto-ohjelma ei puhu oikeista asioista. Se hämää tarkoituksellisesti todellisuutta.

    • tätä_lisää

      Masturboiva mies jäi kiinni lastenaltaassa

      Masturboiva mies jäi kiinni Helsingin Itäkeskuksen uimahallin lastenaltaassa noin kuukausi sitten, uutisoi Vartti.fi.

      Uimavalvojat ovat kouliintuneita havaitsemaan hallissa tapahtuvan epämääräisen toiminnan. (ILKKA LEINO)

      Tapauksen oli havainnut uimavalvoja sekä asiakas. Poliisi haki miehen huostaansa.

      Tapaus ei uimahallissa ole ensimmäinen.

      Uimahallin laitospäällikön Teemu Raatikaisen mukaan tämä on jo viides vastaavanlainen tapaus kuluvana vuonna, josta on tehty poliisille tutkintapyyntö. Kaikissa tapauksissa kyseessä on ollut ulkomaalaistaustainen mies.

    • fffjkp

      Mies on selvästi seksuaalisairas, jos uutinen on totta. Hänet täytyy saattaa psykiatriseen hoitoon. Jos persu käyttäytyy samalla tavalla, pallit pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe