Uni kotkamuotoisesta pedosta

uninäyt

Lähiaikoina näin unen, jossa kerrottiin, että peto, kotkanmuotoinen lähti Yhdysvalloista/Yhdysvaltojen suunnasta. Mietin, oliko se merikotkan- vai korppikotkanmuotoinen. Kotkamuotoinen peto lähti kuitenkin lentämään ja lensi Pohjois-Norjan ylle pudottaen sinne ydinpommin, sieltä se jatkoi lentoaan Pohjois-Venäjälle ja pudotti myös sinne ydinpommin. Sitten näin kartan, jossa oli sijaintia ja kuvaa noista kohteista. Siinä joku mittasi välimatkaa sormien avulla kohteista toiseen. Yritin painaa mieleen sijainnit. Pohjois-Norjan pommituskohde ei ollut Suomen pään yläpuolella, vaan ennemminkin Suomesta luoteen suuntaan. Unessa kerrottiin myös, että tämän takia ei kannata mennä Pohjois-Suomeen asumaan.

No, sitten herättyäni minä ihmettelin, miksi kotkanmuotoinen peto pommittaisi ensin Norjan kohdetta ja sitten siirtyisi pommittamaan Venäjää. Minä etsin kartan esiin ja katsoin, mitkä kaupungit voisivat olla kyseessä. Eräs sanoi, että Tromssa Norjassa voisi olla sillä suunnalla. Katsoin kartasta, ja Tromssa unikuvan mukaan voisi sijoittua siihen kohteeseen. Sitten katsoin Venäjän puolta. Siinne voisi sijoittua Murmanski. Kävin wikipediasta lukemassa noista kaupungeista. Tromssa on Murmakskin ystävyyskaupunki, ja Murmanskissa on puolestaan tärkeitä ydinkäyttöisten alusten ja sukellusveneiden tukikohtia.

Sitten minä vielä unen näkemisen jälkeen mietin, että mitä tuo mietintä unessa oli, jossa ajattelin merikotkaa ja korppikotkaa. Korppikotka on petolinnuista suurin ja merikotka asustaa pääosin meren lähettyvillä.

Vanhoillislestadiolainen

3

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Pelottavia näkyjä ja unia raamatussa luvataan lopun aikoina. En osaa sanoa mikä niiden tarkoitus on, mutta voihan olla, että ne ovat kehotuksia parannukseen tai aikuismaiseen käytökseen. Pitää ottaa vastuuta ja olla aikuinen sekä ehkä pyhittäytyä.

      Inhottavaa olisi tosiaan jos joku yksittäinen "seonnut" pommikoneen lentäjä aiheuttaisi maailmanlopun pommittamalla "vahingossa" jotakin kohdetta.

      Lestadiolaisilla on suuri vastuu, koska mitään uutta herätysliikettä ei voi Suomeen tulla niin kauan kuin evlut kirkko ja lestadiolaiset ovat kuin paita ja peppu. He ovat pääasiallisin herätysliike Suomessa ja nyt kysynkin kuinka joku voisi liittyä heihin? Ovatko opit ajan tasalla? Opetetaanko valmistautumaan Ilmestyksiin, Pyhän Hengen vuodatukseen jne.

      Itse luin apokryfisen teoksen Nicodeemuksen evankeliumi, jossa kuvattiin haudasta ylösnousseiden hämmennystä ja huonoja sanoja ja Jeesuksen palvontaa, jota he alkoivat harjoittaa kunnes "ylipappi" totesi tilanteen mahdottomaksi ja vaati tauhid periaatetta eli yksin Jehovan tunnustamista Jumalaksi.

    • uninäyt

      Ymmärsin, että haluat enemmän tietoa. Voisit mennä seuroihin sen paikkakunnan Rauhanyhdistykselle, jossa asut tai voisit kuunnella aluksi seuroja myös netistä: www.nettiseurat.info. Helsinginrauhanyhdistys.fi ja Oulunrauhanyhdistys.fi -osoitteista tulee usein seuroja.

      Meidän käsitys on se, että uskovaisille on jaettu erilaisia lahjoja, yksi lahja on profetoiminen.

      Tuntuu, että tällä viimeisellä ajalla vielä kootaan ikään kuin viimeisiä valittuja Jumalan vilja-aittaan.


      Muistuu mieleeni tapaus, jossa pappani oli nähnyt unen, jossa kerrottiin puinneista kolmessa talossa. Kaksi lähistöllä olevaa taloa ja papan koti. En mainitse näitä taloja ja ihmisten nimiä. Nimeän ne vaikka: A, B ja C. Papan talo olkoon B. Pappa siis näki unen, että puidaan. Ensin A:ssa, sitten mennään joko B:hen tai C:hen, ja se on sama kumpaan niistä mennään seuraavaksi. Kävi niin, että talosta A kuoli vanhempi mies. Sitten pappani käski isääni menemään puhuttelemaan talon C vanhaa miestä, joka ei ollut uskovainen. Pappani oli sanonut, että hänen asiansa on kunnossa, mutta talon C miehen asiat eivät. Isä meni puhuttelemaan, mutta ei kertonut tuosta unesta, ja siellä oli samaan aikaan naisnaapuri kylässä. Talon C mies ei tehnyt parannusta, vaan sanoi, että on asioista samaa mieltä kuin naisnaapurikin. Pappani taisi vielä tässä vaiheessa olla elossa. Mutta pappani kuoleman jälkeen isäni meni uudestaan taloon C puhuttelemaan ja kertoi tällä kertaa tuon unen. Mies teki parannuksen. Ei tainnut mennä pitkää aikaa sen jälkeen, kun noutajat saapuivat hänellekin.

      Lopun aikoina on oleva sillä tavalla, että viisi viisasta on ja viisi tyhmää. Ja ihan loppuviimeinen aika on sen kaltainen vaikea aika, jollaista ei ennen ole ollut ja se on lyhennetty. Se on valittuin tähden lyhennetty.

    • alfa123om2222

      "Lopun aikoina on oleva sillä tavalla, että viisi viisasta on ja viisi tyhmää."

      olen miettinyt usein mitä tuo tarkoittaa. Ostaa öljyä lamppuihin. Tänään kuulin eräältä taholta selityksen, että lamput saattavat tarkoittaa silmiä. Ja kun kirjeessä Laodikean seurakunnalle käsketään ostamaan silmävoidetta niin kyse voi olla sama asia.

      Köyhä, sokea ja alaston. Ja siis kaiketi usein yhden denaarin mies, ja tuota yhtä denaaria ei parane kätkeä vaan ennemmin viedä pankkiin jotta saisi korkoa. Kyllä minäkin olen tuollainen köyhä ja vaatteet heikot. En liene enempää kuin denaarin mies. Mutta olen jo ostanut Jehovan todistajilta tulessa puhdistettua kultaa. Silmävoidetta sain Abrahamilta kun Suomessa tapahtui Ilmestys 2003. Mutta valkeat vaatteet ovat vielä ostamatta.

      Ja nyt olen vähän paremmassa tilassa. Yhä fyysisesti köyhä, mutta hengellisesti rikas. Eikä tarvitse päivääkään murehtia onko jäänyt Karitsan häiden oven ulkopuolelle. Tietää, että iloon on aihetta ja saa ikuista lohdutusta ja toivoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2234
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2054
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      165
      1830
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      164
      1675
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      18
      1280
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1168
    Aihe