Äänestä Perussuomalaisia. Parasta Suomelle.

meilleparasta

Ei enää tukipaketteja. Eu maksut pienemmiksi. Ei enää ministerien aikaa kuluteta Brysselissä vaan laitetaan oman maan asiat kuntoon. Lisää pienyritteliäisyyttä. Lisää työpaikkoja. Enemmän hyvinvointia. Turistimaahanmuutto loppuu. Pakkoruotsi loppuu. Vanhuksista ja sairaista aletaan pitää hyvää huoli eikä leikata vanhustenhoidosta kuten leikkasi kuuden puolueen sateenkaarihallitus.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AinoIrmeli
      • ehdoittaparasps

        Suurin osa suomalaisista on Perussuomalaisa. Perussuomalaisten politiikka on juuri meille pieni ja keskituloisille ihmisille tarkoitettu. Toivottavasti mahdollisimman moni käy vaali uurnilla äänestämässä parasta puoluetta Perussuomalaisia


      • eiEIeipersuille

        Samaa mieltä olen AinoIrmelin kanssa. Yleensä en äänestä, mutta tänä vuonna aion äänestää ja jopa ennakkoon ja kukaan persu ei todellakaan tule saamaan ääntäni.


    • eurostoliittoa

      Kyllä äänestän Suomen isänmaallisinta puomuetta joka ainoana eduskuntapuolueena vastustaa Neuvostoliiton kaltaista eurostoliittoa.

    • PSvoittoon

      Nyt jos koskaa tarvitaan PS ääniä. Itse äänestän ennakkoon, ja olen antanut kahdelle ehdokkaalle rahaa..

    • Enäänestäpersuja

      En äänestä Perussuomalaisia. Ovat niin sekalaista sakki, että heistä ei selvää saa. Toinen puhuu toista ja toinen toista. Iso kysymysmerkki koko puolue.

    • uusijytky
      • JYTKY2ODOTELLESSA

        Iso Jytky on varmaan luvassa :) Äänestän eduskuntavaaleissa Perussuomalaisia, kuten viime vaaleissa.



    • ÄäniPerussuomalaisille

      Äänestä Perussuomalaisia siksi, että hallituspuolueet ovat näyttäneet neljässä vuodessa mikä on heidän osaamisensa. Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Valtionvelka ja työttömyys sen kun lisääntyy. Nyt on Perussuomalaisten aika näyttää miten Suomea johdetaan, että Suomen talous saadaan nousuun ja hyvinvointia kaikille.

    • Oulunpariskunta

      Täältä kaksi ääntä perussuomalaisille!
      Kirvessomalit ja joukkoraiskaajat ulos!!

      • Elukkalaumat

        ELUKKALAUMAT ULOS TÄSTÄ MAASTA


    • Ps.ei.vakuuta

      Tosiasiassa perussuomalaiset kannattaa EU jäsenyyttä jatkossakin. Myös kannattavat euro valuuttaa Suomelle jatkossakin. Näin ollen Suomi velkaantuu euroopan keskuspankille samanlailla niinkuin tähänkin asti. Meillä ei ole omaa valuuttaa eikä keskuspankkia, emme pysty itse painaa rahaa. Vaan joudumme pyytää lainaa euroopan keskuspankilta ja näin velkaannumme ulkomaille ja raha virtaa ulos Suomesta. Se siitä heidän EU kriittisyydestä.

      Niin kauan kuin olemme EU:ssa Suomi ei ole itsenäinen. Meillä ei ole valtaa päättää omista asioista täysin. Meillä ei ole täysin omaa valtaa päättää tukipaketeista, vaan joudumme mielistelemään ja menemään muiden EU maiden mukana. Kun meillä on euro valuutta, joudumme kilpailemaan hinnassa muiden maiden kanssa. Me emme pysty asettaa omaa valuuttaa heikompi arvoiseksi verrattuna muihin valuuttoihin. Josta syystä Suomella ei ole vientiä. Samanlailla perussuomalaiset tarttumatta perimmäisiin ongelmiin tekee Suomesta kiinalaista hikipajaa.

      Miksi luovuttaisimme jatkossakin omamme päätösvaltamme ja itsenäisyytemme pois Suomelta? Onko siihen jokin syy? Syy miksi antaisin äänen perussuomalaisille jotka kannattaa sitä?

      Perussuomalaiset toimii "paineventtiilinä" kansalaisille olevinaan EU kriittinen. Tosiasiassa heillä ei ole tavoitteena irroittaa Suome EU:sta. Näin ollen annan ääneni Itsenäisyyspuoluleelle joka ajaa Suomea irti EU:sta ja euro valuutasta. Se on keino jolla voi korjata perimmäisiä syitä lukemattomille ongelmille.

    • eienääjaksa

      Itse en voi koskaan hyväksyä nykyisenkaltaista euroa jossa me suomalaiset joudumme elättämään mm. Kreikan. Kreikalla kuulrmma loppuu rahat ensi viikolla mutta niillä ei ole hätää kun tietävät että Suomen hallitus antaa sinne TAAS rahaa. Ei Suomelle anna kukaan rahaa. Se on muka lainaa jota Suomi on antanut ja antaa mutta asiantuntijoiden mukaan Kreikka ei pysty koskaan maksamaan velkojaan takaisin.

    • 55143

      Perussuomalaiset ei esitä perimmäisiä ongelmia. Itsenäisyyspuolueen edustajat tuntuu ymmärtävän blogi kirjoituksissaan syyt Suomen ongelmille.

      Ymmärtääkseni oikein Itsenäisyyspuolue on ainoa joka kannattaa Suomen itsenäistymistä uudelleen irroittamalla Suomi eu:sta. Kaikki muut kannattaa Suomen päätösvallan ja itsenäisyyden luovuttamista jatkossakin pois meiltä.

      Tämä on ydin kysymys ja peruste kenelle annan ääneni. Kuka halua luovuttaa päätösvaltamme pois jatkossakin ja kuka ei. Perussuomalaiset kannattaa meidän päätösvallan luovuttamista jatkossakin EU:lle kannattamalla Suomen pysymistä EU:ssa.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      https://www.youtube.com/watch?v=qWXoJdYW7lU Suomen kuvalehden toimittaja itähelsinkiläinen Leena Sharma on tehnyt haastattelujensa perusteella kirjan Perussuomalaisista. Leena Sharma oli Arto Nybergin vieraana 9.3.2014 Ylen TV-ohjelmassa. Kesto 11:04

      Perussuomen vaalivideo https://www.youtube.com/watch?v=BKExMU8GXtI
      TIMO SOININ VIESTI NYT (Uudenmaan vaalipiiri, numero 86) https://www.youtube.com/watch?v=-WRhcbsB3gA
      Kolme kovaa teetä kansalaisille TYÖ TOIVO TURVA
      https://www.youtube.com/channel/UCTNiyj0AGd71aCbVO4TjgCw
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/sampojajussi.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/hannajastubb.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/soini_kattely.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/riikka.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/koydenveto.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/lindstrom_huhtasaari.jpg

    • eitukiluotoille

      Kyllä. Eräs kepulainen leski nainen ei aikonut äänestää ollenkaan tuon tukipaketti asian vuoksi mutta ehkä saan puhuttua hänelle järkeä

    • älämietienää

      Ehdottomasti Perussuomalaiset

    • teemmepäniin

      Niin teemme

    • pitkäperj

      Kiitoksia

    • kanavarkaat

      Paukku tulee!

    • ossian

      TOSI JYTKY

    • onparaspuolueps

      Ehdoitta Perussuomalaiset

    • eipakkoruotsia

      Pysytään itsenäisiä. Pakkoruotsikin pois

    • onihanvarmasti

      Perussuomalaiset on varmasti paras puolue. Heikkojen ja sorrettujen auttaja puolue.

    • realismia

      "Ei enää tukipaketteja. Eu maksut pienemmiksi. Ei enää ministerien aikaa kuluteta Brysselissä vaan laitetaan oman maan asiat kuntoon. Lisää pienyritteliäisyyttä. Lisää työpaikkoja. Enemmän hyvinvointia. Turistimaahanmuutto loppuu. Pakkoruotsi loppuu. Vanhuksista ja sairaista aletaan pitää hyvää huoli eikä leikata vanhustenhoidosta kuten leikkasi kuuden puolueen sateenkaarihallitus."

      Jokainen noista tyhjä lupaus.

      Tukipaketteja on jatkossakin. Ja esimerkiksi Suomi sai niitä 90-luvun lamassa muilta.

      EU jäsenmaksut ei ole muuttumassa. Ei yksi maa niitä yksipuolisesti muuta. Suomelle on tällä hetkellä paremmat ehdot kuin esimerkiksi Ruotsilla.

      Ministerit käyvät jatkossakin Brysellissä ja muualla ulkomailla. Esimerkiksi tällä hetkellä ps:n Timo Soini on ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja yksi koko eduskunnan eniten ulkomailla matkustavista kansanedustajista. Matkustelu ei ole vähenemässä.

      Pienyrittäjyyttä ja työpaikkoja lupaavat kaikki. Siihen ei ole persuilla mitään taikatemppua.

      Vanhustenhoidosta on siitäkin kaikilta lupauksia. Käytännössä ei sitten toimi. Ei myöskään persuilla. Tai oikeastaan persuilla on vielä muitakin puolueita huonommat näytöt. Espooossa Soinin johdolla perussuomalaiset yksityistä kunnan terveyskeskuksia huonoin tuloksin.

      Espoossa perussuomalaiset äänesti yhdessä kokoomuslaisten ja RKP:n valtuutettujan kanssa yksityistämisen puolesta.

      "Espoon poliitikot hyväksyivät terveysasemien yksityistämisen"
      http://www.hs.fi/kaupunki/a1384319827438
      "Kokoomuksen, perussuomalaisten ja Rkp:n tuki johti päätökseen äänin 8–5."

    • suomearakastava

      Suomen syöpä ovat tukipaketit. Kreikan pääministeri Tsipras on nyt Venäjällä pyytämässä venäläisiltä rahaa ja jos saa niin Kreikka ei yritäkään maksaa Suomeen kepun ja sateenkaarihallituksessa mukana olleiden puolueiden Kreikalle antamia 7 miljardia euroa . Eli Suomen lapset aikuisina sekä tulevat polvet joutuvat maksamaan nuo lainat. Ja lisää lainaa antaisivat Kreikkaan muut paitsi Perussuomalaiset. Me tarvitsemme rahat itse täällä Suomessa. Tukipaketit olivat rikos eli vastoin eu:n perustuslakia.

      • 77886665

        Tottakai ääni menee oikealle puolueelle ja kiitos Timo Soinille siitä piti sen minkä lupasi ei lähtenyt huoraaman kuten teki Vasemmisto sanojensa takana seisojalle tulee tuki aina oli tilanne mikä hyvänsä ,Ja luulen että meikäläisiä on paljon ja Suomen kansa vaaliiiltana ymmärtää mitä mieltä olen .


    • psvaurastuttaa

      Ääni muille syventää kurjuutta

    • äänestinperussuomalaisia

      Minä äänestin jo Perussuomalaisia

    • persutonSuomiHyväSuomi

      En todellakaan äänestä perussuomalaisia. Heillä on niin kova halu hallitukseen, että kaikki käy, eivät enää eroa muista valtapuolueista. PS on tullut säälittävä mielistelijä, ainoa ero mikä heidät erottaa muista valtapuolueista on heidän harjoittama populismi.

    • ettänäinharva

      Muutama hullu hyötyy tukipaketeista. Katainen hyötyi viime hallituksessa. Olli Rehn sai komissaarin paikan lautakasa lahjus pääministeri Matti Vanhaselta

    • teeniin

      Tee nkin. Minä jo äänestin Perussuomalaista ehdokasta

    • niinteethyvin

      Äänestä jo tänään Perussuomalaisia

    • siksikinperusäsää

      En hyväksy turistimaahanmuuttoa.

    • manseps

      Äänesti jo PS-ää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      421
      2502
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      88
      2345
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      226
      1679
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      167
      1490
    5. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      70
      1350
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      83
      1297
    7. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1285
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      86
      1229
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1085
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      286
      1065
    Aihe